Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
310 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 310 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
*anna* έγραψε:κι εμείς τώρα θα το πάρουμε το πόσιμο αλλά είμαστε 3 μηνών. (σε 10 μέρες).

στούς 2 μήνες κάναμε 2 εμβόλια ένα σε κάθε μπουτάκι. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 534787
εμας γιατι μας έκανε μονο στο ενα??? Rolling Eyes

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγω φτιάχνω ψωμάκι και πρόσφορα. Τα ζυμώνω και μετά τα πάω στον φούρνο της γειτονίας και μου τα ψήνει. Στον αρτοπαρασκευαστη πως το φτιάχνετε εγω δεν το εχω καταφέρει με το προζύμι. Δεν μου το φουσκώνει οσο πρέπει.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εμένα ενα στο μπούτι και ένα πόσιμο.
Αυτά δεν είναι το ίδιο για όλα τα μωρά;

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι να μπορεσουμε αν και το βρισκω πολυ χλωμο!!!Απο οτι ειδα Βικακυ ουτε εσυ μπορεις!!!Την επομενη φορα πιο κοντα λοιπον!!!Εμεις εχουμε μπριζολιτσες με ρυζακι.Αγαπημενο φαγητο και των δυο!!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τις καλημέρες μου από την ηλιόλουστη Θεσ/κη! Έχω κεφάκια σήμερα...έχει γενέθλια ο καλός μου και είμαι πολύ χαρούμενη που θα τα γιορτάσουμε οι τρεις μας!!! Θα σβήσουμε κεράκια αγκαλιά με τον μπέμπη μας!!! Very Happy Μην ανησυχείτε για τα εμβόλια βρε σεις! Κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά έβγαλε μια τσιρίδα την ώρα που τον τσίμπησε η γιατρός μας, έκλαψε πολύ λίγο και μόλις τον πήρα αγκαλίτσα ηρέμησε! Από παρενέργειες, ούτε πυρετούλη, ούτε καμιά ανησυχία, ούτε κάτι το ιδιαίτερο παρατήρησα να σας πω την αλήθεια. Βέβαια το κάθε μωράκι αντιδρά αλλιώς, αλλά ξαναλέω δεν είναι κάτι τόοοοσο τραγικό! Smile Την άλλη εβδομάδα που θα πάμε για τα εμβόλια του 3ου μήνα μου είπε η γιατρός οτι θα κάνουμε 2, το ένα θα το πιει και το άλλο θα τον τρυπήσουμε πάλι (στον 2ο μήνα κι εμείς ένα εμβόλιο κάναμε).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kkkk στις Πεμ Νοε 22, 2012 3:30 am, 1 φορά

giotaki2

giotaki2
konstantina έγραψε:Κι εμένα ενα στο μπούτι και ένα πόσιμο.
Αυτά δεν είναι το ίδιο για όλα τα μωρά;
που ξέρω ρε Κωνσταντίνα εμάς ενα μας έκανε κ δεν ανέφερε κάτι για το πόσιμο..

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμείς ένα μπούτι και πόσιμο τώρα θα κάνουμε στον 3ο μήνα.
στον 2ο κάναμε για μηνιγγιτιδόκοκκο και πνευμονιόκοκκο.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι να πω ρε παιδάκι μου εμάς γιατί μας έδωσε αυτό το υγρό;

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπών
1ος μήνας (infarix heχa) για ηπατίτιδα β,διφθερίτιδα, τετάνου, κοκκύτη, πολυομελίτιδα, αιμοφίλιου, ινφουέντζας β.
2ος μήνας (NesiVas-c) για μηνιγγιτιδόκκοκο, και (Prevenar 13) για πνευμονιόκοκκο.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στο βιβλιάριο γραφει:
Διφθερίτιδας, τετάνου, κοκκύτη, πολιομυελίτιδας και αιμοφιλου συν της γαστρεντερίτιδας. Αυτά κάναμε εχτές σαν πρώτο εμβόλιο.

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
της γαστρεντερίτιδας είναι το πόσιμο άν δεν κάνω λάθος. εμείς γιατί θα το κάνουμε στον 3ο?

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μήπως δεν το δίνουν όλοι οι γιατροί;
Γιατί δεν την ρωτάς να σου φύγει η περιέργεια. Πάντως αυτά που της έκανε εχτές θα τα επαναλάβουμε τον Ιανουάριο σαν αναμνηστική δόση.

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ωχ μπερδεύτικα στο 2ο ξεκινάμε τα εμβόλια! εμείς στον τέταρτο θα πιου΄με της γαστρεντερίτιδας. ότι έγραψα ένα μήνα μετα ενοούσα

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Επιτέλους έβγαλα τα γράμματα της γιατρού.τώρα στον τέταρτο θα κάνουμε επαναλιπτικό του πρώτου εμβολίου (infarix hexa) και το πόσιμο για γαστρεντερίτιδα (rotarix).

Tini13

Tini13

*anna* έγραψε:Επιτέλους έβγαλα τα γράμματα της γιατρού.τώρα στον τέταρτο θα κάνουμε επαναλιπτικό του πρώτου εμβολίου (infarix hexa) και το πόσιμο για γαστρεντερίτιδα (rotarix).

Ακριβώς αυτά μου έγραψε τώρα για πρώτη φορά! Σήμερα έγινε 2 μηνών η μπέμπα και αύριο θα πάμε στη γιατρό. Το πρώτο είναι το ενέσιμο και το άλλο το πόσιμο. Μάλλον εξαρτάται από το γιατρό πότε δίνουν της γαστρεντερίτιδας τελικά..

Αχ Κατερίνα μου μην μου λες για τη Θεσσαλονίκη και ξεσηκώνομαι! Μόνο εκεί είμαι στα νερά μου, καλή και η Κρήτη αλλά σαν την πατρίδα πουθενά!

Κωνσταντίνα μου εσύ καμιά Αθήνα θα κατέβεις τις γιορτές;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοκονιτσες μου!!

Τινακι μουυυυ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 130627 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 130627 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 130627
να ζησετε και παντα ευτυχισμενη!! Η μπεμπα περιμενει να σβησει κερακια μην το ξεχασεις ε!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 860530

Κωνσταντινα μου μεγαλωσε πολυ το μπεμπακι σου!! μπραβο!!

Νικη μου πως ειστε εσεις;; λιγο καλυτερα με τις δυσκολιες του θηλασμου;

Χαρα μου ουαο!! η μικρη σου μπαινει σε προγραμμα σιγα σιγα. ειναι σημαντικο να ξεκουραζομαστε κ μεις καποτε! χιχι

Γιωτακι μου και Φωτεινουλα μου τα φιλια μ!! μιλατε για μπιουτε!!! τα εχω ξεχασει αυτα εγω! Γιωτακι μ ενδιαφερον το σαιτ θα το κοιταξω!!

Κοριτσια μ απλα να σας πω κατι τωρα που θυμαμαι. εμεις το πρωτο εμβολιο θα το κανουμε σε μια βδομαδα. Στην Κυπρο ομως γινεται απο το στομα.

σας φιλω γλυκα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα μου δε γνωριζομαστε εντωμεταξυ. Ειμαι η Χριστινα και ειμαι απο Κυπρο. εχω ενα μαλλιαρο και ζωηρο κοριτσακι 1 μηνα και μιας βδομαδας.
Εσενα ποσο ειναι η μπουμπου σου;; κουκλιτσα ειναι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 215994

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οχι Τινη μου είναι πολύ δύσκολο με τα δυο παιδιά,αν ζούσε η μαμά μου σίγουρα θα πήγαινα αλλά τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα.

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kristinaki έγραψε:Αννα μου δε γνωριζομαστε εντωμεταξυ. Ειμαι η Χριστινα και ειμαι απο Κυπρο. εχω ενα μαλλιαρο και ζωηρο κοριτσακι 1 μηνα και μιας βδομαδας.
Εσενα ποσο ειναι η μπουμπου σου;; κουκλιτσα ειναι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 215994

Καλά ε! έχετε τρελό μαλλί! Έλεγα κι εγώ για την δικιά μου ότι έχει πολύ μαλλί. εμείς ήμαστε 3μηνών και 20 ημερών!
είμαι απο ορεστιάδα αλλα μένω θεσσαλονίκη!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
*anna* έγραψε:
Kristinaki έγραψε:Αννα μου δε γνωριζομαστε εντωμεταξυ. Ειμαι η Χριστινα και ειμαι απο Κυπρο. εχω ενα μαλλιαρο και ζωηρο κοριτσακι 1 μηνα και μιας βδομαδας.

Καλά ε! έχετε τρελό μαλλί! Έλεγα κι εγώ για την δικιά μου ότι έχει πολύ μαλλί. εμείς ήμαστε 3μηνών και 20 ημερών!
είμαι απο ορεστιάδα αλλα μένω θεσσαλονίκη!

να σου ζησει Αννα μου! να την χαιρεσαι!!

λατρευω τη θεσσαλονικη!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σας πω και κατι να γελασετε!!
Κατι κορυφαιο που εκανε παλι ο αντρας μου!
Εκτες το βραδυ εκλαιε η μπουμπου και τι εκανε;; αρχισει να κουνα το κρεβατι μας οπως κανει στο ρηλαξ του μωρου για να ηρεμησει!! αχαχαχααααα ενιωσα και γω μωρο ξανα!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 35 215994

Tini13

Tini13
Χριστινάκι μου!!!!!!!!!! Λατρεμένη μου ο αντρούλης σου όλα τα λεφτά! Χαλάρωσε με τα ωράρια του μαγαζιού; τη χαίρεται τη μπεμπούλα σας; ο Μάνος όλο κι όλο 3 μήνες δουλεύει καλά το χρόνο, είναι τώρα ως το Γενάρη που θα μας λείπει όλη μέρα.. Σήμερα θα την πάμε βολτίτσα για καφέ να γιορτάσει τους 2 μήνες που ήρθε στη ζωή μας και έφερε τα πάνω κάτω η σκατούλα!
Εκεί αγάπη μου πώς κάνουν το εμβόλιο; με ενεσούλα δίνουν το φάρμακο στο στόμα; γιατί έχω κι εγώ την απορία πώς θα πιει το πόσιμο αύριο..λογικά με ένεση..
Εγώ περιμένω πως και πως να πάει 17 του Δεκέμβρη να ξαναέρθουν οι δικοί μου να κάνουμε ετοιμασίες για τις γιορτές, αν και λέω το δέντρο να το στολίσουμε το σ/κ. Η μπέμπα φέτος θα ντυθεί αγιοβασιλίτσα Smile
Kαλό μεσημέρι και καλή όρεξη κορίτσια μου!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:Χριστινάκι μου!!!!!!!!!! Λατρεμένη μου ο αντρούλης σου όλα τα λεφτά! Χαλάρωσε με τα ωράρια του μαγαζιού; τη χαίρεται τη μπεμπούλα σας; ο Μάνος όλο κι όλο 3 μήνες δουλεύει καλά το χρόνο, είναι τώρα ως το Γενάρη που θα μας λείπει όλη μέρα.. Σήμερα θα την πάμε βολτίτσα για καφέ να γιορτάσει τους 2 μήνες που ήρθε στη ζωή μας και έφερε τα πάνω κάτω η σκατούλα!
Εκεί αγάπη μου πώς κάνουν το εμβόλιο; με ενεσούλα δίνουν το φάρμακο στο στόμα; γιατί έχω κι εγώ την απορία πώς θα πιει το πόσιμο αύριο..λογικά με ένεση..
Εγώ περιμένω πως και πως να πάει 17 του Δεκέμβρη να ξαναέρθουν οι δικοί μου να κάνουμε ετοιμασίες για τις γιορτές, αν και λέω το δέντρο να το στολίσουμε το σ/κ. Η μπέμπα φέτος θα ντυθεί αγιοβασιλίτσα Smile
Kαλό μεσημέρι και καλή όρεξη κορίτσια μου!

Αγαπουλα μου!! δεν εισαι μονη σου! και μενα ο αντρας μ δουλευει ολη μερα και τον βλεπω λιγο το βραδυ μονο. οποταν ειμαστε μονες με τη μπεμπουλα!
Κοντεψαν πολυ τα χριστουγεννα!!!! θα δεις ποσο γραηγορα θα ερθουν και θα ειστε ολη η οικογενεια μαζι!!
η μανουλα σου πως ειναι; εχει καιρο να μου πεις νεα της. δεν εμαθε τελικα για σενα ετσι; θα κατεβειτε θεσσαλονικη καθολου;
Την αντιβιωση να την συνεχισεις και ολα θα πανε κατευχην. το σεξ μην το σκεφτεσαι, εκει που θα γινει θα ειναι σουπερ μετα απο τοση αναμονη! και μενα ο δικος μ θελει και γω φοβαμαι χαχα.
Σοβαρομιλας; και μενα θα ντυθει αγιοβασιλισσα!! της πηρες στολη;; εγω της πηρα φορεματακι αη βασιλη και κολαν κοκκινο ασπρο με ριγες!! α και μια στολη χιονανθρωπου! απο το mothercare! εχουν πολυ ωραια ρουχαλακια εκει!
ξυπνησε η μπεμπουλα! επανερχομαι!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το εμβολιο αγαπη μου απο το στομα υπολογιζω ειναι σε υγρη μορφη και τους το δινουν οπως τις σταγονες, οποταν δεν νιωθουν τιποτε τα μικρα. το δευτερο ομως εδω κανονικα στον ποπο

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τινη μου είναι ενα μπουκαλάκι σαν αυτό του ορού που βάζουμε στην μύτη αλλά μεγαλύτερο. Κάπως έτσι να το φανταστείς.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις