Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elbono έγραψε:καλημεραααα!γιναμε κ εμεις 4 μηνων 8.300 καλε εγω διαιτολογο θ χρειαστω!χαχαχα

καλως ηρθε κ η νεα μανουλα!

σας διαβαζω αλα δεν ρολαβαινω ν γραφω κ πολλα,εχω ν της μαζεψω ουρα!!!ωχ!!!

τα δικα μας μαλλον ειναι ζευγαρακι!!!!!εμεις 8.500 ημασταν!!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κόρες
τι κάνετε;; Μπέμπα να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!
Περαστικά στα παιδάκια σας.. Ελένη μου, τι να πω.. Μερικοί άνθρωποι είναι ανεύθυνοι. Εγώ γίνομαι πολύ κακιά με τέτοια θέματα. Τα Χριστούγεννα που θα πάμε στο χωριό του άντρα μου, θα είναι και τα ανήψια του 3 και 6 χρονών, που είναι πολύ αρρωστιάρικα. Του το ξεκαθάρισα ότι αν είναι έστω και λίγο άρρωστα, εγώ και η μικρή θα μείνουμε στη μαμά μου. Ελπίζω να μην είναι, γιατί λυπάμαι να μην τη δουν τα πεθερικά τη μικρή.
Μπέττυ εγώ θα έλεγα να μην της δώσεις συμπλήρωμα αν το παιδί σου δείχνει χαρούμενο και χορτάτο μετά από κάθε γεύμα. Κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης. Το ότι δεν παίρνει πολύ βάρος δε σημαίνει ότι πεινάει.. Σίγουρα το δικό σου γάλα θα είναι απείρως καλύτερο από το συμπλήρωμα που ενδεχομένως να μπεις στο τρυπάκι να του δώσεις. Πάντως η μικρούλα σου είναι μια κουκλίτσα!
Η μικρή μου, ενώ ξύπνησε καλά, και μες τα χαμογελα και τα λογάκια, την έπιασε πριν μια γκρίνια, μα τη γκρίνια.. Την πήρα αγκαλιά, με το που πήγαινα να την αφήσω, άρχιζε.. Ε, την κράτησα κανά μισάωρο και χορεύαμε, και κοιμήθηκε! Απλωσα και γω το πλυντήριό μου και έβαλα ακόμα ένα, να ετοιμάσω σιγά σιγά και το φαγητό, γιατί δεν την κόβω πάνω από μισάωρο να κοιμάται
Σας φιλώ, ίσως καταφέρω να ξαναμπώ αργότερα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα...τι κανετε???εγω ειμαι τουρμπο...σκοτωνω ανθρωπο....
παμε απο την αρχη...σας ειπα οτι πριν λιγες μερες ο κωνσταντινος ειδε ενα
παιδικο και κατι τον τρομαξε?ε απο τοτε ολο δικαιολογιες ειναι "φοβαμαι
αυτο φοβαμαι εκεινο" κτλ...σε σημειο εκνευριστικο...δλδνα του λες πηγαινε παιδι μου να κατουρησεις τι χοροπηδας?και να σου λεει ελα να με
βλεπεις...ή να παιρνει μαζι του την ελενη...ελεος δλδ...να εχεις του
κοσμου τις δουλειες και να πρεπει να τις διακοψεις για να κοιτας το
βρεφος...συνεχιζω...επισης εχει πολυ καιρο που η ελενη οταν γυριζει απο
το σχολειο μιρλιζει ολη την ωρα θελει κατι? κανει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" τη ρωτας κατι? σου δειχνει με το δαχτυλο και κανει "ιιιιιιιιιιιιιιιιιι" στην καλυτερη των περιπτωσεων θα κανει ενα "μ" αντι για ναι.....την φαση του κλαματος στο σχολειο την ξεπερασαμε,απο καμια φορα τωρα την πιανει κανενα παραπονο την ωρα που
την ντυνω αλλα μετα αρχιζει να μου λεει τι ωραια περναν και ολο γελαει...απο την ωρα που μπαινει στο αμαξι στην επιστροφη ολο και κατι
βρισκει για να κλαψει...την μια γιατι δε πηρε τη ζωγραφια στο σπιτι...ε
σορυ ηταν ομαδικη και την κρεμασατε στην ταξη γιου νοου....την αλλη γιατι ξεχασαμε το μπουφαν,μα το φορας καλο μου παιδι.....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!την παρασκευη που ειχε υπηρεσια ο βαγγος αρχισε εκλαγε στη 1παρα το βραδυ,εγω 12και κατι ειχα κοιμησει την μικρη και ειχα ξαπλωσει...βρε καλο μου βρε χρυσο μου τι θες μη κλαις θα τους ξυπνησεις ολους...με τα ιιιιιιιιιιιι και τα μ καταληξαμε οτι ηθελε να κοιμηθει στο δωματιο μου...της λεω να ερθεις αλλα μονο αμα σταματησεις να κλαις...κανει "μ" και παμε στο κρεβατι μου...κι αρχιζει παλι να γκαριζει.....ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!τρωει 2 μπατσες στον κωλο(πανω
απο την κουβερτα) και ησυχασε...
χθες στις 3 ξυπναει την παει ο βαγγελης να κατουρησει,την παει στο κρεβατι της κι αρχιζει παλι να γκαριζει....βρε καλο μου τι εχεις?ειδες κανενα ονειρο?χτυπησες ανεβαινοντας στο κρεβατι?τι???τι??????????ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????? ε δε μπορεσα να κρατηθω εφαγε 2 μπατσες στον κωλο...για να καταληξει οτι ηθελε την "μινιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" ενα καδρακι της μινι δλδ να το ξεκρεμασω να της το δωσω στο κρεβατι της....ε αφου ειχε ξυπνησει κωνσταντινο-βαγγελη και
μαντεψτε???ναι καλα μαντεψατε και μπεμπα πηρα το καδρακι του εδωσα μια μπουνια,το τρυπησα και της λεω "παρτην τωρα την μινι σου που ξυπνησες ενα σπιτι με τις φωνες σου και τα ανοητα κλαματα σου..."
νομιζατε τελειωσε εδω????????οοοοοοοοοοοχι ειχαμε και συνεχεια...
επιστρεφω στην κρεβατοκαμαρα,θηλαζω την μπεμπα και τσουουουουουπ ερχεται ο κων/νος ο οποιος ξυπνησε να μου πει οτι φοβαται στο δωματιο του και να ξαπλωσει διπλα μου.........τεσπα ξαπλωνει διπλα μου και κοιμαται...ελα ομως που αρχιζουν και ροχαλιζουν μια αυτος και μια ο πατερας του...που να κλεισω ματι εγω απο τα νευρα μου.....περναει η ωρα παει 7 και...ξυπναω να ντυσω την μιρλα για το σχολειο,φευγει μεσα στην τρελη χαρα...παω λεω επιτελους να κοιμηθω λιγακι...σιγα να μην...θηλαζω την μικρη...7μιση το πρωι ολα αυτα...8μιση μου λεει ο κωνσταντινος "μαμα συγγνωμη αλλα κατουρησα"................. το κρεβατι
ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!8μιση το πρωι δε μπορεσε να σηκωθει να παει τουαλετα να κατουρησει.............8ΜΙΣΗ ΤΟ
ΠΡΩΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!
καλημερα σας ειπα?καλημερα.....................................
υγ ελενη ηταν πιο μαρτυρικο το βραδυ σου?????????

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Τρι Νοε 13, 2012 12:13 am, 2 φορές συνολικά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπακι μπραβο!!!!!!!! ετσι να μετραμε μηνακια μανι-μανι κ μετα χρονακια!! αχ αχ!!!τα μικρα μας!

Ελενη μου κουραγιο,κουραγιο... να ξερεις να τους αποφευγεις.

Ζετα μου καλα ειναι η μμικρη μου,κλασσικα τα βραδια γκρινια..

βρε Λια κι εσενα ακομα ξανθια ειναι;ποτε θα σκουρηνουν;λες κ δεν ειναι παιδι μου κι ολοι μου λενε ΄μηπως του κανες καμια κουτσουκελα του αντρα σου;' γιατι τοσο ξανθος δεν ειναι κανεις!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:
elbono έγραψε:καλημεραααα!γιναμε κ εμεις 4 μηνων 8.300 καλε εγω διαιτολογο θ χρειαστω!χαχαχα

καλως ηρθε κ η νεα μανουλα!

σας διαβαζω αλα δεν ρολαβαινω ν γραφω κ πολλα,εχω ν της μαζεψω ουρα!!!ωχ!!!

τα δικα μας μαλλον ειναι ζευγαρακι!!!!!εμεις 8.500 ημασταν!!!!

ελενη μου μαλλον εμεις πρεπει να γινουμε ζευγαρακι..εσεις 8500 εμεις 5800............ Very Happy

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EYAKI??????????????
ολα αυτα μου θυμιζουν το σπιτι της θειας μου που την εβλεπα να τρεχει με 4 παιδια (εκ των οποιων τα 3 αγορια) και το μεγαλο σοου οταν αρχιζαν να πλακωνονται ολα στις μπουνιες μεταξυ τους!!ηταν κ κοντα ηλικιακα και στα να πανε..! τωρα ομως που μεγαλωσαν τα καμαρωνουμε ολοι! ειναι κ κουκλια κ κυριως πολυ καλα παιδια! απλα εγω απορουσα τοτε για το κουραγιο της κ σκεφτομαι εσενα,το Ματινακι,τη Τζοαννα..γι αυτο λεω συνεχεια ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κοριτσια!
υπομονη λοιπον Ευακι μου,εσυ που τα καταφερνεις ολα δε σε φοβαμαι!! απλα εχεις νευρα κ πτιν τα ξεπερασεις σου ρχονται τα χτυπηματα μαζεμενα!! φιλακια στα μαμουνια σου!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπεμπεκάκι μου ξανθιά είναι ακόμα ναι!! Και με κάτι ματάρες νααααα!!!ολογάλανες. Κι ας μου λέει η παιδίατρος ότι μπορεί να αλλάξουν μέχρι τον 6ο. Από γαλανό ολοκάθαρο να γίνουν σκούρα, δε νομίζω Τάκη!! Εμένα πάλι ο άντρας μου, παρά τη δικη μου τη μαυρίλα, είναι ξανθωπός! Και μάτια έχει μελί. Εγώ μωρό ήμουν κάπως σαν τα μωρά της Ζέτας και της Ευας. Μαύρο μαλλί για πλεξούδες! Τα ματάκια από που τα πήρε όμως;; Η γιαγιά μου και η γιαγιά του άντρα μου έχουν ανοιχτά μάτια μόνο. Κανείς άλλος από τους κοντινούς συγγενείς.
Ειχα στείλει φωτος στην αδερφή μου με μέιλ και τις έδειξε στο μπαμπά μου και με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας, τι όμορφο εγγόνι που έχει!! χαχα, χαζοπαππούς! Εγινε παππούς 2 φορές με απόσταση 3 μηνών και χαίρεται!!
Ευάκιιιιιι!!! το χω πει άπειρες φορές! σας θαυμάζω εσάς τις μάνες με τα πολλά παιδιά! Εγώ αντίστοιχα δεν ξέρω αν θα είχε τέεεεετοια υπομονή.
Τι σας είπε πριν, ένα μισάωρο θα κοιμηθεί;; Χαχαχα! 20 λεπτά ήταν όλα κι όλα. Τώρα έχει ξυπνήσει και κελαηδάει στην κούνια της, δεν την σηκώνω ακόμα, μόλις αρχίσει να νευριάζει θα την πάρω. Να πιω και γω το χαμομήλι μου με την ησυχία μου!!
Ελένη 8500;;; Και τρώει μόνο το γαλατάκι της μαμάς;; Πόσο γεννήθηκε; Είναι και κοριτσάκι, συνήθως τα αγοράκια είναι πιο ταρζανάκια!

eleni2526

ναι ευακι γιατι οχι!!!!!!!!!ζευγαρακι!!!!!!!υπομονη!!!!!!κ εγω αυτο θα εκανα με το καδρακι!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!! αχ αυτες οι φοβιες τους η γκρινια η κουραση οι δουλειες κ το βραδυ οι αντρες να θελουν κ ........................... Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 9 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 9 215994 χαχαχαχαχα!!!!!!

κ πρεπει να εχουμε κ ορεξη για ολαααααααααααα!!!!!να εισαι κουρασμενη κ να σε ρωταν τι εχεις???????

spyros3

spyros3
τελικα γινονται κ αλλου ε?οχι μονο σε μενα...γιατι ελεγα οτι κατι δεν κανω καλα!!!βεβαια ο σπυρος αν κοιμηθει κοιμηθηκε!!ευτυχως δεν ξυπναει καθολου...μονο με την σουσουραδα μ εχω θεμα αλλα τι να κανω μονο υπομονη..
ευα 'φου,φου' βαθιες ανασες εισπνοη κ βαθια εκπνοη!!!

εγω τι να την κανω τωρα?κοιμαται κ θελω να της δωσω φρουτακια σημερα...ας περιμενω να ξυπνησει κ μετα...την δε κρεμα βανιλια?ουτε να την φτυση κ δεν ξερω γιατι δεν την θελει!!!εγω παντως την τσακιζω... Embarassed

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Shocked Shocked Shocked
ευα πωππωπωπωωπ εκει που ειπα ν κατσω να φαω το πρωινο μ τωρα π κοιμηθηκε κ ν σας διαβασω πεταχτηκαν τα ματακι μου.
ευα μηπως αρχησε ν ζηλευει η μεγαλη σου?πωπωππωπω χαρα στο κουραγιο σου

eleni2526

lia30 έγραψε:
Ελένη 8500;;; Και τρώει μόνο το γαλατάκι της μαμάς;; Πόσο γεννήθηκε; Είναι και κοριτσάκι, συνήθως τα αγοράκια είναι πιο ταρζανάκια!

4350 γεννηθικε ναι 8500 αγορακια ειμαστε!!!!!! γαλατακι οχι δυστυχως δεν θυλαζω κ ηθελα πολυ!!!!αλλα δεν ειχα καθολου γαλα ουτε σταγονα.κ στην αναστασια το ιδιο.κ το προσπαθησα πολυ μπας κ ερθει αλλα...αφου ερχοταν η γιατρος κ με πατουσε απο δω με πατουσε απο κει αλλα τιποτα,χαπι που λενε κ καλα για να μην ερθει το γαλα δεν πηρα τιποτα.ουτε μια σταγονα ετσι για δειγμα!!!!!

εγω εχω γαλανα ματια ανοιχτα αλλα κανενα απο τα 2 δεν τα πηρα δυστυχως!!!!ο μπεμπης εχει μπλε σκουρα κ μπορει να αλλαξουν!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι βρε ελενη μ να αλαξουν τα μπλε ομορφα ματακια οτυ γιου σου?εγω θελω να μεινουν χιχιιχιχιχ
εμεις 30 τ μηνος που ζυγισιτκαμε ειμασταν 5900 επειδη ζηλεψα εμεις ταιρι δεν εχουμε? Very Happy Very Happy Very Happy

spyros3

spyros3
ποπη...νομιζω οτι οι αντρες της παρεας μας ειναι λιγοστοι!!!ποια να πρωτοπρολαβουν βρε?!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 9 215994

κρυωνω..βαριεμαι..χαλασε κ η ηλεκτρικη εκει π μαζευει το καλωδιο μαγκωσε κ βαριεμαι να την ανοιξω για να το φτιαξω...θα περιμενω τον νικο...κ σκουπιζω το σπιτι με μπαλαντεζα κ σε καθε δωματιο την ανοιγω κ κλεινω...

κ η κυρια κοιματαιιιιι!!

eleni2526

εχουμε ομως πολυ καλες επιλογες!!!κουκλιτσες ολες!!!!!!!!!!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsakia mou!! mono tin eua diabasa...
EUAKI aporo me tin upomoni sou!! ego tha anoiga tin porta kai tha efeuga.... tha mou peis den ginete... mprabo sou pados!

spyros3

spyros3
eleni2526 έγραψε:εχουμε ομως πολυ καλες επιλογες!!!κουκλιτσες ολες!!!!!!!!!!

ευχαριστουμε!!!ευχαριστουμε!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες!
Ευάκι, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!!
Τα γράφω συνοπτικά γιατί δεν προλαβαίνω κ τα αναλύω αν προλάβω αργότερα.
Μπέμπα ψιλοβήχα. Μαρία, πυρετό, βήχας που εχει γίνει πιο ήπιος, μίξες δόντια!!!!! Mad Mad Mad
Γιάννης μόνο γκρίνια. Ευα και εμένα τώρα τελευταία με θέλει στην τουαλέτα επειδή είχε ακούσει κάτι νερά όταν κάναμε τα μερεμέτια κ τρόμαξε. Τεσπα, ότι θυμάται χαίρεται κι αυτός.
Παρή, πολύ μίξα και τίποτε άλλο αλλά πήγε νήπιο.
Ο πατέρας μου εισαγωγή στο Αττικό και θα χειρουργηθεί προστάτη. Ψάχνουμε 1 φιάλη αίμα και δεν παίρνουν ούτε σε εμένα ούτε στον αδερφό μου.
Ο παππους στις 12,30 προγραμματισμένο στο Αττικό για τα νεφρά του.
Γιαγιάκα άρρωστη και πολύ σινάχι και έχω να ταίσω και με το σωληνάκι την θεία μου. Μου έδειξε η μαμά μου αλλά επειδή πρώτη φορά θα το κάνω φοβάμαι πολύ.
Μαγείρεψα ένα φαί από εχθές που μάθαμε ότι θα μπεί ο μπαμπάς μου και τώρα πάω για το δέυτερο γιατί είμαστε πολλοί κ δεν φθάνει για όλους κ για τους παππούδες.
Αυτά τα ολίγα.
Η Χρύσα μας?????

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια κι εμενα ο αντρας μου καστανοξανθος με μελι ματια. ο πεθερος εχει γαλανα,για να δουμε... μας ειπε η παιδ οτι μπορει να γινουν σαν του αντρα μου,μελοπρασινα. κι εγω ετσι γεννηθηκα!!!πολυ μαλλι κ μαυρο!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ και η δικια μ χαλασε κδεν φτιαχνετε η ατιμη η ηλεκτρικια να δω ποτε θα περισευουν ν πω ν παρω.
μολις ξυπνησε η δικια μ κοιμηθηκε μιση ωρειτσα ξυπνησε για μαμ.
http://www.lifo.gr/now/society/19019
ευχομαι γιααυτο τοκοριτσακι ολα ναπανε καλα αυτα ειναι ταδυσκολα στην ζωη

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο εμενα!!!!
Περασε καιρος που δε μπηκα!!Δε προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας!!!
Εμεις απο τοτε που μπηκα μεχρι και τωρα εχουμε περασει ολοκληρο γολγοθα!!!
Αρχες Οκτωμβριου το παιδι επαθε βρογχιολιτιδα ειμασαν 10 μερες με μασκες μετα ηρθp το follow up οπου δε μας πιστευαν παως ο γιατρος δεν ξεκινησε τα εμβολιδα στο παιδι λογο προωροτητας!! (εγω τα ελεγα αλλα επεμεναν πως ηταν καλος)
Εκτος αυτου παρολο που ειχε δει τον υπερηχο εγκεφαλου καιειδε πως ειχε βγει οοχι και τοσο καλη δεν μας ειπε να την επαναλαβουμε και πως θα μας πουνε στο follow up τι πρεπει να κανουμε ετσι βρηκε ενα θεμα με τα αντανακλαστικα του στην πλατη που αν δε διορθωθει με ασκησεις που μας εδωσαν θα τρεχουμε για μαγνητικη και σε παιδονευρολογο....επεισης ο ενας ορχεις φωλιαζει επανω κατι που επεισης δε προσεξε ποτε ....
Οσο για το γαλα που εβγαζε και ελεγε δε πειραζει καταληξαμε οχι απλα με AR αλλα με AR digest....
Μολις χαλαρωσαμε απ το σοκ το παιδι εχει πρησμενα και τα δυο κατω ουλα του και υποφερει....Και το πιο γελοιο ο γιατρος επεμενε πως κρεμουλα θα αρχισουμε 6 με 7 μηνων κατι που φυσικα δε παιζει να γινει η καινουργια παιδιατρος οταν της το ειπα εβαλε τα γελια.....
Αυτη ειναι μια μικρη περιληψη....
Τα μωρακια σας καλα??Πως πατε με τα δοντακια?

https://facebook.com/nantia.naturally

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΤΙΝΑΚΙ κουραγιο κ σ εσενα!!!!
περαστικα στα μικρα σου κ σιδερενιος ο μπαμπας σου!!!

παω στη μικρη γιατι κλαιει κ ρουθουνιαζει. φιλακια!!!!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NantiaN έγραψε:Καλημερα και απο εμενα!!!!
Αρχες Οκτωμβριου το παιδι επαθε βρογχιολιτιδα ειμασαν 10 μερες με μασκες μετα ηρθp το follow up οπου δε μας πιστευαν παως ο γιατρος δεν ξεκινησε τα εμβολιδα στο παιδι λογο προωροτητας!! (εγω τα ελεγα αλλα επεμεναν πως ηταν καλος)
Εκτος αυτου παρολο που ειχε δει τον υπερηχο εγκεφαλου καιειδε πως ειχε βγει οοχι και τοσο καλη δεν μας ειπε να την επαναλαβουμε και πως θα μας πουνε στο follow up τι πρεπει να κανουμε ετσι βρηκε ενα θεμα με τα αντανακλαστικα του στην πλατη που αν δε διορθωθει με ασκησεις που μας εδωσαν θα τρεχουμε για μαγνητικη και σε παιδονευρολογο....επεισης ο ενας ορχεις φωλιαζει επανω κατι που επεισης δε προσεξε ποτε ....
Οσο για το γαλα που εβγαζε και ελεγε δε πειραζει καταληξαμε οχι απλα με AR αλλα με AR digest....
Μολις χαλαρωσαμε απ το σοκ το παιδι εχει πρησμενα και τα δυο κατω ουλα του και υποφερει....Και το πιο γελοιο ο γιατρος επεμενε πως κρεμουλα θα αρχισουμε 6 με 7 μηνων κατι που φυσικα δε παιζει να γινει η καινουργια παιδιατρος οταν της το ειπα εβαλε τα γελια.....

ναντια περαστηκα σασ πωπω τι ηταν ολο αυτο παναγια μου

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni2526 έγραψε:
lia30 έγραψε:

4350 γεννηθικε ναι 8500 αγορακια ειμαστε!!!!!! γαλατακι οχι δυστυχως δεν θυλαζω κ ηθελα πολυ!!!!αλλα δεν ειχα καθολου γαλα ουτε σταγονα.κ στην αναστασια το ιδιο.κ το προσπαθησα πολυ μπας κ ερθει αλλα...αφου ερχοταν η γιατρος κ με πατουσε απο δω με πατουσε απο κει αλλα τιποτα,χαπι που λενε κ καλα για να μην ερθει το γαλα δεν πηρα τιποτα.ουτε μια σταγονα ετσι για δειγμα!!!!!

εγω εχω γαλανα ματια ανοιχτα αλλα κανενα απο τα 2 δεν τα πηρα δυστυχως!!!!ο μπεμπης εχει μπλε σκουρα κ μπορει να αλλαξουν!!!!

Αλήθεια βρε Ελένη; Θα είσαι στο 2% των γυναικών που δεν έχουν γάλα, καθώς λένε ότι το 98% έχουν γάλα.. Και η πεθερά μου που είχε πει ότι και στα 2 της τα παιδιά δεν είχε καθόλου γάλα. Αφού έχεις και συ γαλανά μάτια, λογικά θα τα κρατήσει ο γιός σου.
Η άλλη Ελένη έχει κοριτσάκι που είναι και αυτό ταρζανάκι, μπερδεύτηκα. Εσένα είναι το μαγάλο σου κοριτσάκι και το μικρό αγοράκι!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Καλημέρα μανούλες!
Ευάκι, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!!
Τα γράφω συνοπτικά γιατί δεν προλαβαίνω κ τα αναλύω αν προλάβω αργότερα.
Μπέμπα ψιλοβήχα. Μαρία, πυρετό, βήχας που εχει γίνει πιο ήπιος, μίξες δόντια!!!!! Mad Mad Mad
Γιάννης μόνο γκρίνια. Ευα και εμένα τώρα τελευταία με θέλει στην τουαλέτα επειδή είχε ακούσει κάτι νερά όταν κάναμε τα μερεμέτια κ τρόμαξε. Τεσπα, ότι θυμάται χαίρεται κι αυτός.
Παρή, πολύ μίξα και τίποτε άλλο αλλά πήγε νήπιο.
Ο πατέρας μου εισαγωγή στο Αττικό και θα χειρουργηθεί προστάτη. Ψάχνουμε 1 φιάλη αίμα και δεν παίρνουν ούτε σε εμένα ούτε στον αδερφό μου.
Ο παππους στις 12,30 προγραμματισμένο στο Αττικό για τα νεφρά του.
Γιαγιάκα άρρωστη και πολύ σινάχι και έχω να ταίσω και με το σωληνάκι την θεία μου. Μου έδειξε η μαμά μου αλλά επειδή πρώτη φορά θα το κάνω φοβάμαι πολύ.
Μαγείρεψα ένα φαί από εχθές που μάθαμε ότι θα μπεί ο μπαμπάς μου και τώρα πάω για το δέυτερο γιατί είμαστε πολλοί κ δεν φθάνει για όλους κ για τους παππούδες.
Αυτά τα ολίγα.
Η Χρύσα μας?????

ματινακι μου ολα μαζι σας πεσανε ευχομαι ολα να πανεκαλα μετον μπαμπα σου τονπαπαου σου. και τα παιδακια σου

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπεμπα2012 έγραψε:
NantiaN έγραψε:Καλημερα και απο εμενα!!!!

ναντια περαστηκα σασ πωπω τι ηταν ολο αυτο παναγια μου
Αστα να πανε ησυχια δε βρισκει αυτο το παιδι ποτε!!!!!!! μεγαλωσανε τα ζουζουνια σας παρα πολυ φτου φτου φτου!!

https://facebook.com/nantia.naturally

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις