576 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 Παρ Νοε 16, 2012 2:49 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
ματινα θα ειχα αυτοκτονησει αν καποιο απο τα παιδια μου εμοιαζε στην πεθερα μου...να σας βαλω φωτο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:αυγα ματια,ετσι κι αλλιως μονο ο γιος μ κι εγω θα φαμε!μια χαρα βολικο ειναι το αγορακι μου!
ματινα θα ειχα αυτοκτονησει αν καποιο απο τα παιδια μου εμοιαζε στην πεθερα μου...να σας βαλω φωτο?
spyros3 έγραψε:αντε βρε,ολα τα μωρα στην πιστα!!!!!!!!!!!χαχαχααα!!!
ματινα τελειος ο προς το παρον μοναχογιος!!!!!!!!! χα χα!!μην σηκωθει η τριχα καγκελο!!!
ευα ωραιο κ πολυ γρηγορο!!!αφου τα τρωει κ ο γιος μια χαρα!!!κ βεβαια να βαλεις!!!!κ τον γιο ε?δεν τον εχουμε δει ακομα.
kastoria έγραψε:Ματινα χοντρη δεν εισαι, μια χαρα ειναι τα κιλα σου κ ησουν κ ωραια νυφη!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elbono στις Σαβ Νοε 17, 2012 12:46 am, 3 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elbono στις Σαβ Νοε 17, 2012 12:47 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elbono στις Σαβ Νοε 17, 2012 12:47 am, 1 φορά
αααα πες το μου ετσι... εμεις ειμαστε πρωινοι τυποι μας τα κανει για το καλημερα καπου 6 με 7 το πρωι οποτε μεχρι το βραδυ που μας τα ξανακανει εχουμε χρονο να το χωνεψουμε....Καλο αυτο το γαλα αλλα απο μυρωδια......spyros3 έγραψε:καλως την ναντια!!!
τα μαλλακια λειπουν απο κει γιατι ειναι ανασκελα το μωρο κ τριβονται σαυτο το σημειο..ετσι το χει κ η δικια μ αλλα το καλυβουν το κενο ταλλα μαλλακια..
σε λιγο καιρο θα πιασει κ το μωρακι σ!!!μην αγχω κ εξαλου δεν ειναι ολα τα μωρα το ιδιο,ουτε τα παιδια αλλα ουτε κ οι μεγαλοι ετσι?οποτε ολα στην ωρα τους..
περαστικα σ κ ελπιζω να σαι καλυτερα τωρα..μπραβο στον αντρα σ π σε βοηθαει!!
'μεσημεριαννο' εννοουσα την πανα των μωρων!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης