Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
460 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 460 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπα! τι δουλειές? Εγώ αν μπορούσα θα κοιμόμουν ποιο νωρίς απο την μπέμπα.
ΤΕΖΑ μετά της 9 κι εγώ!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://www.brandsgalaxy.gr/i/vagia_dimou/
σ'αυτο βλακεία έκανα λες;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
konstantina έγραψε:http://www.brandsgalaxy.gr/i/vagia_dimou/
σ'αυτο βλακεία έκανα λες;
οχι καλέ προς θεού..έτσι ρώτησα

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημέρα!! Επιτέλους ήλιος!!

Και εμείς καλούτσικα κοιμηθήκαμε αν και αγκαλίτσα την περισσότερη ώρα... τώρα τελευταία τη μέρα και όσο εχω κουράγιο τον κοιμίζω σε κούνια ή στο καρότσι ή στο ριλάξ αλλα τα ξημερώματα που τον θηλάζω μας παίρνει αγκαλίτσα ο ύπνος.. τουλάχιστον κοιμάμαι.. κατι είναι και αυτο...

Έχει αρχίσει και λέει αγκου και βγαζει φωνούλες και χαμογελάει και τρελαινομαι!!!

Λοιπον το εγραψα και το fb ότι απο Δευτερα οι φαρμακοποιοι δε θα εκτελούν συνταγες.. μου το είπε φαρμακοποιός φίλη και όσες έχουν σύντομα εμβόλια αν μπορείτε πηγαινετε στο παιδίατρο να σας τα γράψει και να τα βάλετε στο ψυγείο...

Άννα εμείς θα πάμε σε δωροεκθέσεις με χειροποίητα και τετοια γι αυτό ρώτησα..

Φωτεινούλα μια χαρα να πας στο σεμινάριο και μετά να μας πεις και εμας τι εμαθες!!

Άννα απο Ορεστιάδα καλημέρα!

Στη συναντηση μακαρι να εχει ήλιο να κάτσουμε έξω! Ονειρευομαι εγω! Εν τω μεταξυ εκει εχει εναν παιδότοπο και αν πάρω και τον μεγάλο μαζι δε θα ησυχάσω.. θα θέλει να ειναι εκει..

http://www.creativebeez.gr

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν το ήξερα καθόλου και βλέπω οτι εχει καλές τιμές. Να σου πω την αλήθεια οταν με ρώτησες φοβήθηκα μην έκανα καμιά πατάτα.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κωνσταντίνα μου θύμισέ μου που μένεις??αν θες σου στέλνω προσκληση για το golden deals στο mail σου.αν βγάζει προσφορες κοντά σου

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαριανθάκο μου καλημέρα κι εδω!αχαχα ήδη πήρα τα βιβλιάρια τους να πάω να τα δει και να μου γραψει οτι μπορει.το πρωτο της μικρής το πηρα αλλά τα υπόλοιπα δεν ξερω ποτε ειναι..η γιατρός μου εντωμεταξύ δεν έιναι του δωσε φάρμακο αβέρτα και σκίστα στα εμβόλια και δεν πολυαγχωνομαι αλλά καλυτερα να το κοιτάξει

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είμαι στο Αγρίνιο δεν έχει εδω τέτοιες πολυτέλειες . Μακάρι να ζούσα ακόμα στην Αθήνα.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
konstantina έγραψε:Είμαι στο Αγρίνιο δεν έχει εδω τέτοιες πολυτέλειες . Μακάρι να ζούσα ακόμα στην Αθήνα.
μέχρι να δημοσιευθεί το θυμήθηκα οτι είσαι αγρίνιο..το κοιταξα δεν έχει αλλά εχει πατρα δεν έιναι και πολύ μακρια..πόση ώρα είναι??

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περίπου 1 ώρα. Είναι όμως ο άντρας μου δυσκοίλιος στις μακρινές μετακινήσεις Φαντάσου στο Καρπενήσι που θέλω να πάω στον πνευματικό μου του το λέω εδώ και ένα μηνά κι ακόμα τίποτα στο τέλος θα χαλάσει ο καιρός και δεν θα πάμε.Και να φανταστείς εχω να πάω απο πέρσι τον Αύγουστο.

giotaki2

giotaki2
πήγα να ζυμώσω αλλά δε με αφήνει ο μπέμπης κ με ένα χέρι δε γίνεται... Razz
θα περιμένω λοιπόν...

Κωνσταντινάκο δεν είναι κάτι να φοβάσαι εχει επώνυμα μπράντς σε προσφορά αλλα κάθε φορά, όντως καλές τιμές, κ μπορείς κ με αντικαταβολή εγώ έτσι τα έβαλα δε πολυεμπιστεύομαι αλλιώς.
Τώρα μου ήρθατε όλλες κοκώνες???
Αννα δε σε πιστεύω από τις 9??? Καλά κάνεις, εγώ αν δε πάει 1 δε μπορώ άλλο κ τούτο!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Άνετα! ο παναγιώτης βλέπει τηλεόραση και εγώ Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Δέν καταλαβένω τίποτα!
Ώχ έχω 2 πληντήρια ρούχα για Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 517142 ευτυχώς που υπήρχε κάποιος που σκεύτικε να εφεύρει την πρέσα!

giotaki2

giotaki2
ρε κορίτσια έχει μιλήσει καμιά με την Πενέλοπε???? Τι να κάνει αγωνιώ...
Μακάρι να ναι καλά κι απλά να την εχει απορροφήσει ο γιός..

giotaki2

giotaki2
και μία προσφορά για όσες χρησιμοποιείτε skip ο μασούτης το έχει 8.90 κ αν πάρεις το κουπονάκι από το http://www.livesmart.gr/coupons?page=2
-3€ =5.90!!!!

Αλλά νομίζω Αθήνα δεν έχει μασούτη ε?

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου σας αφήνω να ετοιμαστώ τώρα που ταισα την μικρή!παω μανούλα τα λεμε αργοτερα!φιλιά

giotaki2

giotaki2
foteini35 έγραψε:κοριτσακια μου σας αφήνω να ετοιμαστώ τώρα που ταισα την μικρή!παω μανούλα τα λεμε αργοτερα!φιλιά
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 417472
καλά να τα περάσετε...

Tini13

Tini13
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!
Σχετικά με τα κουπόνια ήθελα να σας πω. Πριν 2 χρόνια στη δουλειά μας πρότεινε η group on να κάνουμε με μειωμένες τιμές τις ψηφιακές μαστογραφίες και τους υπερήχους μαστών και είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση γιατί η τιμή κατέβαινε στο -70%. Ποτέ δεν πληρώθηκε το διαγνωστικό από αυτούς για την προσφορά, μιας και το θυμήθηκα θα τηλ στον υπεύθυνο τους να δω τι γίνεται.. Άρα τελικά συμφέρει μόνο αν είσαι αγοραστής, γιατί από την άλλη μεριά του πωλητή δεν είδαμε χαϊρι. Τέλος πάντων, αξίζουν οι αγορές πάντως, το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ στο παρελθόν..
Αύριο κι εμείς πάμε για εμβόλιο, η παιδίατρος μου είπε να πάρω και ένα πόσιμο φάρμακο για να της το δώσει αυτή, είναι για τη γαστρεντερίτιδα. Ξέρετε κάτι παρόμοιο;;;

Φιλιά σε όλες! τα λέμε και στο facebook!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
πόσο είναι το νινί σου?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα δηλαδη καλησπερα μανουλονινακια απο τις 9 σας διαβασα και τωρα μπορεσα τελικα να γραψω!!
εμεις κοιμηθηκαμε παλι κατα τις 12 και ξυπνησαμε 5 παρα και μετα στις 7:30 εχει στρωσει λιγο το προγραμματακι της κ κοιμαμαι κ εγω λιγακι!!

θα σχολιασω λιγα πραγματακια γιατι τα πιο πολλα τα ξεχασα νομιζω Embarassed Embarassed Embarassed

Μαριανθακο μπορουμε να κατσουμε στον παιδοτοπο για καφε αφου κ τα αλλα κοριτσια που εχουν 2ο παιδακι πιο μεγαλο θα θελουν εγω δεν εχω κανενα προβλημα!!

Φωτεινακο με γεια ωραιες προσφορουλες εχει το goldendeals αλλα εγω δυστηχως ουτε αυτα δεν κοιταω πρωτεραιοτητα τωρα εχει να μαζεψουμε κανενα φραγκο για πετρελαια κ ρευματα γιατι ο Γιαννης ειναι ελευθερος επαγγελματιας κ δεν εχουμε στανταρ εισοδημα!!

Γιωτακι βλεπω κ εσυ φτιαχνεις ψωμακι εε??εγω ζυμωνα μερα παρα μερα αλλα οταν παντρευτηκαμε πηρα αρτοπαρασκευαστη κ εχω σωθει κανω ενα με δυο ψωμια την εβδομαδα κ ειμαστε σουπερ!!
λευκο ή ολικης ψωμακι κανεις??

Τινακο κ εσεις εμβολιο αυριο ωχ ερχεται κ η σειρα μας σιγα σιγα κ δεν ξερω ποιον θα κρατανε εμενα ή τη μπεμπα?? confused confused

Νικακι καλα λενε τα κοριτσια ελατε μαζι με τον αντρα σου κ αν ειναι να τους πουμε ολες να ερθουν μαζι ή τουλαχιστον οσοι μπορουν για να μην ειναι μονος κανενας!!

Κωνσταντινακο με γεια τα πραγματακια σου κ εσυ!!

Αννουλα ενταξει δεν μπορεις να πεις σε αφησε μια μερα το παιδακι να κοιμηθεις και οσο περναει ο καιρος πιστευω θα ειναι και καλυτερα!!

τι καλο θα φτιαξετε σημερα??εγω ταλιατελες με κιμα εκανα!!

Tini13

Tini13
Χαρουλίτα μου καλημέρα! Στο εμβόλιο θα πάω με την πεθερά μου, δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξω μόνη μου! Μακάρι να είναι μετά καλά, αυτό με ανησυχεί..
Σήμερα ταλιατέλες με κοτοπουλάκι κοκκινιστό εμείς!
Και το απόγευμα στο μπόουλινγκ για καφέ που παίζει ο μπαμπάς μας. Με τόσες ώρες που δουλεύει δεν τον βλέπουμε καθόλου..γυρίζει σπίτι και τον παίρνει ο ύπνος στον καναπέ Sad

Tini13

Tini13
*anna* έγραψε:πόσο είναι το νινί σου?

Αννούλα λογικά σε μένα αναφέρεσαι για το φάρμακο; 2 μηνών σήμερα.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινακο μου καλυτερα να δουλευει παρα να ειναι σπιτι κ εγω αυτο λεω αυτον τον μηνα ειχε πολυ δουλεια(φτου φτου) κ γυρναει πτωμα αλλα τουλαχιστον ειναι καλυτερα κ αυτος ψυχολογικα γιατι αν δεν εχουν δουλεια ειναι μεσα στα νευρα!!
καλα κανεις κ δεν πας μονη κ εγω οταν ερθει εκεινη η ημερα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 θα προσπαθησω να παω με τον Γιαννη!!
ωραιο φαγακι εχετε κ εσεις,καλη ορεξη!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τινη μου αυτό το υγρό είναι εμβόλιο για την γαστρεντερίτιδα το πήρε και η δική μου εχτές,το πληρώσαμε 10 ευρώ. Το μονό που κάνει σαν παρενέργεια είναι οτι τα κακακια είναι ποιο μαλακά.

Χαρα μου δεν αγόρασα τίποτα απλά γράφτηκα σε ενα σαιτ.Που χρήματα για αγορές,αν και έχει καλές προσφορές ίσως κάποια στιγμή κάνω και αγορές.

giotaki2

giotaki2
Τινάκο δε το ξερω αυτο για τη γαστρεντεριτιδα αλλά το εχω ξανακούσει, εσύ εισαι καλύτερα?

Χαρά μου εγώ κάνω ζυμωτό με προζύμι, τρελαίνομαι... γίνετε κ στον αρτοπαρασκευαστή? κι εγώ θα ηθελα να πάρω κάποια στιγμή..

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κι εμείς τώρα θα το πάρουμε το πόσιμο αλλά είμαστε 3 μηνών. (σε 10 μέρες).

στούς 2 μήνες κάναμε 2 εμβόλια ένα σε κάθε μπουτάκι. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 34 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις