Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
291 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 291 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni2526 στις Τρι Μαρ 19, 2013 6:53 am, 1 φορά

eleni2526

mamamatina έγραψε:Ελένη της έχουν πέσει κι ολας δοντάκια της Αναστασίας? Εμένα δεν κουμιέται κανένα της Παρής.

οχι ματινα το ειχε σπασει 2 χρονων κ στα 3.5 εκανε αποστημα κ το βγαλαμε ακομα δεν κουνιετε κανενα!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marthalena m ki emena etsi kanei,to prwi sa na min egine tpt..

spyros3

spyros3
ναι!!!!!!!!!1ελενη τα καταφερες!!ποσο πολυ μοιαζουν!!!να σ ζησουν καλη μ!!!τι νινακια!!!

ματινα ευχομαι ολα να πανε καλα..ρε γαμωτο εχεις τοσο τρεξιμο,τοσα πραγματα να κανεις να χεις κ αυτο?κ βεβεια τα παιδακια μας τα καταλαβαινουν ολα,μικρα μεγαλα...οταν θα ηρεμησεις θα ηρεμησουν κ αυτα...
εγω οταν ειχα το θεμα με αυτον κ την μανα τ ο σπυρος δεν τον ηθελε κ τ φωναζε χωρις να χει δει κατι ή να τ χω πει εγω..εχουν ενστικτο..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Zeta εισαι πολυ ομορφη,θα στο ξαναπω!! εισαι μελανουρι!! εγω ειμαι λευκη κ σε ζηλευω!!
Ελενη φτου τα καμαρια σου!!!!!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θέλω να σιδερώσω κ κουράγιο δεν βρίσκω. Έχω σιδερώστρα κ σίδερο μεσα στη μέση καθώς κ δυο στίβες ρούχα. Φαί ακόμη να βάλω...

spyros3

spyros3
ειπαμε,ολες ειμαστε θεες!!!!!!!
μην το λες,ειμαι τοσο ασπρη π ουτε το καλοκαιρι δεν μαυριζω πολυ...ο σπυρος ειναι κ αυτος λευκος ενω ο νικος με την μπεμπα ειναι πιο σοκολατι...

κοριτσια τι ωραια π ειναι στο τζακι!!!η μικρη κοιμηθηκε μονη της χωρις κουνημα κ πιπιλα απλα με την ζεστασια...

ελατε!!!να κανουμε ζεστη σοκολατα κ να φαμε κεικ π εκανα!!!κ φυσικα να τα πουμε μπροστα στο τζακι!!

α,ρε γαμωτο να μην ημασταν κοντα...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ειπαμε,ολες ειμαστε θεες!!!!!!!
μην το λες,ειμαι τοσο ασπρη π ουτε το καλοκαιρι δεν μαυριζω πολυ...ο σπυρος ειναι κ αυτος λευκος ενω ο νικος με την μπεμπα ειναι πιο σοκολατι...

κοριτσια τι ωραια π ειναι στο τζακι!!!η μικρη κοιμηθηκε μονη της χωρις κουνημα κ πιπιλα απλα με την ζεστασια...

ελατε!!!να κανουμε ζεστη σοκολατα κ να φαμε κεικ π εκανα!!!κ φυσικα να τα πουμε μπροστα στο τζακι!!

α,ρε γαμωτο να μην ημασταν κοντα...
Zeta nai!! ki egw thelw!

eleni2526

εψαχνα φωτο να ανεβασω κ ειδα οτι τις εχει ανακατεψει ο κωστας στο σκληρο ενα μπαχαλοοοοοοοο!!!!!τα νευρα μου!!!!!!!! εβγαλα κ μια με τη μηχανη νυφη που ειμαι δεν τις βρισκω τις αλλες

spyros3

spyros3
Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τετ Μαρ 20, 2013 2:26 am, 1 φορά

eleni2526

Twisted Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni2526 στις Τρι Μαρ 19, 2013 6:54 am, 1 φορά

toutounaki

toutounaki
Αχ Ζετα μου, μακαρι να ημουν στο τζακι... Και που το βλεπω όμως καλό είναι. Εχω καιροοοο να μοπω στο φεις μπουκ αλλά θα σε κάνω add. Εκει εχω και φωτο οποια θέλει να μας δει :-)

Ματίνα όποτε θέλεις, εάν μπορώ ευχαρίστως να σε συμβουλέψω.

Ελένη να τα χαιρεσαι τα αγγελούδια σου!

Φιλάκια

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Zeta εχουμε ιδια πιπιλα!! αχ αχ αχ τι καλαααα!!!!

Ελενη μου κουκλα κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτο το χρωμα στο νυφικο μ αρεσει πολυ!!! κ το δικο μουσε τετοιους τονους ηταν.

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια !
Η κούκλα μου χτες ξύπνησε στις 4.30 για φαγητό, συνήθως τέτοια ώρα ξυπνάει, έφαγε και μετά άρχισε να κελαηδάει!! Βρε τι βόλτες στο σκοτάδι την έκανα, τίποτα αυτή. Σηκώθηκε ο άντρας μου, άστη μου λέει, κοιμήσου εσύ, θα πάμε στο σαλόνι. Λέω άστην στην κούνια της στο σκοτάδι, να καταλάβει ότι ακόμα είναι νύχτα και κοιμήσου εσύ που έχεις και δουλειά αύριο. Το ότι τον έχουν στο τσεπάκι τον ύπνο δεν θα το σχολιάσω, θα μείνω στο ότι προθυμοποιήθηκε να την προσέχει αυτός. Λοιπόν, την αφήνω στην κούνια της, εγώ από δίπλα την κοιτούσα διακριτικά να μη με καταλάβει, και αφού έφερε σβούρες από δω και από κει, κατά τις 5.30 ξανακοιμήθηκε. Ξύπνησε 8.30, έφαγε και μετά ξεκίνησε η γκρίνιαααααα. Τελικά πριν κανά τέταρτο ξανακοιμήθηκε! Με έχει κακομάθει με τον ύπνο που κοιμάται σερί το βράδυ με μια διακοπή για φαγητό, και χτες μου κακοφάνηκε. Οπως μου κακοφάνηκε και η γκρίνια, γιατί τις τελευταίες μέρες ήταν αγγελούδι. Οχι ότι τώρα δεν είναι το μωρό μου, αλλά είναι γκρινιάρικο αγγελούδι!!!
Ζέτα τη μαλλούρα είναι αυτή! Φτου σου! Για να πούμε και για τον άντρα σου, καλός είναι και αυτός, είστε ταιριαστό ζευγάρι! Και ο γιός κούκλος.
Σας φιλώ τρέχω να προλάβω δουλίτσες όσο κοιμάται

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κούκλα και συ Ελένη! Τι γίνεται βρε κορίτσια;; Πολύ όμορφες κοπέλες!
Ζηλεύω Ζέτα το τζάκι!!! Οπως ζηλεύω το ότι κάθεται η μικρή σου στο ριλάξ! εμένα πάνω από ένα τέταρτο δεν κάθεται, παρά μόνο όταν είμαι απέναντί της και της παίζω ακκορντεόν. Μόνο τότε κάθεται με τις ώρες! είμαι μουσικό αυτί το κορίτσι μου!!

eleni2526

τελεια ζετα με το τζακι!!!!!!!!!!!

spyros3

spyros3
ελενη κουκλα κουκλα!!!!

γιαυτο σας εβαλα φωτο κοριτσια,οχι για να ζηλεψετε αλλα για να σας ζεστανω κουκλες!!!

λια μ,καλημερα..σευχαριστω πολυ..οντως ταιριαζουμε με τον νικο...ναι η μικρη μ καθεται κ της αρεσει πολυ..κοιμαται κ μονη της εκει αλλα μολις την βαλω στην κουνια για να μην πιαστει ξυπναει!!!τωρα κελαιδαει κ εμενα...
ετσι μεχε μαθει κ εμενα να τρωει 11 το τελευταιο γευμα κ μετα το πρωι κ τωρα π ξυπναει 2 φορες την νυχτα μ χει κακοφανει αλλα ας τρωει αυτη κ δεν πειραζει π δεν χορταινω υπνο..

μονο δικια σ φωτο δεν εχουμε δει λια μ ή της μπεμπας!!!κ αυτο μ τον αντρα σ!!!μπραβο τ κ μονο π το ειπε αλλα ξερω οτι θα το εκανε κιολας!!!

μαρακι Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 16 417472

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:ελενη κουκλα κουκλα!!!!

γιαυτο σας εβαλα φωτο κοριτσια,οχι για να ζηλεψετε αλλα για να σας ζεστανω κουκλες!!!

λια μ,καλημερα..σευχαριστω πολυ..οντως ταιριαζουμε με τον νικο...ναι η μικρη μ καθεται κ της αρεσει πολυ..κοιμαται κ μονη της εκει αλλα μολις την βαλω στην κουνια για να μην πιαστει ξυπναει!!!τωρα κελαιδαει κ εμενα...
ετσι μεχε μαθει κ εμενα να τρωει 11 το τελευταιο γευμα κ μετα το πρωι κ τωρα π ξυπναει 2 φορες την νυχτα μ χει κακοφανει αλλα ας τρωει αυτη κ δεν πειραζει π δεν χορταινω υπνο..

μονο δικια σ φωτο δεν εχουμε δει λια μ ή της μπεμπας!!!κ αυτο μ τον αντρα σ!!!μπραβο τ κ μονο π το ειπε αλλα ξερω οτι θα το εκανε κιολας!!!

μαρακι Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 16 417472

πώς βάζω φώτο ζέτα;; να σας βάλω μια δική μου! Ο μπαμπάς απογορεύει να βάλω τη μικρή οπουδήποτε!!!

spyros3

spyros3

πας κανονικα για να στειλεις μηνυμα κ πανω πανω εχει κατι εικονια,πας στο εισαγωγη εικονας ειναι πανω δεξια,κανεις οτι σ λεει κ οκ..ελπιζω να βοηθησα..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:

η καλλιεργεια καθαρη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα δεν θα παμε παπαγεωργιου λογω της λοιμωξης την αλλη εβδομαδα εκλεισα ραντεβου στ γενικη κλινικη που εχει συμβαση κ το ικα!

με ποιον γιατρο ελενακι???

eleni2526 έγραψε:
bebek6 έγραψε:
eleni2526 έγραψε:για το ριλαξ εχω της fisher price.βασικα μου το δωσαν τωραποιο μοντελο ειναι δεν ξερω ειναι γαλαζιο με λαχανη σκελετο κ ενα λιονταρακι!!!! κ γραφει κ γραφει δεν συνιστατε η θεση ανακλησης για παιδια ηλικιας περιπου 6 μηνων βαρος εως 9 κιλα.δλδ σαν ριλαξ ειναι μεχρι 9 κιλα κ σαν καρεκλακι παραπανω?

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!χαχα!
αλλα δεν εχω προσεξει για τα κιλα Crying or Very sad αν μπορεσω θα το δω μετα.
παω να καλημερισω το νινι μου που ξυπνησε!

Eleni αυτο δε λες;
http://www.fisher-price.com/el_GR/brands/Babygear/Products/53503

ναι μαρακι αυτο!!!!!καλημερα στη μπουμου σου με φιλακια!!!!

18 κιλα λεει!μην αγχωνεστε κα ξαπλωτο στα 10-11 δε παθαινει τιποτα!εχω κανει εγω κρας-τεστ!!!

καλημερα κι αντιο!μας σκεπασε το παπλωμα σημερα και ξυπνησαμε στις 10!παω να τελειωσουμε το διαβασμα μας και θα ξαναμπω σε λιγακι!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nn

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τρι Μαρ 19, 2013 12:03 pm, 1 φορά

eleni2526

κουκλα κ εσυ λια!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λια κουκλα , ελενη σαν την κουκλα την ψευτικη εισαι ¨!!! αχ να χαμε και εμεις τζακι ειμαστε μια ομαδα κουκλαρες τελος!!! Cool
α ρε μπεμπεκ παιρνει τιλ δεν εχω ορεξη ουτε να μιλησω δεν απαντω δεν με νοιαζει εγω δεν μπορω να κανωσαν να μην εγινε τπτ γιατι το κανουν??????????

eleni2526

μαρθαλενα αυτο ειναι το χειρωτερο κανουν σαν να μην εγινε τιποτα κ εγω νευριαζω παραπανω.

spyros3

spyros3
θα απαντησεις μαρθαλενα αλλλα δεν θα σαι σαν την γλυκια γυναικουλα...να τ δωσεις να καταλαβει οτι σεχει πειραξει..μπορει να μην πει κατι αλλα το νοημα θα το πιασει..αμαν βρε παιδι μ αυτοι οι αντρες!!!

λια,ειπαμε ο δικος σ ειναι αλλο θεμα!!α,μαλιστα!!!να κ αλλη μια μελαχρινη στην παρεα μας!!! κουκλα!κουκλα!κ η κορη ειναι ξανθια με γαλανα ματακια? Shocked μ φαινεται τις φαγαμε τις ξανθιες ε? πλακα κανω,μην με παρεξηγησετε ε? Wink Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 - Σελίδα 16 215994 !!!σας πειραζω!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις