976 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου Νο4* Τρι Νοε 06, 2012 3:14 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Στο ιντερνετ τα παρακολουθω απο την nutricia!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
να εχω ενα κοκκινιστο και ενα λευκο!χοιρινο με κρ γαλακτος και τα σχετικα?doritaki έγραψε:Φιλιτσα οταν λες κατι ακομη εννοεις σε κρεας,συνοδευτικο ή σαλατα?Θα φυγω σε λιγο για δουλειες κ ψωνια.Κατι θα σκεφτω οσο θα ειμαι εξω.Ομως το κουνελι ειναι ιδιαιτερο κ δεν ξερω με τι αλλο θα ταιριαζε.Μου αρεσει παρα πολυ κ αν υπηρχε σε ενα τραπεζι μαλλον δε θα ετρωγα κατι αλλο αλλα αν τα παιδια δεν τρωνε ισως πρεπει να φτιαξεις κατι κ γι'αυτα.
Sofki έγραψε:Στο ιντερνετ τα παρακολουθω απο την nutricia!!
mpompiras έγραψε:Sofki έγραψε:Τελος το φαι εδιωξα και τον συζυγο..Σημερα εχω στις 5 το σεμιναριο για τον τοκετο....αχ θα τρομοκρατηθω το ξερω!!!
ειστε τυχερες που μπορειτε και παρακολουθειτε σεμιναρια για τοκετο ...εδω δεν εχει απολυτως τιποτα...και γαι μαθηματα ανωδυνου τοκετου που ρωτησα, δεν υπαρχει ...
Sofki έγραψε:Κοριτσια η Μιραντζελα δεν εχει πολλες μερες να φανει?λετε να επαθε τιποτα??????
Sofki έγραψε:Σημερα ολη μερα την σκεφτομουν...Και εσενα αλλα εσυ εμφανιστηκες...Ελπιζω πραγματικα απλως να εχει δουλειες με το σπιτι της και να μην εχει χρονο
thequeen86 έγραψε:αυτο το ξερω αλλα μεχρι στιγμης το πινει γι'αυτο το λεω.το πρωι εκανε παλι κονξες αλλα οταν τον αφησα ακουμπησε πανω μου κ το ηπιε κανονικα χωρις γκρινιες...πραγμα παραξενο
mpompiras έγραψε:thequeen86 έγραψε:αυτο το ξερω αλλα μεχρι στιγμης το πινει γι'αυτο το λεω.το πρωι εκανε παλι κονξες αλλα οταν τον αφησα ακουμπησε πανω μου κ το ηπιε κανονικα χωρις γκρινιες...πραγμα παραξενο
χαδιαρης ειναι μωρε και θελει αγκαλιτσες για το γαλατακι του ....και εμεις δεν ειμαστε καθε μερα με την ιδια διαθεση κ ορεξη ...ετσι και τα παιδια ...
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης