451 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 Πεμ Νοε 15, 2012 8:54 am
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
xaxaaxxa ναι!!! μεχρι κ το στρας!!! χαχαχα ειναι χρυσα παντως,ενταξει!κοντα επεσα..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
konstantinasmg έγραψε:Εδώ και λιγη ωρα παλευω να βαλω φωτο που θα παει θα τα καταφερω απλα σκεφτομαι οτι τοοοοοοοοοοοοοοοοοση ωρα θα μπορουσα να διαβασω νεα σας και να χωσω τον αντρα μου να τα κανει αυτα αργοτερα. θα το παρατησω να σας διαβασω γιατι δεν σας προλαβαινω...
Ευάκι τι να πω ο κοσμος δεν θελει να σε βλεπει να προχωρας. Δεν τολμας να κανεις κατι μην χασουν και δεν το μαθουν και η κλασικη ερωτηση των σουπερ κουτσομπολοζηλιαρηδων ποια ειναι????καλα τετοια εποχή μεσα στην κρίση που τα βρίσκουν τα λεφτα άαααααααααααααααααααρα εχουν. Και ας εχεις στερηθει εσυ να τα μαζεψεις. Που να δεις εδω που ειμαστε επαρχια τι γίνεται!!!Ενα θα σου πω βαλαμε τεντες και σε χρονο ντετε εβαλαν και οι γυρω, φτιαξαμε τζακι και σε λιγο καιρο εφτιαξαν και 3 γειτονες οι δυο ακριβως ιδιο με το δικό μας, τωρα τελευταια βαλαμε νοβα και περιμενω να δω συντομα και στους γυρω πιατακια χαχαχα!!!Εχω παψει εδώ και πολύυυυυυυυυυυυυυυ καιρο να σχολουμε με τους γύρω εφοσον δεν με ενοχλουν. Ας λένε και ας κανουν οτι θελουν. Πολυ καλα την εκανε ο αντρας σου την μανταμ.
bebek6 έγραψε:ααα πολυ ωραια κ τα δικα σου Ζετακι!!!
ερχεται ο αντρας μου,την κανω να φαμε. φιλακια!!καλο βραδυ!!!!!!!!
bebek6 έγραψε:Ευακι σου μοιαζει!!! με ετοιμο μαλλι σου ηρθε η μικρη!!! εδω δες φρατζα!!!!! φτου σου αγαπη μου!!! εμενα παλι δε θα το λεγα οτι μου μοιαζει...τα χουμε ξαναπει!
εκανα βραστηρα με λεμονι-καθαρησε-σουπερ.
εκανα ομως κ αποστειρωτη κ μου εγινε χαλια..εριξα νερο με λεμονι κ κολλησε κατω,εγινε ενα κιτρινο πραγμα... σα λασπη που καιει.το σκουπισα με το σφουγγαρι κ μετα απο 3-4 βρασμους καθαρισε. κατι εκανα λαθος; ενα λεμονι στημενο κ λιγο νερο εριξα,ηθελε λιγοτερο λεμονι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τρι Μαρ 19, 2013 12:06 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπα2012 στις Πεμ Νοε 15, 2012 10:56 am, 1 φορά
βαμενα ειναι καστανα,. που ν μ δεισ μ κοκκινομαλλι κ μπλεματι. τα κανονικα μ ειναι καστανοξανθαtoutounaki έγραψε:Πόπη είσαι καστανή με μπλε μάτια; Υπέροχος συνδυασμός!
lia30 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια!
Ευάκι όλα τα λεφτά η μικρή σου! Τι μαλλί είναι αυτό;; Και φαντάζομαι στη φώτο θα είναι 1 μηνός ή και κάτι λίγο ακόμα;;
Καστοριά και Αυγολεμόνη, πολύ όμορφες νύφες και οι δυο σας!
Μπεμπέκ, αλλήθεια, με φανταζόσουν αυστηρή καθηγήτρια μουσική;; χαχαχαχα! Ισα ίσα, είμαι γενικά πολύ χύμα! Και το ντύσιμό μου κάθε άλλο παρά κυριλέ είναι! αφού σας είπα, στο γάμο μου τον πολιτικό, ούτε κομμωτήριο δεν είχα πάει! Δεν μου πάνε τα κυριλέ!
μπεμπα2012 έγραψε:βαμενα ειναι καστανα,. που ν μ δεισ μ κοκκινομαλλι κ μπλεματι. τα κανονικα μ ειναι καστανοξανθαtoutounaki έγραψε:Πόπη είσαι καστανή με μπλε μάτια; Υπέροχος συνδυασμός!
ιδιος ο μπαμπας ειναι ο μικρος αμα τον δεις θα πεις διδυμα ειναιtoutounaki έγραψε:μπεμπα2012 έγραψε:βαμενα ειναι καστανα,. που ν μ δεισ μ κοκκινομαλλι κ μπλεματι. τα κανονικα μ ειναι καστανοξανθαtoutounaki έγραψε:Πόπη είσαι καστανή με μπλε μάτια; Υπέροχος συνδυασμός!
Μου αρέσει πολύ η αντίθεση και σου πάει, αλλά και καστανόξανθα μια χαρά είναι... Ο γιος πάντως τα πήρε τα χρώματα της μαμάς (... και τις μπούκλες να υποθέσω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης