151 Απ: η δικη μου ιστορια Δευ Νοε 12, 2012 1:17 am
bini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:21 am, 1 φορά
συντομα θα γινει κι αυτο αναστασια.θα ξαναμεινεις εγκυος και θα ειναι πιο καλη η εγκυμοσυνη σου αυτη την φορα.δεν θα σε ταλαιπωρησει αλλο ο καλος θεουλης.Μπου έγραψε:καλημερα φιλες μου καλες! ναι πρεπει να μαι δυνατη και το προσπαθω να ειμαι οσο μπορω! ειναι στιγμες που ειμαι σχεδον αναισθητη και ειναι στιγμες που τρελαινομαι και λιωνω....λογικο ειναι!! το μυαλο μου παιζει παιχνιδια....
Bini μου κι εμενα καποτε η σκεψη για διδυμα με τρελαινε και τωρα κι εγω το παρακαλαω...αυτη τη φορα δεν θα κανω σχεδια,δεν θα το πω πουθενα,δε θα με νοιαζει το φυλο,δεν θα αγορασω τιποτε,δεν θα εκδηλωνομαι παραεξω....δε λεω οτι με ματιαξαν σε καμια περιπτωση απλως θα κρατησω τη χαρα για μενα και τον καλο μου...ανυπομονω τοοοοοσο πολυ να ξαναδω τη ροζ γραμμουλα στο τεστ εγκυμοσυνης...ειλικρινα δεν ξερετε ποσο..κι ας περασα απο 40 κυμματα,αξιζαν ολες οι θυσιες του κοσμου γιαυτα τα ματακια.....
δεν σε κατηγορώ γιατι πονας. πως γίνεται να μην θέλει ο ΘΕΟΣ να γίνεις μανούλα αφού ο άνθρωπος προορίζεται γιαυτο!λόγω δουλειάς έχω δει κατι περιπτώσεις που έκαναν παιδια....άστα. απλά να ξέρεις μας στέλνει ότι μπορούμε να αντέξουμε!Μπου έγραψε: μακαρι να το θελει γιατι καποιες φορες νιωθω οτι ισως να μην ηθελε ο θεος να γινω μανουλα τι να πω;!
Σ ευχαριστω που μεσα απ το δικο σου πονο δινεις κουραγιο και σε μενα...να σαι καλα και καλες προσπαθειες...
εμεις μετα απο 7 μηνες περιπου λογω της ηλιθιας τομης μου....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:22 am, 1 φορά
αμα σκέφτεσε έτσι το έχασες το παιχνίδι!να προσευχεσαι και να λες στο Θεό ότι θέλει Αυτός ας γίνει και θα γίνει το καλό θα δεις. έχε ελπίδα και αν ξανασυναντήσουμε δυσκολία πάλι θα το ξεπεράσουμε.Μπου έγραψε:επειδη νομιζα οτι με ηξερα καλα παντα πιστευα οτι ενα τετοιο γεγονος θα με διελυε και δεν θα το αντιμετωπιζα ποτε με επιτυχια(οχι οτι ακομη το κανω με επιτυχια αλλα τουλαχιστον την ψιλοπαλευω)αλλα τελικα ειχα δυναμη που δεν ηξερα οτι ειχα...αυτο ειναι ομως που με φοβιζει..οτι ο Θεος ξερει ποση δυναμη εχουμε ενω εμεις δεν ξερουμε.....κι αν Αυτος ξερει οτι εχω κι αλλη δυναμη τι γινεται;;;; αχ τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα....πονος,θυμος,φοβος,επιθυμια,λυπη,θλιψη,αισιοδοξια...
θα γίνω και εγώ αλλά σίγουρα και εσύ να το θυμασαι!και πανω απο όλα μην ξεχνας τον αντρα σου και τίποτα αλλό!εμενα δεν ξέρεις πόσες φορές με εχει στηριξει και ξέρουμε πάντα ότι στο τέλος είμαστε πάντα οι δυο μας!Μπου έγραψε:bini έγραψε:αμα σκέφτεσε έτσι το έχασες το παιχνίδι!να προσευχεσαι και να λες στο Θεό ότι θέλει Αυτός ας γίνει και θα γίνει το καλό θα δεις. έχε ελπίδα και αν ξανασυναντήσουμε δυσκολία πάλι θα το ξεπεράσουμε.Μπου έγραψε:επειδη νομιζα οτι με ηξερα καλα παντα πιστευα οτι ενα τετοιο γεγονος θα με διελυε και δεν θα το αντιμετωπιζα ποτε με επιτυχια(οχι οτι ακομη το κανω με επιτυχια αλλα τουλαχιστον την ψιλοπαλευω)αλλα τελικα ειχα δυναμη που δεν ηξερα οτι ειχα...αυτο ειναι ομως που με φοβιζει..οτι ο Θεος ξερει ποση δυναμη εχουμε ενω εμεις δεν ξερουμε.....κι αν Αυτος ξερει οτι εχω κι αλλη δυναμη τι γινεται;;;; αχ τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα....πονος,θυμος,φοβος,επιθυμια,λυπη,θλιψη,αισιοδοξια...
σε θαυμαζω ειλικρινα! εισαι πολυ πολυ δυνατος ανθρωπος!σου ευχομαι συντομα να γινεις κ μανουλα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:23 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:23 am, 1 φορά
Μου 'λειψες Αναστασία μου! Να μπούμε καμιά φορά τσατ να τα πούμε...Ναι;Μπου έγραψε:Αχ κοριτσακια μου απ το στομα σας και στου Θεουλη το αυτι....
Δημητρουλα μου μη μου κλαις και μου στενοχωρεις την τοσοδουλα μου ακους;;;
Patsie μου ισα ισα δεν αγχωνομαι,μαλιστα το καλοκαιρακι(πρωτα ο Θεος να μαστε καλα)και θα παω στο νησι που θα δουλευει παλι ο καλος μου να κανω διακοπες 3 μηνες μαζι του...σχεδιαζαμε να μαστε με το μωρακι μας εκει αλλα τι να κανεις...οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια ο Θεος γελαει...οποτε μας ερθει λοιπον το μωρακι δεν αγχωνομαι....εξαλλου εχω τοσο καιρο να απολαυσω τα χαδια του καλου μου που πρεπει να ανπληρωσουμε το χαμενο εδαφος (ας πουμε και κατι πιο "ευχαριστο")
το απογευμα θα παμε σ ενα μοναστηρι να μιλησουμε με τη γεροντισσα...ελπιζω να βοηθηθουμε καπως.....
Κωνσταντινα μου σ ευχαριστω και παλι για το κουραγιο και μη με θαυμαζεις...εσεις που ειστε μανουλες ειστε εξιες θαυμασμου απ ολο τον κοσμο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μπου στις Πεμ Μαρ 14, 2013 4:24 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης