Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυγα ματια,ετσι κι αλλιως μονο ο γιος μ κι εγω θα φαμε!μια χαρα βολικο ειναι το αγορακι μου! Very Happy
ματινα θα ειχα αυτοκτονησει αν καποιο απο τα παιδια μου εμοιαζε στην πεθερα μου...να σας βαλω φωτο? Shocked

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Στο φου μπου έχω πολλές.

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αντε βρε,ολα τα μωρα στην πιστα!!!!!!!!!!!χαχαχααα!!!
ματινα τελειος ο προς το παρον μοναχογιος!!!!!!!!! Very Happy χα χα!!μην σηκωθει η τριχα καγκελο!!!

ευα ωραιο κ πολυ γρηγορο!!!αφου τα τρωει κ ο γιος μια χαρα!!!κ βεβαια να βαλεις!!!!κ τον γιο ε?δεν τον εχουμε δει ακομα.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αυγα ματια,ετσι κι αλλιως μονο ο γιος μ κι εγω θα φαμε!μια χαρα βολικο ειναι το αγορακι μου! Very Happy
ματινα θα ειχα αυτοκτονησει αν καποιο απο τα παιδια μου εμοιαζε στην πεθερα μου...να σας βαλω φωτο? Shocked

Εγώ να δεις. Μιλάμε είχα ρίξει τό κλάμα. Και η μικρή βλέπω να φέρνει στη μεγάλη όσο μεγαλώνει. Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 24 679259
Αααααα πολύ μου αρέσουν τα αυγά μάτια.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:αντε βρε,ολα τα μωρα στην πιστα!!!!!!!!!!!χαχαχααα!!!
ματινα τελειος ο προς το παρον μοναχογιος!!!!!!!!! Very Happy χα χα!!μην σηκωθει η τριχα καγκελο!!!

ευα ωραιο κ πολυ γρηγορο!!!αφου τα τρωει κ ο γιος μια χαρα!!!κ βεβαια να βαλεις!!!!κ τον γιο ε?δεν τον εχουμε δει ακομα.

Προς το παρόν και προς το μέλλον! Χαχαχαχα. Μαρία χέστηκε, μπέμπα ξύπνησε, έφυγα.

spyros3

spyros3
ματινα στο σερβηρε κιολλας η μαρια σ το μεσσημερια νο ε?κ εγω το περιμενω ακομα..

παντως φτου σκορδα μας ειμαστε το μονο παρεακι που τα ΄παμε΄καλα κ καταλαβαινομαστε παρολο που τα γραφουμε κ το ποτε κανουμε πλακα!!!πολυ μας χαιρομαι βρε κοριτσια!!!! Very Happy

markella01

markella01
Ουφ...σας διάβασα...με την ψυχή στο στόμα βέβαια γιατί εδώ μπαινοέβγαινε κόσμος και κοσμάκης και ότι συγκράτησα συγκράτησα (όχι και πολλά!)

Καταρχήν έχω να πω ότι καταευχαριστήθηκα τις φωτό σας, είστε όλες κοπελάρες όμορφες και επιτέλους κάποια πρόσωπα που δεν ήξερα επιτέλους τα είδα. Μου αρέσει αυτό, γιατί είμαι οπτικός τύπος...Και τώρα που είδα και φωτό θέλω ακόμα πιο πολύ να σας δω από κοντά γιατί πιστεύω ότι θα ήμασταν πανέμορφη παρέα!

Εγώ όλα καλά, όπως σας είπα δε μπαίνω γιατί δεν έχω λάπτοπ πλέον και μπαίνω από το σταθερό του μπαμπά, χτες ήμουν πρόβα, με δυσκόλεψε λίγο και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνω μερικά μαθήματα για να αποκτήσω κάποιες τεχνικές που μου χρειάζονται...Εντάξει το εμπειρικό μέχρι ένα σημείο άλλα άμα θες να πας ένα τσακ παραπάνω χρειάζεται και τεχνική πώς να το κάνουμε? Μαρινέλλα δε θα γίνω ποτέ αλλα γιατί να μη γίνω το καλύτερο που μπορώ? Το είπα χτες στον άντρα μου, ψιλοξίνισε, του το έκοψα του λέω ένα σωρό λεφτά χαλάσαμε στις βλακείες τις δικές σου, τώρα που θέλω κάτι κι εγώ θα το κάνω. Και έληξε.

Ο μπεμπάκος με ξενύχτησε λίγο και χτες, κοιμόταν σήμερα μέχρι τις 11, τώρα ξανακοιμάται πάλι, το θήλαστρό μου έσπασε σε ένα σημείο (η αντλία) και βγάζω αναγκαστικά μόνο με το χέρι και έχω ψοφήσει (πόνος και κούραση στο στήθος και τα χέρια).

Αποφασίσαμε για βαφτίσια στις 30 Δεκεμβρίου τελικά, Εύα μου θα χρειαστώ τις πολύτιμες βοήθειές σου για το προσκλητήριο....Αγχώνομαι πολύ, γενικώς είμαι τέτοιο νευρόσπαστο, οπότε μέχρι να τελειώσουμε τα πάντα με βλέπω με ασκήσεις διαλογισμού...

Αυτά τα νέα μας κουκλάρες μου, έβαλα τώρα λίγο μάσκα στο μαλλί και πάω να κάνω ένα μπάνιο να ξεβρωμίσω...Ο αντρούλης μου από τη Δευτέρα που έγινε το πατιρντί είναι υπόδειγμα....

Βιβή μου, καλως ξανάρθες...μας έλειψες....καλό το φειςμπουκ αλλα από δω τα λέμε μεταξύ μας...

Φιλάκια γλυκά θα ξαναμπώ αμα μπορέσω!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα θα ξοδευτω θα κανω και πατατουλες!θα ερθει ο μπρα να κατσει με τα παιδια να μη τα βγαζω εξω να παω να φερω την ελενη απο το σχολειο και να φαμε ολοι μαζι!να πιουμε κι εναν καφε(να τον ψαρεψω κιολας που μαλλον ειναι ερωτευμενο το πουλακι μου!!!χαχαχαχα)

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ματινα χοντρη δεν εισαι, μια χαρα ειναι τα κιλα σου κ ησουν κ ωραια νυφη!!!

Ευακι πολυ μικρουλικα ησασταν ρε συ στο γαμο, πολυ μου αρεσε

Ελενη εσυ εχεις τουλαχιστον μποι

και κατι αλλο ηθελα να σχολιασω αλλα τοσα που διαβασα ξεχασα!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παει εμπλεξα μεσας χαχαχα!!!στον οδοντιατρο πηγα κ μου γεμισατε σελιδες!ουφ θα προσπαθησω να βαλω φωτο μου!χαχα

ευακι ρε πολυ γλυκα πιτσιρικια παντρευτηκατε!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kastoria έγραψε:Ματινα χοντρη δεν εισαι, μια χαρα ειναι τα κιλα σου κ ησουν κ ωραια νυφη!!!

Έλα ρε συ! 54 παντρέυτηκα, 56 ξεκίνησα την εγκυμοσύνη στην Παρή και τώρα είμαι 74. Twisted Evil Twisted Evil Και δεν πέφτω με τίποτα λέμε.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εδω ειμαι στον 70 στον πολιτικο!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την elbono στις Σαβ Νοε 17, 2012 12:46 am, 3 φορές συνολικά

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
φαινεται η μπα???

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν φαίνεται Ελένη.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τα καταφερα!!!!!!!!!!

ππριν μεινω εγκυος ημουν ετσι:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την elbono στις Σαβ Νοε 17, 2012 12:47 am, 1 φορά

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και μια με την μπεμπα αλλα το βραδυ θα τη διαγραψω γιατι θ μ κυνηγαει ο αντρας μου αν το παρει χαμπαρι!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την elbono στις Σαβ Νοε 17, 2012 12:47 am, 1 φορά

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολύ ωραία φώτο!!!!

spyros3

spyros3
ματινα ετοιμο κ εμενα το μεσημεριανο μ!!!

ελμπονακι εισαι μωρο κ εσυ ακομα!!!πολυ γλυκεια!!!σαν το μαρακι μας!!!βαλτε κ εμενα διπλα π ειμαστε μια ηλικια κ θα δειτε τι εννοω οτι ειμαι 'αγρια' στο προσωπο...

αυτο το μαλλι!!!ευα,μας εφαγε λαχανο η μπεμπα της ελενης στο μαλλι ε?εμενα ναι..

χρυσα!!!ναι ναι να βαφτισετε το μωρακι σας!!πολυ χαιρομαι π εισαι καλα κ βεβαια θα τα κανεις τα μαθηματα!!!καλα τ τα πες!!!

ευα κερνας καφε?θα πιω κ εγω εναν σε λιγο.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα τι εγινε σας πετυχα στο μεσημεριανο????
Εχω μερικες αποριες και μονο μαμαδες μπορουν να μου τις λυσουν (ετσι πιστευω...)
Ο μπεμπης μου εχει μια καραφλα στο πισω μερος του κεφαλιου του...Ολα τα μαλλακια του επεσαν αλλα εβγαλε καινουργια μονο εκεινο το σημειο εχει μεινει αεροδρομιο.....Ποτε θα ξαναβγαλει μαλακια τον βλεπω και ειναι σα χαλασμενο.. Embarassed Embarassed
Και κατι αλλο τα μωρα σας ακομα μπουνιτσες τα εχουν τα χερακια τους....Εμενα ακομα δεν εχει ξεκινησει να πιανει πραγματα συνειδητα τουλαχιστον... Βλεπω αλλα μωρα απο 3 μηνων πιανουν τα μομπιλε αλλα ο δικος μου τιποτα μονο τα μαλλια μου η την μπλουζα μου οταν ειναι στο ρηλαξ και θελει αγκαλια ολο μπουνιτσα τα εχει τα χερια του....
Τι κανουν τα ομορφα μωρα σας??πως πατε με το κρυο???Εγω αν και τελευταια απο ολους καταφερα να αρρωστησω ημουν στο κρεββατι με 39 πυρετο ευτυχως εχω καλο αντρα και τα εκανε ολα μονος του ο καημενος... Embarassed

https://facebook.com/nantia.naturally

spyros3

spyros3
καλως την ναντια!!!
τα μαλλακια λειπουν απο κει γιατι ειναι ανασκελα το μωρο κ τριβονται σαυτο το σημειο..ετσι το χει κ η δικια μ αλλα το καλυβουν το κενο ταλλα μαλλακια..

σε λιγο καιρο θα πιασει κ το μωρακι σ!!!μην αγχω κ εξαλου δεν ειναι ολα τα μωρα το ιδιο,ουτε τα παιδια αλλα ουτε κ οι μεγαλοι ετσι?οποτε ολα στην ωρα τους..
περαστικα σ κ ελπιζω να σαι καλυτερα τωρα..μπραβο στον αντρα σ π σε βοηθαει!!

'μεσημεριαννο' εννοουσα την πανα των μωρων!! Very Happy

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:καλως την ναντια!!!
τα μαλλακια λειπουν απο κει γιατι ειναι ανασκελα το μωρο κ τριβονται σαυτο το σημειο..ετσι το χει κ η δικια μ αλλα το καλυβουν το κενο ταλλα μαλλακια..

σε λιγο καιρο θα πιασει κ το μωρακι σ!!!μην αγχω κ εξαλου δεν ειναι ολα τα μωρα το ιδιο,ουτε τα παιδια αλλα ουτε κ οι μεγαλοι ετσι?οποτε ολα στην ωρα τους..
περαστικα σ κ ελπιζω να σαι καλυτερα τωρα..μπραβο στον αντρα σ π σε βοηθαει!!

'μεσημεριαννο' εννοουσα την πανα των μωρων!! Very Happy
αααα πες το μου ετσι... εμεις ειμαστε πρωινοι τυποι μας τα κανει για το καλημερα καπου 6 με 7 το πρωι οποτε μεχρι το βραδυ που μας τα ξανακανει εχουμε χρονο να το χωνεψουμε....Καλο αυτο το γαλα αλλα απο μυρωδια...... Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 24 911307 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 24 911307 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 24 911307 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 24 911307
Με τετοιο αντρα ειναι να κανεις ολοκληρο λοχο απο παιδια .......Ευτυχως ξεσπασε μια μερα και ειμαι πολυ καλυτερα σημερα....Ειδα ανεβασατε φωτο σημερα καλε τι ωραιες μανουλες...... πως να μην εχετε ομορφα μωρα.....

https://facebook.com/nantia.naturally

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ βρε Ματινακι εγω +20 απο τα δικα σου κ να σκεφτεις οτι 3 χρονια πριν οταν εμενα θεσ/νικη ημουν 69-70 νομιζω δε θα τα ξαναδω ποτε αυτα τα κιλα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 24 534787

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κουκλες τι κανετε?εγω μολις εβαλα κατω τον κωλο μ διοτι απο τις 8 τ πρωι την εκανα πηγα εμπορικη ν βγαλω λογαριασμο κ μετα στον δημο ν καταθεσω τ χαρτια μ.γυρησα 10η ωρα κ εμεινα απεξω διοτι κληδια δεν ειχα ο αντρας μ κινητι δεν εχει χαλασε επερνα σταθερο δεν τ σηκωνε δεν ηταν σπιτι 1002 περασαν απτο μυαλο λεω θα κοιμηθηκε κ δεν θ ακουση τ μωρο αν τ εχει βαλει γ υπνο στο δωματιο κ θακλαιει ηκοιμουντε τα δυο τους στο δωματιο κ δεν ακουει την πορτα τελικα ηταν στην γειτοννισα ,μεγαλη γυναικα της εκκλησιας κ μαζευε ελιες η μικρη μ την γειτονισσα. εκανα δουλειτσες
μαρακι ολα καλα θα πανε δεν θα ναι τπτ θα δεις.

εμασ τα μαλλια νασ δεν εχει πεσει αλλα εχομε κ εμεισ φαλακρα σρευγη πισω

eleni2526

κουκλιτσες ελβονο(ελενη)η μπερδεψα ονοματα παλι?????το μωρο με τα πιο πολλα μαλλια!!!!
ναντια κ εμεις εχουμε καραφλιτσα!!!!!
φιλια κλαει κ ο κωστας στον κοσμο του

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις