Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ? ΩΧΡΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ.ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ "ΠΕΘΑΙΝΕΙ" ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.
οκ ..ναι ναι ηξερα τι ειναι αλλα οτι ποναω δλδ εκει σημαινει μαλλον οτι θα αδιεθετησω ε?

ΒΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ? ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ" ? ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ? ΩΧΡΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ.ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ "ΠΕΘΑΙΝΕΙ" ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.
οκ ..ναι ναι ηξερα τι ειναι αλλα οτι ποναω δλδ εκει σημαινει μαλλον οτι θα αδιεθετησω ε?

το ξερω απλα απο αυτα που σε ρωτησα ηθελα την γνωμη σου..για αυτο αλλωστε δεν ειμαστε εδω για να ανταλασσουμε αποψεις...αφρουλιτα δεν ειπα οτι εισαι θεος εκανα απλα καποιες σκεψεις που μονο με εσας μπορω να μοιραστω κ ηθελα μια γνωμη..δεν αγχωνομαι κ καθολου μαλιστα-μπορει λιγο-αλλα να σου πω την αληθεια ειμαι 100 τοις εκατο σιγουρη οτι θα ρθει επομενως γτ να αγχωθω,υπαρχει μια στοις10000000000000000000000 οτι ισως....αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν το πιστευω..απλα σκεφτομουν γτ να ποναω τοσο νωριε και ρωτησα μια γνωμη......λεω να την πεσω ..νυσταξα...τα λεμε αυριο καλο βραδυ και πολλα φιλια

ΒΡΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ? ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ" ? ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ!
το ξερω απλα απο αυτα που σε ρωτησα ηθελα την γνωμη σου..για αυτο αλλωστε δεν ειμαστε εδω για να ανταλασσουμε αποψεις...αφρουλιτα δεν ειπα οτι εισαι θεος εκανα απλα καποιες σκεψεις που μονο με εσας μπορω να μοιραστω κ ηθελα μια γνωμη..δεν αγχωνομαι κ καθολου μαλιστα-μπορει λιγο-αλλα να σου πω την αληθεια ειμαι 100 τοις εκατο σιγουρη οτι θα ρθει επομενως γτ να αγχωθω,υπαρχει μια στοις10000000000000000000000 οτι ισως....αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν το πιστευω..απλα σκεφτομουν γτ να ποναω τοσο νωριε και ρωτησα μια γνωμη......λεω να την πεσω ..νυσταξα...τα λεμε αυριο καλο βραδυ και πολλα φιλια

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ! ΞΕΡΩ ΟΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ! ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ! ΞΕΡΩ ΟΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472
οχι γλυκια μου καθολου.....ημουν λιγο αποτομη ε?ε ο γραπτοσ λογοσ καμια φορα παραποιει τα λεγομενα....το ξερω οτι τα λεσ για το καλο μ για αυτο κ σε ρωταω αν δεν σε εμπιστευομουν πιστεψε με δεν θα εμπαινα στην διαδικασια..καμια σχεση παντως δεν πειραχτηκα ....ολα σουπερ...εσυ θα την πεσεις?????η θα χαζεψεισ και αλλο?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΩΡΑΙΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΞΗΓΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ! ΔΕ ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΚΟΜΗ! ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ! Very Happy Very Happy Very Happy

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΩΡΑΙΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΞΗΓΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ! ΔΕ ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΚΟΜΗ! ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ! Very Happy Very Happy Very Happy
θα σου κανω λιγο παρεουλα ακομα με ενα τσιγαρακι ,αμα ειναι.....εμεισ μαζι εχουμε περιοδο μαζι γονιμεσ μαζι θα μεινουμε εγκυεσ να το ξερεισ και να μου το θυμηθεισ αυτο...........α ρε αφρουλιτα....ας μιλησουμε ειλικρινα...λεμε ημια στην αλλη να μην αγχωνομαστε..ειναι δυνατον οταν θελεις κατι τοσοοοοοοοοοοοοο πολυυ και δεν ερχεται ν μην το σκεφτεσαι κ να μην αγχωμεσαι ..Σημερα στο παρτυ που πηγα ηταν μια κοπελα με ενα αγορακι εγκυος το 2ο και οπως τιο εφερε η κουβεντα λεει το 2ο ηρθε χωρις να το καταλαβω...πες μου ειλικρινα εσυ το πιστευεις αυτο..εχω ρε συ δυσκολευομαι να το πιστεψω..εμεις τοσο καιρο κ ν μην ερχεται και αλλοι να μου λεν εμεινα καταλαος..τρελαινεσαι γ δεν τρελαινεσαι...Δαεν ζηλευω προς θεου χαιρομια μεσα απο την καρδια μου οταν ακουω τετοια αλλα με πιανει το παραπανω ρε συ αφρουλιτα Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! Very Happy Very Happy Very Happy ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΥΣΤΕΡΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! Laughing ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΣΑ! ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ! ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! Very Happy Very Happy Very Happy ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΥΣΤΕΡΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! Laughing ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΣΑ! ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ! ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ!
εγω πιστευω πραγματικα το πιστευω οτι φταιει το αγχος μου που δεν μενω..ειμαι σχεδον σιγουρη..για αυτο προσπαθω να το μετριασω αλλα και παλι ξερεις πως ειανι οσο πησιαζουν οι μερες......

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! Very Happy Very Happy Very Happy ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΥΣΤΕΡΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! Laughing ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΣΑ! ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ! ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ!
δεν θα χρειαστει.εχω ενστικτο για σενα οτι θα μεινεις και μαλιστα συντομα...αληθεια στο λεω ..και να σου πω και το πιο κουλο πιστευω οτι θ κανεις κοριτσι......

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ! Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ! ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ! ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ! ΔΗΛ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ! Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
δεν θα χρειαστει.εχω ενστικτο για σενα οτι θα μεινεις και μαλιστα συντομα...αληθεια στο λεω ..και να σου πω και το πιο κουλο πιστευω οτι θ κανεις κοριτσι......

ΑΧ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 334590 ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 377361

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ! Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ! ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ! ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ! ΔΗΛ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ! Laughing Laughing Laughing
δικιο εχεις ετσι ειναι αλλα σε καμια περιπτωση δεν κανω σεξ για αυτο ..μα σε καμια....ναι καμια φορα το σκεφτομια εχω πιασει τον εαυτο μ να τελειωνουμε κ να μετραω μερες να δω αν ειμαι κοντα σε γονιμες ναι τετοια χαζα εκανα αλλα σε καμια περιπτωση σεξ για αυτο...αν φτασω σε αυτο το σημειο. θα πληρωνω καποιον για να με δερνει μπας και συνελθω...αν και ενα χερι ξυλο το χρειαζομαι και τωρα...εντωμεταξυ με εχει πιασει τσουξιμο κ φαγορα ...τωρα τλκ η κολπιτιδα παιζει η καμια ουρολοιμωξη γτ τζουζω και στο κατουρημα.....αχ μονο αυτο μου ελειπε..θα βρασω αυριο χαμομηλι ν κανω πλυσεις ..αφρουλιτα GAME OVER Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 850933 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 850933

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ! ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 417472

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
1

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Φεβ 08, 2014 5:27 am, 1 φορά

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
αγαπη έγραψε:ηρθα και παλι κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι

χτες με τον αντρα μου καναμε ζουζουνιες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 μια το πρωι και μια το βραδυ πριν λιγο πηγα στο μπανιο για πιπι στο σκουπισμα μου φυγανε κατι διαφανη υγρα γλυωδες οπως εχουμε στην ωορρηξια τη ειναι αυτο?? ειναι σπερμα απο χτες??? σας εχει συμβει εσας??? σορυ για την περιγραφη θα μπορουσα να σας το περιγραψω και χειροτερα αλλα τεσπα μην μπουμε σε ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες
Laughing Laughing Laughing

αγαπη μ μην αγχωνεσαι απο αυτο εινια...το παθαινω συνεχεια......μετα το Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 ακομα και την αλλη μερα να παω βγαζω τετοια υγρα....χρυσα......χρονια [πολλα να τα εκατοστησεις και συντομα ολες οι ευχες σ να γινουν πραγματικοτητα..εμεις ειμαστε φιλες στο φεις

το διάβασα και έλιωσα...η Αρτεμις εύχεται χρόνια πολλά στη Χρύσα και η Μαίρη και η Αγάπη νομίζουν ότι είναι το υγρά χρυσά

maryz-iraklio kritis έγραψε:

Αγάπη κ εγώ βγάζω υγρά μετά από Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 αλλά όχι χρυσά αλλά βγάζω!

Αρτ χρυσά κ εσύ να τα καραάτιααα τώρα που έχει ανέβει ο χρυσός μια χαρά σας βρίσκω ε΄σενα κ την Αφρούλα Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη έγραψε:χρωμα χρυσο??? οχι εμενα δεν ειναι χρυσο ειναι διαφανες οπως το νερο παραδειγμα μπερδευτηκα τωρα scratch

χαχαχαχα!!!!!!!!!!είστε σούργελα τελικά!!!

LindakiS

LindakiS
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eirini7 έγραψε:
art86 έγραψε:
αγαπη έγραψε:ηρθα και παλι κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι

χτες με τον αντρα μου καναμε ζουζουνιες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 μια το πρωι και μια το βραδυ πριν λιγο πηγα στο μπανιο για πιπι στο σκουπισμα μου φυγανε κατι διαφανη υγρα γλυωδες οπως εχουμε στην ωορρηξια τη ειναι αυτο?? ειναι σπερμα απο χτες??? σας εχει συμβει εσας??? σορυ για την περιγραφη θα μπορουσα να σας το περιγραψω και χειροτερα αλλα τεσπα μην μπουμε σε ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες
Laughing Laughing Laughing

αγαπη μ μην αγχωνεσαι απο αυτο εινια...το παθαινω συνεχεια......μετα το Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 ακομα και την αλλη μερα να παω βγαζω τετοια υγρα....χρυσα......χρονια [πολλα να τα εκατοστησεις και συντομα ολες οι ευχες σ να γινουν πραγματικοτητα..εμεις ειμαστε φιλες στο φεις

το διάβασα και έλιωσα...η Αρτεμις εύχεται χρόνια πολλά στη Χρύσα και η Μαίρη και η Αγάπη νομίζουν ότι είναι το υγρά χρυσά

maryz-iraklio kritis έγραψε:

Αγάπη κ εγώ βγάζω υγρά μετά από Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 215994 αλλά όχι χρυσά αλλά βγάζω!

Αρτ χρυσά κ εσύ να τα καραάτιααα τώρα που έχει ανέβει ο χρυσός μια χαρά σας βρίσκω ε΄σενα κ την Αφρούλα Laughing Laughing Laughing Laughing

αγαπη έγραψε:χρωμα χρυσο??? οχι εμενα δεν ειναι χρυσο ειναι διαφανες οπως το νερο παραδειγμα μπερδευτηκα τωρα scratch

χαχαχαχα!!!!!!!!!!είστε σούργελα τελικά!!!

χαχαχαχαχα χαχαχαχα πεθαναααα τα διάβαζα κ εγώ κ δεν καταλάβαινα τι λέγανε....πως φτάσανε να μιλάνε Γ χρυσά υγρά;;; υπάρχουν τέτοια;;; καηκα τελείως τώρα.....αναρωτιέστε τι κάνω τέτοια ώρα ξύπνια.....(πάλι μιλάω μόνη μου σαν την τρελλή χιχιχι ) εκτός από τον γνωστό λόγο μας επιασε με το αντρουλη να κάνουμε μια σούπερ ντουπερ φοβερή μηλόπιτα, γερμανική συνταγή, γτ περίμενα χρόνια Γ να την κάνουμε κ δεν βρίσκαμε χρόνο....πραγματικά συνταγή δε μπορώ να δώσω γτ αν δεν στην δείξει κάποιος θα κάνεις σίγουρα βλακεία....είναι λίγο δύσκολη.....

Αφρουλα κ Αρτ ειρην υμιν....σας θυμίζω ότι εγώ είμαι στη φάση που ήσασταν εσείς πριν κάποιο καιρό...φυσικά η κάθε μια το περνά διαφορετικά....αλλά βλέπω τον άντρα μου πλέον σαν όρθιο σπέρμα χωρίς να το θέλω...το παλεύω μέσα μου γτ ξερό ότι είναι άδικο κ κακό αλλά..λέω....μήπως τελικά ρε φίλε να συμφιλιωθουμε με το άγχος;;; κ γτ στο κάτω κάτω της γραφής να μην έχουμε;;; λίγο είναι;;; εγώ λέω ζήσε όλο το άγχος σου μέχρι να σιχαθείς τον εαυτό σου, ξέσπασε κ μετά μπορείς να ηρεμισεις το να λέμε ότι το άγχος δε βοηθάει δε σημαίνει ότι το διωχνουμε κιόλας....ας αφήσουμε τον εαυτό μας να βγάλει όλο το άγχος κ μετά θα ηρεμήσουμε αλλά γτ να το πνιγεις όταν έχει ανάγκη να βγει;; γτ να κρυβόμαστε;; κ το να κρύβεσαι από τον άντρα σου είναι άθλος Γ μενα κ να μπορείς να μην τον αγχώνεις....αλλά όταν ειμαι μόνη ειμαι εσείς...κ οι σκέψεις μου κ θέλω να τις βγάλω....σας φιλώ γλυκά μέχρι αύριο το πρωί....

σκεφτείτε το....

http://www.sailormoon82@blogspot.com

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΕΣΥ!!!!!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ???ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ............. Sad

ΟΛΙΝΑ 3,00 ΜΗΛΟΠΙΤΑ????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΜΑΙΡΗ Σ ΕΧΑΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ?

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΣΩΦΕΡ!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 M024

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.
ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 M001

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bρε Νούμεραααα που λέει κ η Αφρούλααααα!!! Η Αρτ δε βάζει τόνους κ γράφει κ τα κύρια ονόματα με μικρό το αρχικό που να το καταλάβω!!! Επίσης η Αφρούλα προ καιρού έλεγε για χρυσά υγρά κ τη δούλευα με τα καράτια κ λέω μα καλά κ άλλες είναι χρυσαφένιες!!!

Πάντως πολύ γέλιοοοο χθες από το ζόρε μου ούτε που το κατάλαβα!!! χιχιχιχ

Καλημέραααα ετοιμαζόμαστε για τον ταυτόχρονο θηλασμό!!

άσχετο μπήκα σε ένα από τα πολυπόθητα τζην βέβαια πετάει λίγο στομαχοκοιλίτσα αλλά δε με νοιάζει παιδί γέννησα ...

Γιάννναααα αν είσαι εδώ γειαα σου χοχοχοχο

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα
Καλη Κυριακή

Γειτόνισσα μου γλυκια τι κάνεις; Θα μας έρχεσαι κάθε σκ;;;
Πως είστε; Πως είναι η ζωη στο χωριο; Τι κάνει το μικρο θηρίο;
Θα πας κάτω για το θηλασμό ε; Ωραία!!

Εγω ήπια καφε και ξεκιναω σίδερο
Που είσαι Γιαννα;
Τρία πληντυρια στα ασιδερωτα και ένα απλωμενο!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΔΣΩ Κ ΕΓΩ...ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ....ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα
Καλη Κυριακή

Γειτόνισσα μου γλυκια τι κάνεις; Θα μας έρχεσαι κάθε σκ;;;
Πως είστε; Πως είναι η ζωη στο χωριο; Τι κάνει το μικρο θηρίο;
Θα πας κάτω για το θηλασμό ε; Ωραία!!

Εγω ήπια καφε και ξεκιναω σίδερο
Που είσαι Γιαννα;
Τρία πληντυρια στα ασιδερωτα και ένα απλωμενο!!!

Άννα μου γλυκειά εδώ είσαι? Καλά είμαστε ναι για π/σ/κ μέχρι να ξεμπερδέψω με το expert και μετά βλέπουμε!! Καλά είναι ήσυχα πολύ αλλά καλά...το πρόβλημα μου είναι η συγκατοίκηση με τους γονείς αλλά θα το υποστώ!! Η Αννούλα κοκετεύει κ τρελαινόμαστε...Θα κατέβουμε μια βόλτα να συναντήσω κ τα κορίτσια από την ομάδα ,επιτέλους, αν πεινάσουμε θα θηλάσουμε!

Εσύ πως είσαι? Η γειτόνισσα γέννησε κάτι διάβασα που έγραφες.

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η συγκατοικηση είναι θέμα ναι!!! Θα σε πάρω ένα απογευματακι να τα πούμε! Και αν έρθετε το άλλο σκ βρισκόμαστε
Η γειτόνισσα θα γεννήσει τέλος της άλλης εβδομάδας

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Η συγκατοικηση είναι θέμα ναι!!! Θα σε πάρω ένα απογευματακι να τα πούμε! Και αν έρθετε το άλλο σκ βρισκόμαστε
Η γειτόνισσα θα γεννήσει τέλος της άλλης εβδομάδας

Το άλλο π/σ/κ θα είμαι πιο χαλαρή γιατί δε θα δώσω που ήταν να δώσω γιατί κοιμάμαι στο λαπτοπ 2 μέρες τώρα έχω συνηθίσει να κοιμάμαι νωρίς κ να ξυπνάω πριν λαλήσει ο πετεινός Laughing Laughing Laughing εννοείται θα μιλήσουμε!!
Αντε με το καλό η κοπέλα!! Και φυσικά κ εσύ Άννα μου κάτι διάβασα για ένστικτα της Αφρούλας! Smile

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια κλείνω!! Αννούλα κ Αφρούλα μιλάμε!! Φιλιά πολλά καλά να περνάτε! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 13 531909

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλάκια Μαρακι μου
Καλα να περάσετε και καλη επιστροφή

Τονια μου καλημέρα
Ούτε σε χαιρέτησα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις