Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
441 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 441 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!μπηκα να σας πω για το εμβολιο π λετε..ειναι σε υγρη μορφη σενα μπουκαλακι κ το δινει ο γιατρος στο μωρο να το πιει ..το αλλο ειναι ενεσημο στο μπουτακι...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω στον αρτοπαρασκευαστη φτιαχνω χωρις προζυμι με ολικης αλευρι και λιγο σταρενιο με εχει σωσει κ γινεται φοβερο βαρυ ψωμακι που τρως μια φετουλα κ εισαι οκ!να φανταστητε οτι αν δεν εχω κ παρω απο φουρνο με λαδερο φαγητο θελουμε μια φρατζολα ενω απο αυτο τρωμε μια φετα στη μεση με τον Γιαννη!!
δεν θυμαμαι αν εχει συνταγη για ψωμι με προζυμι γιατι εγω εχω βολευτει με αυτο το ολικης κ δεν φτιαχνω αλλο!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν γίνεται καλο.Το εχω ζυμώσει αρχικά και μετα το έβαλα στον αρτοπαρασκευαστη. Δεν το φούσκωσε όσο πρέπει γιατί ο χρόνος φουσκώματος είναι λίγος και δεν προλαβαίνει να φουσκώσει . Τουλάχιστον σε εμένα κι εγώ γιαυτό ρώτησα μήπως κάποια ξέρει κάποιον τρόπο. Οταν βάζω μαγιά γίνεται πολύ καλό αλλά με την μαγιά δεν μου κρατάει πολύ και τρίβεται.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχ το ειχα γραψει κ δεν πατησα να σταλει κ ειχε αλλη δημοσιευση οποτε βγηκε στο ασχετο χιχιχι

αααα δεν σας ειπα κ εμεις σημερα εχουμε μηνεθλια Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 36 654316

Χριστινακι ο αντρουλης σου πρεπει να ειναι πολυ χαζομπαμπας εε???χαχαχα μονο που το σκεφτομαι με πιανουν τα γελια!!

Κατερινακι κ εγω απο Σαλονικα ειμαι κ μολις ειπες ηλιολουστη μου ηρθε εικονα με καφεδακι στην παραλια και βολτουλες με τη μπεμπα sunny sunny

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Δεν γίνεται καλο.Το εχω ζυμώσει αρχικά και μετα το έβαλα στον αρτοπαρασκευαστη. Δεν το φούσκωσε όσο πρέπει γιατί ο χρόνος φουσκώματος είναι λίγος και δεν προλαβαίνει να φουσκώσει . Τουλάχιστον σε εμένα κι εγώ γιαυτό ρώτησα μήπως κάποια ξέρει κάποιον τρόπο. Οταν βάζω μαγιά γίνεται πολύ καλό αλλά με την μαγιά δεν μου κρατάει πολύ και τρίβεται.

αν το βαλεις να στο ζυμωσει κ το βγαλεις να το φουσκωσεις εξω κ το ψησεις???γιατι το πιο δυσκολο ειναι το ζυμωμα!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρα μην με πεις μαζόχα το ζύμωμα με ηρεμεί, πραγματικά με ξεκουράζει οχι σωματικά αλλά ψυχολογικά νομίζω ότι εκτονώνομαι.Το φούσκωμα και το ψήσιμο είναι βαρετό χι χι χι.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κ απο μένα! Σας έλειψα;είχα να κάνω πρόβα το νυφικό μακιγιάζ στη αδελφή μου!την έκανα κούκλα! Άντε, τώρα μπορει να παντρευτεί!!! Χαχαχα!! 
Κ εμείς κοιμηθηκαμε σχετικά καλα! 11.30-5 κ μετα ξύπνησε στις 8.30, έφαγε κ ξανακοιμηθηκε.ξύπνησε κ η μεγάλη στις 9,30 κ έτσι είχα χρόνο να ξεκουραστω, γιατί κοιμήθηκα στις 2, έβλεπα το έργο στο μεγκα..

Φωτεινουλα ωραίο το deal! Άντε κ ότι μάθεις, να μοιραστεις μαζι μας ε;;;

Εμακο 8ωρο;;; Ουαου!!!

Νικη μου, να τον φερεις τον άντρα σου, γιατί κ ο δικός μου θα έρθει σίγουρα..

Γιωτακι με γεια να βερνικακια!!!κ εγω περιμένω τα shellac που παρηγγειλα προχθές απ´το group on.. Είμαι κ εγω γραμμένη στο brand galaxy! Ωραίες προσφορές βγάζει, αλλα ρούχα φοβάμαι να παίρνω μήπως κάνω λάθος στο νούμερο..
Με την Πηνελοπη μίλησα πριν 10 μέρες, είναι καλα κ την έχει αποκλειστικότητα ο γιος!!!

Κωνσταντίνα μου, μια Χαρα η μικρούλα σου!!μεγάλωσε πολυ!!! Μπράβο σας!!

Τινη μου είχα δώσει το πόσιμο για γαστρεντεριτιδα κ στην Ειρηνη, τότε δεν το καλύπτει το ταμείο, τώρα δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι.

Τινη, Χαρα, η μάνα τα αντέχει όλα!;!!  Κ τα εμβολια κ αρρωστιεσ τα παντα ολα που λενε!!Μην αγχωνεστε! Θα περάσει το εμβόλιο κ θα είναι καλα τα νινακια μας!!όταν ήταν μικρη η Ειρηνη, έτυχε μια μέρα να πάω μαζι με τον Πεθερο μου, εκλαιγε εκείνος μαζι με το μωρο κ εγω έπρεπε να την κρατάω κιόλας.. Κ εμείς 3δεκ θα κάνουμε κ αγχωνομαι που έχουμε το γάμο, κ θα είναι το μωρο χωρίς εμβόλιο..

Ουφ τι έγραψα πάλι... 

Tini13

Tini13
Xαρουλίτα μου πότε έφυγες από τη Θεσ/νίκη; εγώ το Σεπτέμβριο του 2008..πού έβγαινες επάνω;;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω το πιστευω αυτο που λες γενικα κ εμενα οταν μαγειρευω με ηρεμει απλα στο ειπα για λογο χρονου γιατι βλεπω τωρα με την μικρη καμια φορα ουτε τα υλικα στον αρτοπαρασκευαστη δεν προλαβαινω να βαλω χιχιχιχ

Tini13

Tini13
Αννούλα μου τυχερή η αδερφούλα σου που έχει εσένα για το μακιγιάζ! Το'χεις! Πώς θα τη βάψεις; Καταλήξατε κάπου;
Το πόσιμο για τη γαστρεντερίτιδα έχει 25% συμμετοχή με τον ΕΟΠΥΥ και έδωσα 9,5 ευρώ. Το εμβόλιο καλύπτεται πλήρως με 0% συμμετοχή.
Άντε να έρθει το αύριο να περάσει κι αυτό..ελπίζω χωρίς πυρετούλη και αδιαθεσία..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα κ εγω θα κλαιω ειναι σιγουρο εδω οταν ηρθε ο παιδιατρος σπιτι κ την εξετασε κ εκλαιγε εκλαιγα κ εγω κ ολοι γελουσανε!! Embarassed Embarassed Embarassed
με το καλο η αδερφουλα σου η ωρα η καλη!!ποσο Δεκεμβρη ειναι ο γαμος??

Τινακι ασε εχω πολλα χρονια απο τον Σεπτεμβρη του 2005 ηρθα Αθηνα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
βασικα εβγαινα στανταρ μπουζουκια κ λιγοτερο σε κλαμπ!!
απο κλαμπακια στο βιλκα που ειχε ενα αφτερ ουτε που θυμαμαι πως το ελεγαν να φανταστεις!!καφεδακι Αριστοτελους πιο πολυ πηγαιναμε!!
εσυ??

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:Αννούλα μου τυχερή η αδερφούλα σου που έχει εσένα για το μακιγιάζ! Το'χεις! Πώς θα τη βάψεις; Καταλήξατε κάπου;
Το πόσιμο για τη γαστρεντερίτιδα έχει 25% συμμετοχή με τον ΕΟΠΥΥ και έδωσα 9,5 ευρώ. Το εμβόλιο καλύπτεται πλήρως με 0% συμμετοχή.
Άντε να έρθει το αύριο να περάσει κι αυτό..ελπίζω χωρίς πυρετούλη και αδιαθεσία..

το πρωτο εμβολιο που κανουν ποσο εχει??

Tini13

Tini13
ΟΛΑ τα εμβόλια Χαρουλίτα μου σου τα γράφουν όλοι οι γιατροί με 0% συμμετοχή, δεν πληρώνεις τίποτα σε κανένα.
Εγώ επάνω πήγαινα σε πιο κουλτουρέ μέρη Smile Cardhu (στο πάνω που έκλεισε στην Π.Π. Γερμανού), Pasta Flora darling στην Ικτίνου, το Έντεχνον ήταν το αγαπημένο μου, στου Τότη που ήταν δίπλα στη δουλειά..Σαφώς και έβγαινα και στα μπουζούκια και στην Αριστοτέλους..αχ αχ αχ και πάλι αχ!

αααα! έχω πάει και στο lesbian bar στη διαγώνιο, το Bigaroon! χαχαχαχα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:ΟΛΑ τα εμβόλια Χαρουλίτα μου σου τα γράφουν όλοι οι γιατροί με 0% συμμετοχή, δεν πληρώνεις τίποτα σε κανένα.
Εγώ επάνω πήγαινα σε πιο κουλτουρέ μέρη Smile Cardhu (στο πάνω που έκλεισε στην Π.Π. Γερμανού), Pasta Flora darling στην Ικτίνου, το Έντεχνον ήταν το αγαπημένο μου, στου Τότη που ήταν δίπλα στη δουλειά..Σαφώς και έβγαινα και στα μπουζούκια και στην Αριστοτέλους..αχ αχ αχ και πάλι αχ!

αααα! έχω πάει και στο lesbian bar στη διαγώνιο, το Bigaroon! χαχαχαχα

ναι το cardhu κατι μου λεει φυσικα κ στον Τοτη πηγαινα χρονια οπως και στο Αχιλλειον και στο Ολυμπιον αλλα ολα αλλαζουν ονοματα κ μετα απο τοσα χρονια δεν τα πολυθυμαμαι

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας...διαβάζω το forum από τότε μου ήμουν έγκυος αλλά τώρα αποφάσισα να γίνω μέλος έτσι για να έχω λίγο συμπαράσταση...Ο μπέμπης μου είναι 3 μηνών και 20 ημερών περίπου (γεννηθήκαμε 3 Αυγούστου).
Ηθελα να ρωτήσω τις μανούλες που θηλάζουν αν έχει τύχει να θηλάσουν τα μωράκια τους έξω και πως νιώθανε.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalispera manoulia

Loipon ta nea mas twra..phgame gia to prwto embolio o 'efialths' den katalabe tipota me to tsimphma...ligo ekeinh thn vra kai telos....!!!Kila eimaste 6200 kai 60 cm ypsos...se genikes grammes einai apsogo to paidaki moy!Apories pou mou elyse o paidiatros...oro synexizoume anepifylakta prin apo allagma kathe panas,yponosakos oxi akomh giati mporei na idrwsei,apo th stigmh pou kaname ta embolia mporoume na erxomaste se epafh me olo to kosmo,ta magoula pou einai kshra kai me spurakia kai kokkina xamomhli plusimo sto mpanio me afroloutro mwrou kai enydatikh sygkekrimenh pou mou edwse,xrhsimopoioume sfougkari poia gia to plusimo,ta aytia mono an einai lerwmena ekswterika me mpatonetes asfaleias to poulaki gia ta agoria to anoigokleinoume mexri ekei pou paei mesa sto mpanio kai to plenoume me nero kai sapounada gia ygranthra kai genika gia thn atmosfaira mou eipe oti kalutera se ola ta swmata tou kalorifer na balw ena pothri nero!!!!ayta sas eprhska alla aksize to kopo!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπη καλως ηρθες στην παρεα μας και να σου ζησει το μωρακι σου!!εγω ειμαι η Χαρα και γεννησα 22/10 την μπουμπου μου!!θηλαζω αποκλειστηκα αλλα ακομα δεν εχω βγει εξω κ ειναι κατι που με αγχωνει κ εμενα γιατι ντρεπομαι Embarassed Embarassed Embarassed υπαρχουν ομως κοριτσια απο εδω που θηλαζουν εξω!!

Βικακι μια χαρα ο μηχανοβιος εε??ουτε κλαμα ουτε τπτ μπραβο το παιδακι παντα ετσι να ειναι!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κανένα πρόβλημα με το θηλασμό έξω! Το διασκεδάζουμε κιόλας....αστειευόμενη λέω ότι κάνουμε πικ-νικ με τον μπέμπη!!! Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Τινη μου, απ´την αρχη ξέραμε τι θα κάνουμε, απλώς θέλαμε να καταλήξουμε!! Όλα οκ! 
Εγω θυμάμαι είχα κάνει κ κάποιο άλλο που δεν καλυπτε η ασφάλεια κ έκανε 180€. Αλλα ήταν απο αυτα που δεν ήταν υποχρεωτικά, κ αν ήθελες τα έκανες. Εμείς το κάναμε.

Βίκυ μου, θηρίο ο γιος! Εμένα ο δικις μου είπε να μην πειραζουμε το πουλακι.. Κ ευτυχώς δηλαδή..

Πόπη καλώς ήρθες κ να σου ζήσει το μωρακι σου'!! Απο τα κορίτσια εδω ξέρω σίγουρα ότι θυλαζει έξω η Φωτεινη μας, γιατί είχαμε βγει για καφε κ θυλαζε ξ ήταν όλα οκ..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσάκια!
ποπη καλώς ήρθες!να σου ζήσει το παιδάκι σου!ειμαι η φωτεινή και εχω ενα γιο 7.5 χρονών και γέννησα την κόρη μου στις 22/9.εγώ θηλαζω έξω και δεν έχω κανένα θέμα ούτε έχω παρατηρήσει κατι απο τους άλλους!ισα ίσα που και να σε δει κάποιος δεν σε ξανακοιτάει ειδικά αν είναι άντρας!από ότι έχω καταλάβει το θεωρούν ιερό και δν κοιτάνε.
αννούλα η ώρα η καλή για την αδερφούλα σου!
χριστινάκι μου τα φιλιά μου!θα σας διαβάσω και επανέρχομαι

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ πολυ φωτεινουλα μου!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε??δε ξερω που να σας βρω.....ειστε καλα?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Που σαι βρε σοφακι;;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σοφάκι εμείς δεν σε ψάχνουμε???χαχαχα
μου αρέσει πάντως οτι γράφουμε και στο fb και εδω...και να πω οτι δεν έχουμε τι να κάνουμε όοοολη μέραααα....γλωσσούδεεεεεςςς!!!χαχαχα

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια σας διάβασα αλλά πουυυυυ!με σταμάτησε ο φίλιππος για να του ελέγξω τα μαθήματα και πάει..τα ξέχασα όλα!και δεν παίζει να τα ξαναδιαβάσωωω!δεν πειράζει σας αφήνω ασχολίαστες!καλύτερα για σας αχαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις