Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
561 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 561 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

sofia1973

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα σας.
τηλεφωνησα στην υπευθυνη των δημοτικων παιδικων σταθμων.
με το ονομα της φοιτητριας θα μπορεσει να την εντοπισει.

????????

Επισκέπτης
sofia1973 έγραψε:καλημερα σας.
Καλημέρα κορίτσι μου
Δεν κατάλαβα, θα εντοπίσει την φοιτήτρια η την δασκάλα που χτυπάει τα παιδάκια????? σόρι αλλά δεν κατάλαβα

dora74

dora74
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
DimiKgianni έγραψε:
sofia1973 έγραψε:καλημερα σας.
Καλημέρα κορίτσι μου
Δεν κατάλαβα, θα εντοπίσει την φοιτήτρια η την δασκάλα που χτυπάει τα παιδάκια????? σόρι αλλά δεν κατάλαβα

Μήπως εννοεί ότι θα βρει την φοιτήτρια φίλη της κοπέλας που έβαλε το θέμα για να της υποδείξει το "τέρας" που χτυπάει παιδιά?

Mpou.mpou

Mpou.mpou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πολλά τρομακτικά πράγματα μπορούν να συμβούν στον κόσμο. Διάβασα πολύ προσεκτικά τις αναρτήσεις όλων σας για αυτό το θέμα, και αυτό ήταν που με έκανε να γραφτώ και στο forum. Στην συγκεκριμένη ιστορία υπάρχουν ένα δυο πράγματα που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Όπως για παράδειγμα το πώς οι γονείς δεν αντιλαμβάνονταν τα σημάδια στα προσωπάκια των μικρών τους. Και εδώ μιλάμε για βαναυσότητα από την μεριά της "εκπαιδευτικού" Η βαναυσότης ισοδυναμεί με συχνότης. Και αν αυτές οι βίαιες πράξεις γίνονταν με συχνότητα γιατί η φίλη σου δεν μίλησε από την αρχή;;;

sofia1973

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
DimiKgianni εννοω οτι δεν χρειαζοταν το ονομα της παιδαγωγου (το οποιο και δεν μπορουσα να μαθω). αρκουσε το ονομα της φοιτητριας για να εντοπιστει το τμημα.
επισης mpou mpou η κοπελια εχει λιγες ημερες που πηγε εκει.

ΚΚΝ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sofia 1973
Ελπιζω να συνεχισετε, να μην κολλησετε που θελουν το ονομα της κοπελιτσας.. Εχει δωθει το ονομα;
Εχει προχωρησει η υποθεση; Τι σου ειπαν οτι θα γινει παρακατω;
Ακομα και μονο η υποψια να υπαρχει οτι γινονται αυτα, εσας σας αξιζουν συγχαρητηρια που τολματε να τα καταγγειλετε.

Μην νιωθεις σαν κατηγορουμενη που τα ρωταμε ολα αυτα. Μας πονεσε η υποθεση και αφου εκανες την αρχη να την δημοσιοποιησεις εδω, ενημερωσε μας για τις εξελιξεις...Να 'σαι καλα.

Mpou.mpou

Mpou.mpou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τότε αλλάζει το συμβάν. Αλλά πρέπει να είδε πολλά ευτράπελα ώστε να έφτασε στο σημείο να μιλήσει σε εσένα και εσύ με την σειρά σου να το δημοσιεύσεις.

sofia1973

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
η υπευθυνη του δημου μου ειπε οτι ακομη και με το ονομα της φοιτητριας, το οποιο και εδωσα, θα μπορεσει να εντοπισει το τμημα και την υπευθυνη. θα δρασει λεει με απολυτη διακριτικοτητα ωστε να μην εκτεθει η κοπελιτσα και δεν την αφησουν να παρει πτυχιο μια και η προιστεμενη της ειναι υπευθυνη και για την πτυχιακη της. οταν θα εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω.

kekokes

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα, είμαι μανα από παιδάκι που πηγαίνει στο Παιδικο Σταθμό Φωκά. Μόλις κατα τύχη διάβασα την προηγούμενη συζήτηση για το σταθμό και έχω αγχωθεί παρα πολύ. Ο μικρός μου είναι δυομιση χρονών. Σας παρακαλω πολύ, ειδικά εσένα sofia1973 να με ενημερώσεις για το τι έχει γίνει με το σταθμό. Αν υπάρχει εξέλιξη με το θέμα. Αν μπορείς έστω και προσωπικά να μου πεις για πιο τμήμα του Φωκά μιλάμε καταρχήν. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι το θέμα. Μιλάμε για το παιδί μου, που θα μπορούσε να είναι και το δικό σου παιδι. ακόμα και αν δεν αφορά το παιδί μου άμεσα, είναι εφκληματικό αυτό και από μόνο του. Εχω περάσει δύσκολες καταστάσεις με τη μεγάλη μου κόρη που τη χτυπούσε η νταντα που την κρατούσε στο παρελθόν. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ξανασυμβαίνει και είδικα σε σταθμό . Σας παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει κάτι να μου απαντήσει. Ευχαριστω

kekokes

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kekokes έγραψε:Καλημέρα, είμαι μανα από παιδάκι που πηγαίνει στο Παιδικο Σταθμό Φωκά. Μόλις κατα τύχη διάβασα την προηγούμενη συζήτηση για το σταθμό και έχω αγχωθεί παρα πολύ. Ο μικρός μου είναι δυομιση χρονών. Σας παρακαλω πολύ, ειδικά εσένα sofia1973 να με ενημερώσεις για το τι έχει γίνει με το σταθμό. Αν υπάρχει εξέλιξη με το θέμα. Αν μπορείς έστω και προσωπικά να μου πεις για πιο τμήμα του Φωκά μιλάμε καταρχήν. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι το θέμα. Μιλάμε για το παιδί μου, που θα μπορούσε να είναι και το δικό σου παιδι. ακόμα και αν δεν αφορά το παιδί μου άμεσα, είναι εφκληματικό αυτό και από μόνο του. Εχω περάσει δύσκολες καταστάσεις με τη μεγάλη μου κόρη που τη χτυπούσε η νταντα που την κρατούσε στο παρελθόν. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ξανασυμβαίνει και είδικα σε σταθμό . Σας παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει κάτι να μου απαντήσει. Ευχαριστω

sofia1973

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kekokes σου εστειλα PM

liatats

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σας κορίτσια!

Είμαι καινούργια στη παρέα και το πρώτο θέμα που διάβασα στο φόρουμ είναι αυτό με τον παιδικό σταθμό. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πει η κοπέλα που γνωρίζει το όνομα της δασκάλας που κάνει αυτά τα πράγματα για να κάνω εγώ την καταγγελία. Στέλνω εκεί το παιδάκι μου που είναι 14 μηνών και πρόσφατα άκουσα απο μια μαμά εκεί πέρα οτι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Παρακαλώ να με ενημερώσει μέσω email για να κάνω την καταγγελία αμέσως. Ευχαριστώ

liatats

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sofia1973 έγραψε:Καλησπερα σας. σημερα απο μια κοπελα η οποια εργαζεται στο δημοσιο βρεφονηπιακο σταθμο Φωκά στη θεσσαλονικη, εμαθα οτι σε καποιο τμημα του, η υπευθυνη φερεται με βιαιο τροπο στα μωρα. μου ανεφερε χαρακτηριστικα οτι τα πεταει με βια στο κρεβατι ενω τα σηκωνει απο την μπλουζα σαν τα κουταβια, δινει σφαλιαρες και ενω τα γραντζουναει με το βραχιολι της λεει στους γονεις οτι χτυπησαν μονα τους, τριβει τα μουτρα τους στη μοκετα γιατι εχουν μυξες και αλλα που δεν αντεξα να ακουσω. παρακαλω αν εχετε μωρα στον σταθμο αυτο ή γνωριζετε αλλους που εχουν, να προσεξετε λιγο παραπανω.

Σε παρακαλω αν γνωριζεις κατι παραπανω στειλε μου ενα μαιλ. Στελνω εκει το παιδι μου και ανησυχω αρκετα γιατι το ακουσα ξανα αυτο. Μαλιστα εχει γινει καταγγελια σε μια κυρια αλλα δεν γνωριζω αν ειναι η ιδια. Ευχαριστω πολυ!

kekokes

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
liatats σου έστειλα pm

agpaha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sofia1973 έγραψε:Καλησπερα σας. σημερα απο μια κοπελα η οποια εργαζεται στο δημοσιο βρεφονηπιακο σταθμο Φωκά στη θεσσαλονικη, εμαθα οτι σε καποιο τμημα του, η υπευθυνη φερεται με βιαιο τροπο στα μωρα. μου ανεφερε χαρακτηριστικα οτι τα πεταει με βια στο κρεβατι ενω τα σηκωνει απο την μπλουζα σαν τα κουταβια, δινει σφαλιαρες και ενω τα γραντζουναει με το βραχιολι της λεει στους γονεις οτι χτυπησαν μονα τους, τριβει τα μουτρα τους στη μοκετα γιατι εχουν μυξες και αλλα που δεν αντεξα να ακουσω. παρακαλω αν εχετε μωρα στον σταθμο αυτο ή γνωριζετε αλλους που εχουν, να προσεξετε λιγο παραπανω.

καλησπερα,
επειδη σημερα κατα τυχη ειδα τη συζητηση που ειχατε και το παιδι μου ειναι σε αυτο τον παιδικο σταθμο μπορεις να με ενημερωσεις για το τι ακριβως συμβαινει.

lixoudompoukitsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σας παρακαλω μπορειτε να με ενημερωσετε για την εξελιξη της υποθεσης εχω 2 παιδακια και θελω να τα στειλω εκει ! τι ακριβως εχει γίνει και σε τι σταδιο ειναι η υποθεση .... σσας παρακαλω στειλτε μου μηνυμα

littlestar

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα! Δυστυχως θα ερθω να συμφωνησω οτι κακομεταχειριζονται τα παιδια.Πηγαινα εκει τη δικια μου περισυ και ενω στην αρχη ολα ηταν καλα, μετα το παιδι δεν ηθελε να πηγαινει και εκλαιγε. Δεν μιλαγε και πολυ καλα αλλα συνεχως προσπαθουσε να μου δωσει να καταλαβω οτι δεν περναγε καλα. Πολλες φορες πηγαμε και ζητησαμε εξηγησεις και η συγκεκριμενη δασκαλα μας εβγαζε τρελους και το παιδι οτι λεει με ψεματα. Οταν καθαρισε η ομιλια του παιδιου με τον καιρο, μας ελεγε οτι τη χτυπαγε(στο προσωπο) γιατι ζωγραφισε πανω στο περιγραμμα της ζωγραφιας ενω δεν επρεπε να βγει απεξω( σε παιδι 2 1/2 χρονων ολα αυτα!). Επισης πολλες φορες την αφηνε με τη μπουκια στο στομα μια ωρα και της απαγορευε να τη φτυσει..Εν τω μεταξυ, το σκεφτομασταν κιολας να μιλησουμε μη τυχον και της φερθει χειροτερα ακομα. Ελεγα, λες να μου λεει ψεματα η μικρη επειδη δεν της αρεσει ο σταθμος? Ο τροπος που αρνιοταν τα παντα η δασκαλα πραγματικα με εβαζε σε σκεψεις για το παιδι μου, τοσο ηλιθια ημουν! Και το σκεφτομουν καθε φορα να πιασω να της μιλησω μη τυχον και την εβαζε στοχο.Στερνη μου γνωση...Πρωτομανα,με αναγκη το παιδι να παει σταθμο λογω του οτι εργαζοταν ο αντρας μου κι εγω φοιτητρια σε μια πολυ απαιτητικη σχολη,που ελειπα 8ωρα απο το σπιτι και με γονεις-πεθερικα στην Αθηνα...Οταν δεν συμμορφωθηκε ομως πλεον μετα απο τοσες παρατηρησεις και συστασεις και δεν δεχοταν οσα λεγαμε, καναμε μια ωραιοτατη καταγγελια αλλα δυστυχως δεν ειδα αποτελεσμα και πηρα το παιδι απο εκει και τελος...Οσες ενδιαφερεστε το οναμα με πμ. Επισης μαθαινω απο γνωστους οτι γενικα μεταχειριζονται ασχημα τα παιδια εκει, γιατι αυτα συμβαινουν και σε αλλα τμηματα εκτος απ'της συγκεκριμενης δασκαλας. Το εχουν συστημα? Δεν ξερω...
Παντως πλεον μετανιωνω που δεν στηριξα το παιδι μου και μετα απο 2χρονια ακομη και σημερα οταν περναμε απεξω, γιατι μενω και διπλα, μου λεει, μαμα δεν θα ξαναπαω σε αυτο το σταθμο ε? Τι να της πω? Ποσο χαζη ειμαι που την αναγκασα να το υποστει αυτο? Crying or Very sad
ΥΣ: λυπαμαι ανα τα γραφω μπερδεμενα, επεσα πανω σε αυτο το ποστ και πραγματικα μου ηρθαν ολα στο μυαλο..

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
στενο συγγενικο μου προσωπο εργαζοταν σε παιδικο σταθμο και μια κοπελα η οποια προφανως ειχε ψυχολογικο προβλημα φεροταν ασχημα στα παιδακια , φυσικα τοσο η διευθυντρια οσο και οι υπολοιπες κοπελες το ειχαν αντιληφθει και δεν την αφηναν ποτε μονη μεχρι να απομακρυνθει αλλα και πηρε καποιο διαστημα μεχρι να τη διωξουν.Τωρα αν η διευθυντρια και οι υπολοιποι δεν κανουν τιποτε για μενα ειναι το ιδιο ενοχοι

69ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΦΩΚΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Σελίδα 3 Empty ΕΞΕΛΙΞΗ Πεμ Ιουν 27, 2013 4:47 am

maestro

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας,
Τελικά τι έγινε με την υπόθεση στο σταθμό?
Δεν είπε κανείς το αποτέλεσμα.
Έγινε κάτι ή όχι? Ισχύει ή ήταν υπερβολές?

lamprini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα, έχω ένα κοριτσάκι δύο χρονών που εδώ και ενάμιση μήνα πάει στο συγκεκριμένο παιδικό. Στην αρχή όλα ήταν καλά, αλλά την τελευταία εβδομάδα το παιδί μου παραπονιέται  ότι η δασκάλα του το ''έκανε ντα'', μια στο χέρι, μια στον ποπό. Σήμερα μου είπε ότι της τράβηξε τα μαλλιά. Το θέμα μου είναι ότι είναι ένα παιδί με ζωηρή φαντασία και δε ξερώ αν αυτά που λεέι είναι αλήθεια ή όχι. Μήπως μπορείται να μου στείλεται ένα μήνυμα όποιος ξέρει με το όνομα της εκπαιδευτικού? Σκέφτηκα να πάω κατευθείαν στη διευθύντρια, αλλά από την άλλη δε θέλω να δημιουργώ προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Α, και τώρα που ξεδιπλώνω λίγο τη σκεψη μου, το παιδί εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεσπάσματα θυμού (που εννοείτε δεν είχε ποτέ στο παρελθόν) και περιστατικά νυχτερινού φόβου (που επίσης δεν είχε). Για σημάδια δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, γιατί όλη την ώρα πέφτει και χτυπάει. Αυτά. Αν μπορείται, βοηθήστε με κάποιες πληροφορίες, ευχαριστώ!

lixoudompoukitsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ Σ.Ο.Σ

lamprini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα, με συγχωρείς που δεν απάντησα νωρίτερα άλλα τώρα είδα τα μηνύματα. Επίσης δεν μπορώ να στείλω πμ. Πάντως, αυτό που θέλω να πω, μπορώ να το πω και από εδώ. Μίλησα με τις δασκάλες του παιδιού για το θέμα και η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ διαλλακτικές (όχι με αυτή με την οποία είχα πρόβλημα). Δεν μου είπαν, όπως περίμενα, ότι όχι και αποκλείεται να γίνεται κάτι τέτοιο, ίσα-ίσα που το παρακολουθήσαμε μαζί για καμία εβδομάδα. Το δια ταύτα του θέματος είναι ότι μετά από πολύ συζήτηση, με το παιδί κυρίως άλλα και με τις δασκάλες είναι ότι όλο αυτό προήλθε όχι από κακή συμπεριφορά της δασκάλας, αλλά από το γεγονός ότι το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει στον παιδικό και κατηγορούσε τους πάντες. Άρχισε στο τέλος να λέει ότι ακόμα και εγώ την  κάνω ''ντα'' στο χέρι και της τραβάω το αυτί (εννοείτε ότι τι παιδί δεν το έχω ακουμπήσει ποτέ). Τώρα που το συζητήσαμε ακόμα περισσότερο και έχει προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα, δεν κρατιέται    να πάει στο σχολείο κάθε πρωί και δεν μου έχει ξανακάνει κανένα παράπονο. Ξέρω ότι δε βοήθησα πολύ, αλλά ελπίζω και η δική σου περίπτωση να είναι αντίστοιχη.

lixoudompoukitsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΤΣΙ ? ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις