Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
589 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 589 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ακόμα μαγειρεύω...αλλά μόνο το λουκάνικο μου έμεινε!μάζεψα και το σπίτι και είμαι κομπλέ!γαμώτο δεν έκατσα λεπτό!θα κάτσω τώρα για ένα τσιγαράκι..!!!κι εσείς τα ίδια από ό,τι διάβασα!ωραία μου κάνατε συμπαράσταση!τα φιλιά μου!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια όλη μέρα παρακαλάω να πάμε βόλτα και τελικά ο γιώτης μόλις μου είπε να ετοιμαστώ εγώ να ετοιμάσω και το μωρό και θα πάμε για φαγητό οικογενειακά. καλό βραδυ!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα μου ηρθε περιοδος....
και απο τα νευρα μου,θα ''καθαρισω'' τα σκασμενα που πετανε δυναμιτακια και τιναζεται το μικρο.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα μανουλες!
Λοιπον μπορειτε δικαια να μας δωσετε τον τιτλο του πιο αγρυπνου μωρου!
Δε νομιζω να εχει αλλο μωρακι στο φορουμ αγρυπνο 16 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ωρες..
Νιωθω το απολυτο πτωμα!! ποσο ξενυκτι πια αυτο το παιδι!!
καποια φαση εκλεισε τα ματια και λεω τελεια θα κοιμηθει λιγο, το επομενο λεπτο τσιριζε.. οπως και τωρα!
Την αγαπη μ σε ολες σας.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοπελιές!
Να 'μαι και 'γω. Μετά από ένα δύσκολο σ/κ, κοίμισα τα παιδιά νωρίς και άραξα.
Χαρά, μην στεναχωριέσαι για τα σπυράκια. Είναι απόλυτα φυσιολογικά. Σ' αυτή την ηλικία που είστε βγαίνει η νεογνική ακμή. Απόλυτα φυσιολογική και δεν χρειάζεται θεραπεία. Καλό πλύσιμο μόνο. Θα φύγουν μόνα τους.
Τι είπες Βίκυ τώρα... Πέρυσι είχα πάει στο breaking dawn 1 με τη νύφη μου και περίμενα και φέτος να πάω και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα με το ωράριο που έχει η μπέμπα αλλά πρόλαβε η νύφη μου με την κουνιάδα μου και μια ακόμα φίλη μου και πήγαν. Εγώ τώρα με ποιον θα πάω; Έτσι μου 'ρχεται να πάω μόνη μου μια μέρα.
Φωτεινή, το κάνεις κι εσύ το τσιγαράκι σου. Το κάνω κι εγώ. Μη φαντάζεσαι πολλά. Ούτως ή άλλως καπνίστρια είμαι περιστασιακή. Τώρα κάνω 2-3 την εβδομάδα. Πριν λίγο έκανα την κατάχρησή μου. Έκατσα στο μπαλκόνι και έκανα ένα τσιγάρο μαζί με λίγο κονιάκ, έτσι για να θυμηθώ τα παλιά. Μ' αρέσει πολύ το κονιάκ.

Να σας πω και τα δικά μου τώρα...
Εχθές χάσαμε τη γιαγιά μου και σήμερα ήταν η κηδεία. Δεν θέλω να πω παραπάνω εδώ. Θα σας τα πω κατ' ιδίαν στο φβ. Το προτιμώ.
Αυτά...

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικα μονο το δικο μου μωρο δεν εχει κοψει να ξυπναει το βραδυ!!!κοιμηθηκε στις 23,00 και ειπα να τον βαλω κοιμισμενο στο στηθος στις 01,00 μιας και δεν κοιμομουν ωστε να το παει σερι μεχρι τις 06,00!!εντελει τελειωσαμε τον θηλασμο στις 02,00 και ξυπνησε παλι στις 04,30.Αλλα δεν πειναει!!Γιατι τον εχω στο λικνο με πιπιλα και οταν του πεφτει η πιπιλα μουρμουραει!!!Ποτε θα το κοψουμε το βραδυνο φαιιιιι!!!Κουτουλαω πια!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε!χθες περάσαμε πολύ ωραία..ήρθαν οι φίλοι μας ήπιαμε καφεδάκι στο τζάκι που ανάψαμε πρώτη φορά για φέτος,φαγαμε και έφυγαν κατα΄τις 11.30 γιατί είχαν σχολειο τα παιδια μας!καλά ξεπατώθηκα αλλά ήταν σουπερ!μου αρέσει πάρα πολύ να έχω κόσμο στο σπίτι και να μαγειρέυω!!η μικρή ήταν κυριααα!πήγε σε όλους και ήταν ήσυχη!μετά που έφυγαν δεν μάζεψα τίποτα...βαριόμουν και ήμουν κομμάτια..ήθελα να τελείωσω και να ξεραθώ..τότε μου έκανε γυμνάσια η μικρή...και τελικά την πήγα στο κρεβάτι της στις 2!οι 2 άντρες κοιμόντουσαν και μένα με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και ξύπνησα το πρώι τηνώρα που χτύπησε το ρολόι 7.10..τους ετοίμασα τάισα και την μικρή,έκανα χώρο στο τραπέζι της κουζίνας για το laptop και έφτιαξα το μαγικό φίλτρο..καφέ σε κουβά!χαχαχ
καλά να μπορούσατε να δείτε το φόρεμα που της έφερε η φιλενάδα μου χτες...δεν υπάρχει..έιχε πάει αμέρικη για δουλειά και της το πήρε απο το ralph lauren!!φανταστικό και έχει και βρακίιιιι αχαχαχα!!!
τώρα έχω τρελό μάζεμα αλλά δεν με νοιάζει...φέεεεεταααα! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 26 4872 όποτε το κάνω,δεν έχω μαγείρεμα και σκασίλα μου!σας έπρηξα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 26 911307 !!!!
δεσποινάκι μου συλληπητήρια για την γιαγιά σου!να ζήσετε να την θυμόσαστε!νικάκι μου κι εσύ γυμνάσια πέρασες εεε???
σοφάκι σκοτώνεις ότι βρεθεί μπροστά σου??ααααχχχ δεν μου λείπει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο το χάλι!
χριστινάκι μου γλυκό τί τραβάς κι εσύ!μα 16 ώρες???αντί για γάλα πίνει εσπρεσο??κουρααααγιοοοοο !τα φιλιά μου

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανουλομπεμπακια!!!!

Καλα Νικη μου κ εμένα για μια φορα ήταν, σήμερα ήταν πάλι το κλασσικό προγράμμα!!

Δέσποινα μου, συλλυπητήρια, βα ζείτε να την θυμοσαστε!

Του αλλαξα το γάλα χθες,απο Μονή μου, μήπως φτιάξει το πωποπροβλημα.. Τώρα κοιμάται με πιπιλα ο πιπιλοβιος. Σήμερα θα πάω στο Μαγαζι,πάω να δω το φόρεμα για το γάμο, να δω τι θα βάλω.κοντό η μακρύ..;;;; Ιδού το ερώτημα.. ;;; Ουφ..

Χριστινα,16 ώρες;;;;;;;; Σίγουρα αξιζεις το βραβείο!!! Πιπιλα της δίνεις;; Μήπως δεν χορταινει να αλλάξεις γάλα;;;

Την καλημέρα μου!!! Ξυπνηστεεεεε!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα αννούλα με την όμορφη κόρη και τον πιπιλόβιο μανωλάκη!!!ψώνια εεε??κόντο φόρεμα να πάρεις είναι πιο ευκολοφόρετο μετά!τα καλά μακριά φορέματα μπαίνουν στανταρ στην ντουλάπα μετά και δύσκολα ξαναφοριούντε!άντε καλά ψώνια!αν είχα τουτου θα έρχόμουν παρέα σου!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:καλημέρα αννούλα με την όμορφη κόρη και τον πιπιλόβιο μανωλάκη!!!ψώνια εεε??κόντο φόρεμα να πάρεις είναι πιο ευκολοφόρετο μετά!τα καλά μακριά φορέματα μπαίνουν στανταρ στην ντουλάπα μετά και δύσκολα ξαναφοριούντε!άντε καλά ψώνια!αν είχα τουτου θα έρχόμουν παρέα σου!

Καλημέρα Φωτεινη μου!!!! Κ ΕΣΥ στο τρέξιμο χθες ε;;;; με γεια κ το φορεματακι στη μπουμπού!!!
Κοντο ε;;; Προς τα κει ήμουν κ εγω. Πρέπει να περάσω κ απο τα benetton να αλλάξω κάτι.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
όσες φορές έκανα το λάθος και πήρα για καλό μακρύ το μετάνιωσα αννούλα μου!γιατί το μακρύ κάνει σε τουαλέτα και θα πρέπει για να το ξαναβάλεις να πας κάπου που δεν θα το έχουν ξαναδει γιατί χτυπάει στο μάτι,ενώ το κοντό με άλλα αξεσουαρ δεν χτυπάει και τόσο!μόνο ένα μακρύ έβαλα 4 φορές γιατί ήταν άσχετος ο κόσμος ..στον γάμο της αδερφής μου,όταν έγινα κουμπάρα 2 φορές και σε έναν γαμο μιας φίλης!τα υπόλοιπα στην ντουλάπα!και τόσα λεφτά πεταμένα!που θα πας>ν.ιωνία??

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:όσες φορές έκανα το λάθος και πήρα για καλό μακρύ το μετάνιωσα αννούλα μου!γιατί το μακρύ κάνει σε τουαλέτα και θα πρέπει για να το ξαναβάλεις να πας κάπου που δεν θα το έχουν ξαναδει γιατί χτυπάει στο μάτι,ενώ το κοντό με άλλα αξεσουαρ δεν χτυπάει και τόσο!μόνο ένα μακρύ έβαλα 4 φορές γιατί ήταν άσχετος ο κόσμος ..στον γάμο της αδερφής μου,όταν έγινα κουμπάρα 2 φορές και σε έναν γαμο μιας φίλης!τα υπόλοιπα στην ντουλάπα!και τόσα λεφτά πεταμένα!που θα πας>ν.ιωνία??

Ναι, στο Ρούλα, το ξέρεις;; Είναι πελάτης αυτός που το χει, κ θέλω να τον προτιμησω..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κάτι μου λέει αλλά εχω να πάω ν.ιωνία αιώνες...τα δικά μου τα έπαιρνα σε ένα που είναι μετά το φανάρι του παλιου εμπορικού κατεβαίνοντας αριστερά αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε γαμώτο..είχε πάντα πολυ ωραία ρούχα!το ρούλα που είναι?ααα το θυμήθηκα λεγεται persona mia...νομίζω...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:κάτι μου λέει αλλά εχω να πάω ν.ιωνία αιώνες...τα δικά μου τα έπαιρνα σε ένα που είναι μετά το φανάρι του παλιου εμπορικού κατεβαίνοντας αριστερά αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε γαμώτο..είχε πάντα πολυ ωραία ρούχα!το ρούλα που είναι?ααα το θυμήθηκα λεγεται persona mia...νομίζω...

Το Ρούλα είναι απέναντι απο τον γρηγόρη κ δίπλα το δεύτερο Μαγαζι..

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω περάσατε όλες υπέροχα το σ/κ. Εμείς βγήκαμε για φαγητό και όταν ήρθαμε σπίτι δεν είχα κουράγιο για τίποτα. Με το ζόρι έκανα μπάνιο την μικρή. Λες και έσκαβα.
Άννα κοντό να πάρεις συμφωνώ με την φωτεινή.

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα κ καλή εβδομάδα κι από εμάς....
είμαστε λίγο αδιάθετοι κ περάσαμε το σ/κ με γκρινια κ παράπονο ακόμη κ στον ύπνο.. κάτι το πονάει το καημένο κ διαμαρτύρεται, ευτυχώς ήσυχα..
Είναι κ βουλωμένες οι μυτούλες του κ βάζουμε θαλασσινό νερό..
Το κόλλησα το παιδάκι μου η δόλια μάνα... ελπίζω να του περάσει γρήγορα..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
*anna* έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω περάσατε όλες υπέροχα το σ/κ. Εμείς βγήκαμε για φαγητό και όταν ήρθαμε σπίτι δεν είχα κουράγιο για τίποτα. Με το ζόρι έκανα μπάνιο την μικρή. Λες και έσκαβα.
Άννα κοντό να πάρεις συμφωνώ με την φωτεινή.
καλημερα αννα!εγώ δεν την εκανα χτες ειναι βρωμιαραααα!τέτοια ωρα που τελειωσα και με την κουραση που ειχα δεν επαιζε!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα συνονοματη!! Thanks!!

Ακαρδη μάνα, κακουργα, τι του έκανες του παιδιού;;; Χαχαχα!! Γιωτακι περαστικά στον μπομπιρα σου!! Αφού τον θυλαζεις, θα του περάσει γρήγορα!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Δεσποινακι μου συλληπητηρια ,ζωη σε εσας!!

Χριστινακι μου οντως πρεπει να ειναι η πιο ξενυχτισα η Αντριανουλα σου,υπομονη κοριτσακι μου!!

Φωτεινακο ωραια τα περασες εε??μπραβο εγω δεν εχω κουραγιο ακομη για τραπεζια και ετοιμασιες παρολο που τρελαινομαι!!

Αννουλα μου εχει δικιο η Φωτεινη κοντο φορεματακι να παρεις!!!

τα δικα μας τωρα χθες κοιμηθηκε μετα απο πολλα πονακια κ γκρινια 4ωροοοοοο γιουπιιιι πηραμε και πιπιλιτσα απο προχθες και το χαρηκα απο το να βαλει το δαχτυλακι της αργοτερα!!
παω να την ταισω!!!κλαει η ζουζουνα μου!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιωτάκι μου περαστικά του!
ααααχ χαρουλακι μου μπράβο το 4ωράκι σας!θα δεις μερα με την μερα θα γινεται και πιο πολυ!τρελαίνομαι για τραπέζια και μαγείρεμα ρε παιδί μου!αρκει να εχω χρόνο απο τις άλλες δουλειές..χτες τα ε΄παιξα γιατι τα εκανα όλα παράλληλα...και παιδιά και μαζεμα καθαρισμα και μαγειρεμα...σκοτωμα!το ξερω οτι κι εσενα σου αρεσει γι΄αυτο σου εστειλα τον διαγωνισμο απο το coozina.το εχει ενας καλος φιλος!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουτε που θυμαμαι Φωτεινακο τον διαγωνισμο!!! Embarassed Embarassed Embarassed φαντασου!!
δεν εχω χρονο ουτε για μενα κανω μπανιο τρεχοντας και δεν προλαβαινω καν να φτιαξω τα μαλλια μου ειμαι σαν την τρελη και αισθανομαι χοντρη και απεριποιητη οποτε που μυαλο για τραπεζια και παρεες!!αν και τελη του μηνα που θα σαραντησω θα αρχισουν να ερχοντε ολοι μαζεμενοι!! Mad Mad Mad

Γιωτακι μου ακομα μυξουλες εχει ο μικρουλης εε??αντε γρηγορα να γινετε καλα μαμα και μπεμπουλης!!

Αννα μου σημασια εχει που βγηκες και ξεσκασες και εγω πως και πως περιμενω να αρχισω να βγαινω βολτουλες με την μικρη!!

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 26 215994

Χαρα μια απο τα ίδια.. δε προλαβαινω να φτιάξω τα μαλλακια μου και τσαντίζομαι... θα παω να κανω ενα πιο ευκολο κουρεμα γιατι τωρα χρειαζεται πολυ ώρα να ασχολούμαι και δε γίνεται...

Παω να βαλω κοτοσουπα!

http://www.creativebeez.gr

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Εμείς περάσαμε ένα εφιαλτικό πραγματικά Σκ!!! Ο μικρός δεν κοιμάται με τίποτα!!! Έκλεισε 12ωρο με μισή ώρα ύπνο! Κοιμάται ΜΟΝΟ στο στήθος και το βράδυ θέλει να έχει το στήθος ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο στόμα του, ακόμα και αν δεν τρώει! Μόλις πάω να τραβήξω το στήθος ή μόλις του φεύγει από το στόμα ξυπνάει και κλαίει...δεν ηρεμεί παρά μόνο αν τον βάλω ξανά στο στήθος! Μας ψόφησε!!! Όλη μέρα γκρινιάζει γιατί νυστάζει, έχει κατακόκκινα κουρασμένα ματάκια, αλλά δεν κοιμάται με τίποτα!!! Δε φαίνεται να πονάει....πείτε με τρελλή αλλά φοβάμαι μην έχει κάτι που δεν τον αφήνει να κοιμηθεί...μόλις πάει να κοιμηθεί, τινάζεται πολύ απότομα ανά 2λεπτό και φυσικά μετά από μερικά τινάγματα εκνευρίζεται και κλαίει. Το ξέρω ότι τινάζονται τα μωρά, αλλά τόσο πολύ;;;;; ΤΟ μωρό μου υποφέρει!!!Ποτέ δεν υπήρξε πολύ του ύπνου, αλλά τουλάχιστον κοιμόταν κάτι 30λεπτα ανά 2-3 ώρες τη μέρα και το βράδυ, αν και ξυπνούσε συχνά, έτρωγε και ξανακοιμόταν! Όλη τη βδομάδα που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα ανύσηχος, αλλά αυτό που μας έκανε το Σκ ήταν φρίκη!!! Λέτε να μας εκδικείται που προσπαθούμε να τον μάθουμε να κοιμάται στο κρεβάτι του;;;;; Δεν ξέρω κορίτσια...είμαι σχεδόν απελπισμένη...δεν ξέρω που θα πάει όλο αυτό!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρες.....!!!!Είμαι μυγιάγκιχτη το ξέρω και υπερβολική τι να κάνω όμως είναι ο μονάκριβος μου.....τα λέω αυτά διότι χθές έβγαλε σα γουλιά ψιλομεγάλη...θα έλεγα εμετό αλλά είναι κάτι ενδιάμεσο...και μετά μου πάτησε και μια ελάχιστη διάρεια η οποία και αυτή ήταν κάτι ενδιάμεσο...βάλαμε θερμόμετρο δεν είχαμε πυρετό πήρα παιδίατρο μου είπε να σταματήσω να δίνω χαμομήλι και μόνο κανονικό γάλα...κακά δεν ξαναέκανε αλλά μου ξαναέβγααλε ελαφρώς μεγάλη γουλιά...βέβαια το παιδί είναι μέσα στη τρελή χαρά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.....ο παιδίατρος μου είπε οτι μπορει να είναι γαστρεντερίτιδα αν το ξανακάνει...να τον παρακολούθησω και θα δούμε....από χθές το βράδυ αφού μου το κάνε δεν ξαναέχεσε!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kkkk έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Εμείς περάσαμε ένα εφιαλτικό πραγματικά Σκ!!! Ο μικρός δεν κοιμάται με τίποτα!!! Έκλεισε 12ωρο με μισή ώρα ύπνο! Κοιμάται ΜΟΝΟ στο στήθος και το βράδυ θέλει να έχει το στήθος ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο στόμα του, ακόμα και αν δεν τρώει! Μόλις πάω να τραβήξω το στήθος ή μόλις του φεύγει από το στόμα ξυπνάει και κλαίει...δεν ηρεμεί παρά μόνο αν τον βάλω ξανά στο στήθος! Μας ψόφησε!!! Όλη μέρα γκρινιάζει γιατί νυστάζει, έχει κατακόκκινα κουρασμένα ματάκια, αλλά δεν κοιμάται με τίποτα!!! Δε φαίνεται να πονάει....πείτε με τρελλή αλλά φοβάμαι μην έχει κάτι που δεν τον αφήνει να κοιμηθεί...μόλις πάει να κοιμηθεί, τινάζεται πολύ απότομα ανά 2λεπτό και φυσικά μετά από μερικά τινάγματα εκνευρίζεται και κλαίει. Το ξέρω ότι τινάζονται τα μωρά, αλλά τόσο πολύ;;;;; ΤΟ μωρό μου υποφέρει!!!Ποτέ δεν υπήρξε πολύ του ύπνου, αλλά τουλάχιστον κοιμόταν κάτι 30λεπτα ανά 2-3 ώρες τη μέρα και το βράδυ, αν και ξυπνούσε συχνά, έτρωγε και ξανακοιμόταν! Όλη τη βδομάδα που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα ανύσηχος, αλλά αυτό που μας έκανε το Σκ ήταν φρίκη!!! Λέτε να μας εκδικείται που προσπαθούμε να τον μάθουμε να κοιμάται στο κρεβάτι του;;;;; Δεν ξέρω κορίτσια...είμαι σχεδόν απελπισμένη...δεν ξέρω που θα πάει όλο αυτό!!!!

Δοκίμασε όταν τινάζει τα χέρια να του τα κρατάς....μου το κάνει και ο δικός μου και του τα πιάνω και τα κρατάω για λίγη ώρα και μάλλον νιώθει κάπιου είδους ασφάλεια και τον ξαναπαίρνει ο ύπνος θέλει υπομονή μπορεί να κάτσεις και μισάωρο και μια ώρα πιάνοντας τα!!!Καλημέρα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις