Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
496 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 496 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μη σκας ευακι θα παρουμε αυξηση!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 311356 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 311356 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 311356 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 311356 ηταν που δεν θα κοβαν τιποτα απο στρατο αστυνομια κτλ κτλ καθε μηνα ο μισθος ειναι κιντερ εκπληξη.........να σου κοβουν κ να μη κατεβαζουν τα ενοικια κ ολα τ,αλλα να ανεβενουν.αμαν πια

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:μη σκας ευακι θα παρουμε αυξηση!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ηταν που δεν θα κοβαν τιποτα απο στρατο αστυνομια κτλ κτλ καθε μηνα ο μισθος ειναι κιντερ εκπληξη.........να σου κοβουν κ να μη κατεβαζουν τα ενοικια κ ολα τ,αλλα να ανεβενουν.αμαν πια

το κιντερ εκπληξη σου δινει και κατι ρε ελενακι...εμας μας παιρνουν συνεχεια...απο την ωρα που ειπε ο μαλακας "αυτη ειναι η τελευταια φορα που μειωνουμε τους μισθους των ενστολων" μας εχουν μειωσει αλλες 3...νομιζω πως υπαρχουν ηδη στελεχη που αντιμετωπιζουν προβληματα επιβιωσης και με την επομενη μειωση θα τα αντιμετωπιζουμε ολοι...γιατι μας απαγορευεται και να διαμαρτυρηθουμε βλεπεις.......
αναθεμα το πολυτεχνειο και την κωλογενια τους........ χειροτερη χουντα και σκοταδισμος απο αυτο που ζουμε τωρα δεν υπαρχει.....

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο Βερύκιος την έχει κάνει την μαλακία του τότε με τα Ιμια και από τότε όλο για τους σρατιωτικούς μιλάει. Άντε μην τ'ανοίξω τώρα που έχω και οίστρο και δεν ξέρω ποιον θα πρωτοπάρει η μπάλα.

eleni2526

εμεις ειμαστε στα ορια ηδη.δεν ξερω τι θα γινει με τη νεα μειωση. σκεφτετ να κανει χαρτια για αφγανισταν δεν ξερω εγω να βρω δουλεια που?τα παιδια?ειναι κ το δανειο για μαλακιες αλλων πληρωνουμε εμεις μη Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 311356 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 311356 <αυτο ειναι αλλο θεμα>ομως.δεν το συνεχιζω γιατι η πιεση 400 θα παει

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και σκεφτομαι και απο τωρα οτι αν δε χασω τα κιλα μου πρεπει να ραψω ολες τις στολες απο την αρχη...τουτεστιν κανα 500αρικο...θα τον στειλω τον λογαριασμο στον βερυκιο ομως που βγαινει και λεει οτι ο ελληνικος λαος πληρωνει τις στολες μας...ε θα του πω απο ολο τον ελληνικο λαο εγω διαλεξα να στειλω την λυπητερη σε σενα......

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:και σκεφτομαι και απο τωρα οτι αν δε χασω τα κιλα μου πρεπει να ραψω ολες τις στολες απο την αρχη...τουτεστιν κανα 500αρικο...θα τον στειλω τον λογαριασμο στον βερυκιο ομως που βγαινει και λεει οτι ο ελληνικος λαος πληρωνει τις στολες μας...ε θα του πω απο ολο τον ελληνικο λαο εγω διαλεξα να στειλω την λυπητερη σε σενα......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

eleni2526

Ευάκι έγραψε:και σκεφτομαι και απο τωρα οτι αν δε χασω τα κιλα μου πρεπει να ραψω ολες τις στολες απο την αρχη...τουτεστιν κανα 500αρικο...θα τον στειλω τον λογαριασμο στον βερυκιο ομως που βγαινει και λεει οτι ο ελληνικος λαος πληρωνει τις στολες μας...ε θα του πω απο ολο τον ελληνικο λαο εγω διαλεξα να στειλω την λυπητερη σε σενα......

Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 587529 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 27 587529

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα δες κι εδω,στη θεσσαλονικη θηλαστρα medela προς ενοικιαση
http://klinikum.gr/medela-products/

κι εδω για αγορα
http://www.ricardo.gr/buy/paidika-brefika/brefikos-exoplismos/diafora/%CE%B8%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF-medela-swing/v/an695091714/

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Σαβ Νοε 17, 2012 7:21 am, 1 φορά

eleni2526

θελουμε δεν θελουμε θα χασουμε κιλα!!!!!θα εχουμε αποθεμα!!!!εγω παραπανω απ ολες!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!!
εβαλε ο κωστας την 8αρα σαν να με τραβαει απο εδω απο κει λεω μη μιλας καθολου ρουφιξου να μην πεταχτει κανα κουμπι!!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω μια απο τα ιδια του λεω!!!χαχαχαχα

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρυσα μου εγω χρησιμοποιησα κ το χειροκινητο κ το μινι ελεκτρικ αλλα τελικα αγορασα το swing το χρησιμοποιω 2 φορες την ημερα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη,ειναι λιγο τσιμπημενο εδω το βρηκα 170 αλλα μια φιλη μ το παρηγγειλε απο το αμαζον 120

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κορίτσια μου, μη μιλάτε για μισθούς..
Εμείς είμαστε και οι δύο εκπαιδευτικοί! Πιστεύω ότι παιδεία και υγεία είναι δύο τομείς που θα έπρεπε να προσέχουν πολύ σε ένα κράτος πρόνοιας! (χαχαχα). Σπουδάσαμε, δώσαμε ΑΣΕΠ, διαγωνιστήκαμε με χιλιάδες άλλους, πετύχαμε, διοριστήκαμε σε ξερονήσια, και ποτέ δεν θα πάμε στον τόπο μας. Περσι τον Σεπτέμβριο έπαιρνα 1240 ευρώ το μήνα. Από Γενάρη και μέχρι και τον Αύγουστο έπαιρνα 640 το μήνα (γιατί εκτός από τη τρελή μείωση κρατούσαν και αναδρομικά) και από φέτος Σεπτέμβρη παίρνω 730. Και άλλα τόσα ο άντρας μου. Και λέμε και δόξα το Θεό που έχουμε δουλειά;; Όχι, αν ευχαριστούμε που δεν πεινάμε, δεν θα κερδίσουμε ποτέ τίποτα.. Θα μας κόβουν κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο και θα λέμε και πάλι και καλά που πέρνουμε 100 ευρώ, από 0 καλύτερα είναι!!
Τελικά κόψανε και στα στρατά; Είχα μείνει ότι δεν θα κόβανε! τι να πεις..
Ποιες στολές Ευάκι; Τις άσπρες ρόμπες που φοράν οι νοσοκόμες; Δεν σας τις δίνουν; (αστεία ρωτάω;Wink Εχεις χρόνο μέχρι να γυρίσεις στη δουλεια!! Κάτι θα χεις κάνει μέχρι τότε!
Εμείς δεν έχουμε ούτε ηλεκτρικά, ούτε έπιπλα, ούτε τίποτα, καθώς αλλάζουμε συνέχεια μέρος, δεν έχουμε αγοράσει, μένουμε σε επιπλωμένα σπίτια. Εχουμε κάποια λίγα πράγματα, μικροσυσκευές κυρίως, κουρτίνες, μικρά επιπλάκια. Του χρόνου έλεγα να βρούμε ένα άδειο σπίτι να πάρουμε τα δικά μας, να είναι και του γούστου μας, να μην προσπαθώ πάντα να προσαρμόσω το γούστο του κάθε σπιτονοικοκύρη στο δικό μας.. Πώς όμως;;;
Αχ, μην τα σκέφτομαι. Είμαστε καλά στην υγεία μας, καλά μεταξύ μας, είναι καλά το παιδάκι μας!
Σας φιλώ!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λια μου ολες τις στολες που εχουν οι στρατιωτικοι τις ιδιες εχουμε κι εμεις!παραλλαγη,8αρα,8β,8γ,μπλε επισημη ΚΑΙεπιπλεον την λευκη νοσοκομειακη που ειναι κανονικα παντελονι-πουκαμισο στρατιωτικα ραμμενα αλλα λευκα.συν εξτρα τη στολη χειρουργειου που ουτε το αυτονοητο να μας τις πλενουν στο νοσοκομειο για να μη κουβαλαμε αιματα και βρωμιες σπιτι μας δε κανουν...δλδ μπορω να τις αφησω στο νοσοκομειο να πλυθουν αλλα θα πρεπει να τους πω κ αντιο γιατι δε θα τις ξαναδω.....να μην αναφερω οτι γαντια πολλες φορες αγοραζαμε μονοι μας...τεσπα...αν μας κοψαν????αν μας κοψαν????????????
ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΨΑΝ???????? δε ξερω να γελασω ή να κλαψω.......

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:λια μου ολες τις στολες που εχουν οι στρατιωτικοι τις ιδιες εχουμε κι εμεις!παραλλαγη,8αρα,8β,8γ,μπλε επισημη ΚΑΙεπιπλεον την λευκη νοσοκομειακη που ειναι κανονικα παντελονι-πουκαμισο στρατιωτικα ραμμενα αλλα λευκα.συν εξτρα τη στολη χειρουργειου που ουτε το αυτονοητο να μας τις πλενουν στο νοσοκομειο για να μη κουβαλαμε αιματα και βρωμιες σπιτι μας δε κανουν...δλδ μπορω να τις αφησω στο νοσοκομειο να πλυθουν αλλα θα πρεπει να τους πω κ αντιο γιατι δε θα τις ξαναδω.....να μην αναφερω οτι γαντια πολλες φορες αγοραζαμε μονοι μας...τεσπα...αν μας κοψαν????αν μας κοψαν????????????
ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΨΑΝ???????? δε ξερω να γελασω ή να κλαψω.......

είσαι νοσηλεύτρια σε στρατιωτικό νοσοκομείο;; και φοράτε και σεις στρατιωτικές στολές;; Και οι στρατιωτικοί γιατροί τέτοιες στολές φοράν; Θυμάμαι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη που έβλεπα φοιτητές στρατιωτικής ιατρικής με τις στολές τους στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν ήξερα ότι τις φοράν μετά.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μ ειναι εδω ο αντρας μ αυτες τις μερες κ δεν προλαβαινω να μπω. εκανα τις εξετασεις,την Τεταρτη θα εχω απαντησεις κ Πεμπτη παμε για εμβολιακι!!! σημερα δε μου πιανει τη θηλη ρε κοριτσια...την πιανει-την αφηνει κ γυριζει το κεφαλι να δει πισω,την ξαναπιανει-ξανα το ιδιο..

markella01

markella01
Μπεμπεκάκι κι εμένα μια απο τα ίδια...λες αντί για στήθος και του δίνω σκατά! Έχει φάει ελάχιστα όλη μέρα...μόλις τον ξαπλώνω για θηλασμό γκρίνια και τεντώνεται σαν τόξο....βγάζω γάλα του ακουμπάω τα χείλια τίποτα ,ούτε συγκινείται...

Από θήλαστρο με βόλεψε το ζετάκι να είναι καλά, θα το δοκιμάσω και ευελπιστώ να με βολέψει...

Εύα μου, βρήκα φωτό για τα προσκλητήρια της βάφτισης, τώρα τί κάνω????

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο ρε κοριτσια! ετσι,να βοηθαμε η μια την αλλη οπως μπορουμε!!! εμενα μου εχετε 'δωσει' παρα πολλα εδω!!!απο στηριξη,συμβουλες,συνταγες,μαθηματα e-bay/amazon κλπ, μεχρι και ρουχακια για το νινι!! τι ομορφη ομαδα κι απο θεμα ανθρωπιας!μπραβο!

Ευακι μιας κ ενδιαφερεται κ η Χρυσα,θελω κι εγω να σε ρωτησω,ειπες τα εκτυπωνουμε σε 13x18; κ μετα φακελους σε τι διασταση ζηταμε;απο που; κ αυτοκολλητα κλεισιματος; στα τζαμπο θα τα βρουμε αυτα; σε εχουμε πρηξει, συγνωμη..

toutounaki

toutounaki
Η τρίτη φορά που επιχειρω να δημοσιευσω, θα τα καταφερω;

Ποπη να χαιρεσαι το γιοκα σου!Πολύχρονος!

Μαρια καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις!

Χρυσα κι εμενα θηλαζει 3 λεπτα και γυρναει τα μουτρα της απο την αλλη σα να της εδωσα ποτάσσα - το σκασμένο! Αλήθεια μιας και εθιξε η Ποπη το θεμα βαρος πηρε 730 σε ενα μηνα ειναι καλά (ειναι 4,5 μηνων);

Βικυ, μην ακους κανενα! Θηλαζω αποκλειστικα τη μικρη μου και θηλασα και το γιο μου ως 18μηνων. ΟΛΟΙ επεσαν να με φανε! Για ολα εφταιγε το γαλα μου εκτος απο την οικονομικη κριση. Τελικα μια χαρα μεγαλωσε ο γιος και το ελπιζω και γι ατην κορη... Καθε μωρο εχει το δικο του προγραμμα οπως ο καθε άνθρωπος.

Ζετα βαλε τον να κανει ολα οσα εκανες εσυ και δεν του αρεσαν να δουμε αυτος πως θα τα κάνει...

Ευακι και Λια ειναι γελοιοι οι άνθρωποι! Συνεχεια κοβουν απο μισθωτους (ιδιωτικου και δημοσιου τομεα) και απο συνταξιούχους. Απο τους εαυτους τους τί έκοψαν; Και υποτιθεται οτι το Συνταγμα λεει οτι οι Ελληνες συμετεχουν στα δημοσια βαρη αναλογα με τις δυναμεις τους. Ολοι ειμαστε ισοι αλλα οι βουλευτες και οι υπουργοι (και λοιποι παρατρεχαμενοι) πιο ίσοι...

Φιλια σε ολες!

ΥΓ Θηλαστρο εχω το medela swing και ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Στο γιο μου νοικιασα το symphony της medela, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α! Ευακι!!!
και κατι αλλο επειδη με το καλλιτεχνικο το΄χεις! εχεις καμια ιδεα για οικονομικο πινακα σαλονιου; σκεφτηκα να επεξεργαστω μια φωτο κ να τη τυπωσω σε καμβα.δεν ξερω αν συμφερει ομως. μετα σκεφτηκα να αγορασω τελαρο κ μπογιες κ να ΄δημιουργησω΄ ή να παω να παρω εναν ετοιμο να τελειωνουμε; δε θελω να ξεπερασω τα 50 Ε ρε γαμωτο κι απ την αλλη οι τοιχοι ειναι αδειοι.

eleni2526

μαρια εγω αυτο εχω στο σαλονι!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni2526 στις Τρι Μαρ 19, 2013 7:23 am, 1 φορά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eleni δεν ειναι το παιδακι σου; δεν το βλεπω καθαρα! ναι,για δωστε μου ιδεες!!
θελω κατι για πανω απ τον καναπε μακροστενο.

eleni2526

η αναστασια ειναι 7-8 μηνων!!!!μπορεις κ απο τη βαφτιση της μικρης σου να κανεις πινακα το μεγεθος που θες με διαφορες φωτο.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:η αναστασια ειναι 7-8 μηνων!!!!μπορεις κ απο τη βαφτιση της μικρης σου να κανεις πινακα το μεγεθος που θες με διαφορες φωτο.
αχου η ζουζουνα η ζουζουνα!!!! μοντελακι!!!!!!!!!!!!!!

spyros3

spyros3
γραφω μανι μανι γιατι ειναι εδω..

πινακες εχω αγορασει κ εγω αλλα ο καλυτερος ειναι ενα παζλ 1000κομ που το χαμε φτιαξει οταν ειμασταν πρωτοαρραβωνιασμενοι κ ειναι γαματος!!!αυριο θα βαλω φωτο...

μαρακι ευχομαι καλα αποτελεσματα..

ευα,ενταξει το αυξομειωσε τωρα παλετω να μαθω να την βαζω να θηλαζει..πολυ γελιο εχω κ κλαμα η μικρη καθως την ταλαιπωρω!!!

μ λειψατε σημερα παρα πολυ αλλα οταν ειναι εδω πρεπει να τον ΄νταντευω'...τεσπα..

τωρα ετοιμαζουμε να ψησουμε κρεας στο τζακι!!πανσετιτσα!!αν κ ενεργειακο το ψηνω το κρεας που κ που...ΕΛΑΤΕ!!!

σολα τα κοριτσια στελνω τα φιλια μ!!!

spyros3

spyros3
ααααααααααααα!!!!!!!11μαρακι μ σημερα με την αδελφη μ αυτο λεγαμε για τα προσκλητηρια κ επειδη δουλευει σε βιβλιοπωλειο βρηκαμε λυση για το προσκλητηριο..ρα γαμωτο δεν εχω χρονο τωρα για να ταναλησω..συχγωρεσεμε αυριο σ υποσχομαι αναλυτικοτατη εξηγηση στο καθανα π ειπαμε κ πιστεψτεμε θα σκυσουν τα προσκλητηρια μας!!!

σας αγαπω,το πα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις