801 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 Τετ Νοε 21, 2012 2:30 pm
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Εγω είμαι ακόμα εδω.. Θα πάω για Μπανακι κ χαζευω ένα έργο στο mega.. Καληνύχτα κ απο μένα κ καλο ξημέρωμα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γιωτάκι μου το golden deals έχει και για λαρισα-βόλο δεν το κοιτάς?τα βερνίκια απο που τα παράγγειλες?giotaki2 έγραψε:Αντε Εμάκο αφού βρήκες ευκαιρία εκμεταλεύσου το!
Φωτεινή καλά έκανες.. να ανανεωθείς, είμαστε κ γυναίκες δε πρεπει να το ξεχνάμε.. εκει ευτυχώς τα έχετε κοντα κ μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές!
Εγώ χτές βρήκα προσφορα τα βερνίκια τα Orly κ παρήγγειλα 5-6!!!
νικάκι μου και άλλες θα φέρουν τους άντρες τους μαζί γιατι δεν κάθεται και ο δικός σου??να πιουν καφεδάκι να τα πουν και να προσέχουν και τα παιδιά για να ξεσαλώσουμε εμείς...χαχαχαPanik11 έγραψε:Αστα Γιωτακο πολυ θελω και εγω αλλα...Και εσυ δεν εισαι αθηνα.Εγω που ειμαι???
Εμη 8ωρο???Μπραβο κοριτσι μου και εις ανωτερα!!!Εμεις τα ιδια!!Τωρα ξανακοιμηθηκε και θα τον ακολουθησω και εγω!!!
Φωτεινη μου δεν θελω να τον ταλαιπωρο!!!Για να κατεβουμε εκει αν δεν κανω λαθος σιγουρα θελουμε 1 ωρα.Και 1 να γυρισει 2.ΚΑι για να ερθει να μας ξαναπαρει αλλες 2.Αμαρτια ειναι!!!Ασε που ετσι δεν θα το ευχαριστηθω εγω!!!Μακαρι να γινοταν πιο κοντα!!!
foteini35 έγραψε:μεγεια τα βερνικάκια σου λοιπόν!εγώ εχω κλείσει πολλά πράγματα..περιποιηση προσώπου,σπα,φαγητό,τριήμερα,για τα τουτου μας βιολογικους καθαρισμους και πλυσιματα,laser αποτριχωσης κτλ..βολέυει πολύ γιατι ειναι πολύ φτηνες οι προσφορες.μπαινω κάθε μέρα και το τσεκάρω.τωρα θα πληρώσω 19 ευρω μόνο για το σεμινάριο από 90!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης