826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76 Παρ Νοε 09, 2012 12:51 am
eirini31
Η ψυχή της παρέας!
olina simfono me ta koritsia treha gia horiaki!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xaftounaki έγραψε:Αρτεμης τώρα είδα ότι σήμερα ΔΕΝ περιμένεις
Μακάρι κοπελιτσα μου να μην σου έρθει!!!!
ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΝΩ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ 28 ΚΑΙ 29 ΚΑΙ 30 ΚΑΙ 32 ΜΙΑ ΦΟΡΑ......ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑxaftounaki έγραψε:Αρτεμης τώρα είδα ότι σήμερα ΔΕΝ περιμένεις
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ....ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ =ΘΕΤΙΚΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝΑΚΙ ΜΑΣ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ..ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιαν 03, 2014 6:20 am, 1 φορά
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΤ ΟΝΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ..-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ-ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ..ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ-ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΧΩ ΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΟΥΜΕ Γ ΜΙΑ ΒΒΑΛΚΕΙΑ...eirini7 έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!
Αρτεμις ζητώ συγγνώμη κι εγώ για χτες..αλλά να ξέρεις ότι στεναχωρήθηκα πολύ που το πήρες στραβά αυτό που είπα..όταν είπα ότι δεν έχεις παιδί το είπα για να σου δείξω ότι τα λες θεωρητικά(όπως κι εγώ βέβαια)και όχι για να σου την πω ή να σε προσβάλω..αν είναι δυνατόν
τι κάνετε κορίτσια;;;;
Ολίνα ελπίζω ήδη να πήγες για χοριακή
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:xaftounaki έγραψε:Αρτεμης τώρα είδα ότι σήμερα ΔΕΝ περιμένεις
ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΠΟΤΕ Σ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ.......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.
Σε ποια μέρα είσαι σήμεραart86 έγραψε:ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΝΩ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ 28 ΚΑΙ 29 ΚΑΙ 30 ΚΑΙ 32 ΜΙΑ ΦΟΡΑ......ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑxaftounaki έγραψε:Αρτεμης τώρα είδα ότι σήμερα ΔΕΝ περιμένεις
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ...ΤΗΝ ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΠΧ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ 80 ΕΙΝΑΙ 28 ΜΕΡΕΣ ΑΡΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 18 ΗΜΕΡΩΝ..ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ΟΙ 4 ΕΙΝΑΙ 28 ΟΙ21 29 ΑΛΛΟΙ 2 30 ΚΑΙ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΑ 26 ΚΑΙ 32...?ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ .ΑΡΑ ΜΑ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΜ ΕΙΝΑΙ 28....ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡ8Ε 32 ΠΡΙΝ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΑΥΤΟΝ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ .....ΠΕΙΤΕ Μ ΓΝΩΜΕΣxaftounaki έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:xaftounaki έγραψε:Αρτεμης τώρα είδα ότι σήμερα ΔΕΝ περιμένεις
ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΠΟΤΕ Σ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ.......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.
Καλα ότι να ναι είμαι! Τώρα το είδα! Θα το διαβάσω άμεσα
Το ξέρω για την Έλλη αλλα δεν νομίζω να μας έδωσε άλλη ημερομηνία
Θα την πάω την καημένη και αυτη στον πάτοΣε ποια μέρα είσαι σήμεραart86 έγραψε:ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΝΩ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ 28 ΚΑΙ 29 ΚΑΙ 30 ΚΑΙ 32 ΜΙΑ ΦΟΡΑ......ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑxaftounaki έγραψε:Αρτεμης τώρα είδα ότι σήμερα ΔΕΝ περιμένεις
Κανονικα πρέπει να μετράς καθυστέρηση απο την 32η αν τότε ήταν ο μεγαλύτερος σου κύκλος
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙ 35 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ...ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΓΤ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ,...ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑxaftounaki έγραψε:Καλημέρα ειρήνη μου
Αρτεμης μου εγω επειδη έχω και αρκετή υπομονη θα περίμενα για εμένα τις 32 μέρες που μου χει τύχει μια φορα
Εσυ τώρα ότι νομίζεις καλύτερο
ΓΤ ΕΙΡΗΝΑΚΙ Μ.....ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ?eirini7 έγραψε:art86 έγραψε:ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΤ ΟΝΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ..-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ-ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ..ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ-ΑΛΗΘΕΙΑ...ΕΧΩ ΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΟΥΜΕ Γ ΜΙΑ ΒΒΑΛΚΕΙΑ...eirini7 έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!
Αρτεμις ζητώ συγγνώμη κι εγώ για χτες..αλλά να ξέρεις ότι στεναχωρήθηκα πολύ που το πήρες στραβά αυτό που είπα..όταν είπα ότι δεν έχεις παιδί το είπα για να σου δείξω ότι τα λες θεωρητικά(όπως κι εγώ βέβαια)και όχι για να σου την πω ή να σε προσβάλω..αν είναι δυνατόν
τι κάνετε κορίτσια;;;;
Ολίνα ελπίζω ήδη να πήγες για χοριακή
κι εγώ ακριβώς το ίδιο ένιωθα..οκ!!
πρώτη πρώτη στη λίστα είσαι!!!!!(εγώ δεν πιάνομαι )
art86 έγραψε:ΟΛΙΝΑ Μ ΔΝ ΘΕΛΩ Ν ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ GOOGLEΣΤΑ ΑΧΝΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ HOMETESTΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 99 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
art86 έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙ 35 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ...ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΓΤ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ,...ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑxaftounaki έγραψε:Καλημέρα ειρήνη μου
Αρτεμης μου εγω επειδη έχω και αρκετή υπομονη θα περίμενα για εμένα τις 32 μέρες που μου χει τύχει μια φορα
ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ +++++++++++++.ΑΧΧΑΧΑΧΑΧ..ΜΑΚΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΨΕΥΤΡΑ ..ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑLindakiS έγραψε:art86 έγραψε:ΟΛΙΝΑ Μ ΔΝ ΘΕΛΩ Ν ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ GOOGLEΣΤΑ ΑΧΝΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ HOMETESTΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 99 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
Art μου κοριτσακι μου καλοοοο Σ αγαπω πολυ....αλλα δεν ενθουσιαζομαι ακομα μωλεεε.... και την αλλη φορα ειχα αχνο θετικο τεστακι μια αρνητικη χοριακη και μετα αλλο ενα αρνητικο τεστ.......περιμενω να ΜΗΝ ερθει η Αλεκα στις 13! Αλλα το κραταμε αυτο στα συν....και περιμενω!!
Και συγνωμη που δεν διευκρινησα το τεστ γτ δε σκεφτηκα οτι πολλες κοπελες...δεν το ξερουν/... λοιπον η τερμα δεξια ροζ γραμμουλα δειχνει αν ειναι εγκυρο το τεστ αυτη "αναβει" αμεσως μολις περασεις το τεστ στα ουρα και περιμενεις να δεις....τη δευτερη...η οποια ειναι αακριβωωως διπλα της αριστερα...ΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ!! χαχαχα βασικο..! Τωρα ειπαμε...το κραταμε στα συν αλλαααα ΦΕΤΑΑΑΑ ( που ελεγε μια κοπελα απο δω δε θυμαμαι ποια παλι!!σκατα!) υπομονη 3 μερουλες μονο ....δεν θελω να παω να κανω χοριακη και να απογοητευομαι..
Το τεστακι το εχω στην τσαντα μου στο πορτοφολι μου και καθε λιγοοο το χαζευω....χιχιχιχι
Φιλακιαααααα σε ολες!!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ..ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΘΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ...xaftounaki έγραψε:art86 έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙ 35 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ...ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΓΤ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ,...ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑxaftounaki έγραψε:Καλημέρα ειρήνη μου
Ε τότε θα περιμένουμε όλες μαζι σου για να δούμε τα ευχάριστα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #76
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης