Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

????????

Επισκέπτης
ΚΚΝ έγραψε:
sofia1973 έγραψε:ειναι πραγματι περιεργη η αντιδραση σας. μεχρι και οτι κρυβοαμι απο το forum σκεφτηκατε. μπραβο σας. εγω προσπαθησα να εφιστησω την προσοχη σας για κατι που ακουσα και κατι για το οποιο μια κοπελα μη θελοντας να χασει τη δουλεια της μου εμπιστευτηκε. φανταζομαι οτι γνωριζετε οτι αν δεν υπαρχουν συγκεκριμενα στοιχεια δεν μπορεις να καταγγειλεις κατι επισημα. πολυ ευστοχο αυτο με την εφημεριδα. μπραβο σου που το σκεφτηκες. αυτα χρειαζεται να σκεφτουμε και οχι ολες τις υπερβολες που γραψατε.

sofia 1973
Με συγχωρεις, αλλα αν τελικα δεν εχεις στοιχεια, τοτε μην κανεις και καταγγελια εστω και σε ενα φορουμ! Και εγραψες και το ονομα του παιδικου σταθμου! Αν ειναι απλα ραδιο αρβυλα και μου πες - σου πα κτλ, τοτε αν τα δει αυτα μια κοπελα που εργαζεται εκει μεσα και δεν ισχυουν το ξερεις οτι μπορεις κι εσυ να βρεις το μπελα σου που δημοσιευσες σε ενα δημοσιο χωρο "συκοφαντιες";;;;
Οσο για τη φιλη σου..τι να πω;; Αν ειναι αληθεια, να χαιρεται τα 200 ευρουλακια που παιρνει κανοντας την πρακτικη της και μαθαινοντας "τετοιες παιδαγωγικες μεθοδους"...
Να καει το σπιτι του γειτονα κι εγω αντι να παρω την Πυροσβεστικη, θα το γραψω εδω στο φορουμ.....

Σωστός !!!!!!!!!! η καλύτερα ζήτα απο τα μέλη του forum να κάνουν κάτι!!

antonia32

antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΚΝ έγραψε:
sofia1973 έγραψε:ειναι πραγματι περιεργη η αντιδραση σας. μεχρι και οτι κρυβοαμι απο το forum σκεφτηκατε. μπραβο σας. εγω προσπαθησα να εφιστησω την προσοχη σας για κατι που ακουσα και κατι για το οποιο μια κοπελα μη θελοντας να χασει τη δουλεια της μου εμπιστευτηκε. φανταζομαι οτι γνωριζετε οτι αν δεν υπαρχουν συγκεκριμενα στοιχεια δεν μπορεις να καταγγειλεις κατι επισημα. πολυ ευστοχο αυτο με την εφημεριδα. μπραβο σου που το σκεφτηκες. αυτα χρειαζεται να σκεφτουμε και οχι ολες τις υπερβολες που γραψατε.

sofia 1973
Με συγχωρεις, αλλα αν τελικα δεν εχεις στοιχεια, τοτε μην κανεις και καταγγελια εστω και σε ενα φορουμ! Και εγραψες και το ονομα του παιδικου σταθμου! Αν ειναι απλα ραδιο αρβυλα και μου πες - σου πα κτλ, τοτε αν τα δει αυτα μια κοπελα που εργαζεται εκει μεσα και δεν ισχυουν το ξερεις οτι μπορεις κι εσυ να βρεις το μπελα σου που δημοσιευσες σε ενα δημοσιο χωρο "συκοφαντιες";;;;
Οσο για τη φιλη σου..τι να πω;; Αν ειναι αληθεια, να χαιρεται τα 200 ευρουλακια που παιρνει κανοντας την πρακτικη της και μαθαινοντας "τετοιες παιδαγωγικες μεθοδους"...
Να καει το σπιτι του γειτονα κι εγω αντι να παρω την Πυροσβεστικη, θα το γραψω εδω στο φορουμ.....

ασχετο, αλλα αν ειναι απο δημοσιο πανενπιστημειο δεν πληρωνεται. εμας τουλαχιστον στο τεαπη δεν μας πληρωνανε και δουλεψα σε 2-3 νηπιαγωγεια για πρακτικη και δεν πληρωθηκα σε κανενα. μονο ως αναπληρωτρια η μεσω εσπα μας πληρωσανε

http://stardustwork.blogspot.com

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ennoeite oti prepei na thn kataggeiloume..thn vlamenh..ante twra giati ta phra..h kathe hli8ia pou den kserei na sevete ta paidia twn allwn..giati kanei ayth thn douleia tote..??vasika paizei na mhn exei kan ptyxio h' adeia...ti na pw gamwto..apelpizomai..!!!

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το θεμα κοπελα μου πιο ειναι τελικα;;;...αφου εσυ δεν θες ν χασει την δουλεια της η φιλη σου τοτε γιατι μας το ειπες;;; μηπως κανει κατι καποια αλλη και οχι εσυ ή η φιλη σου;;; μπροστα στη δουλεια της φιλης σου που δεν καταλαβαινω για πιο λογο να την χασει(απλα θα κανει μια ανωνημη καταγγελια αφου ειναι η μονη που γνωριζει το ονομα της συγκεκρημενης δασκαλας)αξηζει να δεχονται τετοιου ειδους συμπεριφορα (οπως εσυ η ιδια περιεγραψες) τοσα παιδακια σαυτην την τρυφερη ηλικια;;;...σκεψου πως ισως πολλα απο αυτα να ειναι σε ηλικια που δεν μπορουν να εκφρασουν στους γονεις τους αυτο που βιωνουν...και μαλλον πανω σαυτο στηριζεται η εν λογω δασκαλα...οσο για την φιλη σου εαν ασχολειται κιαυτη με παιδακια τοτε το γεγονος του οτι δεν κανει κατι ειναι επιεικος απαραδεκτο και πιστευω πως ουτε αυτη ειναι καταλληλη για παιδαγωγος...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ?ΠΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ?ΜΗΝΩΝ?ΧΡΟΝΩΝ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ?
ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ?
ΕΔΩ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ Η ΧΤΥΠΗΜΑ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

antonia32

antonia32
πολλες φορες εχω ακουσει και εχω δει ατομα στην εκαπιδευση με προβληματα συμπεριφορας. θεωρω οτι το πιο σωστο τοποιο ομως δεν το κανει το υπουργειο ειναι να παιρνα ολους τους εκπαιδευτικους απο ψυχοθεραπευτες η ψυχολογους για να κρινετε αν ειναι καταλληλοι για να ερχονατι σε επαφη με παιδια, αλλα εμεις ειπαμε δεν ειμαστε κρατος για να εχουμε εν ατοοοσο οραγνωμενο συστημα.

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
DimiKgianni έγραψε:
sofia1973 έγραψε:κανεις μεγαλο λαθος. δεν αφορα καθολου την δικη μου οικογενεια και ομως προσπαθησα να δραστηριοποιησω την υποθεση. δεν τα ειδα με τα ματια μου και δεν μπορω να καταθεσω. ωστοσο αναγνωριζω και την αγωνια της κοπελιας να εξαρταται απο την προισταμενη της. γι αυτο κατεβασε τους τονους και αν νομιζεις οτι μπορεις να κανεις κατι καντο!!!!!!!

Για ποιούς τόνους μιλάς??? Εγώ να κάνω κάτι?!?!?!?!? ότι μπορούσα έκανα, μην ξεχνάς μια λεπτομέρεια... εσύ ήσουν που το ανέβασες το θέμα αυτό. Δική σου φίλη είναι και τρίτων χωρίς να είμαι μάρτυρας για όλα όσα συμβαίνουν εκεί, τι μπορώ να κάνω εγώ?!?!??! Δηλαδή, για να τα πάρουμε απο την αρχή, μπένουμε σε ένα forum ανεβάζουμε πόστ στο οποίο ισχυριζόμαστε ότι σε ένα δημοτικό σταθμό παιδιών, τα παιδιά κακοποιούνται καθημερινά από μία υπάλληλο, μια άλλη υπάλληλος το γνωρίζει, γίνετε μάρτυρας των περιστατικών αυτών κάθε μέρα, αλλά δεν κάνει τίποτα διότι φοβάται να χάσει την δουλειά της, και διαλέγει την σιωπή. Απο την άλλη το εκμυστηρεύεται σε μία φίλη της, και η δεύτερη διαλέγει να το αναρτήσει στο internet.... εγώ που κολλάω σε όλη αυτήν την ιστορία, για να καταγγείλω κάτι?!?!?!? Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω απο τα Ιωάννινα που είμαι, είναι να το στείλω στην εφημερίδα, όπως και έκανα... δηλαδή θα πάρω την ευθύνη και απο πάνω??? Ωραία να την πάρω, πές μου το όνομα της κοπέλας για να έρθει στο Α.Τ. ως μάρτηρας!!!!!!!

μπραβο κοπελα μου...

ΚΚΝ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
antonia32 έγραψε:πολλες φορες εχω ακουσει και εχω δει ατομα στην εκαπιδευση με προβληματα συμπεριφορας. θεωρω οτι το πιο σωστο τοποιο ομως δεν το κανει το υπουργειο ειναι να παιρνα ολους τους εκπαιδευτικους απο ψυχοθεραπευτες η ψυχολογους για να κρινετε αν ειναι καταλληλοι για να ερχονατι σε επαφη με παιδια, αλλα εμεις ειπαμε δεν ειμαστε κρατος για να εχουμε εν ατοοοσο οραγνωμενο συστημα.

Οοοοοχι κοριτσι μου... κρατος δεν ειμαστε οταν βλεπουμε τον συνανθρωπο μας να υποφερει κι εμεις φοβομαστε να το καταγγειλουμε, μην χασουμε τη δουλεια μας, μην μας πουνε ρουφιανους, μην μας εκδικηθουν...Συμβιβαστηκαμε πια να βλεπουμε και τα μωρα να κακοποιουνται και τη γριουλα να δολοφονειται και τη διπλανη μας να τρωει ξυλο καθε μερα απο τον αντρα της και ολα......
( Εννοειται συμφωνω οτι πρεπει οι εκπαιδευτικοι να περνανε απο τεστ καθε χρονο, αλλα αυτη τη στιγμη υπαρχουν, ΠΙΘΑΝΩΣ, μωρακια που κακοποιουνται και αυτος που το βλεπει ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....)

antonia32

antonia32
ΚΚΝ έγραψε: αλλα αυτη τη στιγμη υπαρχουν, ΠΙΘΑΝΩΣ, μωρακια που κακοποιουνται και αυτος που το βλεπει ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....)

αυτο ειναι το πιο στεναχωρο! αλλα ακομα αναρωτιεμαι που ειναι οι γονεις;;; ρε κοριτσια μεχρι περισυ με στελνανε ως αναπληρωτρια και παντα ηταν εκει οταν ειχε χτυπησει παιδι . δεν δουλευα το 1821. δηλαδη οκ η κοπελα λεει οτι χτυπανε τα παιδια μονα και οι γονεις ευησυχαζονται;; δεν το χωρα ο νους μου με τιποτα. συγνωμη κιολας!

aggeliki5579

aggeliki5579
sofia1973 έγραψε:και επισης δεν μπορω να πιεσω καποιον να παει να καταγγειλει κατι για το οποιο ειδε. και μερικες με εχετε εξοργισει γιατι ενω προσπαθησα να βρω αλλους τροπους να βοηθησω ειπατε ενα καρο χαζομαρες. λυπαμαι πολυ. εσεις απλα εκνευριστηκατε. καθιστε ησυχα στον καναπε σας. θα βρω αλλο τροπο να βοηθησω τα μωρα.

1ον, κοπελα μου καλη,δεν σου ειπαμε να την πιασεις απο το λαιμο για να κανει καταγγελια..απο την στιγμη που δεν την κανει απο μονη της και το καλυπτει εντελως ανευθυνα και αναισθητα,τουλαχιστον εσυ που το εμαθες,κανε κατι να το διασταυρωσεις και κατηγγειλε το..οχι τωρα...χθες...

2ον, με συγχωρεις αλλα δεν μας ρωτησες τι σου προτεινουμε να κανεις,δεν ζητησες μια συμβουλη,οποτε ποιους τροπους προσπαθησες να βρεις για να βοηθησεις τα παιδακια?

Και 3ον,θεωρεις οτι σου ειπαμε ενα καρο χαζομαρες οπως λες...μας λες και χαζες απο πανω...

Σε ευχαριστουμε πολυ και σου ανταποδιδουμε!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοια ατομα και να κακοποιουν παιδακια για κρεμασμα ειναι ολοι τους.
οσο για την φιλη σου κριμα μονο αυτο εχω να πω καποια στιγμη θα κανει παιδακια και ευχομαι ποτε να μην συμβει στο ιδιο της τ παιδι γιατι αμα συμβει θα καταλαβει και θα νιωσει πολλα...
πως κανουμε ανωνυμη καταγγελια βρε κοριτσια ????που περνουμε?αλλα συγουρα ισχυουν η θα φταιμε κ απο πανω?

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τουλαχιστον εσυ εισαι η μονη που μπορεις να μαθεις το ονομα της "κυριας αυτης"...εμεις δεν μπορουμε να το ξερουμε για να κανουμε κατι παραπανω απο την κοπελα που εστειλε το link σε εφημεριδα της θεσσαλονικης...εκτος αν μας πεις το ονομα...δεν καταλαβαινω τι ειδους απαντησεις και αντιδρασεις περημενες κανοντας αυτη τη δημοσιευση...προχθες,δεν ξερω εαν το ειδες,εδειχνε σκηνες στις ειδησεις απο κρυφη καμερα μιας παιδαγωγου σε αλλη χωρα η οποια φεροταν στα παιδια με τον ιδιο τροπο που περηεγραψες,ενα κοριτσακι 3 χρονων νοσηλευεται με σοβαρο προβλημα στο κεφαλι απο πτωση στο πατωμα που προκαλεσε αυτη η σκυλα(βρηζω και τα σκυλια αυτη την στιγμη αλλα δεν ξερω πως ν την χαρακτηρισω)...κανε κατι και καντο τωρα...

antonia32

antonia32
εγω το καλοκαιρι που αναγκαστηκα να παρω την αστυνομια γτ ανοιξε μπαρ διπλα στο εξοχικο και δν μπορουσα να κοιμησω το μωρο γτ ως τις 4 επαιζε τερμα μουσικη (που σε οικισμο απαγορευεταιο τοσο δυνατα η μουσικη) και ο γιος ακουγε και νομιζε οτι κανουμε παρτυ με ρωτησαν αν θελω να δωσω ονομα η οχι. απο τηλεφωνου βεβαια. επειδη εδω ειναι ομως πιο σοβαρη περιπτωση δεν ξερω αν πρεπει να γινει επωνυμη η καταγγελια η αν μπορει αν την κανει και ανωνυμα.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofia1973 έγραψε:και επισης δεν μπορω να πιεσω καποιον να παει να καταγγειλει κατι για το οποιο ειδε. και μερικες με εχετε εξοργισει γιατι ενω προσπαθησα να βρω αλλους τροπους να βοηθησω ειπατε ενα καρο χαζομαρες. λυπαμαι πολυ. εσεις απλα εκνευριστηκατε. καθιστε ησυχα στον καναπε σας. θα βρω αλλο τροπο να βοηθησω τα μωρα.

βρε μπας και μας δουλεύεις;;;;;;

mpempakos1

mpempakos1
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
florentiab έγραψε:

Πείτε με αναίσθητη, αλλά και εμένα κάτι δεν μου κολλάει σε όλο αυτό. Εύχομαι να έχω δίκιο και να μην περνάει κανένα παιδάκι τέτοιες φρικιαστικές καταστάσεις.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μας πει το ονομα να κανουμε ανωνυμη καταγγελια ειναι αμαρτια να κακοποιουντε μικρα παιδια ετσι

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

συμφωνω και εγω οντως κατι δεν κολλαει....ασε που κατι μου θυμηζει.. μακαρι να ειναι ψεμματα.

ΚΚΝ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ψεματα κι εγραψε το ονομα του παιδικου;;;
Τι να πω... Μακαρι φυσικα να μη συμβαινει κατι τετοιο, αλλα ευχομαι και να το δει και καποιος απο εκει και καλα της ξεμπερδεματα...

sofia1973

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
επειδη δε σας δουλευω, θα σας πω το εξης. επικοινωνησα με το χαμογελο του παιδιου (οποιος θελει ας παρει να το επιβεβαιωσει στο 2310250160). με καθοδηγησαν να παρω τηλ αυριο το δημο ο οποιος εχει τμημα για τετοιες καταγγελιες. μονος αυτος ειναι αρμοδιος να παει για ελεγχο μου ειπαν. επισης να διευκρινησω οτι εβαλα το θεμα για να μπορεσουμε να δραστηριοποιηθουμε ολοι μαζι. επισημανα αν θυμαστε, γονεις που εχουν τα παιδια τους εκει να ειναι προσεκτικοι ωστε να βρεθει μια λυση απο τη στιγμη που αυτη που κανει πρακτικη εκει δεν θελει να μιλησει. αυτα. ευχαριστω για τη συνεργασια και τα σχολια!

ΚΚΝ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τωρα μιλας σωστα! Μπραβο και ξανα μπραβο! Αυτο επρεπε να ειχες κανει απο την αρχη, γιατι το "να δραστηριοποιηθουμε ολοι μαζι", οπως ειπες, ενω η μια μενει Αθηνα και η αλλη Κρητη και η τριτη Ιωαννινα ειναι λιγο δυσκολο.... Επισης, δεν το ειπε Σ'ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ καμια φιλη μας, Σ'ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ. Ηταν ολα στο χερι σου λοιπον απο την αρχη και κακως εχασες τοσο χρονο...Και συμβουλη να ζητουσες, δεν το εξεφρασες απο την αρχη, παρα ειπες απλα "οσοι εχουν παιδια εκει να προσεχουν".. Τελος παντων, ακομα και μεσα απο τον εκνευρισμο ολων μας ας βγει κατι καλο...
Συνεχισε το αυριο, εστω και ανωνυμα και ολα αυτα τα παιδακια θα σε ευγνωμονουν μια ζωη, κι ας μην σε γνωρισουν ποτε..

aggeliki5579

aggeliki5579
sofia1973 έγραψε:επειδη δε σας δουλευω, θα σας πω το εξης. επικοινωνησα με το χαμογελο του παιδιου (οποιος θελει ας παρει να το επιβεβαιωσει στο 2310250160). με καθοδηγησαν να παρω τηλ αυριο το δημο ο οποιος εχει τμημα για τετοιες καταγγελιες. μονος αυτος ειναι αρμοδιος να παει για ελεγχο μου ειπαν. επισης να διευκρινησω οτι εβαλα το θεμα για να μπορεσουμε να δραστηριοποιηθουμε ολοι μαζι. επισημανα αν θυμαστε, γονεις που εχουν τα παιδια τους εκει να ειναι προσεκτικοι ωστε να βρεθει μια λυση απο τη στιγμη που αυτη που κανει πρακτικη εκει δεν θελει να μιλησει. αυτα. ευχαριστω για τη συνεργασια και τα σχολια!

Μπραβο σου!
Και μην εισαι τοσο ειρωνικη για τα δικα μας σχολια γιατι οπως διαπιστωσες και εσυ η ιδια σε αφυπνισαν και εκανες αυτο που θα επρεπε να κανεις απο την στιγμη που το εμαθες!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα εκανες!μπραβο.

????????

Επισκέπτης
sofia1973 έγραψε:επειδη δε σας δουλευω, θα σας πω το εξης. επικοινωνησα με το χαμογελο του παιδιου (οποιος θελει ας παρει να το επιβεβαιωσει στο 2310250160). με καθοδηγησαν να παρω τηλ αυριο το δημο ο οποιος εχει τμημα για τετοιες καταγγελιες. μονος αυτος ειναι αρμοδιος να παει για ελεγχο μου ειπαν. επισης να διευκρινησω οτι εβαλα το θεμα για να μπορεσουμε να δραστηριοποιηθουμε ολοι μαζι. επισημανα αν θυμαστε, γονεις που εχουν τα παιδια τους εκει να ειναι προσεκτικοι ωστε να βρεθει μια λυση απο τη στιγμη που αυτη που κανει πρακτικη εκει δεν θελει να μιλησει. αυτα. ευχαριστω για τη συνεργασια και τα σχολια!
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο σου...τωρα μιλας σωστα...μακαρι να γινει κατι γρηγορα!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπράβο σου. ελπίζω να λυθεί σύντομα το θέμα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις