Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω εχω δουλειες πολλες παλι αλλα τωρα ξανανυσταζω κ η μικρη κοιμαται κ δε μπορω να βαλω σκουπα.ας ξαπλωσω λιγο μεχρι να ξυπνησει!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 850933

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετάκι, όλα καλά. Λιγο βήχα η Μαρία αλλά εντάξει. Μέσα στο πρόγραμμα είναι. Ψάχνω τώρα καλσόν μπαλέτου για την ρυθμική της Παρής για να μην λερώνει τα καλά της. Κορμάκι μου έχει δώσει ένα η φίλη μου και έχει κι άλλο ένα που το ψάχνει και είμαστε καλυμένοι. Και τα παπουτσάκια μόλις πληρωθούμε. Τα παραγγέλνει η κυρία της.

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαρακι κ εγω θελω να κοιμηθω!!!αλλα δεν γινεται με τιποτα...

ματινα,χαιρομαι π ειναι ολα καλα!κ εγω σκεφτομαι να τον γραψω στον στιβο του δημου..τους κανουν διαφορες ασκησεις μεσω παιχνιδιου..ειναι 20€ ο μηνας αλλα αν κανει καλο στο αναπνευστικο τ κ παρουμε το 'οκ' απο τον γιατρο θα τον παω..2 φορες την εβδομαδα κ ειναι διπλα απο την δουλεια της αδελφης μ κ θα πηγαινω για καφε!!!

οσο για τις πεθερες εγω εχω βαρεθει να μιλαω γιαυτην κ εξαλου δεν αξιζει να σπαταλησω οχι το σαλιο μ αλλα κ την σκεψη μ γιαυτην!!!γιαυτο κ δεν εγραψα κατι..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:μαρακι κ εγω θελω να κοιμηθω!!!αλλα δεν γινεται με τιποτα...
αμ εγω γινεται??????????????? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
μολις αρχισε να με παιρνει χτυπησε το τηλ Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259 και οχι για τιποτα ευχαριστο,για να πληρωσω λογαριασμο Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259

spyros3

spyros3
τοσο καλα ε?αστα...
μην χαλας την ψυχολογια σ τωρα κ ξαναξαπλωσε κ ειμαι σιγουρη οτι αν ξαπλωσεις διπλα στην κορη σ θα κοιμηθεις κατευθειαν..

εχω ενα πονοκεφαλο αλλο πραμα..

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!εμεις ξυπνησαμε πριν απο λιγο φαγαμαε βγαλαμε γαλατακι κ τωρα ξανακοιμαται!!! Very Happy Very Happy

οσο για πεθερες κ γιαγιαδες τι να πω υπομονη μακρυα κ αγαπημενες!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι..κ ξυπνησε η μικρη τωρα Very Happy και τρωει!!!χαχαχαχα! το βραδυ τωρα νανι!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου καλημέρα
Πόπη περαστικά στο αγοράκι σου
Μαρθαλένα κοριτσάκι μου, μη στεναχωριέσαι, ο κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του και ετίθεται από αυτές. Η βάφτιση του μικρού σας θα είναι τέλεια, γιατί το μωράκι σας έχει την αμέριστη αγάπη σας. Δεν κάνει ένα τραπέζι μια βάφτιση καλή, αλλά η περιρρέουσα αγάπη. Θα αλλάξουν τα πράγματα και για σας, και για άλλες οικογένειες που περνούν δύσκολα, θα δεις..
Μπεμπεκάκι και γω ψηφίζω προσκλητήριο νο1

Σας βάζω μια φώτο με την μικρή μου που βγάλαμε χτες, εκεί που παιζαμε στο κρεβάτι. Θα την αφήσω λίγο, γιατί αν το πάρει χαμπάρι ο άντρας μου, με έσφαξε στο γόνατο (υπερβολές φυσικά)

και πείτε μου παρακαλώ, δεν είμαστε ΙΔΙΕΣ;;;; χαχαχα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Δευ Νοε 19, 2012 2:45 am, 1 φορά

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια καλη βδομαδα να εχουμε!!!
spyros3 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/UR

εγω θα κανω αυτο κ θα σας πω τι βρηκα κ για τα υπολοιπα π σας ελεγα χθες..θα τις εκτυπωσω εγω κ το φωτογραφικο χαρτι κανει 0,10 κ βγαζει 2 φωτο...μετα δεν θα τις βαλω σε φακελο αλλα θα παρω χαρτονι κανσον μεγεθος Α4 φουξια χρωμα κ θα την κολλησω στην κατω μερια τ χαρτονιου κ το υπολοιπο θα το διπλωσω ετσι ωστε να 'κλεισει'..μετε θα κανω 2 τρυπουλες στο τελειωμα κ θα το δεσω με πουα κορδελα οπως εχει η κιττυ στην φουστα της..ελπιζω να νγαλετε ακρη ετσι οπως τα εγραψα κ να μ πειτε γνωμες...

πολυ ωραιο θα γινει!!!

bebek6 έγραψε:ψηφοφορια! ποιο σας αρεσει;

μ'αρεσουν και τα 2!να κανω μερικες παρατηρησεις ομως?
στο 1ο μοιρασε τα γραμματακια δεξια κι αριστερα απο το σχεδιο για να διαβαζονται!στην εκτυπωση δε θα ειναι τοσο ευδιακριτα!
στο 2ο πηγαινε τερμα δεξια την σταχτοπουτα για να γραψεις το κειμενο σου με ανεση!
ετσι δε θα υπαρχει καποιο σημειο της προσκλησης αδειο και αχαρο!
γνωμη μου ε...ελπιζω να μην παρεξηγεις... Very Happy

spyros3

spyros3
δουλειες!!!κ παλι δουλειες!!!

λια μ καλημερα..κουκλες μανα κ κορη αλλα συγνωμη π θα το πω αλλα κοιμοσουν καλη μ οταν την επιασες ε?εστω ρε παιδι μ να επερνε τα χρωματα σ!!χαρα π κανει ο αντρας σ ε?

ευακι μ καλημερα κ σε σας..τι κανετε?τα παιδια?

ελενακι καλημερα κ σε σας..ολα καλα?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυακι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θελω τις παρατηρησεις σου!!! αφου συνεχεια ζηταω να μου πειτε/συμβουλεψετε!

Λια αν βρω κι εγω καμια στο λαπτοπ θα σ βαλω να δεις κι εμας γιατι τωρα δεν προλαβαινω να περασω απο το κιν.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eyxaristw lia mou.
lia ouuuuu nai moiazete oso egw tou giou mou kouklistika matia to mwro koukla h mama

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

δε φαινονται καλα τα χρωματα μας

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Δευ Νοε 19, 2012 2:28 am, 1 φορά

eleni2526

λια κουκλες ματαρες φτου φτου κ μαρια κουκλες κ μαμα κ κορη το λουλουδι ολα τα λεφτα!!!!

eleni2526

τα νευρα μου κροσια με τον υπολογιστη ειναι παναρχαιος κ το γουγκλ κανει ενα τεταρτο να ανοιξει,το νετμπουκ που ειχαμε κολλησε χθες κ πολυ απλα το εριξε ο κωστας μπουνια κ βγηκε off...... κ ποιο πολυ με πειραξε που ειχα φωτο.αδειασα το κινητο κ πανε τοσες φωτο του μωρο της αναστασιας βιντεακια αμαν αυτα τα νευραααα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 679259

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Δευ Νοε 19, 2012 2:29 am, 1 φορά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τελοσπαντων καποια στιγμη θα βαλω μια που να φαινεται καλυτερα. παντως Λια εχουν τα ιδια χρωματα!!
ειστε κουκλαρες ΜΑΝΑ Κ ΚΟΡΗ!!!!!!!!! φοβερες!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 669659 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 669659 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 669659 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 669659 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 669659 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 669659 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 669659 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 669659
τρεχω γιατι θα ερθουν οι νονοι κ δε θα χουμε κανει τιποτα.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:λια κουκλες ματαρες φτου φτου κ μαρια κουκλες κ μαμα κ κορη το λουλουδι ολα τα λεφτα!!!!
αυτη η κορδελα ηταν δικη μου κ την κοντεινα για τη μικρη Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 669659

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπεμπεκάκι, και σένα στον ύπνο σε πιασε ο άντρας σου, όπως εμένα!! Μοιάζουν τα κοριτσάκια μας! Ετσι μου φαίνεται! Εσύ είσαι καστανή. Εγώ είμαι μεγαχρινή και στο μαλλί (είναι φυσικό) και στην επιδερμίδα. Και φέτος δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο. Οταν κάνω μπάνια μπόλικα το καλοκαίρι, μετά και ολόκληρο το χειμώνα δεν μου φεύγει το σημάδι από το μαγιώ. Δεν το συζητώ για το λουλούδι!! Τέλειο! Εγώ δεν της έχω βάλει κορδελίτσα, γιατί θυμάμαι στο δημοτικό, μου φορούσε η μαμά μου και μου άρεσαν πολύ, αλλά με έσφιγγαν πολύ και δεν τις έβγαζα γιατί μου άρεσαν και μου γινόταν το κεφάλι καζάνι!! χαχα!
Σας φιλώ, πάω να απλώσω ρουχάκια και να βαλω και μια σκουπίτσα. Ευτυχώς η μέση μου είναι πολύ καλύτερα, μετά την ανάπαυλα του Σαββατοκύριακού

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια αυτο ηθελα να σου πω,οτι εγω ειμαι καστανη κ παρολα αυτα καμια σχεση,δε μου μοιαζει καθολου μου λενε.σκεψου τι θα ακους εσυ που εισαι κ μελαχρινη!!!!
φιλακια!!!!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:Λια αυτο ηθελα να σου πω,οτι εγω ειμαι καστανη κ παρολα αυτα καμια σχεση,δε μου μοιαζει καθολου μου λενε.σκεψου τι θα ακους εσυ που εισαι κ μελαχρινη!!!!
φιλακια!!!!!!

Ναι... Ασε, όλοι λένε ότι μοιάζει στο μπαμπά της, ο μόνος άνθρωπος που λέει ότι μοιάζει σε μένα είναι ... η πεθερά μου!!!Χαχα! Μάλλον δεν θέλει να με στεναχωρέσει! Η αλήθεια είναι ότι κι από τον άντρα μου μόνο τα χρώματα έχει, είναι καστανός ανοιχτός. Τα μάτια από τη γιαγιά μου ή τη γιαγιά του άντρα μου!! Γιατί κι αυτός δεν έχει γαλανά, έχει μελί!
Την κούκλα μου τη λατρεύω, είναι η αδυναμία μου, λιώνω κλπ κλπ, αλλά το επόμενο το θέλω μελανουράκι!!!! (πλάκα κάνουμε, γερά παιδάκια να κάνουμε και όλα τ' άλλα είναι δευτερεύοντα)

toutounaki

toutounaki
Καλημέρα!
Μαρθαλενάκι, καλά κάνες και τα λες, αφού φερεται ετσι να την κρατησεις σε αποσταση. Και αν διαμαρτυρηθει πες ανοιχτα, από τον τροπο σας καταλαβαινω οτι δε σας ειμαστε και τοσο αγαπητοι... Αντε απο κει! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Έτσι ξεχωριζουν τα παιδια και τα κανουν κομπλεξικα.
Ειδα τις φωτο και ζηλεψα αλλα δεν εχω περασει στο κινητο μου τιποτα σχεδον, εν τω μεταξυ και μενα ο ανδρας μου, γινεται Τουρκος αμα βλεπει οτι βαζω φωτο στο ιντερνετ, ευτυχως δεν εχει παρει πρεφα το φορουμ...
Πάντως Λια, κουκλες μαμα και κορη! Και Μαρια επίσης (να σου πω οτι ζηλεψα παρα πολύ τα μαλλια σου, αλλα δε ματιαζω μην ανησυχεις). Εγω ο,τι και να κάνω πετανε τα παλλιομαλλα!
Σας βαζω φωτο των παιδιων -ενταξει εμενα με ειδατε. Νομιζω οτι ο γιος μου μοιαζει καπως η κορη καθολου...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Δευ Νοε 19, 2012 3:40 am, 1 φορά

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λία είστε πανέμορφες και οι δύο αλλά σίγουρα τα χρώματα είναι εντελώς διαφορετικά, μπορεί όμως μεγαλώνοντας να μοιάζει εσένα φυσιογνωμικά.

Μαρία δεν πρόλαβα για λίγα λεπτά καμία φωτογραφία σας Crying or Very sad Crying or Very sad

Λοιπόν σήμερα κατάφερα μόλις μετά από 4 μήνες να θηλάσω το μωρό στο τρίωρο από την ώρα που ξύπνησε και αφού δεν κοιμήθηκε θηλάζοντας να την κουνήσω λίγο στην αγκαλιά μου, να αποκοιμηθεί και να την αφήσω στο κρεβάτι της χωρίς να ξυπνήσει. Ήδη κοιμάται 15 λεπτά το οποίο είναι καλύτερη προσωπική επίδοση για φέτος χαχαχαχα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 328109 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 31 328109 Τελικά νομίζω οτι ένα απο τα λάθη που έκανα είναι που περίμενα να γκρινιάξει πρώτα για να την κοιμήσω, σήμερα χωρίς κλάμα τα πήγαμε τέλεια, αν κλάψει έχει ήδη εκνευριστεί και έχει υπερένταση. Μέχρι να την παντρέψω θα την έχω μάθει ..

spyros3

spyros3
μαρακι εγω γιατι δεν βλεπω την φωτο σας?!!!

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια μας!!!

χρυσα αν μπεις το εκανα της κουτας!!επιασα μια καινουργια οδοντοβουρτσα κ με ζεστο νερο με λεμονακι καθαρισε τελειως!!!

βιβη μια φωτο ειδα τον γιο σ!!θα καψει καρδιες!!

βικη χα χα!!μεχρι να την παντρεψεις!!αστα μια απο τα ιδια!!!μπραβο!μπραβο!ετσι,να προλαβαινεις εσυ το καθετι παρα να χετε γκρινια μετα!!!

toutounaki

toutounaki
[ Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Μαρ 22, 2013 5:35 am, 2 φορές συνολικά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις