551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75 Κυρ Νοε 04, 2012 3:29 pm
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Α
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Φεβ 08, 2014 5:39 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μαζι ειμαστε εμεισ ε????eirini7 έγραψε:Αρτεμις ποτέ δε θα πηγαίναμε μαζί σινεμά επιστημονική φαντασία λατρεύω!!!!!!!!
Χρύσα έφυγες;;;;;δε μου έδωσες ημερομηνία να σε βάλουμε με την Αννούλα στη λίστα..ούτε η Εύη..αχ πού έχετε το μυαλό σας;;;;
art86 έγραψε:μαζι ειμαστε εμεισ ε????eirini7 έγραψε:Αρτεμις ποτέ δε θα πηγαίναμε μαζί σινεμά επιστημονική φαντασία λατρεύω!!!!!!!!
Χρύσα έφυγες;;;;;δε μου έδωσες ημερομηνία να σε βάλουμε με την Αννούλα στη λίστα..ούτε η Εύη..αχ πού έχετε το μυαλό σας;;;;
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ!!! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ E-MAIL!
δεν θελω ν γινω καχυποπτη αλλα παλι σαν ν εντοπισα......τεσπα...τα λεμε........αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ!!! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ E-MAIL!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ!!! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ E-MAIL!
boubou έγραψε:Ειδες? εκει στα νοτια εχετε ακομη τα καλοκαιρινα!!!
εγω εχω ηδη βγαλει τα χειμωνιατικα!! τα εχω πλυνει-φρεσκαρει σχεδον ολα!!και με περιμενουν!!! τα βραδια και τα πρωινα κανει ΠΟΛΥ κρυο!! ειδικα εκει που μενω !!!
εγω πρεπει καποια στιγμη να βγαλω ΟΛΑ τα προικια μου..και να τα ξανατακτοποιησω με μια σειρα στις ντουλαπες να ξερω τι ειναι που, γιατι τωρα τα εχω βαλει οπου με βολευαν!καθε φορα που επαιρνα και λιγα απο το πατρικο μου..αυτη τη φορα τα πηρα ολα..οποτε καιρος για βολεμα..ορεξη βεβαια δν ξερω ποτε θα βρω..
boubou έγραψε:καλημερα Τονια!!!
κανε κανενα ζεστο μπανακι να χαλαρωσεις!!! ασε να τρεξει ζεστο νερο εκει που πονας!! σε εμενα κανει θαυματα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #75
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης