751 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 Κυρ Νοε 18, 2012 11:31 pm
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αμ εγω γινεται???????????????spyros3 έγραψε:μαρακι κ εγω θελω να κοιμηθω!!!αλλα δεν γινεται με τιποτα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Δευ Νοε 19, 2012 2:45 am, 1 φορά
spyros3 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/UR
εγω θα κανω αυτο κ θα σας πω τι βρηκα κ για τα υπολοιπα π σας ελεγα χθες..θα τις εκτυπωσω εγω κ το φωτογραφικο χαρτι κανει 0,10 κ βγαζει 2 φωτο...μετα δεν θα τις βαλω σε φακελο αλλα θα παρω χαρτονι κανσον μεγεθος Α4 φουξια χρωμα κ θα την κολλησω στην κατω μερια τ χαρτονιου κ το υπολοιπο θα το διπλωσω ετσι ωστε να 'κλεισει'..μετε θα κανω 2 τρυπουλες στο τελειωμα κ θα το δεσω με πουα κορδελα οπως εχει η κιττυ στην φουστα της..ελπιζω να νγαλετε ακρη ετσι οπως τα εγραψα κ να μ πειτε γνωμες...
bebek6 έγραψε:ψηφοφορια! ποιο σας αρεσει;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Δευ Νοε 19, 2012 2:28 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Δευ Νοε 19, 2012 2:29 am, 1 φορά
αυτη η κορδελα ηταν δικη μου κ την κοντεινα για τη μικρηeleni2526 έγραψε:λια κουκλες ματαρες φτου φτου κ μαρια κουκλες κ μαμα κ κορη το λουλουδι ολα τα λεφτα!!!!
bebek6 έγραψε:Λια αυτο ηθελα να σου πω,οτι εγω ειμαι καστανη κ παρολα αυτα καμια σχεση,δε μου μοιαζει καθολου μου λενε.σκεψου τι θα ακους εσυ που εισαι κ μελαχρινη!!!!
φιλακια!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Δευ Νοε 19, 2012 3:40 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Μαρ 22, 2013 5:35 am, 2 φορές συνολικά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης