376 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 Πεμ Νοε 15, 2012 12:34 am
eleni2526
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni2526 στις Τρι Μαρ 19, 2013 6:53 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni2526 στις Τρι Μαρ 19, 2013 6:53 am, 1 φορά
mamamatina έγραψε:Ελένη της έχουν πέσει κι ολας δοντάκια της Αναστασίας? Εμένα δεν κουμιέται κανένα της Παρής.
Zeta nai!! ki egw thelw!spyros3 έγραψε:ειπαμε,ολες ειμαστε θεες!!!!!!!
μην το λες,ειμαι τοσο ασπρη π ουτε το καλοκαιρι δεν μαυριζω πολυ...ο σπυρος ειναι κ αυτος λευκος ενω ο νικος με την μπεμπα ειναι πιο σοκολατι...
κοριτσια τι ωραια π ειναι στο τζακι!!!η μικρη κοιμηθηκε μονη της χωρις κουνημα κ πιπιλα απλα με την ζεστασια...
ελατε!!!να κανουμε ζεστη σοκολατα κ να φαμε κεικ π εκανα!!!κ φυσικα να τα πουμε μπροστα στο τζακι!!
α,ρε γαμωτο να μην ημασταν κοντα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τετ Μαρ 20, 2013 2:26 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni2526 στις Τρι Μαρ 19, 2013 6:54 am, 1 φορά
spyros3 έγραψε:ελενη κουκλα κουκλα!!!!
γιαυτο σας εβαλα φωτο κοριτσια,οχι για να ζηλεψετε αλλα για να σας ζεστανω κουκλες!!!
λια μ,καλημερα..σευχαριστω πολυ..οντως ταιριαζουμε με τον νικο...ναι η μικρη μ καθεται κ της αρεσει πολυ..κοιμαται κ μονη της εκει αλλα μολις την βαλω στην κουνια για να μην πιαστει ξυπναει!!!τωρα κελαιδαει κ εμενα...
ετσι μεχε μαθει κ εμενα να τρωει 11 το τελευταιο γευμα κ μετα το πρωι κ τωρα π ξυπναει 2 φορες την νυχτα μ χει κακοφανει αλλα ας τρωει αυτη κ δεν πειραζει π δεν χορταινω υπνο..
μονο δικια σ φωτο δεν εχουμε δει λια μ ή της μπεμπας!!!κ αυτο μ τον αντρα σ!!!μπραβο τ κ μονο π το ειπε αλλα ξερω οτι θα το εκανε κιολας!!!
μαρακι
elbono έγραψε:
η καλλιεργεια καθαρη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα δεν θα παμε παπαγεωργιου λογω της λοιμωξης την αλλη εβδομαδα εκλεισα ραντεβου στ γενικη κλινικη που εχει συμβαση κ το ικα!
eleni2526 έγραψε:bebek6 έγραψε:eleni2526 έγραψε:για το ριλαξ εχω της fisher price.βασικα μου το δωσαν τωραποιο μοντελο ειναι δεν ξερω ειναι γαλαζιο με λαχανη σκελετο κ ενα λιονταρακι!!!! κ γραφει κ γραφει δεν συνιστατε η θεση ανακλησης για παιδια ηλικιας περιπου 6 μηνων βαρος εως 9 κιλα.δλδ σαν ριλαξ ειναι μεχρι 9 κιλα κ σαν καρεκλακι παραπανω?
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!χαχα!
αλλα δεν εχω προσεξει για τα κιλα αν μπορεσω θα το δω μετα.
παω να καλημερισω το νινι μου που ξυπνησε!
Eleni αυτο δε λες;
http://www.fisher-price.com/el_GR/brands/Babygear/Products/53503
ναι μαρακι αυτο!!!!!καλημερα στη μπουμου σου με φιλακια!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τρι Μαρ 19, 2013 12:03 pm, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης