Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
434 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 434 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες τη κανετε;
Χρονιά πολλά φωτεινή και δέσποινά να τους χαίρεστε.
Κοιμηθοκε από της δέκα έως της τρεις άλμα εκανε και μέρα εφτα. Ωραίο πράγμα να ξυπνας μια φορα

Γιώτα στην μέση ο μπέμπης;

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινη, Δέσποινα!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!! Κ προσεχώς γιωτακι!!!

Δέσποινα σίγουρα θελουμε φωτο!!!

Φωτεινη 8ωρο;;;;;; Κανονικά δεν πρέπει να σας μιλάω.. Εμένα κοιμήθηκε 11.30 κ ξύπνησε 2, κ μέχρι 3.30 δεν κοιμόταν, γιατι ηθελε να χεσει, να ρευτει5-6 φορές να κανει εμετο.. Κτλ!!!!μετα ξύπνησε 6.30 κ μετα 9 παρα... Τώρα κοιμάται βέβαια αλλα τι να το κάνω αφού δεν κοιμάται η μεγάλη;;;; Που είναι αυτα τα 8 ώρα;;;;; Έστω 6 ώρα;;;;;

Κατερινουλα μου, είναι γκρινιαρης ο δικός μου!!! Άντρες βρε παιδι μου!! Αν δεν τρώει η δεν κοιμάται θέλει να είναι στα χέρια μου αλλιώς γκρινιαζει..κάνω μπρατσακια!!!!

Καλημέρα σε όλες!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ καλημερα!!!!!!! sunny
Φωτινη και Δεσποινα να χαιρεστε τα παιδακια σας!
αναιρω οσα ειπα για τον Γιωργο.εχθες μ'εκανε να ξεχασω τα παντα.και αφου ειμασταν μεσα στις γλυκες λεμε να βρεθουμε να δοκιμασουμε μετα απο τοσο καιρο.ολα αυτα μετα το βραδινο υπνο της μπεμπας,η οποια κοιμαται στις 8μιση.εχθες ομως δεν ηθελε να κοιμηθει.... tongue κοιμηθηκε πρωτα ο Γιωργος και μετα 1 ωρα η σκατουληθρα!αρα.....ΤΙΠΟΤΑ!
η καημενουλα ενω κοιμαται ειναι πολυ ανησυχη.σα σβουρα παει.της καθαρισα τη μυτη μηπως ητανε απ'αυτο αλλα τπτ.τη πηρα στο κρεββατι αλλα τπτ.τωρα την εχω στο σαλονι και κοιμαται.
ειδα και ενα ονειρο.....ητανε λεει πανασχημο το παιδι μου! affraid αλλα οταν ξυπνησα και την ειδα.... drunken

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sofouli έγραψε:πολυ καλημερα!!!!!!! sunny
Φωτινη και Δεσποινα να χαιρεστε τα παιδακια σας!
αναιρω οσα ειπα για τον Γιωργο.εχθες μ'εκανε να ξεχασω τα παντα.και αφου ειμασταν μεσα στις γλυκες λεμε να βρεθουμε να δοκιμασουμε μετα απο τοσο καιρο.ολα αυτα μετα το βραδινο υπνο της μπεμπας,η οποια κοιμαται στις 8μιση.εχθες ομως δεν ηθελε να κοιμηθει.... tongue κοιμηθηκε πρωτα ο Γιωργος και μετα 1 ωρα η σκατουληθρα!αρα.....ΤΙΠΟΤΑ!
η καημενουλα ενω κοιμαται ειναι πολυ ανησυχη.σα σβουρα παει.της καθαρισα τη μυτη μηπως ητανε απ'αυτο αλλα τπτ.τη πηρα στο κρεββατι αλλα τπτ.τωρα την εχω στο σαλονι και κοιμαται.
ειδα και ενα ονειρο.....ητανε λεει πανασχημο το παιδι μου! affraid αλλα οταν ξυπνησα και την ειδα.... drunken

καλημερα σοφουλι!!!χαιρομαι π ολα ειναι καλα!!!οσο για το αλλο ενα θα σ πω κ τα συμπερασματα δικα σ!!!σενα υπερδιπλο κρεβατι κοιμομαστε εγω,ο αντρας μ ,ο σπυρος (γιος μ) κ φυσικα η μπεμπα που κ που μιας κ θηλαζω...τι καταλαβαινεις?κοκο γιοκ π λενε!!!μεχρι να τα κοιμησω εχει ηδη κοιμηθει ο αντρας μ!!!παει 1 μηνας τωρα.. Rolling Eyes

κοριτσια καλημερα κ σε σας κ ολα καλα!!ολα καλα!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φιλεναδίτσες μου καλά ξυπνητούρια!σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές!να είστε γερές εσέις και τα παιδάκια σας και πάντα χαρουμενες!
κατερινάκι μου εμένα μου χτυπαει 6-7 εδώ και μια βδομάδα αλλά σήμερα ήταν το αποκορύφωμα!11.30-8.50...έκλεισε 9ωρο τελειαααα!καλά μπορεί να μην ξαναγίνει..
γιωτάκι μου δεν εχω θηλαστρο και δεν θέλω να πάρω..αν δω οτι αργει παααρα πολύ το βγάζω λίγο στο ντους με ζεστο νεράκι αλλά σημερα ψιλοκρύωνα για να το κάνω...ε και δεν φανταστηκα κιόλας οτι θα πάει έτσι...εσύ αγκαλίτσα εε??μην το κάνεις συχνά όμως θα το μάθει και δεν θα ξεκολλάει!
νικολετάκι μου μόνο μια φορά ξύπνησε το ζουζούνι??μπράβο να δεις που σύντομα δεν θα ξυπνάει καθόλου!
αννούλα μου γλυκιά θα φτιάξει και σε σας το ωράριο του ο μπέμπάκος σου!δεν θα αργήσει..συνήθως μετα τις 40-50 μέρες στρώνουν
σοφάκι μου τζίφος χτες εεε??χαχαχα το έχω πάθει πάαααρα πολλές φορές με τον φίλιππο στο τέλος μας έπαιρνε π υπνος ..χαχαχ

giotaki2

giotaki2
ε μα επιτέλους ξυπνήσατε!!!!!
χααχχααχαχα

Νικολετάκο οχι στη μεση δε τον εμπιστευομαι τον αντρα μου κοιμάται βαριά κ μπορεί να μου τον πλακώσει χαχααχαχα οπότε από τη μεριά μου και ειχα κόντρα το λικνο και ενα μαξιλάρι να μη χτυπάει πανω του αν κ δε παιζει μιας και μου τριβεται ο μικρούλης μου κ κοιμάται πάνω μου σα κολιτσίδα. Ειναι πολύ γλυκούλης...

Σοφη μου φαίνεται έμεινες με την όρεξη.. θα κάτσει κάποια στιγμη η φαση μη σκας, να ξερεις οσο το κυνηγας δεν ερχετε..

καημένη Άννα εσυ μου φαίνεται τραβάς τα περισσότερα.. αντε σε λίγο καιρό θα κάνει κι αυτος το προγραμμά του είναι μικρούλης μωρε ακόμη.. πάντως είδες δοκιμάζουν τις αντοχές μας... κοιμήσου κ βάλε τη μεγάλη να παίξει το γιατρό κ εσύ την ασθενή χαχαχα δε ξέρω πως θα ξυπνήσεις μετά βέβαια... Razz

Ρε κοριτσια κανένα νέο από την Ίνα?? ειναι καλά; εχω καιρό να τη δω μέσα

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και να χαίρεστε τα παιδάκια σας που γιορτάζουν! Εμείς χθες κοιμηθήκαμε 10.30-2.30 (10.30-12.30 είχε το στήθος στο στόμα, μόλις το έβγαζα άνοιγε μάτια και νιαούριζε...με ψόφησε...) αγκαλιά στο κρεβάτι. Ξαναξύπνησε 4 και ξανά 4.40, οπότε και τον πήρα αγκαλιά κοιμήθηκε πάνω μου και είπα να τον βάλω στο κρεβάτι του, που είναι δίπλα στο δικό μου. Κορίτσια από τις 4.40 μέχρι στις 6.30 κοιμόταν πάνω μου, τον έβαζα στο κρεβάτι του, κοιμόταν 5-10 λεπτά και ξυπνούσε, και πάλι από την αρχή όλο αυτό! Δοκίμασα να τον βάλω στο πλάι, μπρούμυτα, ανάσκελα, με μαξιλάρια γύρω-γύρω για να αισθάνεται περιορισμένος, σκεπασμένο καλά, όλα τα δοκίμασα.....τίποτα δεν έπιασε!!!! Κι αφού ψόφησα μέχρι στις 6.30 έβαλα τα κλάματα από τα νεύρα και την κούραση και τον ξαναπήρα στο κρεβάτι μου, όπου πιπίλιζε στο στήθος μέχρι στις 8 και κουνιόταν και έβγαζε αναστεναγμούς (οπότε πάλι δεν μ'άφησε να κοιμηθώ...). Στις 8 σηκώθηκα κι εγώ, ξύπνησε και ο μπαμπάς μας (που είναι απόγευμα αυτή τη βδομάδα), παίξανε οι δυο τους στο κρεβάτι, κουράστηκε ο μικρός και τώρα τον έχω στο ρηλάξ κάτω από τον απορροφητήρα και κοιμάται εδώ και κανένα 20λεπτο! Να δω πόσο θα κρατήσει....ρε κορίτσια έχω απελπιστεί!!! Δεν κοιμάται πάνω από 20-30 συνεχόμενα λεπτά τη μέρα και δεν μπορώ με τίποτα να τον κάνω να κοιμηθεί στο κρεβάτι του!!!! Τι θα κάνω;;; Είμαι σαν το ζόμπυ!!! Τι ήθελα και το'λεγα....ξύπνησε 9.45-10.10 αυτή τη φορά ο ύπνος μας!!!!! Ουφφφφφφ!!!!!!!!!! Mad

katrindm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
giotaki2 έγραψε:Kαλησπέρα κι από εμάς...
δεν εχω κ πολύ χρόνο γιατί το γατσουλάκι μου νιαουρίζει...
Ευχαριστώ για τα περαστηκά σας.. πολύ...

Τίνη μου μέσα απο την καρδιά μου περαστικα αγάπη μου, ευχομαι να περασει συντομα κ να ναι το τελευταίο πράγμα που σε βρίσκει.

Δεσποινα κ Φωτεινή να χαιρόσαστε τα αγγελούδια σας, του χρόνου θα γιορταζει κι ο μπεμπουλης μου μαζί τους..

χαιρομαι που είχαμε νεα από penelope!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 215994

Κάναμε το 1ο μας εμβόλιο.. κλαψαμε με αληθινά δακρυα.. Sad με πόνεσε η καρδιά, τον πήρα αγκαλίτσα κ του πέρασε γρήγορα, μας εβαλε κ τσιρότο με τον Μακουίν!!!! Very Happy
Είμαστε πια 5.700 και 62 εκ.
Καναμε κ υπέρυχο σε κεφάλι καρδια σικοτι σπλήνα ισχίο τα πάντα όλα τέλεια!! Καθησυχαστηκα γιατί κάτι μου λέγανε να τσεκάρω στο μαιευτήριο. Ολα καλά οπότε.
Εξέτασε κι εμένα ο ντοκ (Ναι ο παιδίατρος Laughing ) κ λέει ιωσούλα είναι κ μου δωσε κατι ταβλέτες σα καραμελίτσες να περάσει κ μασκούλα στο θηλασμό.
Αυτά φδε θυμάμαι κ πολλά άλλα είμουν πολύ κουρασμένη σχεδόν κοιμόμουν, κ τώρα επίσης κ ο πονοκέφαλος συνεχίζει.

Ανησυχώ όμως γιατί ο μπεμπούλης συνεχίζει να βγάζει εμμετούλη όταν τρώει, το πα στο γιατρο κ δεν έδωσε πολύ συμασία λέει ιωσουλα μπορεί να ναι, ή παλινδρόμηση κ να σηκώσω το στρώμα που κοιμάται, μα οταν τρώει το κάνει..
Α! και μας είπε να τον βγαζουμε εξω μη τον κλείσουμε μέσα, και του λέμε το κάναμε ήδη! Wink Μία εβδομάδα χόρτασε βόλτες...

Giotaki και μένα η μπεμπούλα κάνει εμετούς και μερικές φορές ρουκετοειδής εμετούς!!! Εκεί να ήσουν από μια μεριά να με εβλεπες... κάθε φορά χέζομαι όταν το κάνει!! Είναι τρομακτικό!!ΧΙΧΙ

Το είπα και εγώ στο γιατρό, ούτε εμένα έδωσε σημασια!!Εϊναι συχνό φαινόμενο στα μωρά!!Εμένα μου είπε, ότι άν είναι υπερβολικά πολλοί οι εμετοί και αν την ενοχλούν το εξετάζουμε!!Π.χ. αν είναι ανησυχη και δεν μπορεί να κοιμηθεί να φάει και δεν παίρνει κιλα τότε κάνουμε έναν υπέρηχο να δούμε αν έχει ΓΟΠ!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελπίζω να φτιάξει γρήγορα, γιατί πο πάνω μας είναι ένα παιδάκι 15 μηνών κ κλαίει οοοοοοληηηηηη την νύχτα!! Δεν ξέρω τι της φταίει, αλλα οπότε ξύπναει ο Μπεμπης την ακούω να κλαίει.. Μακάρι να μην έχει καμία μας τέτοιο ωράριο γιατί δεν ξέρω πως αντεχεται...

katrindm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Άννα αγκαλίτσας ο μικρός ε??Μωρέ όλα τα μωρά θέλουν την αγκαλίτσα μας!!! Αισθάνονται σιγουριά!! Θα στρώσει και ο μικρός σιγά σιγά!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ.. Κκκκ, τι τραβας κ ΕΣΥ... Δεν μπορεισ να πας για ύπνο τώρα που κοιμάται, να κατσει ο άντρας σου να έχει το νου του;;; Το θυλαζεις αποκλειστικά;;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ!θα τα καταφερω!!!!!!!!
εσυ ζετα ενα μηνα αλλα εγω 10 μηνες!εχουμε αντοχες σα ζευγαρι!χιχι!!!!

inakriti

Γιωτακι μου καλο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 εδω ειμαι και σας διαβαζω ανελλειπως !!!

ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααααχχχ μόλις κανόνισα για αύριο να παω για νύχια και πρόσωπο.....!χρωματάκι μόνιμο στα νύχια γιατί δεν μένει μανο με τα πλυσιματα,peeling,μάσκα,φρύδια,μουστάκι!!!άντε γιατι έχω γίνει η μαιρη παναγιωταρα και μου την δίνει!!!και σήμερα βολτιτσα στο mall...για τον μικρό και τον γιώργο ηλ.παιχνίδια και για μένα και την μικρή ψώνια και καφεδάκι!επιτέλους στον πολιτισμό του shopping therapy!δεν ξέρω αν θα βρω κάτι να μου αρέσει γιατι εχω γίνει και δύσκολη αλλά σιγουρα θα παρω για τα παιδια!και θα πάω και jumbo...καλά δεν θα μαζεύομαι σημερα!χαχαχ άφραγκη θα μείνω!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α Φωτεινη εχθες τα εκανα ολα αυτα!ειναι τα τελεια!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 215994

giotaki2

giotaki2
Κατερινάκο δοκίμασε να του βάζεις μαζί στην κούνια του ενα ρουχο σου που να χεις φορεσει, πιτζαμα, φανελάκι, να σε μυρίζει μήπως νιώθει ασφάλεια έτσι.
Το κανε κι εμενα κ γελούσαμε εδώ με τα κοιρίτσια μεσα στο λικνο εμαινα κ ξυπνούσε! τωρα κοιμάται πιο βαρια ευτυχώς!

Τώρα ησύχασα δεν ειμαστε οι μόνοι με τους εμμετους. Εμένα να σου πω δεν τον ενοχλει το αφήνει να τρεχει σαν κύριος από το στοματάκι του κ συνεχίζει.. μερικες φορες γελάει κιόλας κι απο διαθεση ειναι μια χαρα κι απο ιλά, ελπίζω το ίδιο κι εσεις, ειναι ασχημο να ταλαιπωριόνται τα καημένα..

giotaki2

giotaki2
inakriti έγραψε:Γιωτακι μου καλο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 εδω ειμαι και σας διαβαζω ανελλειπως !!!

ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 215994
Τι καλά πολύ χαρηκα... σε σκεφτόμουν μερες..
να μου φιλήσεις τους κούκλους σου τους γιούς...
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472

Κοιμήθηκε το γατσουλάκι μου οπότε πάω κι εγώ να μαγειρέψω σουπίτσα κ ψωμάκι κ να κάνω κ καμια δουλειά όσο ακόμη έχω αντοχές... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 417472

θα τα πούμε αργότερα...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα ινάκο!φιλιάαααα
αχ σοφάκι μου θα γίνω άνθρωπος επιτέλους!σπίτι που και που προλαβαίνω να βάλω καμια μάσκα αλλά δεν έχω παέι για περιποιηση προσώπου 1 χρόνο τώρα!εχω και σκατα δέρμα πολύ ξηρό και θέλει συνέχεια μάσκες ενυδατωσης αλλά που χρόνος!
και μόλις χτύπησα ένα νύχι του χεριου στο παραθυρο και ξεκόλλησε απο το δερμα! affraid τσίριξα!!!ελπιζω να μην ξεκολλησει κι α΄λλο μέχρι αύριο!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ ξύπνησε...τι ύπνο να προλάβεις να κάνεις σε 30 λεπτά;;;; Και μπλούζα μου έχω δοκιμάσει να αφήνω δίπλα του και φανελάκι μου και ότι θες.....τίποτα δεν πιάνει με αυτό το παιδί!!! Αχ, μας ξεθεώνει!!! Τώρα ο μπαμπάς του τον έχει στο ρηλάξ και έχει βάλει δυνατά μουσική και χορεύει σαν τρελός μπροστά του και ο μικρός γελάει....κι εγώ έχω σκάσει στα γέλια!!!! Καραγκιόζης ο αντρούλης μου για να ηρεμήσει το μωρό....

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ινακι μου!!!! Τις καλημερες μου!!!!

Φωτεινη μου, τι ωραία!!! Κ εγω κάνω το shellac στα νυχακια γιατί κάτι άλλο δεν κρατάει.. Κ νυχακια κ πρόσωπο!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANNAST έγραψε:Ινακι μου!!!! Τις καλημερες μου!!!!

Φωτεινη μου, τι ωραία!!! Κ εγω κάνω το shellac στα νυχακια γιατί κάτι άλλο δεν κρατάει.. Κ νυχακια κ πρόσωπο!!!
που να μείνει αννούλα μου με τόσα πλυσίματα??κι ε΄χω και πλυντήριο πιάτων..μόνο χτες με τα μαφινς και το μαγείρεμα ουτε και ξερω ποσες φορες έπλυνα τα τζατζαλα ματζαλα που χρησιμοποιούσα!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννούλα μίλησες με τον σταύρο για το mall σήμερα??δεν θα έχουμε κόσμο,μόνοι μας θα παμε οι 4 μας!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:αννούλα μίλησες με τον σταύρο για το mall σήμερα??δεν θα έχουμε κόσμο,μόνοι μας θα παμε οι 4 μας!

Ναι, δεν έχει πρόβλημα λέει.. Τι ώρα θα πάτε;;
Απλώς όπως είπα, μάλλον θα έρθει πιο μετα ο Σταυρός..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωραία!!ώρα ακριβώς δεν ξέρω απο τώρα .θα εξαρτηθεί απο το τι ώρα θα έρθει ο γιωργος..λογικά κατα τις 7-7.30?.μόλις μάω σιγουρα θα σε παρω να σου πω.αν είχα τουτου θα πηγαινα νωριτερα και θα ερχόταν να μας βρει...αλλα...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλια ....!!!
Δεσποινάκο και Φωτεινάκο να χαίρεστε τα καμάρια σας!!!
Εμείς χθές είχαμε σόου ...το παιδί κάνει μπάνιο τρώει και κατά τις οχτώ πέφτει για ύπνο...αυτό είναι το ωράριο του...αν τον παίξεις εκείνη την ώρα και ξεπεράσει την ώρα του....έχουμε κλάμα γοερό και γκρίνια....ήθελα λοιπον να πάω να ταίσω τα ζώα(γάτες και σκύλο)του λέω Μάκη μην το ξαγρυπνησεις...απλά μίλα του και βάζε του τη πιπίλα στο κρεβάτι του...ανεβαίνω μετά από λίγο...και βλέπω τα αδέρφια του Μάκη και το Μάκη με ανοιχτό το φώς...και το παιδί να αλλά ζει αγκαλιές και φυσικά να παίζουνε....(μου γυρνάει το μάτο αλλά συγκρατιέμαι)..φέυγουν....του λέω Μάκη τι σου είπα...το παιδί για να κοιμηθεί θα κλαίει...μου λέει ήθελε να παίξει τον έχεις σαν φυλακισμένο....καλά λέω...περνάει...μισή ώρα και το πιάνει ένα κλάμα...το μπέμπη γοερό για 2 ώρες να κλαίει να μην ξ΄΄ερω τι να το κάνω....ενώ τρώει 5 γεύματα κανονικά...του έδωσα χθές ένα παραπάνω και στις δυόμιση ώρες διαφορά...από την ώρα που είχε φάει κοινως ηρέμησε και κοιμήθηκε στις έντεκα..βέβαια φορτωμένη εγώ...και με πρώτη περίοδο...ξέχεσα το Μάκη....τελίως...μετά του ζήτησα συγνώμη αλλά τι να κάνω...τρελάθηκα η γυναίκα πλάνταξε ο κακομοίρης...τον λυπήθηκα το Μάκη διότι έκανε παράπονα στη μάνα μου σήμερα....που αυτός για να πεί τι του συμβαίνει...πρέπει να κάνεις τάμα....!!!Τεσπα θα τα βρούμε τον πήρα αγκαλιά ενώ κομότανε ...και κούρνιασε απάνω μου και κοιμήθηκε(δεν μου φτάνει ο μπέμπης ε΄χω και το Μάκη για μπέμπη)!!!
Δώρα γέννησης αναφέρατε....ο άντρας μου δεν μου πήρε τίποτα...ασχολίαστο όπως και κανένας άλλος..όλοι όμως πήρανε στο μπέμπη...η πεθερά μου πέθανε όταν είμουνα 6 μηνων...λοιπον μας είχε δώσει 500 ευρώ για το καρότσι...πριν πεθάνει και είχε αφήσει χαρτί με τα γράμματα της...όταν γεννηθεί ο μπέμπης να του κρεμάσουνε μια χρυσή λίρα που είχε αφήσει....!!!Εντέλει κοιμήθηκε στις έντεκα ο μπέμπης...και ξύπνησε στις οχτώμιση...!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 15 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις