Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μετα απο ενα μισαωρο σειρηνας...κοιμηθηκε!
χαζο-κολικοι!ας τα ειχα εγω και οχι το μικρουλικο!ουφ!δε προλαβα να διαβασω τπτ ακομα....

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ κ εμεις εχουμε μπλεξιματα με τις αγκαλιες!!! αλλα τις τελευταιες μερες δειχνουν κ λιγο καλυτερα τα πραγματα!!
Πλεον τον ταιζω στο ρηλαξ και του αρεσει μετα να καθεται εκει! σημερα για πρωτη φορα τον πηρε κ ο υπνος εκει! Επισης εκει που για να κοιμηθει ηθελε βολτα, τραγουδι κ απορροφητηρα... χτες κ σημερα τον εβαλα ξυπνιο στην καλαθουνα με πιπιλα (που την κραταγα εγω, γιατι μονος του δεν μπορει να την κρατησει)και κοιμηθηκε!!! για να δουμε... μπας κ γλυτωσουμε τον ορθοπεδικο!!!

Χριστινακι μην της δινεις γαλατακι με το πρωτο κλαμα... κοιτα μα την ξεγελας λιγο με βολτες κ παιχνιδια, ωστε να σου ερθει γυρω στο 3ωρο το ταισμα ή εστω 2,30ωρο. Η παιδιατρος μου ειπε οτι πειναει οταν εχει το σπαρακτικο το κλαμα, αν χαζοκλαιει ή γκρινιαζει δεν ειναι για φαγητο... κατι αλλο φταιει. Μπορει να θελει αγκαλια, παρεα, να της μιλησεις...

Μαριανθη μου ελπιζω να τα βρουνε συντομα στην πολυκατοικια, αν κ ειμαστε 27 διαμερισματα, γιατι με τα κλιματιστικα δεν γινεται καλη δουλεια!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
που γυρνάτε όλες???βολτάρετε???
σιδέρωσα,έκανα μπανιο την μικρή την τάισα κοιμήθηκε και σημάινει οτι πάει το συνεχές βραδινο υπνάκι μου!ψήνω μια πιτσούλα γιατι με έπιασε μια λιγουρίτσα,ο γιωργος πήγε σ/μ !!!Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 654316(την γλιτωσα γιατι βαριόμουν να ντυθώχαχαχαχ)βγήκε για λίγο και ο μεγάλος τελειωσε το διάβασμα!ουφφφφ!επιτέλους τέλος για σήμερα τα διάφορα!αυριο θα έρθουν κάτι φίλοι το απόγευμα και το φοβερό...ο γιώργος θα πάει στις 11 στην δουλειά για λίγο μόνο...!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 654316
καλά αυτό έχει να γίνει...ούτε και ξέρω απο πότε!
μόνη μου μιλάωωωωω???

marianthi_m

marianthi_m
Εγω προσπαθω να τον κοιμίσω σχεδον μία ώρα... θα πεινασει πάλι σε λίγο.. αχ! ειναι πολυ τσίτας! δεν ησυχαζει με τιποτα.. κοιταει γυρω γυρω τα πάντα.. δε χαλαρωνει αυτο το παιδι...πφφφ

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:Εγω προσπαθω να τον κοιμίσω σχεδον μία ώρα... θα πεινασει πάλι σε λίγο.. αχ! ειναι πολυ τσίτας! δεν ησυχαζει με τιποτα.. κοιταει γυρω γυρω τα πάντα.. δε χαλαρωνει αυτο το παιδι...πφφφ
τι τραβάς κι εσύ βρε μαριανθάκο μου...άστον ξύπνιο δεν θέλει να κοιμηθεί..αφού είναι σαββατόβραδο μπορεί να έχει κανονίσει για ποτάκι το παιδί...τι θες να τον βάλεις για υπνο??/μήπως δεν του αρέσει η διακόσμηση και κοιτάει να δει τι θα αλλάξει???χαχαχαχαχαχαχ μη με βρίσεις έεεεε???

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννούλα που είσαι σήμερα οεοοοοο??έχεις πήξει???καλεεεε που είστε όλες??/μόνο εγώ και η μαριάνθη ??μας αφήσατε μόνες??φτου σας!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τωρα μπορεσα να την κοιμησω λιγο της εβαλα και πιπιλα καλα πολυ πλακα!!ολο το απογευμα την καναμε βολτα την καρφιτσουλα στον ωμο οπως κ εσυ Μαριανθακο μου κ τωρα που ηρεμισε θα φαω ενα μηλαρακι κ τρεχω στο κρεββατι γιατι σε λιγο θα εχει Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 401147

Φωτεινακο παλι παρεουλα θα εχεις αυριο εε??αντε τυχερουλα!!

καληνυχτα κοριτσακια μου τα λεμε το πρωι!!φιλακια πολλα και στα ζουζουνακια σας και ας κοιμηθουν οοοοολλλοοοοο το βραδυυυυυυ!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 40746 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 40746

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 531909 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 531909 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 531909

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επιτέλους κατάφερα κ μπήκα.. Σας διάβασα αλλα sorry, δεν θα σχολιάσω τίποτα γιατί είμαι πτώμα..
Ηρθε η κοπέλα σήμερα κ έκανε δουλειές κ εγω κατεβασα όλη την ντουλάπα μου κ έβγαλα χειμωνιάτικα μαζεψα καλοκαιρινά, έβαλα πλυντήρια, τόσα που να δω ποτε θα τα σιδερωσω. Σήμερα έδωσα στον μικρο πιπιλα, κ την πήρε αμέσως, τώρα σιγουρευτηκα ότι κάθε παιδι είναι διαφορετικό. Την κόρη μου την παλευα επί μια εβδ, κ τελικά δεν πήρε κ αυτός κατευθείαν. Αλλα τουλάχιστον ήταν πιο ήσυχος σήμερα.Οηγαμεβκ σ/μ κ μετα μια βόλτα για καφεδάκι!!
Έχω κ έναν πονοκέφαλο, άλλο πράγμα..
Καληνύχτα φιλεναδιτσες!!

emilou

emilou
Καληνυχτα κ απο μενα!!!

Τελθκα ο δικος μου ειναι ο πιο ξενυχτης!!! Δεν φταιει βεβαια αυτος, πηγαμε στα πεθερικα μου για φαγητο 10 το βραδυ, ξαγρυπνησε το μωρο!! Παλικαλα που καταφερε να κοιμηθει κ τωρα!!
Η πεθερα μου του πηρε κ δωρο μια φορμιτσα... Για 18 μηνων!!!!!!! confused confused confused καλον υπνο σε ολα τα μωρακια!!!! (για να κοιμηθουν λιγο κ οι μαμαδες!!!)

Πάντως αυτο το τελευταια κοιμαμαι, πρωτη ξυπναω να δω ποτε θα το συνηθίσω!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε παλι θα πω τα δικα μου εγω.....Ο Αγγελος ξυπνουσε καθε 3 ωρες την μερα και καθε 2 την νυχτα εγω ημουν καπως ετσι.... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 534787
Ελεγα ποτε θα κοιμηθει ενα ολοκληρο βραδυ να κοιμθω να κανω το ενα το αλλο....
Το πρωτο βραδυ που κοιμηθηκε σερι δεν κοιμηθηκα εγω.....
Το παιδι κατι εχει!!!Γιωργο Γιωργοοοο ΓΙΩΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ γιατι δε ξυπναει??? Αγαπη δε θα φαει το παιδι??ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ??? και αυτο κρατησε για 3 περιπου βραδια ωσπου χωνεψα την ιδεα οτι τελος το βραδινο ταισμα....Αυτα απ την χαλαρη και μοντερνα μαμα Ναντια...... Laughing
Αχ ακομα τα βραδια ξυπναω στον υπνο μου μην ξυππνησει και δε τον ακουσω.....Σα χαζη !!!!!Και ο Γιωργος που με ακουει να κανω την σβουρα μου λεει ηρεμα πλεον οτι αμα κατσω ξυπνια στις 7 που ξυπναει δε θα τον ακουσω!!!!με ψυχαναγκασμο τα βγαζω περα....ειμαι τρελη!!!!
Καληνυχτα και πολλα φιλια στα μικρα σας!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emilou έγραψε:Καληνυχτα κ απο μενα!!!

Τελθκα ο δικος μου ειναι ο πιο ξενυχτης!!! Δεν φταιει βεβαια αυτος, πηγαμε στα πεθερικα μου για φαγητο 10 το βραδυ, ξαγρυπνησε το μωρο!! Παλικαλα που καταφερε να κοιμηθει κ τωρα!!
Η πεθερα μου του πηρε κ δωρο μια φορμιτσα... Για 18 μηνων!!!!!!! confused confused confused καλον υπνο σε ολα τα μωρακια!!!! (για να κοιμηθουν λιγο κ οι μαμαδες!!!)

Πάντως αυτο το τελευταια κοιμαμαι, πρωτη ξυπναω να δω ποτε θα το συνηθίσω!!!
Ενταξει ολοι αγοραζουν μερικα νουμερα μεγαλυτερο .....Εσενα το παρακανε λιγο.....Σκεψου οτι μετραει η κινηση που εκανε......... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 4872

https://facebook.com/nantia.naturally

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα α α ξύπνησε ο κύριος και τον ταιζω. . Από τις εννέα ξύπνησε στης μια και μίση και μετα τωρα. . Μια χάρουλα. . φτου φτου σκορδα.

Να έχετε ολες μια ωραία Κυριακή

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και να είναι ηλιόλουστη, εδώ τουλάχιστον είναι. Εμείς απο τις 9 ξυπνήσαμε στις 4:30 και τώρα πάλι την ταΐζει ο μπαμπά της.Εγω το καφεδάκι ο μικρός πλειστεσιον και σε λίγο φεύγουμε για εκκλησία.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!
ηλιολουστη η μερα σημερα!θα παμε στη μανουλιτσα για φαγητο.μωρε ενω καθαρισα εδω και 10 μερες...παλι εχω καφε υγρα.ειχε μαζεψει αιμα η συρραφη,μου τη καθαρισε ο γιατρος και τωρα τη βλεπω παλι διογκωμενη.σας εχει τυχει εσας τις ''παλιες''?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιουπιιιιιιιιι!!!!! Ο άντρας της ζωής μου κοιμήθηκε στις 11.30 κ ξύπνησε στις 6!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 328109
Έφαγε λίγο κ ξανάκοιμηθηκε κ τώρα ξύπνησε!!!βέβαια εγω είχα ανοίξει κ το φως μου απο τις 4, λέω όπου να ναι θα ξυπνήσει, κ τελικά κοιμομουν με το φως ανοιχτό..
Σήμερα ήταν να πάμε εκκλησία να κοινωνησει η μικρη κ ακόμα κοιμάται..προκειμένου να μην πάμε..γιατί όταν είναι να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω ξύπναει απο τις 7.30.. Γιατί προηγούμενη Κυριακη, δεν κοινωνησε, εκλαιγε κ γίναμε ρόμπα.

Θα ντυθουμε κ θα πάμε για καφεδάκι με τα κουμπαρακια μας!!!

Σοφακι, όχι δεν μου έχει τύχει αυτο που λες, κ στο πρώτο ειχα πααααααραααααα πολλα ραματα, μεσα εξω..αλλα προχθές που " πήρα απο Μονή μου το οκ" για αυτο που ξέρεις Wink ειχα λίγο αιματακι..

Εμη. Δεν μπορείς να το αλλάξεις;;; Κ η δικιά μου έχει αυτήν την τάση, να τα παίρνει όλα πολυ πιο μεγάλα..

Την καλημέρα μου κ καλη Κυριακη να έχουμε!!!!!

Φιλακια!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα!αννούλα έκανες πάρτυ τελικά εεε??είδες το παιδάκι σου βρε??!εμένα κοιμήθηκε απο τις 10-5.30 και μετά ξύπνησε στις 9.30 και κοιμάται πάλι!βασικά κοιμούντε όλοι ακόμα!πίνω καφεδάκι με ησυχίαααα!ωραίο πράγμα ρε φιλε!ο γιώργος γύρισε απο τν βόλτα κατα τις 11.30 διαβάσανε με τον μικρό αστεριξ και πήγανε για υπνο..εμενα με πήρε ο υπνος στον καναπε,σηκώθηκα κατα τις 3 και λεω ας μην πάω με΄σα θα ξυπνήσει και με ξαναπήρε στον καναπέ!τελικά στο κρεβάτι μου πήγα στις 6 που τελέιωσα με το ταισμα της μικρής!δεν πειράζει τουλάχιστον κοιμήθηκα!θα φτιάξω καφεδάκι του αντρούλη μου και θα μαγειρέψω..δουλειές δεν κάνω βαριέμαι μόνο την σκάλα θα σκουπίσω που είναι χάλια και περιμένω κόσμο το απόγευμα!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!
ηλιολουστη η μερα σημερα!θα παμε στη μανουλιτσα για φαγητο.μωρε ενω καθαρισα εδω και 10 μερες...παλι εχω καφε υγρα.ειχε μαζεψει αιμα η συρραφη,μου τη καθαρισε ο γιατρος και τωρα τη βλεπω παλι διογκωμενη.σας εχει τυχει εσας τις ''παλιες''?
καλημέρα σοφάκι μου!δεν μου έτυχε σε καμία γέννα,δεν παίρνεις τον γιατρό σου ένα τηλ??

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσιααααααααααα!!!!!!
Χθες δεν είχα το laptop γιατί το πήρα ο γιώτης στην υπηρεσία. Τι κάνετε? Μου λείψατε. Σήμερα θέλω βόλτα αλλά ο γιώτης είναι πτώμα. Τελικά με σπίτι τίποτα ακόμη. Δέν μπόρεσα να διαβα΄σω της 3 σελίδες που γράψατε χθες.
κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα γιατί έλειπε ο μπαμπάς μας και κοιμήθηκε απο της 9:30 μέχρη της 4:30. ΤΕΛΕΙΑ!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 536304 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 536304 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 536304 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 25 536304

emilou

emilou
Καλημέρα μανουλομωρακια'!!!!

Εμεις χτες το βραδυ για πρωτη φορα απο τοτε που γεννηθηκε, ειχαμε μανουρες!! Επειδη προσπαθω να του κοψω τις αγκαλιές, τον κοιμιζω με πιπιλα, που την κραταω εγω!!! Χτες ομως μεχρι στις 3+ οταν επεφτε η πιπιλα απο το στομα εκλαιγε!! Κ αντε παλι απο την αρχη, μεχρι που ημουν πολυ κουρασμενη κ τον αφησα... Κ κοιμηθηκαμε καλα κ οι δυο!!!!

Κ εμεις σημερα εχουμε τραπεζι τους νονους του!!!

Αννα μου θα το αλλαξω, απλα ηθελα να ξερα πως κατεληξε σ αυτο το νουμερο!! Το χε ξανακανει οταν γεννηθηκε του ειχε φερει ενα καλοκαιρινο πολο μπλουζακι 6-9μηνων, που τοτε θα ειναι καταχειμωνο!!!!!!!!

Καλη κυριακη ναχουμε'!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα άννα και εμάκο μου!φιλάκια στα ζουζούνια σας!θα σας αφήσω προσωρινώς για να ξεκινήσω...ψιλομάζεμα,θα φτιάξω μάφινς σοκολάτας και πορτοκαλιού,έβγαλα να ξεπαγώνουν χοιρινό,λουκάνικα και κιμάς γιατί το απόγευμα θα έχω φίλους και θα φάμε κάτιτις, να έχω και φαγητό για άυριο..να σιδερώσω όσα έμειναν κτλ...!θα είμαι online μην πείτε πολλά για να προλαβαίνω να σας διαβάζω!τα φιλιά μου σε όλες

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπόοοοοον....έψησα τις 2 δόσεις μαφινς,καθάρισα την κουζίνα και συνεχίζω...θα κάνω χοιρινό τηγανιά με ρυζάκι για μας και τους φίλους μας,μακαρόνια με κιμά για τον γιόκα μου για αύριο και λουκανικάκι ψητό στην λαδόκολα!σε καμια ώρα όμως θα ξεκινήσω..θα πιώ λίγο καφεδάκι και θα μαζέψω τα ρούχα που σιδέρωσα χτες και αυτά που είναι απλωμένα!μην έιναι και κ@λος το σπίτι που θα έρθουν τα παιδιά!αυτάααα!που γυρνάτε όλες??

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο βρε χρυσοχερα φωτεινη!!!
Εμείς γυρίσαμε, μαγειρεψα κ εγω μακαρονια με κιμά,ταισα την νεολαία, κ λέω να κοιμηθώ καμία ωριτσα, δηλαδή όσο κοιμάται ο κύριος πιπιλας..γιατί μόλις ξυπνήσει θα τον παραδώσω στον πατέρα του κ έχω ένα βουνό ασιδερωτα.., θα έρθει βέβαια η κοπέλα κ την Τρίτη, αλλα έχει άλλες δουλειές να κάνει, άρα θα τα κάνω εγω.. Sad
Το βραδάκι περιμένουμε τους κουμπάρους στο Σπιτι, γιατί το πρωι δεν βόλεψε να ερθουν!! Cu μεταααααα!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλιτσες και γλυκα μωρακια!!

Σοφακι παρε τον γιατρο καλυτερα γιατι να ειναι πρησμενο??

Φωτεινακο,Αννουλα και Εμη επισκεψεις εχετε ολες εε??εμενα ηθελαν να ερθουν ενα ζευγαρι φιλοι του Γιαννη κ τελικα ειπα οχι γιατι ηθελα να κανω καμια δουλια κ να χαλαρωσω κ εγω λιγο μιας κ θα ηταν σπιτι ο Γιαννης!

επιτελους εκανα δουλιτσες στο σπιτι σκουπισα σφουγγαρισα καθαρισα την κουζινα αεριζω και τα χαλια και το απογευματακι θα τα στρωσουμε επιτελους!
ηρθε κ η πεθερα επισκεψη με ενα κιλο κολωνια κ ηθελε να παρει την μπεμπα αγκαλια κ της λεω παρτην αλλα αλλη φορα να μην φορας τοση κολωνια δεν κανει χιχιχι
να ρωτησω και κατι μου εχει βγαλει κατι μικρα σπυρακια στα μαγουλακια της ειναι λετε απο τα φιλια που της δινω εγω κ ο μπαμπας της με τα γενια ή μπορει να εχει αλλεργια σε κατι...μηπως σε κατι που εφαγα εγω???? confused confused

φιλια προς το παρον παω παλι να βαλω κανενα πλυντηριο και να ξαπλωσω κανενα 10 λεπτο γιατι θα ξθπνησει σε λιγο παλι η μπουμπουκα!!

φιλακια κοριτσακια μου!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλιααααααααααααααα!!!Ενώ το βράδυ κοιμόμαστε 9ώρα το πρωί χθές και σήμερα με έχει ταράξει στα μισάωρα...κοιμάται μισή ώρα και ξυπνάει...!Λοιπόν χθές πήγαμε Jumbo...ψωνίσαμε για το μπέμπη της Playfish ένα καθρεφτάκι που έχει 3 μακρινά΄ρια και όταν το τραβάς κάνει φωνές από ζώα της ζούγκλας ο μπέμπης έχει ξετρελαθεί...επίσης ψώνισα και για τα γατιά μου.... μαξιλάρες και ξυστήρια των νυχιών..τι να κάνωωωωωω εντωμεταξί χθές κοίμηζα το μπέμπη κατάτις οχτώ...και μου στέλενι εννιά μνμ η αδερφή μου οτι είδε το ΤWillight...!!!Πήγα να σκάσω η μάνα....αλλά τι να κάνω έγινα μάνα....αφήστε που έβλεπα Barbie στα μουγκά διότι δεν είχε τίποτα η τηλεόραση!!!Σήμερα έχω κάνει τις δουλειές....έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι...καθάρισα υπόγειο από τρίχες και τέτοια από τις γάτες(εκεί τις έχω)έβαλα 2 πλυντήρια ...και ευτυχώς μαγείρεψε η αδερφή μου!!!!Σας φιλώ να προλάβω να κάνω μπάνιο η μάνααααααααααα!!!

emilou

emilou
Τωρα φυγανε οι κουμπαροι μας κ λεω μα κοιμηθω κ εγω καμια ωριτσα!!!

Θελω κ εγω twilight!!!!!!
Προς το πςρον βολεύομαι με τοthe vampire diaries, που εχω κατεβασει ολα τα επεισόδια κ τα βλεπω!!!

Φιλιαααα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις