876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77 Κυρ Νοε 11, 2012 2:01 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
FOTINI28 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Εμένα μια φορα η γιαγια του άντρα μου μου πεταξε να πάω εγω να κάνω εξετάσεις
Να τη δειρω ήθελα αλλα τελοσπαντων
Και ήταν μπροστα η θεία του άντρα μου, νέα γυναίκα και της λέει τη λες βρες μάνα, τα παιδια ξέρουν τι κάνουν και τι θα κάνουν, τι λες στην κοπέλα
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ!!!!! ΕΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!!! ΣΟΚ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ!!!
FOTINI28 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.πως είστε;
Αρτ αδιαθετησες τελικά... Δώρο για τα Χριστούγεννα στο φιλαει.
Αφρουλα περιμένεις ακόμα; Τι καλα.ήταν τυχερο το θεματακι αυτο.μακάρι να τελειώσει και με εσένα εγκυουλα.θα κανεις καμία χοριακη αύριο;
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!! ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!
η αληθεια ειναι οτι την αγαπω πολυ γ αυτον ακριβως τον λογο γτ δειχνει ποσο πολυ μας αγαπει κ ειναι και πολυ διακριτικη...αυτο το κανε προφανως χωρις να το πολυ σκεφτει...και ηταν η 1η φορα ε που μιλησε για αυτο το θεμα...και παρεπιπτωντωσ και η 1η φορα στα τοσα χρονια που με ρωτησε αν αδιαθετησα....συνηθως την προλαβαινω εγω.....xaftounaki έγραψε:Αρτεμακι μου τη γνώμη της είπε, για εμένα δεν έκανε κακο αφου απευθύνθηκε στο γιο της! Αν έλεγε τίποτα σε εσένα ισως ήταν απρεπείς
Αλλα σας βλέπει που στεναχωριεστε και επειδη είχατε και την ατυχία στο παρελθόν θέλει να σας ξαναδεί χαρούμενος
Έχω καταλάβει ότι σας αγαπάει πολυ και σας στηρίζει
αφρουλα έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?
για αυτο ειμαι εγω εδω...μαρεσει αν κανω τους αλλουσ να γελανε................χαχαχ να μην παρεξηγηθω ...κιολας ε?FOTINI28 έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΜΑ Σ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ" ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !! ΜΑΚΑΡΙ!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!
\art86 έγραψε:για αυτο ειμαι εγω εδω...μαρεσει αν κανω τους αλλουσ να γελανε................χαχαχ να μην παρεξηγηθω ...κιολας ε?FOTINI28 έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΜΑ Σ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ" ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !! ΜΑΚΑΡΙ!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!
ματινακι τι κανεις κοριτσακι μου.....?ναια διαθετησα τλκ..αντε τον αλλο μηνα δυναμικα τωρα......ισως κρεμασω κ ενα θετικο τεστακι στο δεντρο μου..που ξερεις..χαχαχχαLollipop83 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ?
Καλα είμαι.η δουλεια έχει πέσει πολυ.το καλο είναι ότι έχω μείνει μόνο εγω οπότε προς το παρόν δεν κινδυνευω με απόλυση.
Θα κανεις αύριο κανά τεστακι να χαρούμε;
αφρουλα έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!
ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΝΑ!
ποσα να τραβηξω καλε ...2 δεν εχεις????????FOTINI28 έγραψε:\art86 έγραψε:για αυτο ειμαι εγω εδω...μαρεσει αν κανω τους αλλουσ να γελανε................χαχαχ να μην παρεξηγηθω ...κιολας ε?FOTINI28 έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΜΑ Σ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ" ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !! ΜΑΚΑΡΙ!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΡΑΒΑ ΟΣΟ ΑΥΤΙΑ ΘΕΣ!!!!
απο το στομα μου το πηρες..ελα μου ντε???? ..αφρουλιτα γενικα πονους περιοδου εχεις?απο θερμοκρασια και στηθος πως πας...μετρα αυριο την θερμοκρασια σου...FOTINI28 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!
ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΑΛΕΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΝΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΓΚΥΟΣ Η ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΔΝ ΠΟΝΑΕΙ??????
μην το λες αυτο κοριτσακι μου.....μπορει ειπαμε να ναι για καλο...να σε ρωτησω παντα 26 μερες εχεις κυκλο..δεν εχει καθυστερηση ποτε?πς μου ναι ..πες μου ναι...???εγω λεω αυριο μετα τη δουλεια να πας για μια χοριακηαφρουλα έγραψε:ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΠΕΒΑΛΑ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΕΤΣΙ! ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
Lollipop83 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι και εγω είχα πόνους στην μέση αλλα δεν έδινα σημασία γιατί μου είχαν πει και είχα διαβάσει ότι είναι φυσιολογικοι.δεν είναι πάντως πάντα κάτι κακο.
φωτεινη να σου πω τι ειπε ο αντρας μου ...?ελπιζω ν μην σε πειραξει..ηρεθε πριν και εριξε μια ματια να δει τι βλεπω και ετυχε να δει το προφιλ σου κ λεει αχ αυτη η φωτεινη εχει δυδυμα??????εννοειτε οτι τον εδιωξα απευθειας.....καλε εχει κολλημα να δει τι λεμε....Ωρες ωρες με νευριαζει ..κανει οτι κοιμαται και κρυφοκοιταει...χαχαχαχαχ..αλλα γυρναω το λαπτοπ..δεν ξερω για σας αλλα εγω δεν τον αφηνω...ας εχω και εγω τα μυστικα μου.χαχαχαχαχFOTINI28 έγραψε:ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ 1Ο! ΕΧΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?
art86 έγραψε:φωτεινη να σου πω τι ειπε ο αντρας μου ...?ελπιζω ν μην σε πειραξει..ηρεθε πριν και εριξε μια ματια να δει τι βλεπω και ετυχε να δει το προφιλ σου κ λεει αχ αυτη η φωτεινη εχει δυδυμα??????εννοειτε οτι τον εδιωξα απευθειας.....καλε εχει κολλημα να δει τι λεμε....Ωρες ωρες με νευριαζει ..κανει οτι κοιμαται και κρυφοκοιταει...χαχαχαχαχ..αλλα γυρναω το λαπτοπ..δεν ξερω για σας αλλα εγω δεν τον αφηνω...ας εχω και εγω τα μυστικα μου.χαχαχαχαχFOTINI28 έγραψε:ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ 1Ο! ΕΧΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?
FOTINI28 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι και εγω είχα πόνους στην μέση αλλα δεν έδινα σημασία γιατί μου είχαν πει και είχα διαβάσει ότι είναι φυσιολογικοι.δεν είναι πάντως πάντα κάτι κακο.
ΜΑΤΙΝΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ Η ΕΧΕΙΣ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #77
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης