51 Απ: Τι λέτε για συναντηση στην Αθήνα; (Νοέμβριος 2012) Δευ Νοε 05, 2012 12:34 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
**εγω στανταρ θα παω καμια βδομαδα πριν στην συναντηση**
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:**εγω στανταρ θα παω καμια βδομαδα πριν στην συναντηση**
antonia32 έγραψε:μια χαρά και η μέρα και η ώρα και το μέρος
σας αφήνω γιατί μόλις απέλυσαν την Μέρεντιθ......
marinaki <3 <3 έγραψε:ναι ρε κοριτσια καπου στην μεση!!ναι αντωνια να κανονισουμε αν ειναι να παμε μαζη!!!τι θα λεγατε για μαρινα φλοισβου αν βολευει μια ιδεα λεω!!!τελεια βλεπω κλεισατε για ζαπειο που πευτει δνε εχω ιδεα!!!!!!
α ωραιαααα τελεια οποτε θα μιλησουμε τοτε να κανονισουμε,με λεωφ μετρο εμας δεν μασ βολευει ειναι μιρκακια τα δικα μασ οποτε ταξι βολευει κ μοιραζομαστε κ τα εξοδαsissympempis έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ναι ρε κοριτσια καπου στην μεση!!ναι αντωνια να κανονισουμε αν ειναι να παμε μαζη!!!τι θα λεγατε για μαρινα φλοισβου αν βολευει μια ιδεα λεω!!!τελεια βλεπω κλεισατε για ζαπειο που πευτει δνε εχω ιδεα!!!!!!
marinaki moy kleirstike gia zappeio apoti katalava..an einai 8a pame kai oi 3 mazi me taksaki h' 8a doume pws..
marinaki <3 <3 έγραψε:α ωραιαααα τελεια οποτε θα μιλησουμε τοτε να κανονισουμε,με λεωφ μετρο εμας δεν μασ βολευει ειναι μιρκακια τα δικα μασ οποτε ταξι βολευει κ μοιραζομαστε κ τα εξοδαsissympempis έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ναι ρε κοριτσια καπου στην μεση!!ναι αντωνια να κανονισουμε αν ειναι να παμε μαζη!!!τι θα λεγατε για μαρινα φλοισβου αν βολευει μια ιδεα λεω!!!τελεια βλεπω κλεισατε για ζαπειο που πευτει δνε εχω ιδεα!!!!!!
marinaki moy kleirstike gia zappeio apoti katalava..an einai 8a pame kai oi 3 mazi me taksaki h' 8a doume pws..
antonia32 έγραψε:Όντως με το λεωφ 040 δε θα είναι ταλαιπωρία γιατι δεν έχει κόσμο κυριακή. Αλλά βλέπουμε. Είπα χθες κ στη σίσσυ να πάμε κ οι τρεις με ένα ταξί.
Λίτσα εκεί είναι το κώλοπαιδο για να μας κολάζει. Ευτυχώς τον κράτησαν κ στον 9 κύκλο αλλά αυτό το σάββατο δε βγάλανε νέο επίσοδειο
γεια σου Βολιωτισσα!!!!!τα λεμε αργοτερα εχω καινουργιο υλικο!!!!nikoletta10 έγραψε:Νομίζω οτι δεν μπορω στις 25 αλλα δεν είμαι σίγουρη.Δεν πειραζει αν δε τα καταφέρω καποια αλλη φορα.
Ελπιζω πάντως να μπορέσωωωωω.
Γεια σου Φιλιτσα!!!!!!!!!!!!!
Εκείνη την ημέρα πρεπει να εχουν συναντηση οι μανούλες...
filitsaki έγραψε:γεια σου Βολιωτισσα!!!!!τα λεμε αργοτερα εχω καινουργιο υλικο!!!!nikoletta10 έγραψε:Νομίζω οτι δεν μπορω στις 25 αλλα δεν είμαι σίγουρη.Δεν πειραζει αν δε τα καταφέρω καποια αλλη φορα.
οκ!nikoletta10 έγραψε:filitsaki έγραψε:γεια σου Βολιωτισσα!!!!!τα λεμε αργοτερα εχω καινουργιο υλικο!!!!nikoletta10 έγραψε:Νομίζω οτι δεν μπορω στις 25 αλλα δεν είμαι σίγουρη.Δεν πειραζει αν δε τα καταφέρω καποια αλλη φορα.
χαχαχαχαχα!!!!!!!!!Το βράδυ τωρα δεν μπορω........κλεινω για να μπει ο ΗΛΊΑς.
florentiab έγραψε:με θέλετε στην παρέα σας;
τώρα θετε, δε θέτε, εγώ θα έρθω.
μια χαρά ειναι Κυριακή πρωί.
ο παιδότοπος που έβαλε η Λίτσα στην Κηφισιά είναι ταμαμ για την περίπτωση, αλλα καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι δύσκολο για όσες μένουν προς τα "κάτω"
εγώ πάντως βολευομαι όπου και να αποφασίσετε.
florentiab έγραψε:ο παιδότοπος που βρίσκεται στο Ν.Ηράκλειο ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ δεν είναι κοντά στο σταθμό. το ξέρω γιατί μένω κοντά. είναι περίπου 15 λεπτά περπάτημα.
litsakos έγραψε:**εγω στανταρ θα παω καμια βδομαδα πριν στην συναντηση**
marinaki <3 <3 έγραψε:α ωραιαααα τελεια οποτε θα μιλησουμε τοτε να κανονισουμε,με λεωφ μετρο εμας δεν μασ βολευει ειναι μιρκακια τα δικα μασ οποτε ταξι βολευει κ μοιραζομαστε κ τα εξοδαsissympempis έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ναι ρε κοριτσια καπου στην μεση!!ναι αντωνια να κανονισουμε αν ειναι να παμε μαζη!!!τι θα λεγατε για μαρινα φλοισβου αν βολευει μια ιδεα λεω!!!τελεια βλεπω κλεισατε για ζαπειο που πευτει δνε εχω ιδεα!!!!!!
mamamatina έγραψε:Λοιπόν θέλει δεν θέλει κάποιος πρέπι να με φέρει. Δεν θα χάσω ΚΑΙ ΑΛΛΗ συνάντηση.
kai egw exw polu kairo na ilhsw me katerina..antonia32 έγραψε:μ ε κατερινα κ βιβιαν εχει μιλησει καμια; θελω να δω την κατεριναααααα!!
antonia32 έγραψε:μ ε κατερινα κ βιβιαν εχει μιλησει καμια; θελω να δω την κατεριναααααα!!
athina24 έγραψε:antonia32 έγραψε:μ ε κατερινα κ βιβιαν εχει μιλησει καμια; θελω να δω την κατεριναααααα!!
Η Βιβιαν έχει προβλήματα με το internet!!!!Μπαίνει μόνο από το κινητό της και δεν μπορεί να κάνει πολλά!!!Της το είπα ότι ετοιμάζεται συνάντηση και θα την ενημερώσω εκτενέστερεα!!!!
θα πω και στη Κατερίνα!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ελεύθερος χρόνος » Τι λέτε για συναντηση στην Αθήνα; (Νοέμβριος 2012)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης