176 Απ: η δικη μου ιστορια Δευ Νοε 12, 2012 10:57 am
Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:24 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:24 am, 1 φορά
Μπου έγραψε:Νικολετακι μου μπραβο σου για τη δυναμη και το κουραγιο και να χαιρεσαι τα παιδακια σου..τελικα οι γυναικες ειμαστε απο αλλο σκληρο υλικο φτιαγμενες.....
ηθελα να απαντησω σε ολες σας...
Γυρισαμε, περασαμε πολυ ωραια αν και επειδη νυχτωνει νωρις,νυχτωνει νωρις και στην ψυχουλα μου....χαλιεμαι με το σκοταδι...φοβαμαι..μου ρχονται μια μια ολες οι σκηνες...το ταξιδι μεχρι τη θεσσαλονικη..το εξπρες χειρουργιο...η ΜΕΝΝ..η Κυριακη που ειδα τα πιο ομορφα ματακια του κοσμου για τελευταια φορα......ο απαισιος ηχος του μηχανηματος....η μυρωδια.....ο γιατρος που ποτε δε μας εξηγεισαι τι σκ@τ@ λοιμωξη κι απο που προηλθε.....
οσο ηταν στην κοιλιτσα μου τη νανουριζα με το "κοριτσι μου κοιμαται" του Σαββιδακη το ξερετε;;; το βρισκω τοσο γλυκο τραγουδακι
(μου το αφιερωνε ο μπαμπας μου καποτε οταν ημουν μικρουλα)κι ειχαμε σκεφτει με τον καλο μου να της το βαζουμε για νανουρισμα...ημασταν ετοιμοι να της ετοιμασουμε και το πρωτο της cd με τραγουδακια για νανι....και τωρα;;; κοιμηθηκε για παντα το αγγελακι μας.....καπου διαβασα οτι ο Θεος δεν θελει το κακο και τον πονο τον ανθρωπων ουτε ειναι αυτος που προκαλει τις συμφορες απλως καμια φορα τις επιτρεπει να συμβαινουν...γιατι ομως;;;;; μου λετε;;;
αυριο θα παμε σε ενα μοναστηρι που εχει πολυ καλη γεροντισσα να μιλησουμε και εχω βρει κι εναν πολυ καλο παππουλη σε μια εκκλησια και θα παω να του μιλησω(ισως του μιλησει κι ο αντρας μου) πιστευω αρκετα στο Θεο αν και μ εχει θυμωσει καπως που μου πηρε τη μπεμπα μου αλλα ελπιζω και ειμαι σιγουρη οτι θα μου δωσει το μωρακι που μου χρωσταει.....το περιμενω πως και πως να ξανασκιρτησει μεσα στην κοιλιτσα μου και να γινουμε ενα....δεν θα την ξεχασω την κουκλιτσα μου ποτε αλλα πρεπει να προχωρησω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:25 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:26 am, 1 φορά
θα γινει κι αυτο συντομα αναστασια μου.θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου.μιλησες τελικα με την γεροντισα?τι σου ειπε?Μπου έγραψε:Αχ κοριτσακια μου...χουχουλιαζω στην κουβερτουλα μου κ μου λειπει η κοιλιτσα μου!!! Ποσο θα θελα να με ζεσταινε το μωρακι μου που θα το ειχα αγκαλιτσα!
αν δεν θελεις να μιλησεις μην μιλας σε κανεναν γι`αυτο το θεμα.οταν ησουν εγκυος και ξαπλωνες σε επαιρνε κανεις τηλεφωνο να δεις πως εισαι?αλλωστε εσυ προσπαθεις να το ξεπερασεις τωρα οσο μπορεις οχι να ξαναμπεις στα ιδια.μιλα μονο με την γεροντισα και οποιον νομιζεις εσυ οτι θα σε βοηθησει ψυχολογικα.Μπου έγραψε:θα παμε την Παρασκευη γιατι προχθες δεν ηταν ανοιχτο τελικα το μοναστηρι και μας περιμενουν την Παρασκευη! θα σας ενημερωσω!!! περαστικα στο παιδακι σου!!!eirini2 έγραψε:θα γινει κι αυτο συντομα αναστασια μου.θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου.μιλησες τελικα με την γεροντισα?τι σου ειπε?Μπου έγραψε:Αχ κοριτσακια μου...χουχουλιαζω στην κουβερτουλα μου κ μου λειπει η κοιλιτσα μου!!! Ποσο θα θελα να με ζεσταινε το μωρακι μου που θα το ειχα αγκαλιτσα!
ξεκινησα διαιτα με διαιτολογο(8 κιλα μου περισσευουν)μπας και ξεχαστει κι αλλο το μυαλο μου μαγειρευοντας διαφορετικα πραγματα!!! τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε και γυμναστηριο(αν επιτρεψει κι ο γυναικολογος)κι ελπιζω να ξεχαστω κι αλλο.....το τηλεφωνο μου χτυπαει συνεχεια..αλλες φορες το σηκωνω αλλες οχι...ολη η πολυ πλεον το ξερει κι ειδικα τωρα που ακουστηκε αυτη η ιστορια με το νοσοκομειο ολοι ξαφνικα με σκεφτονται...δε λεω μπορει να ναι κι ετσι αλλα...με ενοχλουν τα παντα και οι παντες τωρα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης