501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Σαβ Νοε 10, 2012 6:50 am
FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="maryz-iraklio kritis"]
Γεια σου παντέρμη Κρήτη!!! Είμαστε λεβεντογέννα μας αγαπούν κ μα εμισούν έχουμε βέβαια κ κάτι τενεκέδες (που λέει ο α΄ντρας μου) που χαλάνε τη ΚΡΗΤΗ μας αλλά δε πτοούμαστε!! Εγώ είμαι από χωριό του Ηρακλείου! Γεννήθηκα εδώ ΗΡάκλειο μεγάλωσα για λίγο Αθήνα γύρισα πήγα φοιτήτρια Αθήνα κ γύρισα Κρήτη! Ο άντρας μου έχει καταγωγή από Σφακια!! Τα χωριά του Ρεθύμνου ε? Βόρειο Μυλοπόταμο εννοείς!!? Να σου όλη η Κρήτη έχεις τις ομορφίες κάθε μέρος κρύβει κ κάτι διαφορετικό!! Εμένα μ αρέσουν τα 2 άκρα Μακεδονία κ Κρήτη! Δε λέω κ οι υπόλοιπη Ελλάδα καλή είναι! Αλλά τα 2 άκρα ταιριάζουν νομίζω!
ΟΧΙ ΟΧΙ...ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΛΕΩ..ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ε?Μ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΦΑΡΙ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ!
FOTINI28 έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΟΥ!!! ΑΧ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ...ΟΥΤΕ ΕΕΡΩΤΑΣ ΟΥΤΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ..ΗΡΘΑ ΤΟ 2005 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.ΔΝ ΧΑΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ..ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΑ ΟΛΑ..ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΦΑΓΗΤΑ,,,ΜΕΡΟΙ..ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΥΡΑΡΗΣ ΕΔΩ...ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ!!! ΑΧΑΧΧ ΤΡΟΖΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΣΤΟ. ..ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ!! ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Γεια σου παντέρμη Κρήτη!!! Είμαστε λεβεντογέννα μας αγαπούν κ μα εμισούν έχουμε βέβαια κ κάτι τενεκέδες (που λέει ο α΄ντρας μου) που χαλάνε τη ΚΡΗΤΗ μας αλλά δε πτοούμαστε!! Εγώ είμαι από χωριό του Ηρακλείου! Γεννήθηκα εδώ ΗΡάκλειο μεγάλωσα για λίγο Αθήνα γύρισα πήγα φοιτήτρια Αθήνα κ γύρισα Κρήτη! Ο άντρας μου έχει καταγωγή από Σφακια!! Τα χωριά του Ρεθύμνου ε? Βόρειο Μυλοπόταμο εννοείς!!? Να σου όλη η Κρήτη έχεις τις ομορφίες κάθε μέρος κρύβει κ κάτι διαφορετικό!! Εμένα μ αρέσουν τα 2 άκρα Μακεδονία κ Κρήτη! Δε λέω κ οι υπόλοιπη Ελλάδα καλή είναι! Αλλά τα 2 άκρα ταιριάζουν νομίζω!
ΟΧΙ ΟΧΙ...ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΛΕΩ..ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ε?Μ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΦΑΡΙ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ!