Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
548 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 548 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλη ορεξη ζετα!!!!!καλα να περασετε!!!!!!

eleni2526

bebek6 έγραψε:
eleni2526 έγραψε:η αναστασια ειναι 7-8 μηνων!!!!μπορεις κ απο τη βαφτιση της μικρης σου να κανεις πινακα το μεγεθος που θες με διαφορες φωτο.
αχου η ζουζουνα η ζουζουνα!!!! μοντελακι!!!!!!!!!!!!!!

απο μικρη στηνωταν για φωτο!!!!χαχαχα κ τωρα ολο ποζες!!!!κουνημα απο δω κουνιμα απο κει!!!!ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Zeta μ φιλακια κ καλη ορεξη!!!!ναι ναι!!!!!!!!!!θα περιμενω αυριο!!!!!
εμενα κοιμουνται τα μωρα μου κ χαζευω αντι να κοιμαμαι κι εγω.εχω σιδερο τωρα κ περιμενω κι εγω οπως κι εσεις να φιλοτιμηθουν τα ατιμα!

eleni2526

εμενα ο μικρος κοιμηθικε μετα απο πολυ κλαμα η αναστασια ειδε διαφημηση τσο σταρ τη μπαρμπη να δουμε τι ωρα 8α κοιμηθουμε!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia30 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:λια μου ολες τις στολες που εχουν οι στρατιωτικοι τις ιδιες εχουμε κι εμεις!παραλλαγη,8αρα,8β,8γ,μπλε επισημη ΚΑΙεπιπλεον την λευκη νοσοκομειακη που ειναι κανονικα παντελονι-πουκαμισο στρατιωτικα ραμμενα αλλα λευκα.συν εξτρα τη στολη χειρουργειου που ουτε το αυτονοητο να μας τις πλενουν στο νοσοκομειο για να μη κουβαλαμε αιματα και βρωμιες σπιτι μας δε κανουν...δλδ μπορω να τις αφησω στο νοσοκομειο να πλυθουν αλλα θα πρεπει να τους πω κ αντιο γιατι δε θα τις ξαναδω.....να μην αναφερω οτι γαντια πολλες φορες αγοραζαμε μονοι μας...τεσπα...αν μας κοψαν????αν μας κοψαν????????????
ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΨΑΝ???????? δε ξερω να γελασω ή να κλαψω.......

είσαι νοσηλεύτρια σε στρατιωτικό νοσοκομείο;; και φοράτε και σεις στρατιωτικές στολές;; Και οι στρατιωτικοί γιατροί τέτοιες στολές φοράν; Θυμάμαι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη που έβλεπα φοιτητές στρατιωτικής ιατρικής με τις στολές τους στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν ήξερα ότι τις φοράν μετά.

ναι καλε τετοια ειμαι π'αναθεμα με! Shocked

bebek6 έγραψε:κοριτσια μ ειναι εδω ο αντρας μ αυτες τις μερες κ δεν προλαβαινω να μπω. εκανα τις εξετασεις,την Τεταρτη θα εχω απαντησεις κ Πεμπτη παμε για εμβολιακι!!! σημερα δε μου πιανει τη θηλη ρε κοριτσια...την πιανει-την αφηνει κ γυριζει το κεφαλι να δει πισω,την ξαναπιανει-ξανα το ιδιο..

ελα βρε αστο το παιδι παιζει!θα του φυγει σε λιγες μερες!ειναι η χαρα της ανακαλυψης! Very Happy

markella01 έγραψε:Μπεμπεκάκι κι εμένα μια απο τα ίδια...λες αντί για στήθος και του δίνω σκατά! Έχει φάει ελάχιστα όλη μέρα...μόλις τον ξαπλώνω για θηλασμό γκρίνια και τεντώνεται σαν τόξο....βγάζω γάλα του ακουμπάω τα χείλια τίποτα ,ούτε συγκινείται...

Από θήλαστρο με βόλεψε το ζετάκι να είναι καλά, θα το δοκιμάσω και ευελπιστώ να με βολέψει...

Εύα μου, βρήκα φωτό για τα προσκλητήρια της βάφτισης, τώρα τί κάνω????

σκεψου κειμενο!τι φωτο βρηκες?

bebek6 έγραψε:Μπραβο ρε κοριτσια! ετσι,να βοηθαμε η μια την αλλη οπως μπορουμε!!! εμενα μου εχετε 'δωσει' παρα πολλα εδω!!!απο στηριξη,συμβουλες,συνταγες,μαθηματα e-bay/amazon κλπ, μεχρι και ρουχακια για το νινι!! τι ομορφη ομαδα κι απο θεμα ανθρωπιας!μπραβο!

Ευακι μιας κ ενδιαφερεται κ η Χρυσα,θελω κι εγω να σε ρωτησω,ειπες τα εκτυπωνουμε σε 13x18; κ μετα φακελους σε τι διασταση ζηταμε;απο που; κ αυτοκολλητα κλεισιματος; στα τζαμπο θα τα βρουμε αυτα; σε εχουμε πρηξει, συγνωμη..

αν εκτυπωσεις 13x18 εχω εγω φακελους να σου στειλω!ροζ ειναι αν ενδιαφερεσαι!καμια 100-150 μπορω να σου στειλω.αν θες παραπανω θα ρωτησω την αδερφη μου που ειχαμε παει σε φακελοποιια και πηραμε γιατι αυτη εχει επαγγελματικο αφμ και
με εξυπηρετησε!

bebek6 έγραψε:Α! Ευακι!!!
και κατι αλλο επειδη με το καλλιτεχνικο το΄χεις! εχεις καμια ιδεα για οικονομικο πινακα σαλονιου; σκεφτηκα να επεξεργαστω μια φωτο κ να τη τυπωσω σε καμβα.δεν ξερω αν συμφερει ομως. μετα σκεφτηκα να αγορασω τελαρο κ μπογιες κ να ΄δημιουργησω΄ ή να παω να παρω εναν ετοιμο να τελειωνουμε; δε θελω να ξεπερασω τα 50 Ε ρε γαμωτο κι απ την αλλη οι τοιχοι ειναι αδειοι.

αυτοκολλητα σκεφτηκες?
www.sticky.gr εχουν και εκπτωση αυτες τις μερες!αλλιως παζλ ή φωτο της οικογενειας σε καμβα!για να ζωγραφισεις κατι ειχα σκεφτει μια φορα να παρω 3 καμβαδες και να κανω κατι αφηρημενο στα χρωματα του σαλονιου ομως!και σε καθεναν να βαλω εναν μηχανισμο ρολογιου και να δειχνει την τοπικη ωρα,την ωρα της ν.υορκης και του λονδινου που ειναι 2 πολεις που θελω πολυ να παω...
ζετα ενεργειακο ε?ειστε κι εσεις επικινδυνοι τυποι σαν εμας!!!χαχαχαχα
τι αλλο ηθελα?ξεχασα!
δειτε κι αυτο!εχω πεθανει στο γελιο!

φιλακια θα σας δω το πρωι αν δεν εχουμε διακοπη ρευματος! Wink

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:
Βικυ,ενα θα σου πω.εχω δοκιμασει κ απ το δικο μου το γαλα κ απ το ξενο.της μαμας ειναι γλυκο κ το ξενο μια αηδια..ξεκινησα απ το πιο απλο για να μην επιχειρηματολογησω για αντισωματα κ ολα τα υπολοιπα υπερ που ηδη ξερεις(χρηματα,αποστειρωσεις,ζεστασια της μαμας..). απλα ισως εμεις ειμαστε πιο ενημερωμενες απ τις μαμαδες μας.

Μαρία θα θελα πάρα πολύ να το δοκιμάσω το γάλα αλλά από γουλιές του μωρού μου μύρισε και τώρα δεν πρόκειται να το ακουμπήσω, είσαι πολύ θαραλλέα να τα δοκιμάσεις και τα δύο.

lia30 έγραψε:
Βίκυ μου, είναι λίγο άδικη η μαμά σου.. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου οτι δεν κανεις κάτι καλά. Το καλύτερο κάνεις. Άμα του δινες ξένο, αφού εχει τόσες αλλεργίες το πιθανότερο θα ήταν να είχε αφόριτους κολικούς.. Κ είναι κ στο παιδί. Ειναι δυνατον όλα τα παιδιά να έχουν τον ίδιο ύπνο;; μα κ οι ενηλικοι, άλλοι με 5 ωρες είναι οκ, άλλοι χρειάζονται 10! Αν έχεις fb γίνε μέλος στις απανταχού θηλάζουσες. Θα βρεις πολύ καλή στήριξη κ θα καταλαβεις οτι το παιδί της φιλης σου που έχει τετοιο πρόγραμμα είναι η εξαίρεση κ όχι ο κανόνας.

elbono έγραψε:
αχχχχ Βικυ μου μην στεναχωριεσαι!εσυ κανεις οτι καλυτερο μπορεις για το παιδακι σου!η αληθεια ειναι οτι ο θηλασμος θελει στηριξη αλλα δυστυχως θα τον βρει μονο απο μαμαδες που θηλασαν ή θηλαζουν!μπες στο απανταχου θηλαζουσες ή εδω σεμας κ λεγε οτι σε ζοριζει πραγματικα βοηθα πολυ!!!keep walking το μωρακι σου θα σε ανταμοιψει Very Happy Very Happy Very Happy

NantiaN έγραψε:
Η καθε μητερα αποφασιζει μονη της πιο ειναι το καλυτερο για το μωρο της!!!!!Το τι χρειαζεται το μωρο σου το ξερεις καλυτερα η φυση μας επλασε να νιωθουμεκαι να καταλαβαινουμε τα μωρα μας καλυτερα απο ολους!!!!!Κανεις οτι καλυτερο μπορεις και μην στεναχωριεσαι γιατι κανεικακο στοο γαλα!!!Χαλαρα καισυνεχισε να κανεις αυτο που θες!!!!!!!!!!

spyros3 έγραψε:
βικη μ...μην ακους κανενα...μα κανεναν!!!λεγε ναι εσυ σαυτους κ εσυ κανε αυτο π κανεις τοσο καιρο κ το κανεις απλα τελεια!!!κ η δικια μ ετσι ειναι ωρες ωρες αλλα εγω μπενακιας βγενακιας!!!ναι μεν νευριαζω μαζι της αλλα δεν την ακουω...κ νευριαζω οχι στεναχωριεμαι...εμενα η μπεμπα απο 40μερων εκοψε τα βραδυνα γευματα αλλλα εγω κ λιγο καιρο που κ που ζηταει,τι να κανω?να της δωσω ξενο για να κοιμαται παραπανω?κ ποιος το εγγυαται αυτο?οτι κ καλα θα την καλυβει...κ βεβαια οχι!!!!!!ισα ισα π πισμωνω κ προχωραω πιο δυνατα!!χα!χα!

mamamatina έγραψε:
Ααααααα ξέχασα. Βίκυ μου, σου είπα πριν να μην ακούς κανέναν. Το κάθε μωρό έχει το δικό του ωράριο. Και ο θηλασμός είναι μέρος αυτού. Συνήθως τα πρώτα μωράκια είναι πιο νευρικά και σε αυτό. Μην ακούς την μαμά σου. ΔΕν είναι όλα τα νινιά ίδια. Εμένα η Παρή ήταν μέρα νύχτα κάθε ώρα στο στήθος. Και δεν είχα και κανέναν να με στηρίζει. ΔΕν της έδωσα ξένο όμως. Επίσης αν έχει μάθει να ξυπνάει δεν θα σου κοιμηθεί με το ξένο. Το μωράκι δεν ξυπνάει επειδή πεινάει αλλά επειδή ζητάει τη επαφή με την μανούλα του. Αυτά είνα τα μεροκάματα που κάθε μανούλα που θηλάζει τα κάνει. Μην απογοητεύεσαι. Όσο για την μαμά σου, όσο πιο παλιές γενιές είναι τόσο λιγότερα γνωρίζουν. Η γενιές των μαμάδων μας θεωρούσαν αυτονόητο το σμπλήρωμα και κατέληγανα να μην έχουν γάλα επειδή όταν πείναγε το μωράκι του έδιναν μπιμπερό. Μη μασας. Το μωράκι σου είναι ικανοποιημένο με αυτό που έχει. Και κάτι άλλο. Κατα την διάρκεια της ημέρας, όταν θα το έχεις στο ριλάξ και θα γκρινιάξει προσπάθησε να μην το πάρεις αμέσως. Άστο λιγάκι. Θα πάρει σιγά σιγά το μηνυμα ότι η μαμά μου είναι εδώ γύρω και με προσέχει χωρίς να με έχει αγκαλιά. Μετά εξάντλησε όλα τα άλλα ενδεχόμενα( έχει λερωθεί, ζεσταίνεται ή κρυώνει) κ μετά τάισέ το. Σου έχω πει θα σου δώσω κ το βιβλίο.

markella01 έγραψε:
βικη μου να σου πω σημερα τι εγινε. Εχω σκασει να βγαζω με το χερι γιατι βγαζω ελαχιστα,το αλλο το θηλαστρο π εχω δν κανει δουλεια,ειμαι ετοιμη να κλαψω γιατι αν παει ετσι δν θα εχω τραπεζα για να αφήνω το μωρο,κ μου λεει η μανα μου τι να κανουμε,οταν θες να λειψεις θα δινουμε ξενο. Τι μας λες γιαυτο εχω ξεχασει τι θα πει υπνος,για να δωσω ξενο.

toutounaki έγραψε:
Βικυ, μην ακους κανενα! Θηλαζω αποκλειστικα τη μικρη μου και θηλασα και το γιο μου ως 18μηνων. ΟΛΟΙ επεσαν να με φανε! Για ολα εφταιγε το γαλα μου εκτος απο την οικονομικη κριση. Τελικα μια χαρα μεγαλωσε ο γιος και το ελπιζω και γι ατην κορη... Καθε μωρο εχει το δικο του προγραμμα οπως ο καθε άνθρωπος.

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ για την συμπαράσταση και τις συμβουλές, δεν προλαβαίνω να σας απαντήσω όλες προσωπικά. Εγώ το μωρό μου το λατρεύω και το αποδέχομαι όπως είναι και παράλληλα αισθάνομαι οτι αφού ήμουν τόσο τυχερή να μου πάνε όλα καλά με το θηλασμό και είχα και το ψυχικό σθένος αλλά την βοήθεια για να ανταπεξέλθω, δεν είχα το δικαίωμα να τον διακόψω μόνο και μόνο για να δημιουργήσω ένα πιο "βολικό" μωρό στον ύπνο και το φαί. Δεν ήθελα αναγνώριση αλλά με κούρασε και η τόση κριτική. Εννοείται οτι δεν πρόκειται να βάλω κάτω ύστερα από τόσους μήνες.

spyros3

spyros3
εφαγα μεχρι σκασμου ε?!!!το ευχαριστηθηκα!!!ετρωγα μια μπουκια κ μελετουσα καθεμια απο σας!!αντε καλη χωνεψη τωρα!!χα!χα!

βικη κ μαρακι,μια φορα δοκιμασα τ γαλα μ οχι τιποτα σπουδαιο μια σταγονα κ εμεινα!!!ανατριχιασα ολοκληρη κ δεν το ξαναεκανα!παραξενη γευση..

βικη εισαι ηρωας!!με ολα αυτα κ με το να λειπει κ ο αντρας σ κ τα καταφερες!!μπραβο..κ ολο θελω να σε ρωτησω..ποτε με το καλο επιστρεφει ο αντρας σ?

κοριτσια μ αυριο αν δεν παω σενα καζανι θα μαι δικια σας!!καληνυχτα ομορφες!!!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:εφαγα μεχρι σκασμου ε?!!!το ευχαριστηθηκα!!!ετρωγα μια μπουκια κ μελετουσα καθεμια απο σας!!αντε καλη χωνεψη τωρα!!χα!χα!

βικη κ μαρακι,μια φορα δοκιμασα τ γαλα μ οχι τιποτα σπουδαιο μια σταγονα κ εμεινα!!!ανατριχιασα ολοκληρη κ δεν το ξαναεκανα!παραξενη γευση..

βικη εισαι ηρωας!!με ολα αυτα κ με το να λειπει κ ο αντρας σ κ τα καταφερες!!μπραβο..κ ολο θελω να σε ρωτησω..ποτε με το καλο επιστρεφει ο αντρας σ?

Ζετάκι 3 Δεκεμβρίου επιστρέφει οριστικά, τουλάχιστον για φέτος γιατί ακούγεται οτι οι μεταθέσεις θα είναι 3 μήνες ανα έτος, Το παιδί θα είναι 4 μηνών και σπίτι ήταν 1 μήνα συνολικά ο άντρας μου. Είχα πολύ βοήθεια και από τα δύο σόγια αλλιώς δεν θα τα κατάφερνα, αφού σκέφτομαι οτι είμαι πολύ καλομαθημένη και όταν επιστρέψει θα χαρώ πολύ μεν, αλλά σε μερικούς τομείς θα μου κακοφανεί ..

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ
Ποπη μου!!!εγω δε θυμαμαι να ευχηθηκα!!!!! αν οχι,ειμαι πολυ γαϊδουρα!!!!!! να το χαιρεστε το αγορακι σας το ομορφο!!!!! τυχερο κ με υγεια!

Ζετακι καλο βραδυ τυχερουλα!!με τη πανσετα απ το τζακι!!!!!!μιαμ μιαμ!! αληθεια,το καζανι τι ειναι; οταν λεω δοκιμασα γαλα εννοω λιγο,σταγονιτσες.

αν εκτυπωσεις 13x18 εχω εγω φακελους να σου στειλω!ροζ ειναι αν ενδιαφερεσαι!καμια 100-150 μπορω να σου στειλω.αν θες παραπανω θα ρωτησω την αδερφη μου που ειχαμε παει σε φακελοποιια και πηραμε γιατι αυτη εχει επαγγελματικο αφμ και
με εξυπηρετησε!
ναι!!!!!!!!!!!! τα θελω!! οχι βρε! δε νομιζω να χρειαστω παραπανω! κι αν χρειαστω θα ψαξω να βρω κατι. αν δε τα χρησιμοποιησεις εσυ φυσικα! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 379767
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

eleni2526

καλημερα κοριτσαρες!!!!!!τι κανετε???? τα μωρακια μας??????

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κουκλεσ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω παλι δουλιτσες,θα ερθειι κ η νονα μας σημερα I love you
θα σας διαβασω το βραδακι,φιλακια!!!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!τι κανετε?εμεις το εχουμε παραξηλωσει!ξανα στις 10 ξυπνησαμε!βεβαια η μπεμπα ξυπνησε 3 φορες αλλα οκ ηπιε γαλα κ ξανακοιμηθηκε!παω να κανω κεικ και σουπιτσα και να βαλω και μια σκουπα!βαριεμαι σας το ειπα?
μαρακι 500 φακελους ειχαμε αγορασει τοτε,αντε καμια 200αρια να χρησιμοποιησα και τους αλλους να τους μοιραστουμε!για τα αυτοκολλητακια που ρωτησες και ξεχασα να σου πω μπορεις να ρωτησεις σε βιβλιοπωλειο,εναλλακτικα μπορεις να παρεις μισο μετρο διαφανεια απο αυτη που βαζαμε στα βιβλια μικρα οταν ημασταν και με ενα κερμα να σχεδιασεις και να κοψεις στρογγυλακια.εκει βεβαια μπορεις να αυτοσχεδιασεις,να κοψεις καρδουλες ή αν βρεις κανενα punch να κοψεις σχεδιακια-οχι πολυ περιπλοκα ομως γιατι η ζελατινα θα σε δυσκολεψει!
ποπη νομιζω ξεχασα να σου ευχηθω για τον μπομπιρακο σου χρονια πολλα!!!
βικυ κι εγω το σκεφτομαι αυτο,οτι οταν φυγει θα βαλω το σπιτι σε εναν ρυθμο και οταν γυρισει θα μου αποσυντονισει τα παιδια και θα χαλαστω σε αυτο τον τομεα...παντως εισαι ηρωας!σε θαυμαζω!να σε ρωτησω,στρατιωτικος ειναι και λειπει?

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρες και από μένα!!
Σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ξυπνήσαμε στις 9 παρά 10 και νιώθω πολύ ξεκούραστη! Εβαλα και γω μοσχάρι σουπίτσα, το κοριτσάκι μου ξανακοιμήθηκε πριν λίγο, θα ξυπνήσει φανταζομαι σε λίγο γιατί θα πεινάσει, την ταίζω, κάπου εκεί θα είναι έτοιμο και το φαγητό και θα πάμε για καφεδάκι οικογενειακώς, οι τρεις μας δηλαδή, μιας και ο καιρός είναι τέλειος.
Αν και πολύ μας έχει βολέψει αυτός ο καιρός, δεν έχουμε ανάψει ακόμα θέρμανση, θέλω το κρυουλάκι μου μου για χουχούλιασμα, να στολίσουμε και δεντράκι σε μια βδομαδίτσα, να το χαρούμε λίγο γιατί 21 Δεκέμβρη θα φύγουμε για τα σπίτια μας και θα γυρίσουμε 7 Ιανουαρίου. Βέβαια, θα το φάμε το κρύο με το κουταλάκι τους προσεχείς μήνες, οποτες μια χαρά είναι που καθυστερούμε να ανάψουμε καλοριφέρ. δικαιούμαστε και επίδομα θέρμανσης, φαντάζομαι όλες θα δικαιούμαστε, θέλω να δω τι χρειάζεται για να το πάρουμε. (τα γράφει στο taxisnet.gr αλλά είναι πολλά και περίπλοκα και όλα το αναβάλω να το διαβάσω αναλυτικά)
Ελένη κοιμήθηκε σήμερα το αγόρι σου;; Ξεκουράστηκες και συ λίγο;;
Ευάκι ίδιο φαγητάκι θα έχουμε;; Εγώ δεν έχω σκούπα, έβαλε χτες το αντράκι μου!!! Αύριο πάλι, θα βάλω εγώ!
Σας φιλώ!!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:καλημερα!!!!τι κανετε?εμεις το εχουμε παραξηλωσει!ξανα στις 10 ξυπνησαμε!βεβαια η μπεμπα ξυπνησε 3 φορες αλλα οκ ηπιε γαλα κ ξανακοιμηθηκε!παω να κανω κεικ και σουπιτσα και να βαλω και μια σκουπα!βαριεμαι σας το ειπα?
μαρακι 500 φακελους ειχαμε αγορασει τοτε,αντε καμια 200αρια να χρησιμοποιησα και τους αλλους να τους μοιραστουμε!για τα αυτοκολλητακια που ρωτησες και ξεχασα να σου πω μπορεις να ρωτησεις σε βιβλιοπωλειο,εναλλακτικα μπορεις να παρεις μισο μετρο διαφανεια απο αυτη που βαζαμε στα βιβλια μικρα οταν ημασταν και με ενα κερμα να σχεδιασεις και να κοψεις στρογγυλακια.εκει βεβαια μπορεις να αυτοσχεδιασεις,να κοψεις καρδουλες ή αν βρεις κανενα punch να κοψεις σχεδιακια-οχι πολυ περιπλοκα ομως γιατι η ζελατινα θα σε δυσκολεψει!
ποπη νομιζω ξεχασα να σου ευχηθω για τον μπομπιρακο σου χρονια πολλα!!!
βικυ κι εγω το σκεφτομαι αυτο,οτι οταν φυγει θα βαλω το σπιτι σε εναν ρυθμο και οταν γυρισει θα μου αποσυντονισει τα παιδια και θα χαλαστω σε αυτο τον τομεα...παντως εισαι ηρωας!σε θαυμαζω!να σε ρωτησω,στρατιωτικος ειναι και λειπει?

Δίωξη Λαθρομετανάστευσης είναι Ευάκι και είναι Έβρο για να εμποδίσει τους Σύριους να μπουν στη χώρα. Δεν έχει μεταθέσεις κανονικά αλλά απο φέτος θα έχει για 3 μήνες τον χρόνο, πάντως απο στολές που αναφέρατε τα έχουμε και εμείς όλα κομπλέ και τα αγοράζουμε εμείς, τίποτα δεν παρέχει το κράτος σύν όπλο, αλεξίσφαιρο και λοιπό εξοπλισμό.

Με θαυμάζεις που τα βγάζω πέρα με ένα μωρό και πολλά χέρια βοηθείας;Σιγά, εγώ σε θαυμάζω που έχεις 3 παιδιά και κάνεις τα πάντα να φαίνονται τόσο εύκολα. Wink Wink

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουκλεςςς καλημερουδια!!!μαμαβι κ ευακι κ γω σας θαυμαζω που αντεχετε τοσο καιρο την απουσια των ανδρων σας!! Very Happy Very Happy

χθες βγηκαμε με τον αντρα μου Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 328109 τα 2 μας μετα απο 4,5μηνες!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 328109 πολυ ωραια περασαμε!!μισο ποτηρι κρασι κ σχεδον μεστειλε!! Very Happy Very Happy

σημερα βεβαια πηγε σε καζανι Twisted Evil Twisted Evil αλλα κ γω θα παω με την μπεμπα για καφεδακι κ μετα σε μια φιλη για φαγητο κ το απογευμα διορθωμα γραπτωννν!!!

ρε κοριτσια η μικρη καθε σ/κ που ειμαι μαζι της εχει μια ανεξηγητη γκρινια,μονο στις βολτες ειναι ησυχη!!λεω μπορει κ απο τ δοντια γιατι ησυχαζει με το ζυζι κοιμαται λιγο ξανα ξυπνα!

ποπακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου!παντα υγιης κ ευτυχισμενος!!!σας φιλω ολες

694Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 Empty . Κυρ Νοε 18, 2012 2:12 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου τι κανετε?δεν εχω υπολογιστη μερικες μερες τωρα και μπαινω λιγο απο δω κ απο κει!μου λειψατε!δεν ειδα τιποτα απο τα νεα σας,μονο φωτο απο τα νυφικα σας!καλε κουκλες ειστε ολες πωπωωωω!!εμεις εχουμε γκρινιτσα και ανυσηχιες τα βραδια,κοιμαμαι καθε βραδυ γυρω στις 4,ειναι πρησμενα τα ουλα της.αυτο γινεται εδω και 2 βδομαδες περιπου.της εδωσα και ντεπον 2 φορες την καυμενη...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικυ που κοντα μενεις?αντε βρε πολλες ειμαστε θεσσαλονικη!να βρεθουμε!
ποπη ελενη μαρια βικυ εγω!ου γεμισαμε εναν παιδοτοπο!στον εβρο που τον εχουν τοποθετησει?εμεις καναμε 2 χρονια στην πλατη!μη το ψαχνετε πολυ!σηκωστε την πινεζα!απο κατω ακριβως!χαχαχαχα καλα ηταν παραπονο δεν εχω!δεσαμε με τους συναδελφους και καναμε πολλη παρεα!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενη εγω δε ξερω αν θα αντεξω!!!χαχαχαχα ακομη δεν εφυγε για τις 14βδομαδες!λειπει τωρα 2 βδομαδες μονο....που φτασαμε δλδ να λεμε "μονο" για 2 βδομαδες...αν και οταν ηταν αμερικη για 14 βδομαδες παλι κουτσα στραβα τα εβγαλα περα...αλλα ειχα 1 παιδι τοτε...τωρα θα δειξει!θα εχω κι εσας τωρα να με στηριζετε! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

markella01

markella01
Καλημέρες κορίτσια!

Τουτουνάκι μου πολύ καλά είναι σε ένα μήνα τόσο μεγάλο μωρό να πάρει αυτά τα γραμμάρια....

Ζετάκι μου φιλιά!

Μπεμπεκάκι μου καλημέρα!

Ελένη φτου το κορίτσι μας!

Ευάκι μου το κείμενο θα είναι πολύ απλό, περιμένω να κλείσω την εκκλησία για σίγουρα και μετά θα το γράψω, δε θέλω ποιηματάκια και τέτοια, απλούστατο..δε θέλω να σε ταλαιπωρώ...αν σου είναι πολύ (πολύ όμως)εύκολο να σου στείλω τη φωτό να το κάνεις, αλλιώς να μου πεις να το κάνω μόνη μου, σκαμπάζω λιγάκι από πισιά και λίγο φότοσοπ το δούλευα παλιά, οπότε ενδεχομένως θα τα καταφέρω...κι αυτά που ρωτάει το μπεμπεκάκι μου επίσης να μας πεις, μέγεθος κτλ...ευχαριστώ πολύ κι εσένα!

Βίκυ κι εγώ το δοκιμάζω συνέχεια το δικό μου και είναι τέλειο....γλυκό, μη φοβάσαι να το δοκιμάσεις...

Καλημέρα Ποπάκι! Λία μου! Ελένη (μπόνο) κι εμένα από γκρίνια αυτές τις μέρες άλλο τίποτα! Κρίστι εγώ το ντεπόν το έχω ψωμοτύρι αυτές τις μέρες...

Χτες ο μπέμπης κοιμήθηκε 9μιση το βράδυ και κλασσικά ξύπνησε 10μιση κι από εκείνη την ώρα ξανακοιμήθηκε 2μιση τα ξημερώματα! Ευτυχώς χωρίς κλάμα, μια και κοντά στις 1 άρχισε να γκρινιάζει από τα παλιόδοντα, άλλα του έδωσα ντεπόν, δε θα άντεχα και άλλη νύχτα με γοερά κλάμματα....Βέβαια τα νεύρα μου έγιναν κορδόνια γιατί δεν κοιμόταν με ΤΙΠΟΤΑ...τον τάισα, τον άλλαξα, τον έκλεισα όλα τα φώτα, μετά τα άναψα όλα τα φώτα, τον έβαλα στο σλινγκ, του έβαλα πιο δροσερά ρούχα...τίποτα....εκλαιγα χτες από την κούραση, και πέρα δώθε το μπέμπη πέρα δώθε βόλτα....μου έδωσε η μάνα μου ξανά ένα λεξοτανίλ, πήρα το ένα τέταρτο για να μπορέσω να ηρεμήσω...άμα είμαι νευριασμένη κορίτσια από την υπερένταση δεν μπορώ να κοιμηθώ...κοιμήθηκα που λέτε 3 η ώρα, ξύπνησα ξανά στις 5, στις 7 και στις 10, μετά ο μπέμπης κοιμήθηκε μέχρι τις 11μιση άλλα που να κοιμηθώ εγώ....πώς να του γυρίσω το πρόγραμμα να κοιμάται και να ξυπνάει πιο νωρίς? Κι ο Τάσος χτες να είναι στη δουλειά....πολύ κούραση και πολλή νύστα....παραπονιέμαι κι εγώ...τελοσπάντων, βάζω φρένο, πάλι γλιστρίδα έφαγα πρωινιάτικα΄....

698Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 28 Empty . Κυρ Νοε 18, 2012 3:05 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα ποσο ντεπον δινεις?ξερω οτι ειναι αναλογα με τα κιλα του μωρου.το δικο σου ποσο ειναι?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα μιλαμε νευρα!!!!!!!
η μιση ευκαρπια δεν εχει ρευμα κι η αλλη μιση δεν εχει νερο!και καλα οσοι δεν εχουν ρευμα ειδοποιηθηκαν...εμεις που δεν εχουμε νερο δεν επρεπε να μας το πει καποιος?ελεος δλδ......
τεσπα...
χρυσα μου να το στειλεις εννοειται!
λια κοτοσουπα εχω εγω!
τελικα σκουπα δεν μπορεσα!το παλιοζουζουνο το μικρο δε με αφησε σε ησυχια!τωρα κοιμηθηκε επιτελους!ελπιζω για κανενα 3ωρακι να φαμε και να τελειωσουμε το διαβασμα μας!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:βικυ που κοντα μενεις?αντε βρε πολλες ειμαστε θεσσαλονικη!να βρεθουμε!
ποπη ελενη μαρια βικυ εγω!ου γεμισαμε εναν παιδοτοπο!στον εβρο που τον εχουν τοποθετησει?εμεις καναμε 2 χρονια στην πλατη!μη το ψαχνετε πολυ!σηκωστε την πινεζα!απο κατω ακριβως!χαχαχαχα καλα ηταν παραπονο δεν εχω!δεσαμε με τους συναδελφους και καναμε πολλη παρεα!

Ορεστιάδα μένει αλλά για δουλειά πάει στο ποτάμι, σύνορα με Τουρκία. Ανατολική Θεσσαλονίκη μένω, Κάτω Τούμπα. Ναι, να βρεθούμε θα περάσουμε τέλεια. Εσένα που πάει για 14 εβδομάδες;

Χρύσα το λεξοτανιλ είναι συμβατό με το θηκασμό; Μήπως βρε κοριτσάκι να έπινες κανένα ζεστό γαλατάκι ή τσάι βαλεριάνα;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις