Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
NantiaN έγραψε:Καλημερα και απο εμενα!!!!
Περασε καιρος που δε μπηκα!!Δε προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας!!!
Εμεις απο τοτε που μπηκα μεχρι και τωρα εχουμε περασει ολοκληρο γολγοθα!!!
Αρχες Οκτωμβριου το παιδι επαθε βρογχιολιτιδα ειμασαν 10 μερες με μασκες μετα ηρθp το follow up οπου δε μας πιστευαν παως ο γιατρος δεν ξεκινησε τα εμβολιδα στο παιδι λογο προωροτητας!! (εγω τα ελεγα αλλα επεμεναν πως ηταν καλος)
Εκτος αυτου παρολο που ειχε δει τον υπερηχο εγκεφαλου καιειδε πως ειχε βγει οοχι και τοσο καλη δεν μας ειπε να την επαναλαβουμε και πως θα μας πουνε στο follow up τι πρεπει να κανουμε ετσι βρηκε ενα θεμα με τα αντανακλαστικα του στην πλατη που αν δε διορθωθει με ασκησεις που μας εδωσαν θα τρεχουμε για μαγνητικη και σε παιδονευρολογο....επεισης ο ενας ορχεις φωλιαζει επανω κατι που επεισης δε προσεξε ποτε ....
Οσο για το γαλα που εβγαζε και ελεγε δε πειραζει καταληξαμε οχι απλα με AR αλλα με AR digest....
Μολις χαλαρωσαμε απ το σοκ το παιδι εχει πρησμενα και τα δυο κατω ουλα του και υποφερει....Και το πιο γελοιο ο γιατρος επεμενε πως κρεμουλα θα αρχισουμε 6 με 7 μηνων κατι που φυσικα δε παιζει να γινει η καινουργια παιδιατρος οταν της το ειπα εβαλε τα γελια.....
Αυτη ειναι μια μικρη περιληψη....
Τα μωρακια σας καλα??Πως πατε με τα δοντακια?

Ναντια οτι καλυτερο για το μωρο σου!!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέεεεεεεεεεερα!!! Smile Smile Smile
θα σας διαβασω το μεσημεράκι γιατι εχω ξεκινησει λαντζα και η μικρή μου ειναι ανησυχη. λεω να την παω και καμια βολτα με το καροτσι ετσι κανενα μισαωρακι μιας και εχει ηλιο.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυριο εχουμε εμβολια ωχ

spyros3

spyros3
ματινα καλο κουραγιο καλη υπομονη κ καλα νευρα!!!ευχομαι ολα να ειναι περαστικα κ επιελους να χαλαρωσεις κ εσυ...εφοδιασου με την ενεργεια π σ στελνω κ ολα καλα..

ναντια τι εγινε καλη μ?το θεμα ειναι να πανε ολα καλα με τον γιο σ...γιατι ολα αυτα?αν καταλαβα καλα δεν τ χε κανει κανενα εμβολιο ο αλλος ντοκ κ αυτο επαιξε ρολο π αρρωστησε?κ με ταντανακλαστικα κανε τ τις ασκησεις συνεχεια!!μην τον αφηνεις καθολου να δυναμωσουν οι μυες της πλατης κ ευχομαι να μην χρειαστει να τ κανετε κατι αλλο....κ με τις κρεμες τι εγινε?σ ελεγε οχι ακομα ενω θα μπορουσες να τ δωσεις?να μην επαναπαυεσαι σε οτι σ λεει ο γιατρος αν κατι δεν σαρεσει...εγω παιρνω κ αλλη γνωμη κ φυσικα ρωταω κ τα κοριτσια μας..πιστευω οτι αδικα ταλαιπωρηθηκατε λογω της αμελειας τ..

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ματίνα, τι να πω, κουράγιο!!! και περαστικά στα παιδάκια σου στον μπαμπά και τον παππού. Θα περάσει όλο αυτό σύντομα, θα δεις.. Είσαι πολύ δυνατή, σε θαυμάζω! και παίρνω όταν σε διαβάζω και γω δύναμη που κάποιες φορές με ένα παιδάκι μόνο με πιάνει το παράπονο που είμαι μακριά από τη μαμά μου και δεν έχω βοήθεια.
Νάντια μου, επίσης ένα τεράστιο κουράγιο, όλα θα πάνε καλά με το αντράκι σου. Είναι πολύ σημαντικός τελικά ο παιδίατρος, ειδικά σε παιδάκια πρόωρα. Εύχομαι το παιδάκι σου από δω και πέρα να έχει ενοχλήσεις μόνο για τα δοντάκια, όπως όλα τα παιδάκια! Και μένα η δικιά μου, όλο το χέρι, την κουβέρτα, το μανίκι της, ότι βρει τελοσπάντων βάζει στο στόμα της, έχω την εντύπωση ότι είναι από τα ούλα, συν κάποιες φορές που γκρινιάζει χωρίς άλλο λόγο, αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι δεν έχει ακόμα θέμα με ούλα. Δεν την εμπιστεύομαι, αλλά τι να κάνω που δεν έχει και άλλη παιδίατρο εδώ.. Ανυπομονώ να πάμε στις γιορτές στα Γιάννενα να τη δει τη μικρούλα μου η παιδίατρός μας εκεί, να μου πει και για τις τροφές, πότε και τι. Αυτής της έχω τυφλή εμπιστοσύνη.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:ματινα καλο κουραγιο καλη υπομονη κ καλα νευρα!!!ευχομαι ολα να ειναι περαστικα κ επιελους να χαλαρωσεις κ εσυ...εφοδιασου με την ενεργεια π σ στελνω κ ολα καλα..

ναντια τι εγινε καλη μ?το θεμα ειναι να πανε ολα καλα με τον γιο σ...γιατι ολα αυτα?αν καταλαβα καλα δεν τ χε κανει κανενα εμβολιο ο αλλος ντοκ κ αυτο επαιξε ρολο π αρρωστησε?κ με ταντανακλαστικα κανε τ τις ασκησεις συνεχεια!!μην τον αφηνεις καθολου να δυναμωσουν οι μυες της πλατης κ ευχομαι να μην χρειαστει να τ κανετε κατι αλλο....κ με τις κρεμες τι εγινε?σ ελεγε οχι ακομα ενω θα μπορουσες να τ δωσεις?να μην επαναπαυεσαι σε οτι σ λεει ο γιατρος αν κατι δεν σαρεσει...εγω παιρνω κ αλλη γνωμη κ φυσικα ρωταω κ τα κοριτσια μας..πιστευω οτι αδικα ταλαιπωρηθηκατε λογω της αμελειας τ..
Ειχαμε κανει 1 εμβολιο!!!Αντι για 3 και μας σκυλο εβρισαν!!!!
Κρεμες θα αρχισει κανονικα γιατι πρεπει να αρχισει στερεες τροφες μπας και κοψουμε το αντιαναγωγικο γαλα.....
Οσο για την πλατουλα το παιδων που τον πηγα ειπαν πως ειναι καλα αλλα τις ασκησουλες τις κανουμε συνεχεια!!!
Ολα μαζι.......εχουμε τρελαθει!!!Εμενα ο παιδιατρος δε μου αρεσε αλλα ο Αντρουλης μου επεμενε πως ειναι καλος!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

https://facebook.com/nantia.naturally

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lia30 έγραψε:Ματίνα, τι να πω, κουράγιο!!! και περαστικά στα παιδάκια σου στον μπαμπά και τον παππού. Θα περάσει όλο αυτό σύντομα, θα δεις.. Είσαι πολύ δυνατή, σε θαυμάζω! και παίρνω όταν σε διαβάζω και γω δύναμη που κάποιες φορές με ένα παιδάκι μόνο με πιάνει το παράπονο που είμαι μακριά από τη μαμά μου και δεν έχω βοήθεια.
Νάντια μου, επίσης ένα τεράστιο κουράγιο, όλα θα πάνε καλά με το αντράκι σου. Είναι πολύ σημαντικός τελικά ο παιδίατρος, ειδικά σε παιδάκια πρόωρα. Εύχομαι το παιδάκι σου από δω και πέρα να έχει ενοχλήσεις μόνο για τα δοντάκια, όπως όλα τα παιδάκια! Και μένα η δικιά μου, όλο το χέρι, την κουβέρτα, το μανίκι της, ότι βρει τελοσπάντων βάζει στο στόμα της, έχω την εντύπωση ότι είναι από τα ούλα, συν κάποιες φορές που γκρινιάζει χωρίς άλλο λόγο, αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι δεν έχει ακόμα θέμα με ούλα. Δεν την εμπιστεύομαι, αλλά τι να κάνω που δεν έχει και άλλη παιδίατρο εδώ.. Ανυπομονώ να πάμε στις γιορτές στα Γιάννενα να τη δει τη μικρούλα μου η παιδίατρός μας εκεί, να μου πει και για τις τροφές, πότε και τι. Αυτής της έχω τυφλή εμπιστοσύνη.
Αυτο με τον παιδιατρο ειναι τοσο σημαντικο!!!εμεις πηραμε μια κρεμα για τα δοντια , μυριζει ουζο, αλλα τον ηρεμει παρα πολυ!!!Αμα αρχισει και ουρλιαζει δινουμε λιγο ντεπον ισα ισα να κοιμηθει......

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nantia μου ελπιζω να ειναι ολα περαστικα, πολυ στεναχωρεθηκα!!!

Ευακι ειλικρινα δε ξερω τι θα εκανα στη θεση σου!!! ή θα εφευγα απο το σπιτι ή θα αρχιζα να ουρλιαζω...χαρα στην υπομονη σου Respect

Φιλια στις υπολοιπες!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 10 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 10 417472

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελων ανεβασω φωτο οχι στο αβαταρ ερει καμια

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ Ναντια τι ειναι ολα αυτα που τραβηξες; δεν ειχα δει το μνμ σου...
περαστικα ρε κοριτσι μου στο γιοκα σου!!!!!!!!!!παρε κ δευτερη γνωμη.

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μολις ακουσα στις ειδησεις οτι πεθαναν τρια μωρακια στο Παπαγεωργιου, κολλησαν ενα μικροβιο, αν ειναι δυνατον...πω πω!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και το χειροτερο ειναι οτι ειχα να διαβασω και τον μεγαλο τωρα το πρωι...πφφφφφφφφ εσυ να λες γραψε "εμενα" αυτος να γραφει "ενενα" και να διαβαζει "ενετα"
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!
τουλαχιστον το μωρουδελι μου ειναι ησυχακι,την προηγουμενη βδομαδα μου εκανε αυτο καψονια...
κι εχω και 2 κιλα σπανακι να πλυνω και κρυωνουν τα χερια μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
το μονο που μου εφτιαξε καπως την διαθεση ειναι οτι ηρθαν οι κρικοι μου και θα φτιαξω το σλινγκακι της κουμπαρουλας μου που γενναει σε λιγο καιρο!!!θα τελειωσω και το σιδερωμα σημερα-δεν παει αλλο...

spyros3

spyros3
kastoria έγραψε:Μολις ακουσα στις ειδησεις οτι πεθαναν τρια μωρακια στο Παπαγεωργιου, κολλησαν ενα μικροβιο, αν ειναι δυνατον...πω πω!!!!

αν δειτε στα προσφατα θεματα ειναι ενα π λεγεται 'ηδικη μ ιστορια' ειναι η αναστασια η οποια εχασε την κορουλα της εκει...θεσσαλονικη δεν ειναι αυτο?

ειναι αδικο μετα απο ολα αυτα π τραβας στην εγκυμοσυνη να καταφερνεις να γεννησεις ενα υγιες μωρο αν κ προωρο κ να 'φυγει' απο μια λοιμωξη του νοσοκομειου..τι να πω Crying or Very sad

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
προσπαθω να βρω στο ιντερνετ για τα 3μωρακια και δεν μπορω ν βρω. ειναι κριμα και ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ .
ΚΛΑΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι κρίκους ακούω!!!
Όοοοοοοταν έχεις χρόνο, και διάθεση θέλεις να μου φτιάξεις και μένα ένα σλιγκάκι;; Να το κάνω δώρο στην αδερφούλα μου;; Δεν είναι βέβαια η κατάλληλη μέρα που στο λέω με όοοολα αυτά που τράβηξες, απλά έχε με στο μυαλό σου και πες μου για τα περαιτέρω (πόσο κοστίζουν ύφασμα, κρίκοι, και φυσικά η τέχνη σου)

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις μπήκα. Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές και την θετική σας ενέργεια. Μόνο αυτό μου δίνει κουράγιο γιατί αμα περιμένω από αλλού σωθήκαμε. Η μικρούλα μου κλαίει τώρα. Φιλάκια!
Μαράκι, όταν πάρεις το δέμα πες το μου να πετάξω το χαρτάκι. Η καεραλοιφή είναι αμπαλαρισμένη μα μία πετσέτα. Twisted Evil

mickey10

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κοριτσια!

Ευα κ Ματινα σας θαυμαζω κ εγω πως τα καταφερνετε με 3 κ 4 παιδακια!! μπραβο... ειλικρινα... εγω με 1 κ τρεχω ολη μερα...

ματινα, περαστικα στους δικους σου, σιδερενιοι ολοι τους...

περαστικα κ στα υπολοιπα αρρωστουλικα της παρεας...

Ποπη, εμεις ειμαστε 7.200 γρ. αν μας θελετε δηλωνουμε υποψηφιοτητα!!! Laughing

ναντια, ευχομαι ολα να πανε καλα κ να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο!
με τα ούλα κ εμεις έχουμε θεμα, κανω μασαζακι με μια αλοιφη την bexident κ με ντεπον... κ τα τελευταια βραδια δινω κ 2 ml ντεπον...
αντιαναγωγικο δινεις λογω παλλινδρομησης; κ εμεις εχουμε ευρεια ΓΟΠ αλλα δεν μπορει να μιει αντιαναγωγικο, υποψιαζομαστε αλλεργια στο γαλα κ ετσι πινει υποαλλεργικο, το sanilac ha, το οποιο ομως του δυσχεραινει τη ΓΟΠ... παιρνει κ σιροπακι epadoren... τι να κανεις...

αχ βρε κοριτσια, τα τελευταια βραδια ο μικρος ξυπναει κατα τις 3 παρα (ξυπνητηρι εχει;;Wink κ ειναι πολυ ανησυχος... μπορει να περασουν κ ωρες κ να μην ξανακοιμηθει η να ξανακοιμηθει λιγο αλλα να ξαναξυπναει συνεχεια... ολη νυχτα μπορει να σηκωθω απειρες φορες... εχω δοκιμασει τα παντα... εχω λιγο απελπιστει, σπαω το κεφαλι μου τι μπορει να τον ενοχλει... κ ακρη δεν βγαζω...

αυτα απο μας,
φιλια σε ολες!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Μαχη μου..το ειδα.. κ εκει νομιζω γεννησαν κ δικα μας κοριτσια,ε; κριμα,κριμα,κριμα....

εγω περναω τα ντουλαπια με baby oil γιατι με το overlay δεν ειδα προκοπη.

ΜΑΤΙΝΑΚΙ! το στειλες βρε;;μεσα σ ολα αυτα που εχεις εχεις κ το νου σου εδω,τι να πω;;; Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 10 315810

spyros3

spyros3
μαρακι εχω ακουσει οτι το ξυδι κανει τρομερη δουλεια στα ντουλαπια κ τα καθαριζει κ τα κανει λαμπαδα...ας μας πει κ η ευα ή οποιο κοριτσι ξερει...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:μαρακι εχω ακουσει οτι το ξυδι κανει τρομερη δουλεια στα ντουλαπια κ τα καθαριζει κ τα κανει λαμπαδα...ας μας πει κ η ευα ή οποιο κοριτσι ξερει...

λευκο ξυδι; παντως σα να κανε δουλεια το λαδακι!! καλα δε συζητω στα ινοξ!!! βαμβακι με λαδακι κ μετα σκουπιζω με χαρτι κουζινας κ σουπερ!! ειχα δει που το εκαναν οι καθαρηστριες στη δουλεια.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βασικα υπαρχει διαφορα στην παλινδρομιση και στους εμετους οι παλιδρομιση ειναι λιγο πιο σοβαρη!!!!!εμενα εκανε εμετους.....Αν ηταν παλινδρομιση θα τρεχαμε και σε αλλους γιατρους για το στομαχι...θελει υπερηχο νομιζω!!!Πινουμε το novalac AR digest!
Βρηκαμε την ησυχια μας και καταφεραμε να βαλουμε και χαλια!!!!!κανουμε κακακια μας 2 με τρεις φορες την μερα και παιζουμε ααφοβααααααααααα!! Laughing Laughing Laughing Laughing

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mickey10 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!

Ευα κ Ματινα σας θαυμαζω κ εγω πως τα καταφερνετε με 3 κ 4 παιδακια!! μπραβο... ειλικρινα... εγω με 1 κ τρεχω ολη μερα...

ματινα, περαστικα στους δικους σου, σιδερενιοι ολοι τους...

περαστικα κ στα υπολοιπα αρρωστουλικα της παρεας...

Ποπη, εμεις ειμαστε 7.200 γρ. αν μας θελετε δηλωνουμε υποψηφιοτητα!!! Laughing

ναντια, ευχομαι ολα να πανε καλα κ να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο!
με τα ούλα κ εμεις έχουμε θεμα, κανω μασαζακι με μια αλοιφη την bexident κ με ντεπον... κ τα τελευταια βραδια δινω κ 2 ml ντεπον...
αντιαναγωγικο δινεις λογω παλλινδρομησης; κ εμεις εχουμε ευρεια ΓΟΠ αλλα δεν μπορει να μιει αντιαναγωγικο, υποψιαζομαστε αλλεργια στο γαλα κ ετσι πινει υποαλλεργικο, το sanilac ha, το οποιο ομως του δυσχεραινει τη ΓΟΠ... παιρνει κ σιροπακι epadoren... τι να κανεις...

αχ βρε κοριτσια, τα τελευταια βραδια ο μικρος ξυπναει κατα τις 3 παρα (ξυπνητηρι εχει;;Wink κ ειναι πολυ ανησυχος... μπορει να περασουν κ ωρες κ να μην ξανακοιμηθει η να ξανακοιμηθει λιγο αλλα να ξαναξυπναει συνεχεια... ολη νυχτα μπορει να σηκωθω απειρες φορες... εχω δοκιμασει τα παντα... εχω λιγο απελπιστει, σπαω το κεφαλι μου τι μπορει να τον ενοχλει... κ ακρη δεν βγαζω...

και βεβαια σας θελουμε γιατι να μην σας θελουμε ε???
εμενα τ εκανε αυτο στης αρχες που ξυπνουσε στις 3.20 καθε μερα μ τ εκανε και ετσι δοκιμασα ν την κοιμησω πιο αργα στης αρχες την εβαζα στις 9 τ βραδυ γ νανι.κ καθε φορα 3,20 ρολοι.οποτε δοκιμαζω ν τρωει 10 τ βραδυ και μετα νανι οποτε πηγαινε 11 πανω κατω κ μετα ξυπνουσε 6 η 7 αναλογος και ετσι εχουμε μεινει στις 10η ωρα μ βολευει θα ξυπνησει λιγο τησ δινω την πιπιλα πρωτα κ μετα απο 5 λεπτα βλεπω κοιμαται η θα φαει αν δω οτι την πηρε ο υπνος την αφηνβει αν βλεπω οτι μια απο δω μια απο εκει ετοιμαζω γαλα μερικες φορες τ τρωει μερικες με αφηνει στα κρυα του λουτρου

αυτα απο μας,
φιλια σε ολες!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
H Παρη 39,8!!!!!!!!!!Μόλις γύρισε!
Και η Μαρια 38,4

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MATINAKI KOYΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

ΝΑΝΤΙΑ ΤΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ!!! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!

ΜΠΕΜΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!

ΕΥΑΚΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΧΑ Π[ΑΙΞΕΙ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!! ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ! ΗΤΑΝ Κ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΄΄ΒΑΛΕ ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10...
ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΤΟ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΝΕΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΥΡΕΤΟ... Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ... ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λια μου να σου κανω δεν εχω προβλημα!πες μου τι χρωματακι το σκεφτεσαι!σου αρεσε το φουξια με τις καρδουλες της ζετας?
εγω το σπιτι ολο επιπλα-πορτες-τοιχους-κουζινα τα κανω με ζεστο νερο και 2κουταλιες σουπας πρασινο σαπουνι σε νιφαδες!βγαζεις και δαχτυλιες και λαδιες και τα παντα!τα ινοξ με λαδακι οπως λεει η ποπη!τις εστιες με την ξυστρα και αβα.τον βραστηρα-αποστειρωτη-καφετιερα με λεμονι.το πλυντηριο με ξυδι και σοδα.τον φουρνο τι να τον κανω δε ξερω...δοκιμασα σημερα με αμμωνια και δεν εγινε τιποτα...καμια ιδεα κανεις????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις