Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στη χαλκιδα θα παει εμενα,δε ξερω ποτε ακριβως αλλα ειναι 14 βδομαδες.τεσπα...
εβαλα τα μεγαλα διαβαζουν και η μικρη κοιμαται.το κεικ μαλλον δε ψηθηκε καλα κ νευριαζω γιατι μαλλον κατι δε παει καλα με τον φουρνο.θα μου πεις τα εβγαλε τα ψωμια του καθε μερα φαι χωρια γλυκα κεικ ψωμια μπισκοτα ε καποτε θα κλαταρε...
θα κοιμηθειτε?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε να ανοιξω θεμα συζητησης!
πως περνατε τις γιορτες συνηθως?με γονεις?πεθερικα?με φιλους?

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς θα κατέβουμε στην πεθερά για φαγητό και κατά τις 4.30 θα κοιμηθούμε μάνα και κόρη αγκαλίτσα.

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
να μαι κ εγω!!!!!!!φαγαμε επλυνα πιατα κ καθομαι με τα παιδια!!!!! το μεγαλο το μωρο επεσε για υπνο ειχε υπηρισια χθες "κουραστικε "ο καημενος!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
εγω προσκυναω απο τη νυστα παλι τα ιδια το μωρο χθες βραδυ στις 5 τον πηρα στο κρεβατι μου κ εγω κοιμηθικα τι ωρ τον πηρε ο υπνος δεν ξερω!!!!!δεν αντεχα!!!!

για καφε ειμαι κ εγω μεσα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 29 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 29 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 29 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 29 215994

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικυ μενετε πανω κατω?
εμεις μεγαλη ιστορια...
παλιοτερα πηγαιναμε στο χωριο του βαγγελη παντα η μανα του σε εμενα ελεγε "θα ερθετε στο χωριο τις γιορτες?" κι εγω ελεγα ναι-τι ζωον ημουν-και μετα προσπαθουσα να πεισω τον βαγγελη "ελα βρε αγαπη μου κι αυτοι παππουδες ειναι και θελουν να ειναι με το παιδι τους"και αλλες τετοιες παπαριες....οταν ημουν εγκυος στην ελενη,πανω που εμαθα οτι το ενα διδυμακι παλλινδρομησε και με αιμορραγια κ τον κωνσταντινο με ανεμοβλογια παλι μιρλιζε η μαλακω και παλι ειπα ας παμε...ε λοιπον αφου με τα χιλια ζορια εκανε μπριζολες με μαρουλοσαλατα για γιορτινο τραπεζι και αφου την καναμε χρυση να μην κανει κοτοσουπα οπως ηθελε ανημερα χριστουγεννα κατσαμε στο τραπεζι κ δεν ειπε κανεις ουτε με το καλο να παει η εγκυμοσυνη.......κι αυτη ηταν η τελευταια φορα που πηγα χριστουγεννα εκει...και φυσικα δεν θα ξαναπαω...την επομενη χρονια τους καλεσαμε κ ηρθαν (ουτε δωρα για τα παιδια ουτε τιποτα) και αφου φαγαμε εφυγαν Shocked και μαλιστα οσο εγω κοιμιζα το μωρο και χωρις να το καταλαβει ο βαγγελης πηραν και ολο το παραπανισιο φαι που ειχα κανει affraidγιατι την 2η μερα ειχα εφημερια και ειχα κανει παραπανω φαι για να φαν ο βαγγελης και τα παιδια.........το καταλαβαμε αργα το βραδυ που γυρισαμε απο βολτα στην αριστοτελους που πηγαμε τα παιδια...και φυσικα την 2η μερα σηκωθηκα πρωι πρωι και μαγειρεψα........και αυτη ηταν η τελευταια φορα που τους καλεσα....
απλα πραματα!!!

eleni2526

οσο για γιορτες αναλογα την αδεια.αν κ το κοβω καστορια.η αναστασια θελει να παει ολες τις μερες στη μαμα μου.... αλλα μην εχει απετηση κ η πεθερουλα να της την παω...αν κ δεν το πιστευω να πηγενουμε εκει....
καστορια με γονεις καμια βολτα οχι κατι διφορετικο

eleni2526

ευακι κ εμενα κοτοσουπα κανει χριστουγεννα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 29 679259
θες κ δωρα για τα παιδια τα χριστουγεννα????τι απετησεις ειναι αυτες?????χαχαχαχαχα εμενα οταν βγηκε το ονομα της δεν πηρε δωρο στη βαφτιση...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα ελα ντε!τι καθομαι και λεω ε!κι εμενα αφου επαθε καταθλιψη για να κατοχυρωσει το οτι θα ακουστει το ονομα της μετα του πεθερου ηρθε με τα μουτρα κατεβασμενα για να μην τυχον δεν ασχοληθει το πληθος μαζι της και ασχοληθει με το παιδι-τη βαφτιση-εμας γενικοτερα.......μονο αυτη εχει προβληματα στον κοσμο...ουτε ενα δωρο δε μου εχουν κανει 8 χρονια νυφη...ουτε οταν γεννησα...και τωρα που φιλοτιμηθηκαν κ ηρθαν να δουν το μωρο φεραν ενα δωρακι στο μωρο ενα στην ελενη και στον κωνσταντινο τιποτα...ελεος δλδ...και ταχαμου του εδωσαν μετα ενα 20αρικο οταν το παιδι παραπονεθηκε οτι αυτο το ξεχωρισαν....μετα να το χεσω...αν οντως ηθελες θα το ειχες ετοιμο το 20αρικο απο πριν κ οχι αφου πληγωσες το παιδι...τεσπα...τι να λεμε τωρα....

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε Ευάκι, από σβέρκο ψώνισες πεθερά!! Νόμιζα ότι τέτοιες πεθερές υπάρχουν μόνο στα σήριαλ. Εμεις γιορτες μισές μέρες στα Γιάννενα, μισές στο χωριό του άντρα μ. Πέρσι τη Πρωτοχρονιά που ήμασταν στο χωριο κ ήμουν έγκυος, μες στο κρύο, ο πεθερός μου άναψε κάρβουνα στην αυλή κ μου έψησε κεμπάπ που είχα φάει το Πασχα κ μου είχε αρέσει πολύ. Με προσεχουν πολυ! Αλλα κ γω τους προσέχω!
Ευακι από Χαλκίδα είναι η μαμά μου κ πηγαίνουμε πολύ συχνά.

eleni2526

εγω οταν τη γνωρισα ειπα καλα θα παμε μια κ ηταν 47 χρονων λεω οκ αλλα.......... η γιαγια που ειναι 86 εχει πιο ανοιχτα μυαλα!!!!

eleni2526

τι ειναι παλι κ αυτο σημερα ενω κοιμαται στη αγκαλια με το που τον ξαπλωνω ξυπναει.........

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia30 έγραψε: Αχ βρε Ευάκι, από σβέρκο ψώνισες πεθερά!! Νόμιζα ότι τέτοιες πεθερές υπάρχουν μόνο στα σήριαλ. Εμεις γιορτες μισές μέρες στα Γιάννενα, μισές στο χωριό του άντρα μ. Πέρσι τη Πρωτοχρονιά που ήμασταν στο χωριο κ ήμουν έγκυος, μες στο κρύο, ο πεθερός μου άναψε κάρβουνα στην αυλή κ μου έψησε κεμπάπ που είχα φάει το Πασχα κ μου είχε αρέσει πολύ. Με προσεχουν πολυ! Αλλα κ γω τους προσέχω!
Ευακι από Χαλκίδα είναι η μαμά μου κ πηγαίνουμε πολύ συχνά.

ασε λια!κι οταν λεγαν οτι εχουν θεμα με τις πεθερες ελεγα δε μπορει ρε γμτ να φταιει μονο η μια πλευρα...κι ομως αμα ο αλλος θελει να ειναι παντα το επικεντρο της προσοχης και κανει τα παντα για να σου μαυριζει την ψυχη ποσο να προσπαθεις να τα εχεις καλα μαζι του....και στην τελικη γιατι να το κανεις???ενα μηνα την ειχα σπιτι μου και την ετρεχα σε γιατρους για να γυρισει την μερα που εφευγε να μου την πει οτι αυτη με εχει σαν κορη κι εγω δε της εμπιστευομαι τα παιδια μου...ελεος μανδαμ!καθε μερα κλαψουριζες οτι δεν εισαι καλα,πως να σου αφησω τα παιδια αφου δε μπορουσες?επειδη εσυ εγιαννες μεσα σε 1 μερα φταιμε κιολας?που δεν εγιαννε μεσα σε μια μερα απλα δε ξερει και δεν ηθελε να πει ευχαριστω για οσα εκανα...ηθελε να βγει κι απο πανω...ε δε πας στο διαολο μωρε........σας ειπα που οταν αγορασα ραπτομηχανη μου "εκλεψε" το εξαρτημα που κανει κουμποτρυπα??πολυ γελοια η μανταμ....τεσπα...ο καθενας οπως στρωνει θα κοιμαται απο δω κ περα!ηδη πηρε 2 φορες τηλεφωνο σημερα και δε το σηκωσα...ας παρει τον γιο της στο κινητο του...

eleni2526 έγραψε:εγω οταν τη γνωρισα ειπα καλα θα παμε μια κ ηταν 47 χρονων λεω οκ αλλα.......... η γιαγια που ειναι 86 εχει πιο ανοιχτα μυαλα!!!!

να σου πω δεν εχεις κι αδικο...46 ηταν οταν τη γνωρισα...και 16 να ηταν παλι τα ιδια θα εκανε.....αφου ειναι σαικο η γυναικα.....

eleni2526

ηθελε να τη λεω κ μαμα μη χεσω"sorry"!!!! κ της ειπα αν θες να σε κοροιδευω ναι θα σε λεω!!!!φυσικα κ δεν την ειπα ποτε... οταν σε καποια φαση αρπαχτηκαμε ξεκινησαμε για το τι θα φαει η αναστασια τι κανει κ τι οχι οταν ηταν πιο μωρο ειπαμε πολλα κ γυρισε κ μου ειπε στη μανα σου κ στον πατερα σου ετσι θα μιλουσες???κ της ειπα οτι εκει θα τα ελεγα ακομα πιο χοντρα!!!απο κει κ μετα σταματησε τις βλακειες για λιγο καιρο βεβαια.εμενα ας μεχει χεσμενη δεν με νοιαζει οταν ξεχωριζεις τα παιδια σου δεν θα ξεχωριζεις τα εγγονια σου????κ η αναστασια πλεων καταλαβενει γιατι το δειχνει κιολας.περνει τηλ κ μου λεει για τα δικα της τα παιδια<εγγονια εκει>ρωτα τι κανουν τα παιδια?την πηρε τηλ η αναστασια την αλλη φορα να της πει οτι κατεθεσε στεφανι κ δεν την εδεινε σημασια τι ελεγε το παιδι.κ νευριασε η δικια μου που δεν καταλαβενε κ της το εκλεισε!!!!!χαχα
κ το καλο που ρωτησε η αναστασια τωρα πο πηγαμε κτω γιαγια γιατι δεν εχεις φωτογραφια δικια μου στον τοιχο???κ τι ειπε η αλλη δεν μου εφερες καμια κ την τραβαω ενα γκαζι εκεινη την ωρα ψεματα αμαν πια

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχ Ελένη μου, και συ έχεις θέμα με την πεθερά.. Ασχημο να ξεχωρίζει η γιαγιά τα εγγόνια..
Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο, βέβαια με τον άντρα μου είμαστε μαζί μόλις 3 χρόνια, από τα οποία την πεθερά την ξέρω τα 2 και λίγο. Δεν νομιζω να αλλάξουν όμως. Είναι και οι δύο καλοί άνθρωποι.. Με κάνουν πάντα να αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν πηγαίνω στο χωριό. Οταν γέννησα, ήρθε η πεθερά μου στα Γιάννενα, που δεν της είναι καθόλου εύκολο, έμεινε και στο νοσοκομείο μαζί μου το ένα βράδυ. Εκατσε σύνολο 3 μέρες και έφυγε. Τη μέρα που θα έφευγε είχα και γενέθλια ( 4 μέρες μετά που γέννησα). Και μου έφερε δώρο χρυσαφικό που την έκανα γιαγια και μου έδωσε και 200 ευρώ για τα γενέθλιά μου. Και καθόλου δεν τους περισσεύουν. Και όταν ήρθε μετά από 20 μέρες η κουνιάδα μου, έψησε πάλι κεμπάπ, στα κάρβουνα στην αυλή στους 45 βαθμούς κελσίου, για να πάρω δυνάμεις που ήμουν λεχώνα, και μου το έστειλε μαζί της!!
Ηξερα πως έχω καλά πεθερικά, τώρα τα εκτιμώ ακόμα πιο πολύ!!
Ευάκι εσύ πρέπει να μικροπαντρεύτηκες! Και κοριτσάκι μια σταλιά και δεν σε πρόσεχε σαν κινέζικη βεντάλια! εγώ ότανμε γνώρισαν ήμουν γομάρα 28 χρονών!!
Πάω να διαβάσω το βιβλιάκι μου τώρα που κοιμήθηκε το μωράκι μου! Σας φιλώ!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mamavi"]
Ευάκι έγραψε:βικυ που κοντα μενεις?αντε βρε πολλες ειμαστε θεσσαλονικη!να βρεθουμε!
ποπη ελενη μαρια βικυ εγω!ου γεμισαμε εναν παιδοτοπο!στον εβρο που τον εχουν τοποθετησει?εμεις καναμε 2 χρονια στην πλατη!μη το ψαχνετε πολυ!σηκωστε την πινεζα!απο κατω ακριβως!χαχαχαχα καλα ηταν παραπονο δεν εχω!δεσαμε με τους συναδελφους και καναμε πολλη παρεα!

Ορεστιάδα μένει αλλά για δουλειά πάει στο ποτάμι, σύνορα με Τουρκία. Ανατολική Θεσσαλονίκη μένω, Κάτω Τούμπα. Ναι, να βρεθούμε θα περάσουμε τέλεια. Εσένα που πάει για 14 εβδομάδες;

Χρύσα το λεξοτανιλ είναι συμβατό με το θηκασμό; Μήπως βρε κοριτσάκι να έπινες κανένα ζεστό γαλατάκι ή τσάι βαλεριάνα; [/quote

ειμαστε αρκετες για θεσσαλονικη.
κανωνηστε βρε κοριτσια ποσες φορες προτεινα ν βρεθουμε οι θεσσαλονικιες τπτ εσεις
εγω ειμαι μεσα .ειτε σε καποιο σπιτι ειτε εξω

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θεμα που ανηξατε...
εγω πεθερα δεν εχω διοτι ο αντρας μ την εχασε οταν ηταν 11 χρονων δυστηχως
αλλαγιορτες οι στους δικους μου η παμε στο πατρικο τ κουμπαρου μασ περναμε τελεια η κουμπαρα μ ειναι χρυσος ανθρωπος λεει οτι εχει 3 γιους μαζι κ τον αντρα μ κ παντα μας βοηθαει κ πολλα την αγαπω πολυ ,

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μικροπαντρευτηκα λια μου...22 χρονων παντρευτηκα...23 γεννησα τον μεγαλο μου...τι να σας λεω μωρε...εγω πλεον την εχω καταταξει στην κατηγορια των τρελων για να δικαιολογησω και στην ψυχη μου την τοσο αδικη αντιμετωπιση που ειχα...τεσπα...
ποπακι μου εγω δε μπορω οσο εχω πρωινη την μια και απογευματινο τον αλλο...δε μπορω να αφησω το διαβασμα του παιδιου για τον καφε μου...υποσχομαι να σας δω μεσα στις γιορτες ή αν δεν ειστε εδω οταν αλλαξουμε βαρδια και παμε παντα πρωι και τα 2! Very Happy

markella01

markella01
KRISTI 1 έγραψε:χρυσα ποσο ντεπον δινεις?ξερω οτι ειναι αναλογα με τα κιλα του μωρου.το δικο σου ποσο ειναι?

Στις 2 Νοεμβρίου που πήγαμε παιδίατρο ήταν 7400 και μου είπε θα δίνεις 4,5 ml κανονικά είναι το μισό από το βάρος του μωρού, τώρα βέβαια η επόμενη μέτρηση είναι σε 2 βδομάδες θα δούμε αν βάλαμε κανένα γραμμάριο και θα το προσαρμόσουμε...

mamavi έγραψε:

Χρύσα το λεξοτανιλ είναι συμβατό με το θηκασμό; Μήπως βρε κοριτσάκι να έπινες κανένα ζεστό γαλατάκι ή τσάι βαλεριάνα;

Βίκη μου το έψαξα στο e lactancia άλλα δε βρήκα τίποτα, ούτως ή άλλως από το 3άρι παίρνω το ένα τέταρτο κάθε φορά , είναι πολύ λίγο άλλα με πιάνει γιατί δεν παίρνω ούτε ντεπόν αν δεν είναι ανάγκη....

Εύα και Ελένη τι να πω με τις πεθερές σας...τι να πω...εμένα μπορεί να είναι λίγο εύκαιρη άλλα με αγαπάει...

Ο μπέμπης κοιμήθηκε το μεσημέρι ένα δίωρο φουλ και επιτέλους κοιμήθηκα κι εγώ καμιά ωρίτσα...Το βράδυ θα βγούμε έξω (δυστυχώς με παρέα που δε γουστάρω, άλλα ας όψεται ο άντρας μου που κανονίζει) και θα κρατήσει η πεθερά το μωρό....Οπότε τουλάχιστο δε θα σέρνομαι...

ΠΟπάκι, αν κανονίσετε οι θεσσαλονικιές θα κάνω τα πάντα να έρθω, να το ξέρετε...

Καλό απόγευμα σε όλες κορίτσια μου!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
OOOOOOOOOOOOO XRYSA ENNOHTE KATSE N KSESHKOSO KAI TIS ALLES ENNOHTE META MIKRA MAS THA BRETHOYME.
LOIPON EXEI ANOIKSEI ENA KAINOYRGIO SOUPER MARKET LEGETE DEAL .EXEI MOROMANTILA ENA TEMAXIO 72 MVRMANTILA MESA 64 LEPTA . XRYSA EXEI K SSTHN KATERINH .
FOINIKA.STAYROYPOLH KATEINH KAI KAPOY ALLOY ALLA DEN THUMAMAI GMT

BABYLINO EXEI POYTHENA PROSFORA KSEREI KAMIA ???

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ναι!!!Τα καταφεραμε το ιντερνετ επανήλθε και πάει σφαιρα που παταγα να μπω στο φορουμ στις 3 και ανοιγε η σελιδα στις 5!!!Τραγικό!!!
Και απο οτι βλέπω εεεεεεεεεχω να διαβάααααααασω ουουουουουουουου!!!
Τέλεια!!!

spyros3

spyros3
κοριτσια...ο μπαρκουλης!!!!τι κανετε?ηρθα κ εγω κ θα τα πουμε αργοτερα οταν τακτοποιησω τα παιδια..σας διαβασα αλλα θα σας γραψω κ εγω μετα..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxaxa κ πανω που θα εγραφα που ειναι η Ζετα σημερα; εκτος απο εμενα βεβαια!
τα διαβασα ολα και κοιτα να δεις! για πεθερες λεγατε -απο την πεθερα κ την κουνιαδα ειχα επισκεψη τελικα κι οχι απο την κουμπαρα μου!ηταν ξαφνικο.δεν τις περιμενα. ευτυχως δεν εχω παραπονο απο πεθερα! εκτιμησε κ τη μαγειρικη μου! ειχα μινεστρονε,πατατες τηγανητες(ουαου!) και μοσχαρακι στη λαδοκολλα(συνταγη απο Μενεγακη-πολυ ωραια).μου εφυγε ο κ@@ος σημερα κ αυριο σε επαναλληψη..αυριο θα ερθει η νονα μας τελικα!!! σκουπισμα-σφουγγαρισμα-μαγειρεμα-καθαρισμα κουζινα-μπανιο-πλυντηρια-σιιδερο...θα θυμηθω κι αλλα.. και εχω κι ενα παιδι ΟΕΟ!!! μαλλον πρεπει να φοραω κι εγω παμπερακι γιατι πλεον ουτε αυτο δεν προλαβαινω!

Χρυσα τελικα ποιος θα βαφτισει το ζουζουνι μας;

Ευακι αφου εχεις κι εσυ τη βαφτιση της μικρουλας σου κρατησε τα να κανεις το κουμαντο σου,δεν πειραζει,ποσο πια θα κοστισουν 150 φακελακια;

τελικα το καζανι τι ειναι;;;;;;;;;;;;

spyros3

spyros3
μαρακι ξερεις την διαδικασια του τσιπουρου?εμεις απλα βγαζουμε ετσι την κρητικη ρακι!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:μαρακι ξερεις την διαδικασια του τσιπουρου?εμεις απλα βγαζουμε ετσι την κρητικη ρακι!!!
ειναι κατι σαν γιορτη που μαζευονται ολοι οι παραγωγοι; ή ειναι εποχη που φτιαχνετε απο τον μουστο ρακι;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι ρε συ αν σε βολευει το χρωμα να σου στειλω!για να καταλαβεις εγω πηρα 500 απο την φακελοποιια γιατι συμφεραν καλυτερα απο το να παρω 130 απο βιβλιοπωλειο! αν παλι δε θες,δες κι εδω!παρε ενα τηλεφωνακι δεν εχεις να χασεις τιποτα!
http://www.kotsonis.gr/index.php/el/contact-gr
ειναι φακελοποιια στην αθηνα!οι φακελοι που πηρα εγω ειναι κοτσωνης αλλα τους αγορασα απο την τοπικη βιοτεχνια με υψηλοτερη φυσικα τιμη αφου επρεπε να βγαλει και κερδος η μεσιτεια!
παω να ξαπλαρω...κουραστηκα πολυ σημερα,δεν ειχαμε κ νερο και νευριασα πολυ...μας χαλασαν την κυριακη μας...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις