Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν ξερω ποπη τι γινετε.κοιμιθικε 10και ξυπνησε 12.30 1.30 3.30 κ μετα 4.30 κ δεν καθοταν ουτε αγκαλια ισως τον ενοχλουν τα φλεματακια.πηρα την παιδιατρο τηλ μου ειπε μονο ορο αν δεν κανει πυρετο κτλ ειναι κ φοβιτσιαρης αυτες τις μερες ακομα κ για να ρευτει κλαει....... ασε οταν του βαζω ορο κανει να ηρεμισει κανα μισαωρο

eleni2526

μηπως ειναι κ αλμα μαζι?δεν θυμαμαι τις εβδομαδες

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρααααααααααα!!!!!!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 438696
Τουτουνάκι, γειά και από εμένα. Να σε ρωτήσω κάτι. Μήπως είσαι δικηγόρος? Ή άλλη κοπέλα θυμάμαι.
Ζέτα και εύα κι εγώ το ίδιο ριλάξ έχω. Άπαιχτό.
Εγώ δεν είμαι καλά σήμερα. Εχθές το βραδυ πήγαν όλα στραβά. Τώρα ξύπνησε το μωρό. Πάω να το θηλάσω. Μετά θα ξυπνήσουν οι άλλες...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ti egine matinaki?me ton mpampa s ti egine?

eleni2526

για το ριλαξ εχω της fisher price.βασικα μου το δωσαν τωραποιο μοντελο ειναι δεν ξερω ειναι γαλαζιο με λαχανη σκελετο κ ενα λιονταρακι!!!! κ γραφει κ γραφει δεν συνιστατε η θεση ανακλησης για παιδια ηλικιας περιπου 6 μηνων βαρος εως 9 κιλα.δλδ σαν ριλαξ ειναι μεχρι 9 κιλα κ σαν καρεκλακι παραπανω?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!! Ματινα θελω κι εγω καφε!!!
τι εγινε;τι εχεις;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:για το ριλαξ εχω της fisher price.βασικα μου το δωσαν τωραποιο μοντελο ειναι δεν ξερω ειναι γαλαζιο με λαχανη σκελετο κ ενα λιονταρακι!!!! κ γραφει κ γραφει δεν συνιστατε η θεση ανακλησης για παιδια ηλικιας περιπου 6 μηνων βαρος εως 9 κιλα.δλδ σαν ριλαξ ειναι μεχρι 9 κιλα κ σαν καρεκλακι παραπανω?

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!χαχα!
αλλα δεν εχω προσεξει για τα κιλα Crying or Very sad αν μπορεσω θα το δω μετα.
παω να καλημερισω το νινι μου που ξυπνησε!

Eleni αυτο δε λες;
http://www.fisher-price.com/el_GR/brands/Babygear/Products/53503

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Τετ Νοε 14, 2012 10:51 pm, 1 φορά

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ομορφες μανες
ζετα μου κουκλαρα ετσι εξηγητε η κορακλα ετσι και το μαλλι της πανεμορφες
τουτουνακι οεοεοεοε Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 ΚΑΜΙΑ δεν σε ξεχασε που ησουν καλε δεν μας σκεφτοσουν ? εμεις σιγουρα πολυ χαρηκα που ξαναμπηκες Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316
εγω δεν ειμαι πολυ καλα τσακκωθηκαμε ψες ασημαντη αφορμη αλλαδενμπορω τις φωνες εκατο φορες του πα να μην φωναζει μπροστα στα μωρα και εγω νευριαζω πρεπει να φωναζω να με ακουει η γειτονια ντρεπομαι να ξερειο καθενας τι λεμε δεν καταλαμβαινει με τπτ δεν με νοιαζει αντου περασει μετα πληγωνομαι εγωτο βραδυ εκλαιγα δενμπορω να μου φωναζει Sad Sad

eleni2526

bebek6 έγραψε:
eleni2526 έγραψε:για το ριλαξ εχω της fisher price.βασικα μου το δωσαν τωραποιο μοντελο ειναι δεν ξερω ειναι γαλαζιο με λαχανη σκελετο κ ενα λιονταρακι!!!! κ γραφει κ γραφει δεν συνιστατε η θεση ανακλησης για παιδια ηλικιας περιπου 6 μηνων βαρος εως 9 κιλα.δλδ σαν ριλαξ ειναι μεχρι 9 κιλα κ σαν καρεκλακι παραπανω?

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!χαχα!
αλλα δεν εχω προσεξει για τα κιλα Crying or Very sad αν μπορεσω θα το δω μετα.
παω να καλημερισω το νινι μου που ξυπνησε!

Eleni αυτο δε λες;
http://www.fisher-price.com/el_GR/brands/Babygear/Products/53503

ναι μαρακι αυτο!!!!!καλημερα στη μπουμου σου με φιλακια!!!!

eleni2526

Αυγολεμονη έγραψε:καλημερα ομορφες μανες
ζετα μου κουκλαρα ετσι εξηγητε η κορακλα ετσι και το μαλλι της πανεμορφες
τουτουνακι οεοεοεοε Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 ΚΑΜΙΑ δεν σε ξεχασε που ησουν καλε δεν μας σκεφτοσουν ? εμεις σιγουρα πολυ χαρηκα που ξαναμπηκες Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654316
εγω δεν ειμαι πολυ καλα τσακκωθηκαμε ψες ασημαντη αφορμη αλλαδενμπορω τις φωνες εκατο φορες του πα να μην φωναζει μπροστα στα μωρα και εγω νευριαζω πρεπει να φωναζω να με ακουει η γειτονια ντρεπομαι να ξερειο καθενας τι λεμε δεν καταλαμβαινει με τπτ δεν με νοιαζει αντου περασει μετα πληγωνομαι εγωτο βραδυ εκλαιγα δενμπορω να μου φωναζει Sad Sad

να μη κλαιες κοιτα τα παιδακια σου!!!ζοριζοντε ακομα ποιο πολυ αν σε βλεπουν στεναχοριμενη.οταν φωναζουν κ εγω τρελενομαι............κ ποσο μαλλον στα παιδια μπροστα!!!!εγω εδω βρικα την υγεια μοα απο τις φωνες.....δεν φωναζουμε γιατι τα παντα ακουγοντε στους διπλα κ δεν γουσταρω στη συγκεκριμενη.το μωρο κλαει κ το σχολιαζει που να μαλωσω κ εγω με τον κωστα!!!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ακριβως γιατι να τα ακουει ο καθενας και να σχολιαζει επειδη για να βγαλουμε τα νευρα μας και να μας περασει φωναζουμε μισω τουτο το πραμα και το να μην ερθει μετα να τα ευρουμε να το κρατα οσπου να ξημερωσει και μετα σαν να μην συμβαινει τπτ για βλακειες τωρα αλλα εγω να μεν μπορω να κοιμηθω να με χαλια και ο αλλος σαν να μην εγινε τπτ

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια μ τι κανετε?παλι δεν προλαβα να πιω ζεστο το καφεδακι μ...
αναψα το τζακι!!!πολυ μ αρεσει!!!

μαρακι μ θα βαλω σε λιγο φωτο κανονικη να δειτε..τι κανετε?ολα καλα?

ματινακι τι εγινε?ελπιζω να μην ειναι θεμα υγειας..

ελμπονακι μ ποσο χαρηκα π ειναι ολα καλα με την καλλιεργεια!!ουφ!!κ καλα εκανες κ εκλεισες ολου ραντεβου,κ εγω αυτο θα εκανα..

ελενη πως ειναι ο αντρας μας σημερα?ωραιο το ρηλαξ σας!!

μαρθαλενα μ...κ εγω δεν μπορω τις φωνες,ειμαι ησυχος ανθρωπος κ προσπαθω τα παντα να τα λυνω με διαλογω κ ηρεμα..να δεις π θα ναι αυτος ενταξει σα να μην εχει γινει κατι αλλα εσυ μεσα σ πονας..ετσι λειτουργω κ εγω..

η κορακλα μ ειναι στο γυμναστηριο της κ μιλαει στα παιχνιδια της!!!κ το μαμα το λεμε πιο συχνα κ ο πατερας της της λεει πες κ ΄μπα΄΄μπα΄!!!!

toutounaki

toutounaki
Καλημέρα κορίτσια μου!
Ζέτα & Μαρία είστε ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Μου φτιάξατε τη μερα! (Καλέ ΄τί μαλλάκι και οι δύο, διαφήμιση για σαμπουάν πρέπει να κάνετε!!!)
Φτου, φτου αν και δε ματιάζω!

Μαρθαλένα μου!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 417472
Δε σας ξέχασα, αλλά με τα δύο ζουζούνια, άνευ βοηθειας (ο άνδρας μου πέρα βρέχει... τα γνωστά) είχα ελεύθερο χρόνο μόνο όταν τα είχα κοιμίσει και τί να προτοκάνω... Τώρα έχω και baby sitter γιαυτό έχω λίγο πιο πολύ χρονο.
Τί κάνει ο μπεμπούλης σου;

Τί κάνετε ολες κορίτσια μου!
Εγώ τώρα πίνω καφέ και ας είμαι ξύπνια από τις 6, είπα να τελειώσω το σίδερο πριν ξυπνήσει ο γιος μου, αλλά μπα... συννενοημενα είναι και ξυπνάνε την πιο ακατάλληλη ώρα;

ΥΓ Με λένε Βιβή

toutounaki

toutounaki
Καλημερα Ματίνα! Δέχεσαι χρόνια πολλά κατόπιν εορτής;
Οπως και να εχει εγω ευχομαι γερη και πολύχρονη να χαιρεσαι την οικογενειά σου!

Κατά τα λοιπά πολύ καλά θυμάσαι.... Wink Wink

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα ειναι Βιβη μου στις 27 εγω θα παω για 3ο εμβολιο για να μαθω περι κιλων και υψος γενικα ειναι ησυχο μωρο κατι γκρινιες και μες την νυχτα κλαιει σαν κοιματε και του δινω πιπιλα και τον κουναω αυτα ειναι τα ""ελαττωματα'' του κατα τα αλλα ειναι τελειος ομορφος θεος γλυκος !! αντικειμενικα παντα Very Happy

toutounaki

toutounaki
Μαρθαλενάκι, επειδή τα περασα... Και μετά σαν ηλίθιο έκλαιγα. Μία είναι η απάντηση:ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, είναι δύσκολο βέβαια, αλλά εάν το πετύχεις άπαξ, καθάρισες! Μη χαλιέσαι, αν σε βλέπουν ότι επηρεάζεσαι από τις φωνές συνεχίζουν.
Επί τη ευκαιρία να σας πω και το άλλο: Επειδή είχα σπασμένα νεύρα φωναζα και στον μικρό και του έδινα και καμια στο πωπουδάκι του. Τελικά βρήκα τη λύση και είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Τον βάζω τιμωρία στο μπάνιο χωρις φως για 2 λεπτά. Μετά... αρνάκι! Ενω με τις φωνες κανει το αντιθετο απο ό,τι του λες.

spyros3

spyros3
Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τετ Μαρ 20, 2013 2:25 am, 1 φορά

toutounaki

toutounaki
Γιατι να μην είναι ομορφος και γλυκος Μαρθαλενάκι; Εχει και μια ξανθιά κούκλα μαμα άλλωστε!

Η δικιά μου όλο γελάει κορίτσια. Δεν εχω δει πιο γελαστο μωρό. Αν θα κλάψει ομως που ευτυχως κλαιει σπάνια, ξεσηκώνει το σύμπαν.

eleni2526

ζετα φτουσας!!!!αν κοιμηθει ο μικρος θα προσπαθησω να βαλω κ εγω!!!!αν κ δεν ξερω πως βαζουμε φωτο

toutounaki

toutounaki
Ζέτα μου νομίζω ο σύζυγος ζηλεύει που είσαι μοντέλο γιαυτό σου λέει άσε την να παχύνει λίγο να μην είναι τόσο λαμπερή, γιαυτό σε θέλει με πιασίματα (είπαμε θέλουν να είμαστε εμφανίσιμες και να μας κοιτάνε οι άλλοι αλλά όχι και να βγάζουν τα μάτια τους) Very Happy

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σας!!

Κοκουκλιτσες οι νυφουλες μας φτου φτου!!!!

Βιβη σ'ευχαριστω φιλια στα παιδακια σου!!!

Αυγολεμονακι μου μη στεναχωριεσαι σου στελνω πολλα πολλα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 417472

Εγω ειμαι να σκασω,παλι δε τρωει ο δικος μου!! 80 γρ στις 7 το πρωι Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 654655 και φρουτοκρεμα τη μιση με χιλια ζορια...τι να κανω?? Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 679259

spyros3

spyros3
ευχαριστω κοριτσια μ Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 417472

βιβη ειχα κανει αιτημα στο φεις...zeta dialektaki εδω....
οσο γιαυτο π λεες συμφωνω μαζι σ..το χω παρατηρησει πολλες φορες..την γυναικα τ να μην την κοιταζει κανενας κ να μην την λυγουρευεται...ετσι ειναι!!!

μαχη μ μηπως τον πειραζουν τα ουλακια του?παρακολουθατο αλλα πιστευω οτι θα επανελθει η ορεξη του..ισως τον καλυβει αυτο π τρωει..αχ!αχ!θα μας σκασουν ε?

ελενη πας κανονικα για να στειλεις μην κ πανω πανω εχει κατι εικονια,πας στο εισαγωγη εικονας ειναι πανω δεκια,κανεις οτι σ λεει κ οκ..ελπιζω να βοηθησα..

eleni2526

Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 15 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni2526 στις Τρι Μαρ 19, 2013 6:52 am, 1 φορά

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τί κούκλες που είσαστε νυφούλες! Φτού σας. Πάρα πολύ όμορφες. Ο μπαμπάς καλά είναι. Του έχουν αναβάλει το χειρουργείο γιατί πήγαν πίσω με τις απεργίες λέει. Μπαι δε γουαι, Ευάκι δεν είναι 401. Το ξέρω ότι έχουμε δικαίωμα αλλά δεν νομίζω να έχει την διάθεση να ασχοληθεί ο Γιώργος.
Εξ αιτίας του είμαι έτσι χάλια σήμερα. Όπως κι εχθές μέχρι τις 2 η ώρα αλλά έχω κ τις 3 κόρες εδώ και δεν προλαβαίνω να σας γράψω τί γίνεται.
Ευτυχώς η Παρή και η Μαρία καλύτερα. Από εχθές 8 η ώρα καθόου πυρετό η Μαρία και η Παρή δέκατα.
Βιβή μου, θα χρειαστώ την συμβουλή σου οπωσδήποτε. Θα σου στείλω μνμ με την πρώτη ευκαιρία.
Αααααα και η μπέμπα πολύ ανήσυχηχθες βράδυ. Δυσκολεύτηκε πολύ να κοιμηθεί. Δεν ξέρω αν την τριγυρίζει η ίωση ή απλά ένοιωθε το πώς ήμουν και την όλη αναμπουμπούλα.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελένη της έχουν πέσει κι ολας δοντάκια της Αναστασίας? Εμένα δεν κουμιέται κανένα της Παρής.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις