301 Απ: η δικη μου ιστορια Πεμ Νοε 22, 2012 5:15 am
demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ria28 έγραψε:Γλυκεια μου αναστασια,σου στελνω ολη την αγαπη μου..ο,τι και να πω θα ειναι λιγο μπροστα στον πονο σου,ομως ο χρονος ολα τα γιατρευει..καλη μου,εχε εμπιστοσυνη στην παναγιτσα,θα δεις συντομα η κοιλιτσα σου θα φουσκωσει και η αγκαλιτσα σου θα γεμισει με ενα νεο μικρο θαυμα..ο θεος μαζι σας παντοτε..μην το βαζεις κατω,καθε μερα νεα μερα,σκεψου θετικα απο δω και περα!εχεις την υγεια σου,τον αντρουλη σου,ολα θα πανε καλα!θα δεις!μακαρι συντομα να εχουμε καλα νεα απο σενα!οσο για το διαστημα που πρεπει να περιμενεις αν ειναι λογω καισαρικης ξερω περιπτωσεις που μεινανε εγκυες κ 2 μηνες αμεσως μετα απο καισαρικη.αν ειναι αλλος λογος οκ τοτε.παντως αστο στα χερια του θεου..που ξερεις μπορει συντομα να μαθουμε ευχαριστα.οι προσευχες μου μαζι σου!καλο ταξιδι λοιπον!φιλια!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:50 am, 1 φορά
Μπου έγραψε:Επιστρεψαμε...περασαμε παρα πολυ ωραια,η Πολη πανεμορφη κ αρκετα συναισθηματικα φορτισμενη!
Ξεφυγαμε αρκετα,αλλα...οι νυχτες βασανο,πνιγμενες σε δακρυα...αχ θεουλη μου ποτε θα στεγνωσουν αυτα τα δακρυα;
Μπου έγραψε:Προσπαθω να το "επιβαλω" στον εαυτο μου,αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο! Ξερεις τι παλη ριχνω με την ψυχη μου; Κ επειδη δν θελω να στενοχωρω κ συνεχεια τον καλο μου κλαιω τις νυχτες που κοιμαται...θελω τοσο μα τοσο πολυ ενα μωρακι που αυτοι οι 9μηνες μου φαινονται αιωνας!! Ξερεις τι γινεται; Για ολες εσας θα ναι τα πιο γλυκα χριστουγεννα κ για μενα τα πιο πικρα!!! Ολο τα ματακια της "βλεπω"...
Μπου έγραψε:Μακαρι να χω μωρακι στην κοιλιτσα μου κ να το αγκαλιασω κ να το παρω σπιτι μαζι μου...εσυ θα ζηλευεις εμενα που θα χω χασει τζαμπα εναν χρονο απ τη ζωη μου;;; Ναι εχω την πιο τελεια παρεα κ δν τον αλλαζω με τπτ κ ευχαριστω το θεο γιαυτο! Εσυ θα ξενυχτας πια;;; Εσυ θα κοιμασαι διπλα στην πιο γλυκια αγκαλια του κοσμου!!!
δεν θα σου ξαναδωσει τετοια πικρα ξανα ο θεος αναστασια.σε δοκιμασε μια φορα δεν θα το ξανακανει.να σκεφτεσαι θετικα.μια καλη εγκυμοσυνη με ενα τελειομηνο μωρο που θα σου δωσει μεγαλη χαρα.Μπου έγραψε:Λογω συσπασεων γεννησα προωρα κ ευχομαι να μην το ξαναπαθω αν κ εχω πια αυξημενες πιθανοτητες! Μετα απο τοσο δυσκολες εγκυμοσυνες πως δν το εβαλες κατω ρε συ! Μπραβο σου σε θαυμαζω! Ωρες ωρες κατι τετοια με αποθαρρυνουν απ το να ξανακανω μωρο ειλικρινα! Ελπιζω ο θεος να μη μου ξκναδωσει τετοια πικρα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:53 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης