Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο'δω!!!!δε ξερω που θα σας πετυχω!!!παλευω να τη κοιμησω αλλα θελει παιχνιδακια η μικρουλα!
κατα τ'αλλα ολα καλα και ηρεμα....τπτ συγκλονιστικο!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σας κοριτσια!!! Ποσο καιρο εχω να γραψω στο φορουμ!!!! Η αληθεια οτι μου ελειψε......αλλα μολις ειδα το γκρουπακι στο fb χαρηκα γιατι με βολευει περισσοτερο....
Οπως εγραψα στο fb κλεισαμε για βαπτιση κ τραπεζι στις 25 μαιου απογευμα κ απο σημερα εχω μπει σε προγραμμα διαιτας. Ακολουθω ειδικο διαιτολογιο γιατι ο καιρος περναει κ θα ερθει ο μαιος κ ουτε θα το καταλαβω... Τεσπα τα κιλα φευγουν αλλα τις ραγαδες στην κοιλια τις εχω κληρονομησει κ εχω στενοχωρηθει πολυ!!!

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βίκυ όπως τα λες δε νομίζω να έχει κάτι... αφου δεν εχει πυρετο.. μήπως επειδη δεν εχεις συνιθίσει να κάνει μαλακά κακάκια σου φάνηκε διάρροια?

Κκκκ τι τραβηξες! Αλλα μη νομίζεις κ εμένα όλο αγκαλιες θέλει.. μηπως εχει τα ούλα του? βγάζει σαλακια? Δε νομίζω να εχει κατι απλα θελει πολλες αγκαλιες να ιωθει ασφαλεια..

Ελενακο! με το καλο η βαπτιση αφου κλεισατε κ ημερομηνία.. σούπερ

Σοφακι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 417472

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα και στις υπόλοιπες μανούλες!
μαριανθάκο και χαρουλάκι μου τα κοντά μαλλιά που έχω με έχουν σώσει 2 λεπτά μόνο για να στεγνώσουν χρειάζομαι τον χειμώνα μόνο!το καλοκαίρι τίποτα!
βικάκι σταμάτα το χαμομήλι.οι γουλιές ειναι φυσιολογικές κρατάνε όσο θέλουν μόνο!
σοφάκι τα φιλιά μου!
καλώς το ελενάκι!με το καλό η βαφτισή σας!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για τις κοριτσομάνες!!!δείτε το
https://www.facebook.com/pages/%CE%A6%CE%B9%CF%8C%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CE%B1/451731561527802
ελπίζω να το έκανα σωστά!
εχει διαγωνισμό!

marianthi_m

marianthi_m
Φωτεινή και εγω κοντά τα θέλω αλλά κάθε φορά που τα κόβω ο Νίκος στραβώνει! Ναι άντε κάτσε εσυ του λεω με τα πιστολάκια και τα σίδερα για τις μπούκλες! Εμενα είναι σγουρά και όταν τα κόβω κοντούτσικα οι μπούκλες αφρατευουν απο μόνες τους και είναι πολύ ωραια αλλιως πρεπει να τα κανω και με σίδερο μία μία μπούκλα για να πω ότι είμαι σούπερ... αυτο τωρα δε παιζει!

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:Φωτεινή και εγω κοντά τα θέλω αλλά κάθε φορά που τα κόβω ο Νίκος στραβώνει! Ναι άντε κάτσε εσυ του λεω με τα πιστολάκια και τα σίδερα για τις μπούκλες! Εμενα είναι σγουρά και όταν τα κόβω κοντούτσικα οι μπούκλες αφρατευουν απο μόνες τους και είναι πολύ ωραια αλλιως πρεπει να τα κανω και με σίδερο μία μία μπούκλα για να πω ότι είμαι σούπερ... αυτο τωρα δε παιζει!
αχαχα τι κόλλημα τραβάνε οι άντρες με τα μακριά μαλλιά ποτέ δεν το κατάλαβα!εγώ είμαι χάλια με μακριά,τα α΄φησα μόνο στην 1η εγκυμοσύνη μου για αλλάγή και φρίκαρα..και ο γιώργος λεέι οτι ήταν καλύτερα..αλλά ποιος τον ακούει??δεν παίζει με τίποτα να τα ξανααφήσω..καλύτερα κουρούπα παρά να τρώω ώρες με πιστολάκια και βούρτσες και δεν το έχω καθόλου!πήγαινε κομμωτήριο κοψτα κοντα και πες του νικου οτι δεν γινόταν αλλιώς γιατί καταλάθος σε κουτσούρεψε ο κομμωτής! χαχααχ δεν θα μπορεί να πει και τίποτα χαχααχ

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσακια μου προσπαθησα μια φορα να τα κοψω κοντα αλλα θελαν περισσοτερο πιστολακι τα δικα μου ειναι σαν αχυρα απο τις πολλες βαφες και δεν μπορω να τα αφησω χωρις ισιωμα καταλαβαινετε δηλαδη πως ειμαι ολη μερα μια μια κοτσιδα σαν την κυρα κατινα!! Razz Razz Razz

Κκκ υπομονη κοριτσακι μου κ εμενα μου κανει τετοια τρελα τιναγματα κ κανω αυτο που λεει το Βικακι της πιανω τα χερακια να νιωθει ασφαλεια και σιγα σιγα την παιρνει ο υπνος!!

Βικακι κ εγω αυτο λεω οτι απο το πολυ χαμομηλακι τα κανει κανονικα νερουλα και σου φανηκαν διαρροια!!

Ελενακι μου τι ωραια που κλεισατε την βαφτιση αντε με το καλο και εσυ θα τα χασεις τα κιλακια σου και θα εισαι μια κουκλαρα!!

επιτελους βρηκαμε κατι για οταν ειμαστε ξυπνιες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 215994 παρκο δραστηριοτητων τα κοιταει και χαμογελαει και εγω μπορω να κανω και καμια δουλιτσα οχι για πολυ αλλα εστω κ αυτα τα 10 λεπτα που καθεται ειναι μια χαρουλα!!
θα σας βαλω κ φωτο να το δειτε!!χιχιχιχ

emilou

emilou
γεια σας κ απο μενα!!!!

καλα τα πηγαμε τελικα με το εμβολιο, πολυ πιο ευκολα απ οτι περιμενα!! κ ημουν κ μονη μου, ο Πανος γυρισε σπιτι να βρει το αμκα του μωρου γιατι δεν το ειχαμε μαζι μας! το κλαμα ηταν πολυ στιγμιαιο... μεγαλυτερη ηταν η απορια του!!!

Αλλα δεν μου καλοτρωει απο την ωρα που καναμε το εμβολιο και βγαζει κ πολυ γαλατακι... ναναι απο το φαρμακο?
Το θετικο ειναι οτι απο το πρωι ειναι μες το χαμογελο!!!

Πικρη ιστορια τα μαλλια... ουτε εγω τα φτιαχνω, οχι γιατι δεν προλαβαινω! αλλα δεν εχει νοημα... δεν τα αφηνω κατω ουτως η αλλως, γιατι με το που θα παρω αγκαλια τον μπεμπη θελει να τα μασουλισει!!

Γιωτακι μου περαστικουλια γιος κ μανουλα

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γύρισα ψωνισμενη!!!!τελικά πήρα μακρύ!!! Κονταινει βέβαια, είναι σατεν, γκρι-μωβ, περίεργη απόχρωση.. Αλλα ωραίο.. Κ απλο, χωρισ διαφορα..Τα κοντά όσα έβαλα ήταν χάλια πάνω μου.. Ταιζω την νεολαία κ επιστρεφω

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μπραβο σας και εσας Εμη μου το περασατε ανωδυνα κ εσεις!!
αυτο με τα μαλλια δικιο εχεις κ να θελουμε να τα αφησουμε κατω τα τρωνε Razz Razz οποτε κοτσιδα και παλι κοτσιδα!!

Αννουλα μου με γεια το φορεματακι καλοφορετο και η ωρα η καλη για την αδερφουλα σου!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωραία με το εμβολιάκι την βγάλατε καθαρή!
αννούλα μεγεια το φόρεμα!ήρθε ο ταλιμπάν απο το σχολείο..παωωω και τα λεμε μετα!φιλιαααα

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ εγώ ακόμα ψάχνω για τα βαφτίσια. Πρέπει αυτή την εβδομάδα οπωσδήποτε να βρω. Αύριο πάω για αλλαγή χρώματος στο κομμωτήριο. Θα τα κάνω πορτοκαλί! Χάλκινα δηλαδή, και ότι γίνουν.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανουλες. . Βλέπω πολλά εμβόλια. . Μια χαρα. Περαστικά γιωτακι. Εμείς έχουμε την πεμπτη εμβόλιο. Ακομα θα του δώσει να πιει και ένά υγρό για να μην κολαει γαστρεντερίτιδα. Ιπιε κανενα άλλο παιδάκι? Επίσης έχουμε να κάνουμε και εξέτασή αίματος για τον ίκτερο. Άντε να δούμε τη θα δούμε.
Σήμερα πήγα κομωτηριο και έκοψα τα μαλλιά μου. Καλα μηλαμε έφηγαν από επάνω μου δυο κιλά τουλάχιστων.
Πάω να κάνω ένά μπανακι θα τα πούμε ποιο μετα. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 654316

emilou

emilou
να ρωτησω τις εμπειρες μανουλες... συνεχιζει να μην μου καλοτρωει κ βγαζει γουλιτσες που μυριζουν ξινιλιτσα, επισης κ τα κακακια του ηταν αρκετα μαλακα... να ναι απο το εμβολιο???

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας και πάλιιιιι!
νικολετάκι μου μεγεια τα μαλλάκια!
δεσποινάκι κι εσύ κομμωτήριο αύριο??καλή επιτυχία στο χρωματάκι!
εμάκο δεν θυμάμαι για τις γουλιτσες αλλά καμια φορά δεν τρώνε καλά μετά το εμβόλιο..τώρα αν μυρίζει μπορει να έχει κρυώσει λίγο η κοιλίτσα του..δεν παιρνεις τον γιατρό ενα τηλ να δεις τι θα σου πει??

Tini13

Tini13
Καλησπέρα κορίτσια! όπως σας είπα γυρίσαμε σπίτι μας επιτέλους! Τώρα περιμένουμε τον μπαμπά μας να σχολάσει, που θα δουλεύει 8 το πρωί με 9 το βράδυ μέχρι τέλος του χρόνου τουλάχιστον, για να ξαναγίνουμε οικογένεια! Κι εγώ καθ'οδόν για της πεθεράς μου, που πήγα να πάρω την μπέμπα, σταμάτησα στο κομμωτήριο για ένα χτενισματάκι γιατί νιώθω πως δεν μπορώ να ξετινάξω το νοσοκομείο από πάνω μου..αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι μπήκα 57 κιλά και βγήκα 60!!!!!!!!! τζάμπα η πείνα μου! είναι δυνατόν να έβαλα 3 κιλά σε 5 μέρες και μάλιστα στο νοσοκομείο;;; έψαξα αλλά δεν βρήκα να σχετίζεται η αντιβίωση με κατακράτηση ή αύξηση του βάρους, γιατί πήρα 27 μπουκάλια συνολικά..και που να κάνω πάλι δίαιτα που άλλη μια βδομάδα θέλω 8 χάπια αντιβίωσης καθημερινά και θέλει καλό φαί..άντε πάλι από την αρχή μου φαίνεται..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Νοε 19, 2012 11:05 am, 1 φορά

Tini13

Tini13
Αννούλα με γεια το φουστανάκι!! Εμάκο να μου φιλήσεις τον εμβολιασμένο μας μαλλιά! Χαρουλίτα μου πώς τα πας χωρίς τους δικούς σου; Προσαρμοστήκατε με τον αντρούλη και την μπουμπουκίτα; Νικολέτα, Φωτεινούλα φιλάκια!!! τα λέμε και στο φέις!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη αρχή με τα εμβόλια κορίτσια!! Κ πάντα ανώδυνα!!

Νικολέτα με γεια τα μαλλακια!

Δέσποινα κ εσένα! Περιμένουμε φωτο με την καινούργια κομμωση!!!

Τινη καλη επιστροφή στο σπιτάκι σας με την κουκλιτσα σου!!

Φωτεινη μου πως είσαι;;

Εμη, κ εγω νομίζω ότι είναι κρυωματακι!!

Πωπω σήμερα ήταν ημέρα χρεωκοπιας.. Δεν φτάνει το φόρεμα, μόλις γύρισα απο το λητω με βαρβατη κατάθεση( υποτίθεται θα έπαιρνα Μόνο πιπιλες) Ουφ..

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κι απο μένα. Βλέπω για εμβόλια και τρελαίνομαι αύριο θα κάνει ξαι η δική μου άντε να δούμε τι θα δούμε;
Τινη σιδερένια και μην σκας για τα κιλά είσαι κούκλα πάντα.

Αννα μάλλον θα ξεμυαλίστηκες,,,,,,,, δεν πειράζει εσύ να είσαι καλά.

φωτεινή και σε όλες τις υπόλοιπες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 417472

emilou

emilou
Τινακι καλωσηρθες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 27 215994 παντα σιδερενια... και τελος με αρρωστιες κ τετοια ε!

Ο μπεμπης σημερα πολυ αγκαλιτσας και πολυ χαμογελο!! η ορεξη ευτυχως επανηλθε μετα απο πολλες ωρες υπνου... ανεβασε κ 37,6 αλλα πανω απο 38 ειπε η παιδιατρος να του δωσουμε ντεπον. Τον εκανα μπανιο κ θα τον ξαναμετρησω σε λιγακι!

Αννα μεγεια το φορεμα!! η ωρα η καλη στην αδερφη σου!!

Κωνσταντινα καλο κουραγιο αυριο... ελπιζω να το παρει χαλαρα κ η δικια σου!!!

αυριο εχω οαεδ το πρωι... το καθυστερω εδω και ποσο καιρο!!! αλλα δεν παει αλλο πρεπει να τελειωνω με αυτα!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ πολύ Εμακο μου. Περαστικά στο παιδάκι σου.

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!ΤΗΝ ΤΑΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΠΤ!ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ!ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ!ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΔΥ,ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ,ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΛΛΑΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ????
ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΙΑΡΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμη μου σ´ευχαριστω!!!
Αφού ο μαλλιας σου τρώει,όλα καλα!!

Κωνσταντίνα καλο εμβόλιο αύριο!!ξεμυαλιστηκα δεν λες τίποτα..

Βρε κορίτσια που θα βρω κλειστό λευκό παπουτσακι για την κόρη μου, που θα είναι παρανυμφακι;; Πουθενά δεν βρίσκω λευκό, τα έχουν μαζέψει όλα.. Τετάρτη θα περάσω κ απο κροκοντιλινο, τελευταία μου ελπιδα, μετα θα την στείλω με τα Φουξια ugg που έχουμε, θα δώσουν κ στιλ χαχαχαχα

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πραγματικά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά κι εγώ το ίδιο εχω πάθει. Σήμερα ο άντρας μου είναι νύχτα και όπως πάντα όταν είναι νύχτα φοβάμαι πάρα πολυ. Αφήνω ενα φως αναμένω για να νομίζουν οτι είμαστε ξύπνιοι. Ο θεός να βάλει το χέρι του.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις