Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
222 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 222 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:ωραία!!ώρα ακριβώς δεν ξέρω απο τώρα .θα εξαρτηθεί απο το τι ώρα θα έρθει ο γιωργος..λογικά κατα τις 7-7.30?.μόλις μάω σιγουρα θα σε παρω να σου πω.αν είχα τουτου θα πηγαινα νωριτερα και θα ερχόταν να μας βρει...αλλα...

Οκ τότε, εγω υπολογιζω 7-7.30 Να είμαστε έτοιμοι..κ πάρε με όταν φευγετε.. Μέχρι να ψωνισεις αυτα που θες θα έρθω κ εγω.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η ζημιά του Σταύρου του κόστισε 75€.. Να μάθει να κρατάει το πιστολακι πιο γερά... Χιχι!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλιτσες και νινακια!!

Κωνσταντινακο μου ευχαριστω πολυυυυ!!

Φωτεινη και Δεσποινακο να χαιρεστε τα ζουζουνια σας και να ειναι παντα γερα!!
Δεσποινακι θελουμε φωτο απο τις μπομπονιερες!!

Σοφακι μου ειδες??ολα θα στρωσουν καλη μου και θα ερθει κ εκεινη η ωρα για το σ@ξακι χιχιχι κ εγω μια απο τα ιδια 10μηνο χτυπησαμε!! Rolling Eyes Rolling Eyes

βλεπω ολες ταλαιπωρηστε με τα ξενυχτια
και εμεις εχουμε τελικα κολικους ολο το βραδυ την ειχα στα χερια και στο στηθος!!
ρε κοριτσια που θηλαζετε αποκλειστηκα υπαρχει κατι να κανουμε εμεις για τους κολικους αφου δεν δινουμε ξενο γαλατακι??
σημερα εφυγαν και οι γονεις μου και ειμαι μονη...για να δουμε πως θα ειμαι απο δω και περα!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρα μου βγάλε γάλα και βάλτο στο μπουκάλι του μιστέρ μπραουν καντο εν αλλαξ αυτο μια στήθος μια μπουκάλι

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANNAST έγραψε:
foteini35 έγραψε:ωραία!!ώρα ακριβώς δεν ξέρω απο τώρα .θα εξαρτηθεί απο το τι ώρα θα έρθει ο γιωργος..λογικά κατα τις 7-7.30?.μόλις μάω σιγουρα θα σε παρω να σου πω.αν είχα τουτου θα πηγαινα νωριτερα και θα ερχόταν να μας βρει...αλλα...

Οκ τότε, εγω υπολογιζω 7-7.30 Να είμαστε έτοιμοι..κ πάρε με όταν φευγετε.. Μέχρι να ψωνισεις αυτα που θες θα έρθω κ εγω.

ANNAST έγραψε:Η ζημιά του Σταύρου του κόστισε 75€.. Να μάθει να κρατάει το πιστολακι πιο γερά... Χιχι!!!
χαχαχαχ καλά να πάθει ο σταυρούκος σου!θα προσέχει την επόμενη φορά να έισαι σίγουρη!θα σε πάρω τηλ μολις μαθω την ώρα και επειδή ο γιώργος δεν ειναι εγγλέζος στα ραντεβού του θα σε πάρω κι όταν ξεκινήσουμε
χαρουλάκι μου ευχαριστώ πολύ και πάλι!να χαίρεσαι κι ε΄συ την μπουμπουκίτα σου!μια χαρά θα τα πας και μόνη σου κι ότι χρειαστείς εδώ ειμαστε

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα βικάκιμου ευχαριστώ πολύ!να χαίρεσαι την οικογένεια!γέλασα πολύ με τον μπέμπη μάκη σου!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επεστρεψα!ειχαμε γκρινια.της εδωσα χαμομηλακι,το εβγαλε!την εκανα μπανακι,της εδωσα γαλατακι...εννοειται δε ρευτηκε και κοιμαται!ωστοσο εβαλα 2 πλυντηρια,απλωσα,εκανα φασολαδα,εβαλα πλυντηριο πιατων και τωρα μου εμεινε σκουπισμα,σφουγγαρισμα και........ξανα ταισμα κτλ

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα σε όλες!
Δέσποινα και Φωτεινή χρόνια πολλά στα αγοράκια σας, να είναι γερά και να τα δείτε όπως επιθυμεί η καθεμιά σας..
Εγώ ξεκίνησα από χθες το απόγευμα τις αντιβιώσεις και ελπίζω να δω βελτίωση γιατί ούτε στον ύπνο μου μπορώ να ησυχάσω από τις ενοχλήσεις.
Νικολέτα, Χαρά, Άννα, Κατερίνα, Βικάκο, Σοφούλι και Γιωτάκι φιλιά Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 417472

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σοφάκι μου μιά απο τα ίδια..έβαλα 2 πλυντήρια μάζεψα τα απλωμένα σιδέρωσα 1 πλυντήριο και κανω break για καφεδάκι και και 2-3 τζουρες τσιγαράκι!η μικρη κοιμαται...γράφω λιστα για σ/μ και τα ψώνια που θέλω απο jumbo...τι μίλησα ? ξύπνησε!

emilou

emilou
προσπαθω απο το πρωι να μπω να πω χρονια πολλα... κ ο μπεμπης ειναι μες την μανουρα!!!

Φωτεινη κ Δεσποινα να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!
Γιωτακι μου κ εσυ τον δικο σου Φιλιππακο... και του χρονου κ επισημα!!

σημερα πληρωνω τους χτεσινους υπνους!!!

παλι ξυπναει!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

ουτε καλημερα δεν ειπα... καλημεραααα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικολετα μου κανει δουλεια δηλαδη αυτο το μπιμπερο??το ειδα που το γραφαν και τα αλλα κοριτσια αλλα δεν ηξερα αν μπορω να το χρησιμοποιησω κ εγω που θηλαζω!!

Φωτεινακο μου ευχαριστω αν ειμασταν πιο κοντα να εισαι σιγουρη οτι θα σε ειχα πρηξει αχαχαχ αφου εισαι σουπερ μαμα τι να κανουμε!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Τινακο μου καλημερουδια μακαρι να σου περασει ο πονος κοριτσακι μου και να ηρεμησεις!!

Σοφακι μπραβο σου ρε συ εγω με το ζορι καθαρισα λιγες πατατες για το μεσημερι για να κανω με αυγα!το σπιτι μου ειναι πολυ δυσκολο πανω-κατω και δεν μπορω να κανω και πολλες δουλειες γιατι φοβαμαι να παω επανω και να την αφησω μονη της!!με βλεπω να με τρωει η βρωμα!!μονο αν οταν ερχεται ο Γιαννης το μεσημερι και την κραταει να μπορω να κανω τπτ!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξυπνησε...ξανα γκρινια...τωρα την εβαλα μπρουμυτα και κοιμηθηκε.ας δουμε για ποσο!
χαρα δουλειες δε προλαβαινω να κανω παντα αλλα αυριο περιμενω τη θεια να ερθουνε και ειπα να κανω ορισμενα!καθε φορα που ερχεται η μαμα,παιρνει τα ασιδερωτα και τα κανει.της μπεμπας τα βαζει στεγνωτηριο και τα φερνει!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑλησπερα μανουλια!!!!Απο οτι βλεπω οι περισσοτερες εχετε ξενυχτησει οπως και εγω....Που θα παει αυτη η κατασταση δεν ξερω.Βεβαια η κατασταση της ΚΚΚΚ(δεν ξθυμαμαι ονομα συγνωμη)ειναι χειροτερη αλλα και εγω νομιζω οτι τραβαω ζορι....Ποτε θα κανει ενα 6ωρο???ΚΑι πλεον ξυπναει ακομα και με το πεταγμα της μυγας.Πολυ ευαισθητος στον υπνο!!!

Χαρουλα μου εγω δεν εκανα τιποτα ιδιαιτερο με τους κολικους!!!Οχι οτι ειχε πολλους αλλα οποτε τον πιανει τον περνω αγκαλια με την κοιλιστα στο στηθος μου τον χαιδευω και μετα τον βαζω στο στηθος!!!Ετσι ηρεμει και κοιμαται...

Δεσποινα και Φωτεινη να χαιρεστε τα παιδακια σας.Παντα γερα και υγιεις!!!Και εσυ Γιωτακο να τον χαιρεσαι και του χρονου επισημα!!!

αρσινόη

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια γεια σας να χαιρεστε ολες τα μωρακια σας.Εχω και εγω ενα κοριτσακι 40 ημερων διαβαζω οτι τρεχετε ολες με την ψυχη στο στομα να κανετε τις δουλειες σας και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ετσι και οτι ολες οι αλλες εχουν τα πιο ησυχα μωρα. Το μωρακι μου εχει κολικους απο την δευτερη εβδομαδα και εχω τρελαθει κλεει συνεχεια το πρωι δεν κοιμαται καθολου δεν καθεται πουθενα θελει μονο αγκαλια και περα δωθε στο σπιτι φανταστειται κοιμαται μονο πανω μου μονο το βραδυ κοιμαται 6 ωρες διακεκομενες δεν μπορω να παω πουθενα γιατι θηλαζω ο γιατρος δεν με αφηνει να την παρω μαζι μου για ψωνια την πηγαινουμε βολτα με το αυτοκινητο για τους κολικους μονο και παλι σπιτι.Προχθες πηγαμε με τον ανδρα μου στο σουπερ μαρκετ αφησα την πεθερα μου στο αμαξι με την μπεμπα και με το που μπηκαμε μεσα και εβαλα στο καροτσι 5 πραγματα με παιρνει η πεθερα μου οτι κλαιει πολυ και δεν μπορει να την κανει καλα ηθελα να βγω λιγακι σιγα γυρισαμε παλι σπιτιδεν ξερω τι να κανω

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα! Εσύ τουλάχιστον έχεις και κάποιον να σε βοηθάει. Εγώ τι να πω που είμαι μόνη μου. τρέλα. Τι να κάνω πρώτα? εμένα η μικρή είναι 3ον μηνών και αρχίσανε τα δοντάκια μας. γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Υπομονή σε όλες σας και να σκεύτεστε οτι υπάρχουν και χειρότερα.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως ηρθες αρσινοη!!!!
αχ αυτο με το σουπερ το εχω περασει και εγω και απο τοτε δε την αφηνω πουθενα!
εμενα γκρινιαζει ωρες ωρες λογω κοιλιτσας και τωρα την εχω και κοιμαται μπρουμυτα!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και πάλι σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!να είναι γερά τα μωρά σας και εσεις για να αντέχετε!!τινάκο μου περάστικα και πάλι!αρσινόη καλώς ήρθες!αφου τελειώσα με Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 93981 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 517142 ψιλιμάζεμα και Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 401147 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 612298 εψησα μια πιτσούλα γιατι μου έκατσε!σας αφήνω να φαω τώρα πουκοιμαται πριν ερθει ο ταλιμπαν !τα φιλιά μου!
αααα και το βράδυ θα μπω αργα γιατί εχω βολταααα!χαχαχαχ

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρα ολοι το πενευουνε δεν χανειςκατι δοκιμάσετο εγώ βγάζω γάλα για να βλέπω ποσό τρωει μια φορα την μέρα. Λίγο υπερβολικό άλλά το κάμω και η παιδίατρος είπε οκ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα να περασεις,Φωτεινη!!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 16 90233

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις παρελαβα το μπιμπερο dr brown.μονο αυτο πρεπει να χρησιμοποιω για να δω αποτελεσμα?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς ήρθες αρσινοη!!! Sorry αλλα γιατί δεν σε αφήνει η γιατρός να την παίρνεις μαζι σου;;;;

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, κ εγω θα μπω αργά, γιατί έχω συνάντηση με την φωτεινουλα μας!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως μας ηρθες Αρσινοη να σου ζησει το μπεμπακι!!ολες λιγο πολυ τα ιδια ειμαστε κ εγω την θηλαζω κ αυτο ειναι το προβλημα μου πως θα βγαινουμε εξω αλλα πιστευω θα τα καταφερουμε αλλιως θα σαλταρω ,εγω σαραντιζω 30 Νοεμβριου!

Αννουλα και Φωτεινακο καλα να περασετε...και ξερετε εεε?????ζηλευωωωωωωωωωωω θελω κ εγωωωωωωωωωωω!!!

Νικολετα μου θα το παρω να το δοκιμασω κ εγω αυτο το μπιμπερο κ ελπιζω να κανει δουλεια!!

Δεσποινακι φερε αν μπορεις τη λιστα κ σ΄αυτο το θεματακι να συμπληρωσουμε κ ολα τα υπολοιπα κοριτσακια και να την εχουμε να θυμομαστε τα παλια χιχιχι!!

παω να βαλω κανενα πλυντηριο κ να ξαπλωσω λιγακι αν κ βλεπω τη μπεμπα να ψιλοκουνιεται!!φιλια προς το παρον!!

αρσινόη

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ANNAST έγραψε:Καλώς ήρθες αρσινοη!!! Sorry αλλα γιατί δεν σε αφήνει η γιατρός να την παίρνεις μαζι σου;;;;
γιατι φοβαται οτι θα κολησει καμια ιωση και οτι αυτα τα μερη δεν αεριζονται αρα δεν μπορω να παω πουθενα

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε χαρουλινι, πέσε να ξεκουραστεις όσο προλαβαινεις!!φιλακιααααα!!!!!

Αρσινοη συγνώμη κιόλας αλλα δεν συμφωνώ με τον γιατρο σου!! Δεν μπορούμε να κλειστουμε μέσα όλο το χειμώνα!! Κ σιγουρα δεν μπορει να μεγαλωσει ενα μωρο σε μια γυαλα! Εξάλλου κ να ντρέπεσαι να το θυλαζεις έξω, μπορείς πάντα να πας στο αμάξι, να το Ταισεις κ να ξαναπας για καφεδάκι!!!Θα δεις κ ΕΣΥ ότι τα περισσότερα κορίτσια εδω έβγαλαν τα μωρακια τους απο ημερών!! Κ εγω τον δικο μου 2 εβδομάδων!! Γιατί δεν το ξανασυζητας με τον γιατρο σου;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις