Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
441 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 441 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιβή, είναι κουκλάκια και τα 2 σου τα παιδάκια! Να τα χαίρεσαι! Ο μικρός, σου μοιάζει πολύ. Η κουκλίτσα είναι μικρούλα ακόμα και δεν φαίνεται αν σου μοιάζει. Ευχομαι να σου μοιάσει και αυτή! Τα μαλλάκια σου, απ' ότι θυμάμαι στη φώτο, είναι πολύ όμορφα! εμένα τα δικά μου είναι κάτι ενδιάμεσο σε σγουρά και ημίσπαστα, και δεν κάθονται πουθενά. Μόνο όταν τα είχα μακριά σαν της Μαρία, μου άρεσαν. Τώρα είναι λίγο κάτω από τους ώμους, αλλά τα έχω συνέχεια πιασμένα απ' όταν γεννήθηκε το πλασματάκι μου, πρώτον γιατί πέφτουν με τις χούφτες, και δεύτερον γιατί μου τα πιάνει με τα χεράκια και τα τραβάει!

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Μαρ 22, 2013 5:39 am, 1 φορά

toutounaki

toutounaki
Κοριτσάκια μου αυτό το image shack μου εσπασε τα νευρα (που δεν ειναι και σε καλή κατασταση). Ολο κολλαει, μου κανει 10 ωρες να φορτωσει και πάλι δεν ξερω τι εγινε. Συγγνωμη αν δε φαινονται εγω παντως προσπαθησα... Sad

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε?συγουρεψαμε οτι ειναι γκαστρεντεριτιδα.
μαρθαλενα ποσο σε νιωθω κοπελα μ .αχεμενα η γιαγια μ ξεχωριζει τα παιδια της δηλαδη τον πατερα μ και τα εγγονια ειμαστε 4 2 απο την κορη εχει και 2 απο τον παπα μ. .δεν θα πω τα ιδια διοτι η ιστορια μ με τησ μαρθαλνεα ειναι ιδια..μονπο [που η γιαγια μ ολο κλαιγεται λεφτα δεν εχει η κορη κλαιγετε κ εχουμε ειδη 6 σπιτι κ τα ε εεχουν κανει δωματια γ τους τουριτσες κ βγαζουν καλα λεφτα κ κλαιγονετε ν φανε δεν εχυν . κ ο πατερασ μ μ ενα σπιτι οικοδομος μεροκαματο ΚΙΧ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ειμαστεκ εμεις σκατα δουλεια δεν κ προχθες δεν ειχα λεφτα ια γαλα τ πιο σημαντικο κ αναγκαστικαμε μ τον αντρα μ ν πουλησω μ ενα ρολοι του χρσο τι ν κανουμε ομως οταν δεν υπαρχουν. οι γονεις μ δυσκολα τ βγαζουν αυτοι δεν μπορω ν τους φορτωσω κ τ δικα μ . ετσι ζουμε εμεις κ μεροκαματο π παει δεν τον πληρωνουν 30ευρω αντε 10 αν θα παρει φανταστειτε κατασταση ευτηχως που ειμαστε δεμενοι κ δεν μαλωνουμε γ τ οικονομικα δεν φταιει αυτος .

toutounaki

toutounaki
Α βγηκε το πουλάκι... επιτέλους, δε θα αντεχα να ξαναπροσπαθησω!

Λια μου σ ευχαριστω, να σου πω την αληθεια δε με πολυενοιαζε που θα εμοιαζαν, αρκει να ηταν γερά και εννοειται εμφανίσιμα. Ο γιος μου σαφως μου φερνει περισσοτερο, τωρα 2 χρονων και 7 μηνών ε, δε νομιζω να αλλάξει πολύ. Ευτυχως τα μαλλάκια του ειναι μεν σγουρα, αλλα εχει λεπτη τριχα, οχι το δικο μου το καραβόσχοινο, οποτε δεν πετανε. Αν δεν μ εχεις δει χωρις τζελ μη μιλας, τα μαλλια μου ειναι σα του τρελου επιστημονα, ευτυχως τα πιανω πισω παντα κοτσο και τα ισιωνω ενιοτε...
Η μικρη νομιζω μοιαζει απο το σοι του μπαμπα της, σαφως ειναι πολυ μικρουλα και θ αλλάξει οπως ολα τα μωρακια (να σου βαλω φωτο του γιου μου 18 μηνων το μαλλι ΟΛΟΙΣΙΟ), αλλα δεν τη βλεπω να φερνει απο εμας... Γερη να ναι βεβαια πρωτα απο όλα

toutounaki

toutounaki
Ποπη μου για το ό,τι ξεχωριζουν τα παιδια έχεις δικιο, ωστόσο σχετικά με το οικονομικό, όταν βοηθούν οι γονεις εχουν και απαιτησεις. Το βλεπω με τη μητερα μου. Επειδή βοηθαει με την μπέιμπι σιττερ (που το 90% ειναι δικη μου υποχρεωση), γιαυτο το 10% εχει απαιτησεις, τι να φανε τα παιδιά, τι να φορεσουν, που να πάνε, τι παιχνιδια να παιξουν κ.λ.π Και η μπειμπι σιτερ το έχει καταλαβει ΜΕ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ μου. Της το εχω επισημανει κανονικά με ευγενικό τρόπο, αλλά έχει φτασει να μου δινει εντολες τι να φορεσω στο παιδι αναλογα με αυτα που θελει η γιαγια. Να μην ειχαν κανει αυτες τις περικοπές να μπορουσα να παω στο ενοικιο να μη μενω σε δικο της σπιτι και τι στον κοσμο...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Δευ Νοε 19, 2012 6:31 am, 1 φορά

toutounaki

toutounaki
Ζετα μου σ ευχαριστω, δεν ξερω αν καψει αλλων την καρδια ο γιοκας μου τη δικη μου την εχει καψει όμως σιγουρα! Ειναι πολυ ατακτουλης, αλλα αν ερθει και με φιλήσει 'μακια μαμα' εγω συγκινουμαι η τρελλή. Δε θελω να τον κακομαθω γιατι ακουω διαφορα για πεθερες και δε θελω να σκεφτομαι οτι μετα από 25 χρονια θα με ...στολιζει αναλογα η νυφη μου σε καποιο φορουμ και οχι μονοVery Happy

spyros3

spyros3
πανω κατω βιβη μ ολες το ιδιο λεμε,οτι εχουμε καει απο τα παιδια μας αλλα εξω απο δω βεβαια,το μελλον ειναι π με φονηζει εμενα..ασε πολυ μακρια το πηγα ε?

ποπη τελικα ειναι γαστρ?περαστικα..οσο για το οικονομικο τι να πω καλη μ...παντως μαρεσει π δεν ταφηνετε να σας επιρρεασει σαν ζευγαρι..εμενα ο δικος μ θα ταν διαφορετικα..

παω να φερω σπυρο κ ερχομαι..

α!!!αυριο τριτη ε?εχει λακη!!!λετε να δουμε τον γιωργακη της ποπης μας!!!ουαου!!

spyros3

spyros3
Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 32 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τετ Μαρ 20, 2013 4:04 am, 1 φορά

eleni2526

προσπαθω να σας διαβασω απο τις μιαμιση τις φωτο δεν μου τις εμφανιζει,
αμα παρω το νετμπουκ κ του το φερω στο κεφαλι θα φταιω??????? ειμαι μονη εδω βρικα μια πολυ καλη παρεα να μιλαω να μοιεαζομαι πραγματα κ θα σπανε τα νευρα μου μεχρι να μπω.....

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εγω τις εσβησα τις φωτο γι αυτο δεν τις βλεπετε!
Ποπακι περαστικα!!!
Ζετακι μου σ ευχαριστω που μπηκες στον κοπο!πολυ ωραιο το παζλ!!!!!!!!!!
αλλα η μικρη ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!ρε τι μας περιμενει!!!!!!

spyros3

spyros3
ποιον κοπο βρε μαρακι?ισα ισα..παντως αυτο με το παζλ ειναι ολα τα λεφτα κ φτιαχμενο απο καλη παρεα!!!

ελενακι τι να πω τωρα...δεν φτιαχνει?για δες το σημα αν ειναι καλο ή φταιει η μπουνια π εφαγε?

eleni2526

ZETA μου το νετμπουκ ανοιγει μαυρη οθονη κ κανει κρου κρουκ.... ο σταθερος που εχουμε ειναι υπολογιστης 10ετιας και.... ιντερνετ εχει αλλα κανει 10 ωρες να ανοιξει. Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 32 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 32 679259

toutounaki

toutounaki
Ελένη αν σε παρηγορει εμενα ο μικρος βροντηξε κατω το λαπ τοπ και το εκανε καλοκαιρινο.. 130 ευρω εδωσα για επισκευή και τα λυπήθηκα, αλλα να παρω καινουριο θα εδινα πιο πολλα!
Ζετα μου ουτε εγω βλεπω τις φωτο που εβαλες.

spyros3

spyros3
εγω ελενακι μ εμπαινα απο το κινητο 6-7 μηνες!!!!τωρα τελευταια εχουμε παρει το λαπτοπ...

toutounaki

toutounaki
Ακυρο! Τις ειδα τωρα!
Τελειο το παζλ, αλλα η μικρή σου ακομα πιο τελεια Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 32 417472

spyros3

spyros3
βιβη περιμενε να ΄φορτωσει' καλα η σελιδα κ φαινονται..αν οχι εβαλα της μικρης την φωτο στο fb

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να φαει ο γιωργος που ειναι αρωστος ξερει καμια?
η παιδιατροσ ειπε ρυζακι οχι .να τρωει απο λιγο κ κ γαλα η χυμο ν βαζω κ νερακι μεσα

eleni2526

toutounaki έγραψε:Ελένη αν σε παρηγορει εμενα ο μικρος βροντηξε κατω το λαπ τοπ και το εκανε καλοκαιρινο.. 130 ευρω εδωσα για επισκευή και τα λυπήθηκα, αλλα να παρω καινουριο θα εδινα πιο πολλα!
Ζετα μου ουτε εγω βλεπω τις φωτο που εβαλες.

το εκανε ο μικρος βιβη μου εσενα... εμενα ο κωστας επειδη κολησε κατσε ρε μεγαλε εχεις νευρα βαρα το κεφαλι σου στον τοιχο.......

eleni2526

spyros3 έγραψε:εγω ελενακι μ εμπαινα απο το κινητο 6-7 μηνες!!!!τωρα τελευταια εχουμε παρει το λαπτοπ...

το κινητο μου δεν μπαινει κ αυτο παναρχαιο ειναι.......

eleni2526

μπεμπα2012 έγραψε:τι να φαει ο γιωργος που ειναι αρωστος ξερει καμια?
η παιδιατροσ ειπε ρυζακι οχι .να τρωει απο λιγο κ κ γαλα η χυμο ν βαζω κ νερακι μεσα

γιατι οχι ρυζι ποπη?

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:τι να φαει ο γιωργος που ειναι αρωστος ξερει καμια?

Τί συμπτώματα έχει? Γιατί όχι ρυζάκι?

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ με τις διάρροιες δίνω κοτόπουλο πατατα καρότο ρύζι. Καθόλου χυμό και γάλα νερωμένο το βράδυ.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στα πολυ γρηγορα γιατι μολις γυρισα!ποπη αν εχει διαρροιες δωστου μπανανα να αναπληρωσει το καλιο που χανει το παιδι απο την αφυδατωση!
ζετα η μικρη ολα τα λεφτα!η ελενη παλι νομιζει οτι ειναι η δικια μας!χαχαχαχα λεει ποιος εδωσε μπουκαλι στη μπεμπα μας!?
κοιμιζω(ελπιζω) και θα σας δω μετα!

toutounaki

toutounaki
Πόπη δινε του πολύ νερακι με λιγες σταλες λεμονι μεσα -βοηθαει στη διαρροια και στην προληψη της αφυδατωσης!
Και βεβαια γαλα...

Επίσης η μπανανα που λεει το Ευακι ειναι καλή. Εγω του ανακατευω μπανανα και γαλα στο μπλεντερ και του αρεσει πολύ -ειναι και νοστιμο και καλο για την περιπτωση

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Δευ Νοε 19, 2012 6:35 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις