1 Τι λέτε για συναντηση στην Αθήνα; (Νοέμβριος 2012) Κυρ Νοε 04, 2012 7:52 am
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Μαμάδες και εγκυούλες, μιας και έχει καλό καιρό ακόμα, τι λέτε να κάνουμε μια συνάντηση αυτε΄ς τις μέρες να γνωριστούμε;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:Καλημερα,
μετα τις 17-18 κοριτσια, ετσι οπως π[αει το πραγμα θα ειναι δυσκολη η μετακινηση αυτες τις μερες λογω επετειου.
Συμφωνω κ εγω για καποιο μεγαλο εμπορικο ή παιδοτοπο κοντα σε μετρο/ηλεκτρικο. Απο παιδοτοπους δεν εχω ιδεα περα απο εναν κοντα στο σταθμο του ΚΑΤ που εχει κηπο και τραπεζακια εξω. Αν δεν πεφτει πολυ μακρια για καποιες ,αυτος ειναι
http://www.paidotopos-khfisia.gr/
δεν ειναι τεραστιος,ειναι μια μονοκατοικια -σαν να πας επισκεψη στο σπιτι της γιαγιας ενα πραγμα, εχει σπιτικα μπεργκερ,τοστακια,κρεπες κτλ τα φτιαχνει η κυρια εκει, ειχε 5 ευρω η εισοδος με χυμο και σπιτικο κεικ για τα παιδια,τωρα νομιζω το πηγε 4 ευρω δεν ειμαι σιγουρη.Καθαρος πολυ και πολυ φιλικοι ανθρωποι, και τα μικρουλια τα προσεχουν δεν φοβασαι να καθησεις να πιεις τον καφε σου.
Βαλτε προτασεις απο παιδοτοπους κοριτσια
litsakos έγραψε:Ειναι πολυ ωραια και στο καφε του Νομισματοκοπειου κατω στο κεντρο, εχει αυλη εσωτερικη και θα μπορουν να απλωθουν τα μικρα...βεβαια θα παθει υστερια ο σερβιτορος αν ειμαστε πολλες και ειναι μονο αν εχει καλη μερα.
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ελεύθερος χρόνος » Τι λέτε για συναντηση στην Αθήνα; (Νοέμβριος 2012)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης