351 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 Τετ Νοε 14, 2012 10:06 pm
eleni2526
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eleni2526 έγραψε:για το ριλαξ εχω της fisher price.βασικα μου το δωσαν τωραποιο μοντελο ειναι δεν ξερω ειναι γαλαζιο με λαχανη σκελετο κ ενα λιονταρακι!!!! κ γραφει κ γραφει δεν συνιστατε η θεση ανακλησης για παιδια ηλικιας περιπου 6 μηνων βαρος εως 9 κιλα.δλδ σαν ριλαξ ειναι μεχρι 9 κιλα κ σαν καρεκλακι παραπανω?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Τετ Νοε 14, 2012 10:51 pm, 1 φορά
bebek6 έγραψε:eleni2526 έγραψε:για το ριλαξ εχω της fisher price.βασικα μου το δωσαν τωραποιο μοντελο ειναι δεν ξερω ειναι γαλαζιο με λαχανη σκελετο κ ενα λιονταρακι!!!! κ γραφει κ γραφει δεν συνιστατε η θεση ανακλησης για παιδια ηλικιας περιπου 6 μηνων βαρος εως 9 κιλα.δλδ σαν ριλαξ ειναι μεχρι 9 κιλα κ σαν καρεκλακι παραπανω?
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!χαχα!
αλλα δεν εχω προσεξει για τα κιλα αν μπορεσω θα το δω μετα.
παω να καλημερισω το νινι μου που ξυπνησε!
Eleni αυτο δε λες;
http://www.fisher-price.com/el_GR/brands/Babygear/Products/53503
Αυγολεμονη έγραψε:καλημερα ομορφες μανες
ζετα μου κουκλαρα ετσι εξηγητε η κορακλα ετσι και το μαλλι της πανεμορφες
τουτουνακι οεοεοεοε ΚΑΜΙΑ δεν σε ξεχασε που ησουν καλε δεν μας σκεφτοσουν ? εμεις σιγουρα πολυ χαρηκα που ξαναμπηκες
εγω δεν ειμαι πολυ καλα τσακκωθηκαμε ψες ασημαντη αφορμη αλλαδενμπορω τις φωνες εκατο φορες του πα να μην φωναζει μπροστα στα μωρα και εγω νευριαζω πρεπει να φωναζω να με ακουει η γειτονια ντρεπομαι να ξερειο καθενας τι λεμε δεν καταλαμβαινει με τπτ δεν με νοιαζει αντου περασει μετα πληγωνομαι εγωτο βραδυ εκλαιγα δενμπορω να μου φωναζει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τετ Μαρ 20, 2013 2:25 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni2526 στις Τρι Μαρ 19, 2013 6:52 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης