Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ! ΟΥΤΕ ΛΙΓΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 5999999 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΣΕΙΣ! ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΖΩΗ! Very Happy
ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΔΩ..ΝΑΙ ΚΟΤΣΟΠΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΟΚ.Κ ΧΩΡΙΣ ΤΑΚΤ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ...ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΥΧΝΑ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΠΑΤΡΑ -ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΚΕΙ -ΓΤ ΣΠΟΥΔΑΖΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ...ΣΟΡΥ ΑΛΑΛ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΕΣΚΥΒΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ...ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Κ ΔΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ??ΣΟΡΥ ΑΛΑΛ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 συμφωνω ο αντρας σ ειναι ο ανθρωπος σ κ αυτον εχεις τη μεγαλυτερη αναγκη αλλα ο ανθρωπος ειναι ον κοινωνικο κ οταν δε μπορει ν συνεννοηθει με αλλους η οι αλλοι τον εχουν τελειως γραμμενο τοτε ολα ειναι μαυρα.Ιδιαιτερα οταν εχεις κανει μια ζωη με ενα α επιπεδο κ ξαφνικα καλεισαι να συμβιβαστεις με ενα β επιπεδο γτ συγνωμη κιολας η ζωη στο χωριο αντικειμενικα ειναι β επιπεδου κ υστερει σε πολλους τομεις τοτε αρχιζεις ν σαλταρεις.Ναι η επαρχια εχει ομως κ καλα στοιχεια αλλα αυτα τα εκτιμουν μονο συνταξιουχοι κ οχι νεοι ανθρωποι π εχουν ορεξη για ζωη,ενεργεια π πρεπει καπου να τη διοχετευσουν κ οχι καλλιεργωντας μαρουλια.Ναι εχει κ καθαρο αερα αλλα τι να τον κανω οταν προσπαθω ν αναπνευσω κ νιωθω οτι πνιγομαι γτ δε μ ταιριαζει η ζωη στο χωριο???

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ! ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΗ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ "ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ". ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΛΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΘΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΥ ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΙΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.......?ΤΙ ΝΑΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ Σ ΕΙΑΝΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ Μ..ΕΓΩ ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΑΝΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΖΩ ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ Μ....

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! Very Happy Very Happy Very Happy

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! Very Happy Very Happy Very Happy
κ μενα μ αρεσει το απροσωπο!Μαλλον γτ ετσι μαθαμε!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα καλη μου Τοξοτινα αν εισαι τοσο πνιγμενη οσο ακουγεσαι πρεπει να κανεις κατι να αλλαξει αυτο. Απλα στεναχωριεμαι γιατι σε βλεπω πολυ απελπισμενη..Ειναι τοσο δυσκολο να αλλαξεις τοπο διαμονης;Συγχωρεσαι με δεν σε εχω ξαναπετυχει για να ξερω ολοκληρωμενα την ιστορια σου.

Και για να κλεισω το θεματακι απο μεριας μου..Το οτι καποιος δεν μπορει ή δεν του αρεσει η ζωη στο χωριο ή στην πολη, δε σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολους.Ανεξαρτητου ηλικιας.Ξερω παιδια 25 χρονων που γουσταρουν πολυ τη ζωη στο χωριο και αλλους επισης που ουτε να το σκεφτουν δεν θελουν.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toxotina έγραψε:art86 συμφωνω ο αντρας σ ειναι ο ανθρωπος σ κ αυτον εχεις τη μεγαλυτερη αναγκη αλλα ο ανθρωπος ειναι ον κοινωνικο κ οταν δε μπορει ν συνεννοηθει με αλλους η οι αλλοι τον εχουν τελειως γραμμενο τοτε ολα ειναι μαυρα.Ιδιαιτερα οταν εχεις κανει μια ζωη με ενα α επιπεδο κ ξαφνικα καλεισαι να συμβιβαστεις με ενα β επιπεδο γτ συγνωμη κιολας η ζωη στο χωριο αντικειμενικα ειναι β επιπεδου κ υστερει σε πολλους τομεις τοτε αρχιζεις ν σαλταρεις.Ναι η επαρχια εχει ομως κ καλα στοιχεια αλλα αυτα τα εκτιμουν μονο συνταξιουχοι κ οχι νεοι ανθρωποι π εχουν ορεξη για ζωη,ενεργεια π πρεπει καπου να τη διοχετευσουν κ οχι καλλιεργωντας μαρουλια.Ναι εχει κ καθαρο αερα αλλα τι να τον κανω οταν προσπαθω ν αναπνευσω κ νιωθω οτι πνιγομαι γτ δε μ ταιριαζει η ζωη στο χωριο???
ΑΠΟ ΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Α ΕΠΙΠΕΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΙΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΟΥ ΝΕΦΟΥΣ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΜΩ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! Very Happy Very Happy Very Happy
ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟ 1Ο ΒΗΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΝΤΗΣΕΙ...ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΤΙΝΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ?! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΤΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ I-PHONE 5! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toxotina έγραψε:
κ μενα μ αρεσει το απροσωπο!Μαλλον γτ ετσι μαθαμε!
ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΞΟΤΙΝΑ ΜΟΥ ΜΗΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ......?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΩ...ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΦΥΓΑΝ?ΛΕΣ ΟΤΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα δεν με πειραζει καθολου να καλλιεργουσα και να ετρωγα τα δικα μου.Αλλα ξαναλεω εχει να κανει με το τι θελει ο καθενας τι εχει σκεφτει για τον εαυτο του.
Εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου σε μια ξενη μικρη πολη χωρις δουλεια.Ναι εκει θα ενιωθα πνιγμενη.

Λοιπον σας αφηνω να συνεχισετε κοριτσαρες μου...Παμε για καφεδακι με τον αντρα μου!!!Σας φιλωωω!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 334590

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟ 1Ο ΒΗΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΝΤΗΣΕΙ...ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΤΙΝΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1ο ΒΗΜΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΗΡΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΩ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΩΣ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ! ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΒΑΛΑΝ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ?! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΤΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ I-PHONE 5! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΓΩ ΔΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΔΩ ..ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΗΡΘΑ ΕΔΩ...?ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ Κ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Μ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ..ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.......ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
toxotina έγραψε:art86 συμφωνω ο αντρας σ ειναι ο ανθρωπος σ κ αυτον εχεις τη μεγαλυτερη αναγκη αλλα ο ανθρωπος ειναι ον κοινωνικο κ οταν δε μπορει ν συνεννοηθει με αλλους η οι αλλοι τον εχουν τελειως γραμμενο τοτε ολα ειναι μαυρα.Ιδιαιτερα οταν εχεις κανει μια ζωη με ενα α επιπεδο κ ξαφνικα καλεισαι να συμβιβαστεις με ενα β επιπεδο γτ συγνωμη κιολας η ζωη στο χωριο αντικειμενικα ειναι β επιπεδου κ υστερει σε πολλους τομεις τοτε αρχιζεις ν σαλταρεις.Ναι η επαρχια εχει ομως κ καλα στοιχεια αλλα αυτα τα εκτιμουν μονο συνταξιουχοι κ οχι νεοι ανθρωποι π εχουν ορεξη για ζωη,ενεργεια π πρεπει καπου να τη διοχετευσουν κ οχι καλλιεργωντας μαρουλια.Ναι εχει κ καθαρο αερα αλλα τι να τον κανω οταν προσπαθω ν αναπνευσω κ νιωθω οτι πνιγομαι γτ δε μ ταιριαζει η ζωη στο χωριο???
ΑΠΟ ΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Α ΕΠΙΠΕΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΙΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΟΥ ΝΕΦΟΥΣ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΜΩ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...
Δυστυχως ναι εχεις δικιο ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα στο χωριο τουλ οι ανθρωποι κατι θα φυτεψουν,θα παρουν κ 2 κοτες κ θα εχουν ν φανε συγκριτικα με τους κατοικους της πολης.Λυπαμαι που καταντησαμε σαν ζωα που το μονο που θα μας νοιαζει θα ειναι μονο η επιβιωση κ αυτη την προσφερει το χωριο.Στα υπολοιπα δε συμφωνω ομως.Στο δικο μ χωριο τουλ τα ναρκωτικα ειναι στην 1η λιστα κ οι περισσοτεροι εφηβοι εδω εχουν δοκιμασει.Στην Αθηνα παλι ειχα μαυρα μεσανυχτα με αυτο τ θεμα γτ δεν ειχα ερθει σ προσωπικη επαφη με καποιον ναρκομανη.Εβλεπα δηλ το θεμα των ναρκωτικων πιο αποστασιοποιημενα.Επισης,η εγκληματικοτητα εχει αυξηθει πολυ κ στα χωρια διοτι οι ηλικιωμενοι ειναι τ ευκολο θυμα.Στα μερη μας γυρνανε πολλοι Βουλγαροι κ οι διαρρηξεις εχουν την τιμιτικη τους.Τωρα για το θεμα των παιδιων δυσκολευομαι ν σ απαντησω γτ σαφως η φυση προσφερει πολλα στα παιδια αλλα απο την αλλη η απεριοριστη ελευθερια που υπαρχει κανει τ παιδια πιο αγρια

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ?! ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΤΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ I-PHONE 5! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ ΤΟ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΓΩ ΔΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΔΩ ..ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΗΡΘΑ ΕΔΩ...?ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ Κ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Μ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ..ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΟΥΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.......ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ!

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:
art86 έγραψε:

ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1ο ΒΗΜΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΗΡΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΩ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΩΣ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ! ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΒΑΛΑΝ!
οτι στη φερνουν πισωπλατα,στην φερνουν.Δε πρεπει ν μιλας πολυ γτ ολα σ τα σχεδια θα τα μαθουν ολοι κι ας τα εχεις εμπιστευτει μονο σε εναν!Νεοι ανθρωποι κ εχουν μυαλα γιαγιαδων!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toxotina έγραψε:
art86 έγραψε:
Δυστυχως ναι εχεις δικιο ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα στο χωριο τουλ οι ανθρωποι κατι θα φυτεψουν,θα παρουν κ 2 κοτες κ θα εχουν ν φανε συγκριτικα με τους κατοικους της πολης.Λυπαμαι που καταντησαμε σαν ζωα που το μονο που θα μας νοιαζει θα ειναι μονο η επιβιωση κ αυτη την προσφερει το χωριο.Στα υπολοιπα δε συμφωνω ομως.Στο δικο μ χωριο τουλ τα ναρκωτικα ειναι στην 1η λιστα κ οι περισσοτεροι εφηβοι εδω εχουν δοκιμασει.Στην Αθηνα παλι ειχα μαυρα μεσανυχτα με αυτο τ θεμα γτ δεν ειχα ερθει σ προσωπικη επαφη με καποιον ναρκομανη.Εβλεπα δηλ το θεμα των ναρκωτικων πιο αποστασιοποιημενα.Επισης,η εγκληματικοτητα εχει αυξηθει πολυ κ στα χωρια διοτι οι ηλικιωμενοι ειναι τ ευκολο θυμα.Στα μερη μας γυρνανε πολλοι Βουλγαροι κ οι διαρρηξεις εχουν την τιμιτικη τους.Τωρα για το θεμα των παιδιων δυσκολευομαι ν σ απαντησω γτ σαφως η φυση προσφερει πολλα στα παιδια αλλα απο την αλλη η απεριοριστη ελευθερια που υπαρχει κανει τ παιδια πιο αγρια
ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ..ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ Ν ΖΥΓΙΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ....ΕΓΩ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ Ν ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ Ν ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ...ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ...ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ...ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ...ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ..ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ Σ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΣΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ..Ν ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Κυρ Νοε 04, 2012 7:27 am, 1 φορά

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stauroulinaa έγραψε:Μα καλη μου Τοξοτινα αν εισαι τοσο πνιγμενη οσο ακουγεσαι πρεπει να κανεις κατι να αλλαξει αυτο. Απλα στεναχωριεμαι γιατι σε βλεπω πολυ απελπισμενη..Ειναι τοσο δυσκολο να αλλαξεις τοπο διαμονης;Συγχωρεσαι με δεν σε εχω ξαναπετυχει για να ξερω ολοκληρωμενα την ιστορια σου.

Και για να κλεισω το θεματακι απο μεριας μου..Το οτι καποιος δεν μπορει ή δεν του αρεσει η ζωη στο χωριο ή στην πολη, δε σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολους.Ανεξαρτητου ηλικιας.Ξερω παιδια 25 χρονων που γουσταρουν πολυ τη ζωη στο χωριο και αλλους επισης που ουτε να το σκεφτουν δεν θελουν.
ναι σκοπευω μεσα στους επομενους μηνες ν αλλαξω τοπο διαμονης καν ολα πανε καλα θα μετακομισω στην Αγγλια.Δε ξερω τι καταστασεις θα νατιμετωπισω κ εκει αλλα αφου εζησα τοσο καιρο σε ενα χωριο νομιζω οτι θα αντεξω παντου αν κ δεν υπαρχει μετρο συγκρισης αναμεσα σ ενα χωριο κ στο Λονδινο!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ! ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΜ! ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ! ΠΟΛΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 ουτε εγω εχω προθεση ν σ αλλαξω γνωμη!Σεβομαι απολυτα κ τη δικη σ κ μακαρι ν εισαι ευτυχισμενη οπου κι αν εισαι.Το ζητουμενο εξαλλου ειναι ν ειμαστε καλα κ ο τροπος που θα το πετυχουμε διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.Αν εσυ εισαι καλα σ ενα χωριο τοτε χαιρομαι γ σενα! Very Happy Very Happy Very Happy

Maria-Maraki

Maria-Maraki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εγω παλι κοριτσια ζω στο υπολοιπο Αττικης και οχι, στην Αθηνα και ειμαι πανευτυχης που Καλημεριζομαι με τους συντοπιτες μου και αν χρειαστω κατι χτυπαω και την πορτα τους.
μου αρεσει αυτη η ανθρωπινη επαφη... νομιζω οτι θα μπορουσα ανετα να ζησω στην επαρχεια, δεν ειναι ωραιο να μην λες καλημερα στον διπλανο σου!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ! ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΜ! ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ! ΠΟΛΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 417472
FILAKIA AFROYLITAKI MOY

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.ΕΛΠΙΖΩ Ν ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΣ ΦΙΛΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 - Σελίδα 17 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KAMIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΒΡΕ...ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΟΝΗ........ Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις