Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
590 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 590 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εβλεπα αυτο το βιντεακι που εβγαλε η Βικη για την περιποιηση των μωρων!!
Εσεις τα στεγνωνετε με το πιστολακι??εγω φοβαμαι να το βαλω κ του βαζω ενα σκουφακι μεχρι να στεγνωσουν τα μαλλια του... βλακεια?
επισης απο την μπανιερα πως το ξεπλενετε? βαζω ενα μπολακι με καθαρο νερο διπλα κ του ριχνω, δεν τον κανω με ντουζ μην εχει εναλλαγες η θερμοκρασια!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμη μου, εγω τον ξεβγαζω με το τηλ ντουζ..πιστολακι δεν του κάνω γιατί έχουμε 5 τρίχες όλες κ όλες..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοειται Εμη μου τωρα θα γινει η συναντηση Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
εσυ πρεπει κανονικα να του κανεις πιστολακι κ εγω δεν της κανω γιατι κ μονο που την σκουπιζω με την πετσετα κ την χτενιζω εχουν στεγνωσει!!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?
Ζηλεύω που θα πάτε όλες μαζί για καφεδάκι αλλα πέφτει λίγω μακριά για να έρθω! χιχι

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κουκλες μανουλες!!
Μου λειψατε και μενα παραααα πολυ, σας διαβαζω καθημερινα για να δω πως μου ειστε αλλα δεν εχω χρονο δυστυχως να απαντω παντα..

Φωτεινουλα μου πως εισαι κοριτσαρα;; αχχ αυτος ο καναπες!!! Και μενα της αρεσει να κοιμαται πανω μ αλλα δεν την αφηνω γιατι φοβαμαι να μη μαθει!

Γιωτακι μου διαβασα τωρα οτι αρρωστησατε;; περαστικα σας γλυκεια μου. πηγατε εμπορικο;; υπεροχα ρουχαλακια και σκουφακι!!!

Ινα μου ειναι πολλα τα μαθηματα που τους βαζουν στο σχολειο. και στην κυπρο καπως ετσι και ειναι δυσκολο για ενα εργαζομενο ειδικα γονιο να καθεται μαζι τους. σιγα σιγα θα μαθει να διαβαζει μονος του και θα απαλλακτεις και εσυ απο αυτο το βουνο.. σε θαυμαζω παντως εισαι σουπερ μαμα!!

Χαρα μουυυ τι κανεις;; ειναι καλυτερα η μπεμπουλα σου οσο αφορα τους κολικους; σταγονεσ της δινεις;; εμενα την ειχαν βοηθησει πολυ

Εμη μου τι κανει ο μαλλιας;; μα αρρωστησε;; τι επαθε;;οσο αφορα τα μαλλια εγω της τα στεγνωνω με πιστολακι μινιατουρα ναι! και της αρεσει!!

Αννουλα μ ψαχνεις φορεματακι αποτι καταλαβα;; αντε να αλλαζει και η διαθεση!! εγω τις πυτζαμες δεν τις εβγαλα ακομα! οσο αφορα τα κακακια δοκιμασε γλυκανισσσο!! δοκιμασε να του δωσεις σκεττο γλυκανισσο και θα δεις ποσο θα δουλεψει. το χαμομηλι δε βοηθα τοσο

Συμπεθερακο ειναι ουαοοο ο γαμπρουλης και υπναρας οχι σαν τη δικη μου!! να σου πω δεν πειναει το μωρο που κοιμαται τοσες ωρες ομως; αυτο με τις γουλιτσες ειναι που αλλαξατε πιπιλα, θα συνηθισει! και μενα ετσι ωσπου και τη συνηθισε..

Τινακι μου χαιρομαι που επεστρεψες σπιτακι! δουλειες;; βρε κοριτσι κατσε να ξεκουραστεις και αυτες δεν τελειωνουν ποτε!! η προσαρμογη με τη μπεμπουλα μετα την απουσια πως ειναι; Very Happy η γλυκουλα σου μεγαλωσε; πηρε βαρος;; εμενα εφτασε 4500, γεννηθηκε 2800 σαν τη δικια σου.

Δεσποινακι μου συλληπητηρια για τη γιαγιουλα σου Crying or Very sad και μενα ειναι μεγαλη και σκεφτομαι τι θα κανω αν τη χασω ποτε.. θα χασω τη γη κατω απο τα ποδια μ... αλλα να ξερεις κανενας δεν πεθαινει ποτε.. εκει που ειναι τωρα σε αγαπαει και σε βλεπει και σε προσεχει απο ψηλα..

Μαριανθη μου με γεια το μαλλακι!!
Σοφακι μου, Κωνσταντινα, Νικολετα μου, και σε ολα τα κοριτσακια τα φιλια μου!

Η μπεμπουλα μ εμενα κοιμαται στο κρεβατακι της τωρα! μετακομισαμε απο το πορτ μπεμπε στο κρεβατακι. στην αρχη γκρινιαζε τωρα το εμαθε!! απο υπνο τα ιδια, συνεχιζουμε το διπλο εσπρεσσο!! ηθελα ομως τοσο πολυ να σας γραψω που μπηκα να σας τα πω στα γρηγορα!! Μου λειπετε κοριτσακια μου πολυ..
Κατα τα αλλα βαλαμε βαρος, εφτασε 4500 τωρα, δεν το πιστευω! εκανε μαγουλακια απο το μικροσκοπικο αδυνατο μωρακι που γεννηθηκε!!
Απο γκρινια καμποση αν δεν ικανοποιηθουν οι αναγκες μας! της βαζω ολη μερα τραγουδακια, χορευω μαζι της, παιζω. εμαθε και σηκωνει και το κεφαλακι της τωρα χεχε ειδικα αμα ειναι μπρουμυτα προσπαθει να αρκουδισει απο τωρα χαχα!! την πιπιλα ΔΕΝ τη θελει ομως και ακομα καιαν τη δεκτει της πεφτει συνεχεια..

marianthi_m

marianthi_m
Aυτη τη φορα το χουμε! Θα βρεθούμε σιγουρα!

Αννα Ορεστιάδα είσαι? χμμμ .. ενα αεροπλανακι κ εφτασες! Very Happy

http://www.creativebeez.gr

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα μωρε Άννα, τι είναι η Ορεστιάδα;; Δίπλα είναι!!!Smile

Χριστινακι μου πως είσαι; Μπράβο για το βάρος σας!! Μεγαλωνετεγρηγορα!! Καλα ο δικός μου την πιπιλα την πήρε στο δευτερόλεπτο, λες κ γεννήθηκε με αυτήν! Τουλάχιστον με αυτήν σταμάτησε να τρώει ανα 2 ωρο!!! Τα φιλια μου να δώσεις στην κοτσιδου σου!!

Το φόρεμα το πήρα ήδη, αλλα το άφησα για κοντεμα.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καφεδακι ακουω;;; αχ τι ωραια που θα πατε να γνωριστειτε κιολας απο κοντα!!

κοριτσια μ εγω θα ειμαι το γενναρη αθηνα μαλλον με τη μπεμπα οσες θελετε να βρεθουμε να γνωριστουμε.
Αννουλα μ θα ειμαστε και μεις στην εκθεση τελικα οποταν θα σε δω και εκει !

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ANNAST έγραψε:Έλα μωρε Άννα, τι είναι η Ορεστιάδα;; Δίπλα είναι!!!Smile

Χριστινακι μου πως είσαι; Μπράβο για το βάρος σας!! Μεγαλωνετεγρηγορα!! Καλα ο δικός μου την πιπιλα την πήρε στο δευτερόλεπτο, λες κ γεννήθηκε με αυτήν! Τουλάχιστον με αυτήν σταμάτησε να τρώει ανα 2 ωρο!!! Τα φιλια μου να δώσεις στην κοτσιδου σου!!

Το φόρεμα το πήρα ήδη, αλλα το άφησα για κοντεμα.

ααα τελεια! μεγεια λοιπον το φορεματακι!! μια χαρα αμα τη δεχεται τη πιπιλα.. ξερεις σε ποια ηλικια μαθαινουν να την περνουν μονα τους αμα πεσει;; εχω πονεσει το χερι μου παρε βαλε χαχα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μπεμπα πηρε ενα κιλο σε δεκαπεντε μερες!! και αυτο γιατι ο αγαπημενος μου της εβαζε κιντερτε σε καθε γευμα!! εννοειται ειναι γεματο ζαχαρη αυτο!! και εγω η χαζη δεν πηρα ειδηση!! ηθελε λεει να τη μεγαλωσει γιατι ηταν μικροσοπικη! σχεδον να τον σκοτωσω οταν μ το ειπε!! τωρα η μπεμπα κανει διατροφη χεχε

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:καφεδακι ακουω;;; αχ τι ωραια που θα πατε να γνωριστειτε κιολας απο κοντα!!

κοριτσια μ εγω θα ειμαι το γενναρη αθηνα μαλλον με τη μπεμπα οσες θελετε να βρεθουμε να γνωριστουμε.
Αννουλα μ θα ειμαστε και μεις στην εκθεση τελικα οποταν θα σε δω και εκει !

Εννοείται!! Θα είμαι σίγουρα, άρα θα βρεθούμε!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω Χριστινα μου, η κόρη μου δεν την πήρε ποτε κ την παλευα αρκετό καιρο.. Λογικά 3-5 μηνών;; Ξέρω κ εγω..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα οταν κανονισουμε συναντηση στη Θεσσαλονικη ελπιζω να μπορεσεις να ερθεις!!

Χριστινακι μου εμενα δεν μου εδωσε τπτ ο γιατρος για τους κολικους γιατι θηλαζω αποκλειστικα κ λεει δεν θελει να δωσουμε φαρμακο απο τωρα αν δεν θηλαζα θα βαζαμε χαμομηλακι στο γαλατακι!
εσυ συνεχιζεις τα ξενυχτια εε??που θα παει θα στρωσει κ η δικια σου η μπουμπου!τι εκανε καλε ο αντρας σου???χαχαχαχαχ

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρουλιτσα μ εχει ενα δικαιο ο γιατρος σου γιατι ειτε φυτικες ειτε οχι οι σταγονες εχουν φαρμακα μεσα.. και εγω της τις εκοψα για αυτο το λογο..
κλαμα απαρηγοτητο παλι η μπεμπα σημερα. ουτε στο ρηλαξ δεν ηρεμει!
Σκεφτομαι να της παρω απο αυτο που κουνιεται μονο του! Εχει καμια σας;; ειναι καλυτερα αυτα;;
νομιζω ειπε η Νικολετα μας οτι εχει

Tini13

Tini13
Χριστινάκι μου!! η Στελλίτσα έχει τέτοιο ριλάξ και είναι τέλειο! έχει και ταχύτητες για πόσο γρήγορα θέλεις να κουνιέται! το δοκιμάσαμε κι εγώ και η Ίνα στα μπεμπάκια μας όταν πήγαμε επίσκεψη!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το κακο με αυτα τα ριλαξ ειναι οτι ειναι πανακριβα και αν δεν καθεται τοτε ειναι τζαμπα τα λεφτα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:Χριστινάκι μου!! η Στελλίτσα έχει τέτοιο ριλάξ και είναι τέλειο! έχει και ταχύτητες για πόσο γρήγορα θέλεις να κουνιέται! το δοκιμάσαμε κι εγώ και η Ίνα στα μπεμπάκια μας όταν πήγαμε επίσκεψη!

Tινομαμα!! πως εισαι πως νιωθεις;;
νομιζω θα παρω τη μπεμπα να το δοκιμασει το ρηλαξ αυτο γιατι αποτι καταλαβα την ημερα αν δεν την κουνας δεν ηρεμα και εχουν κοπει τα χερια μου πηγαινε ελα χαχαχα.
Ναι Χαρα μου ειναι ακριβα, νομιζω καπου 200 εθρω ειναι και ευελπιστω να μου το κανει δωρο ο μπαμπας μου. με ρωτησε τι θελουμε δωρο και θα του πω αυτο αν αρεσει της μικρης

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε ξερω που να πρωτογραψω!!!!!!χιχι!!!!!τυχερουλες που θα βρεθειτε ολες μαζι....ποσο σας ζηλευω!!!!ελατε και προς τα εδω!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 328109

marianthi_m

marianthi_m
Χριστινάκι μας ελειψες! Μπραβο μεγαλωνει η μπέμπα! αχ αυτος ο μπαμπάς! Σε ποια εκθεση θα ειστε? εννοειτε μακαρι να βρεθούμε!

http://www.creativebeez.gr

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Χριστινάκι μας ελειψες! Μπραβο μεγαλωνει η μπέμπα! αχ αυτος ο μπαμπάς! Σε ποια εκθεση θα ειστε? εννοειτε μακαρι να βρεθούμε!

Μαριανθη σε έκθεση χρυσοχοιας!! Έχει μια μεγάλη το Γενάρη..

Εμείς πήγαμε στο Ιάσω να δω την φίλη μου που γέννησε χθες, κ μας έπιασε κ η βροχή μετα,σκ@τ@.. Μετα περάσαμε απο το mall να δω για παπουτσακιΑ, φυσικά κ δεν βρήκα τίποτα, ηπιαμε έναν καφε αστραπή κ πάλι πίσω σπιτάκι μας

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μολις τελειώσαμε και εμείς κάναμε μπανακι φάγαμε και τώραυπνος. Είχα παραγγείλει από μια κοπέλα από το φορούν το κρεμαστο για την κούνια της φισερ πραιζ. Το έβαλα πάνω από την κούνια στο χωρίο καθ τρελάθηκε ο μικρος. Το σηκού στο μεγαλείο.
Τωρα Χριστινάκι μου εγώ έχω κουνιστο ριλαξ και έχω βρει την υγεια μου. Μπαταριουλες και μουσικούλα και κούνια από ολα. Για εμενα ειναι κορυφή για τα παιδάκια τα ανυσηχα. Εγώ δεν το αγόρασα και δεν ξέρω τιμουλα ητανε της αδερφής μου γιατι το τρίτο παιδάκι της ητανε ο διάολος μεταμορφωμένος. Νομίζω γυρο στο 80 ευρω. Ειναι αυτο με την μελλισουλα θα δέος την φοτο στο φασε στην σελίδα μας.
Τωρα σας καληνύχτω γιατιπαω για μπανακι και ναννυ. Μας περιμένει μια δύσκολή μέρα μερί εμβόλιο cyclops Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 32 893968

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xara64 έγραψε:Αννα οταν κανονισουμε συναντηση στη Θεσσαλονικη ελπιζω να μπορεσεις να ερθεις!!

Χριστινακι μου εμενα δεν μου εδωσε τπτ ο γιατρος για τους κολικους γιατι θηλαζω αποκλειστικα κ λεει δεν θελει να δωσουμε φαρμακο απο τωρα αν δεν θηλαζα θα βαζαμε χαμομηλακι στο γαλατακι!
εσυ συνεχιζεις τα ξενυχτια εε??που θα παει θα στρωσει κ η δικια σου η μπουμπου!τι εκανε καλε ο αντρας σου???χαχαχαχαχ
Φυσικά και θα έρθω θεσσαλονίκη δέν ξέρω αν σας το είπα αλλα θεσσαλονίκη μένω.

Tini13

Tini13
Χριστινάκι μου έκανα σήμερα πάλι υπέρηχο, δεν έχει ακόμη υποχωρήσει τελείως η φλεγμονή, σαφώς όμως η εικόνα είναι βελτιωμένη. Γι'αυτό και μου είπαν να συνεχίσω την αντιβίωση σε χάπια άλλες δέκα μέρες και στο σπίτι. Νομίζω ότι δεν θα ξανακάνω ποτέ σεξάκι στη ζωή μου, πολύ απογοητευμένη είμαι!
Αννούλα κι εγώ θα έρθω αν συναντηθείτε επάνω στη Θεσ/νίκη κατά γιορτές μεριά!!!
Καλό ξημέρωμα κορίτσια! Όνειρα γλυκά στα ζουζούνια μας επίσης!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου δεν μπήκα καθόλου το είχε αγκαζάρει ο μικρός!ειμαι κομμάτια απο το χθεσινο ξενύχτι και το κόβω να την παταω και σήμερα.έφαγαν οι άντρες μου,εκανα μπανιο την μικρή,εψησα τυροπιτακια και κοτοπουλο πανε για το σχολειο του μικρου αυριο και νιώθω οτι θα καταρρευσω.ευτυχως δεν ειχε πολυ διαβασμα σημερα ο φίλιππος γιατι θα του ελεγα βλακείες του παιδιου!χαχαχα σε λίγο θα την πεσω καναπε μερια!
χριστινάκι μου μακαρι να ερθετε και να βρεθουμε όλες μαζι!φιλια

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καληνύχτα σας!παω να βάλω πιτζαμουλες και καναπε!φιλιά στα μουτρα σας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις