201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 Σαβ Νοε 03, 2012 8:12 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ελλούκο μου!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stauroulinaa έγραψε:Θα ζητησω εγω και αν μου δωσει καλως.. ε μια μερα ξερω γω!!ελπιζω...
ναι κυνηγιομαστε!Ποτε ομως δν του λεω για γονιμες γιατι φοβαμαι μην αγχωθει..ρε κοριτσια καμια φορα θελω καθε μερα αλλα το σταματαω για να μην αποδυναμωθει το σπερμα..σιγουρα ισχυει αυτο ή τζαμπα χανω ???
αχ εδω που ειμαστε δεν μπορει να κανει και δουλιτσες που θελει..ενω οταν ανεβαινουμε πανω εχει και το χωραφι κτλ..!!παμε και γυμναστηριο..αφρουλα έγραψε:ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ! ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΣΠΙΤΙΟΥ! ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!
boubou έγραψε:πωπω Σταυρουλα μη μας κολαζεις !! μη μας κολαζεις!! με το ζορι κρατιεμαι..βλεπω να την παιρνω την ζεστη γλυκια σοκολατα με φραουλα ΚΑΙ σημερα!! και μετα γκρινιαζω γιατι δν φευγουν τα κιλα
boubou έγραψε:αΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ ακριβως ετσι κι εγω!!! τωρα περιμενω να παει ο αντρας μου να παρει καφε ΟΟΟΟΤΑΝ το αποφασισει και του ειπα να μου παρει κι εμενα σοκολατα!!!
τοσο πολυ το επαιξα δυσκολη και σημερα!!!!
stauroulinaa έγραψε:boubou έγραψε:αΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ ακριβως ετσι κι εγω!!! τωρα περιμενω να παει ο αντρας μου να παρει καφε ΟΟΟΟΤΑΝ το αποφασισει και του ειπα να μου παρει κι εμενα σοκολατα!!!
τοσο πολυ το επαιξα δυσκολη και σημερα!!!!
...α και μην λες τον εαυτο σου ασεξουαλ!!αυτο δεν γινεται!!!απλα υπαρχουν περιοδοι..που δεν το θελουμε τοσο!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης