426 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο5* Παρ Νοε 09, 2012 7:45 am
listoudi
Η ψυχή της παρέας!
μπες στο θεμα συμβουλη προς ολους τους αντρες και τις γυναικες και θα δεις..Sofki έγραψε:Εντωπισες τιποτα πουθενα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπες στο θεμα συμβουλη προς ολους τους αντρες και τις γυναικες και θα δεις..Sofki έγραψε:Εντωπισες τιποτα πουθενα?
ζωη δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις??? αλλο το ρηλαξ αλλο το καροτσι..εκτος αν εννοεις το καροτσι που ειναι 3 σε 1 και εχει το πορτ μπεμπε και το καθισμα αυτοκινητου??ζωάκι έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια με κοιλίτσες μπαλίτσες!
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από τις 10+ σελίδες που διάβασα από προχθές που είχα να μπω!
Όλα καλά απ' ό,τι βλέπω! Φαγητά, κιλάκια, κρεβατάκια, εξετάσεις, ενέσεις, τηλεοράσεις, προίκες μωρού!! Δεν μπορεί να αμφισβητήσει καμιά ότι σας διάβασα, ε;!
Εδώ μας βρέχει σήμερα και είναι ωραία! Έπεσε και λίγο η θερμοκρασία!
Η μικρή με ταράζει λίγο απο χθες! Νιώθω ότι κινείται χαμηλά και πονάω σ' ένα σημείο σα να με περνάει ρεύμα! Στιγμιαία βέβαια, αλλά χθες που το παθα χέστηκα πάνω μου! Ήμουν κι εκτός σπιτιού!
Εχει καμία το ίδιο πράγμα ή κάτι ανάλογο; Κατά τα άλλα, καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο και αλλάζει το σχήμα της κοιλιάς μου συνέχεια!! Τι πλάκα!
Καλώς ήρθες καινούρια κοπέλα που αυτήν την στιγμή μου διαφεύγει το όνομά σου! Μη με παρεξηγείς!
Και Νατάσα καλωσήρθες πίσω!
Να επαναφέρω λίγο το θέμα, καροτσάκια κλπ;;
Είμαι λίγο προβληματισμένη, ψάχνουμε κι εμείς τώρα, κυρίως μέσω ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω ρε κορίτσια..
Εσείς που θα το εχετε το μωρό όταν δε θα κοιμάται; Κάτι σαν ριλάξ;
Άρα, χρειαζόμαστε ένα καροτσάκι, ένα για το αυτοκίνητο (αυτά τα 2 μπορεί να είναι το ίδιο πράγμα και ένα για το σπίτι;
natasa. έγραψε: και γω στο ριλαξ θα το εω το μωρο οταν δεν κοιμαται!! κουκλες σας αφηνω , παω να ετοιματω παμε για ψωνια!! ελπιζω να μ αφησει να διαλεξω τιποτα γιατι το μωρο ειναι λεει δικο του και θα διαλεξει αυτος!! στο επομενο θα διαλεξω εγω!! φιλακια
χαχαχα... εμενα ο δικος μου 2 μετρα αντρας βλεπει στα μαγαζια ροζ γουνακια και μπουφανακια και λιγωνετε...σαν το χαζο κανει...natasa. έγραψε: και γω στο ριλαξ θα το εω το μωρο οταν δεν κοιμαται!! κουκλες σας αφηνω , παω να ετοιματω παμε για ψωνια!! ελπιζω να μ αφησει να διαλεξω τιποτα γιατι το μωρο ειναι λεει δικο του και θα διαλεξει αυτος!! στο επομενο θα διαλεξω εγω!! φιλακια
listoudi έγραψε:χαχαχα... εμενα ο δικος μου 2 μετρα αντρας βλεπει στα μαγαζια ροζ γουνακια και μπουφανακια και λιγωνετε...σαν το χαζο κανει...natasa. έγραψε: και γω στο ριλαξ θα το εω το μωρο οταν δεν κοιμαται!! κουκλες σας αφηνω , παω να ετοιματω παμε για ψωνια!! ελπιζω να μ αφησει να διαλεξω τιποτα γιατι το μωρο ειναι λεει δικο του και θα διαλεξει αυτος!! στο επομενο θα διαλεξω εγω!! φιλακια
doritaki έγραψε:Καλησπερα!
Που εισαι βρε Ζωη τοσες μερες?Παραχαλαρωσες στο υδρομασαζ???
Νομιζω οτι αν δε θες πολλα εξοδα παιρνεις ενα απλο καροτσι κ ενα καθισμα αυτοκινητου 0-36 μηνων.Στο σπιτι στην αρχη που δε μπορει να γυρισει μπορεις να το εχεις κ στον καναπε ή σε μια πολυθρονα, στην πορεια ομως θα χρειαστεις ριλαξ.Διαφορετικα αν παρεις μικρο καθισματακι αυτοκινητου (0-9κιλα)μπορεις να το χρησιμοποιεις στο σπιτι κ ως ριλαξ αν κ προσωπικα δεν το βρισκω πολυ ανετο.
Δυσκολο το 3θυρο αμαξι οταν εχεις παιδι.Εμεις φροντισαμε να παρουμε εξ'αρχης 5θυρο για να μην εχουμε τετοια θεματα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης