Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
511 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 511 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω είμαι ακόμα εδω.. Θα πάω για Μπανακι κ χαζευω ένα έργο στο mega.. Καληνύχτα κ απο μένα κ καλο ξημέρωμα!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τωρα τα καταφερα να την κοιμησω με χιλια ζορια Crying or Very sad παω κ εγω για νανι κοριτσακια μου!!
καλο βραδυ κ ονειρα γλυκα σε μανουλες κ νινακια!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
η μικρή μου με ξύπνησε στις 6 παρα..απο τον καναπε!πααααλιιι !με πηρε ο υπνος και δν καταλαβα πότε!έφυγαν οι άντρες μου πίνω καφεδάκι!σήμερα η καθιερομενη μέρα παιδότοπου!θα παω στης μανούλας αλλα θα πα΄ρω και το λαπτοπακι μαζι!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλομανουλα!!!Φωτεινουλα και εμεις απο τις 7,00 ξυπνιοι και τωρα εχουμε τρελη χαρα που παιζουμε στο ριλαξ!!!!Ευτυχως θα πω και εγω για την βροχη(αν και δεν με χαλαει)για να στεγνωσουν επιτελους τα ρουχα!!!Ειδα οτι κανονιζετε συναντηση!Κριμα που δεν θα μπορεσω γιατι πεφτει πολυ μακρια.Και ενω οδηγω περα απο το Νοσοκομειο Λαικο δεν εχω παει...Οποτε που να παει η βλαχα με ενα μωρο και το αυτοκινητο!!!Ευχομαι να γινει και αλλη συναντηση λιγο πιο κοντα!!!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα γλυκές μανούλες... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 33 788471
Τι κάνουν τα μωράκια σας?
Φωτεινάκο πάλι ξενύχτι ε?

Εμείς είχαμε ένα ήσυχο βράδυ ξυπνήσαμε ως συνήθως στις 7.00 (πόσο μ΄αρέσει που χει φτιάξει πρόγραμμα..) κ τώρα κοιμήθηκε κι εγώ πίνω καφεδάκι..

Νικάκο κι εγώ ζηλέυω τη συνάντηση.. τι καλά που θα 'ναι... μακάρι να είμουν πιο κοντά να΄ρθω να σας γνωρίσω Mad

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα νικακι και γιωτάκο!
δεν ξενύχτισα χτες ήταν καλό κορίτσι αλλα είπα να κάτσω να ισιώσω την πονεμένη μου πλατούλα στον καναπε κι αυτο ήταν..με πήρε ο υπνος χωρίς να το καταλάβω!
νικακι μου αν είναι σκ δεν μπορει να σε φέρει ο αντρας σου??
γιωτάκι μου μας πέφτεις μακριααα κριμα!
ναι επιτέλους θα στεγνωσουν και τα ρούχα με τον αέρα!πρέπει να πάρω στεγνωτήριο οπωσδήποτε

emilou

emilou
Καλημερα μανουλομωρακια!!!!!

Καναμε το πρωτο μας 8ωρακι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 33 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 33 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 33 215994

Φαγαμε με συνοπτικες διαδικασιες κ ξανακοιμηθηκαμε!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 33 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 33 328109

Παω να κανω καμις δουλιτσα κ τα λεμε μετα!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΑΡΕΙ!!!έκλεισα απο το golden deals να πάω σε ένα σεμινάριο για personal styling το σάββατο με μια φίλη!η φίλη μου εχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο και ήταν τέλειο!να θυμηθούμε οτι είμαστε γυναίκες ρε γαμω την τύχη μου,που έχω μείνει με μια φόρμα και τις δουλειές του σπίτιου κάθε μέρα..!η μανούλα θα κρατήσει τα παιδια και βουρ!
μπραβο σας εμάκο μου καλημέρα!κάνεις πάρτυ εεε???

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αστα Γιωτακο πολυ θελω και εγω αλλα...Και εσυ δεν εισαι αθηνα.Εγω που ειμαι???

Εμη 8ωρο???Μπραβο κοριτσι μου και εις ανωτερα!!!Εμεις τα ιδια!!Τωρα ξανακοιμηθηκε και θα τον ακολουθησω και εγω!!!

Φωτεινη μου δεν θελω να τον ταλαιπωρο!!!Για να κατεβουμε εκει αν δεν κανω λαθος σιγουρα θελουμε 1 ωρα.Και 1 να γυρισει 2.ΚΑι για να ερθει να μας ξαναπαρει αλλες 2.Αμαρτια ειναι!!!Ασε που ετσι δεν θα το ευχαριστηθω εγω!!!Μακαρι να γινοταν πιο κοντα!!!

giotaki2

giotaki2
Αντε Εμάκο αφού βρήκες ευκαιρία εκμεταλεύσου το!

Φωτεινή καλά έκανες.. να ανανεωθείς, είμαστε κ γυναίκες δε πρεπει να το ξεχνάμε.. εκει ευτυχώς τα έχετε κοντα κ μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές!
Εγώ χτές βρήκα προσφορα τα βερνίκια τα Orly κ παρήγγειλα 5-6!!! Very Happy Very Happy Very Happy

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
giotaki2 έγραψε:Αντε Εμάκο αφού βρήκες ευκαιρία εκμεταλεύσου το!

Φωτεινή καλά έκανες.. να ανανεωθείς, είμαστε κ γυναίκες δε πρεπει να το ξεχνάμε.. εκει ευτυχώς τα έχετε κοντα κ μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές!
Εγώ χτές βρήκα προσφορα τα βερνίκια τα Orly κ παρήγγειλα 5-6!!! Very Happy Very Happy Very Happy
γιωτάκι μου το golden deals έχει και για λαρισα-βόλο δεν το κοιτάς?τα βερνίκια απο που τα παράγγειλες?

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Panik11 έγραψε:Αστα Γιωτακο πολυ θελω και εγω αλλα...Και εσυ δεν εισαι αθηνα.Εγω που ειμαι???

Εμη 8ωρο???Μπραβο κοριτσι μου και εις ανωτερα!!!Εμεις τα ιδια!!Τωρα ξανακοιμηθηκε και θα τον ακολουθησω και εγω!!!

Φωτεινη μου δεν θελω να τον ταλαιπωρο!!!Για να κατεβουμε εκει αν δεν κανω λαθος σιγουρα θελουμε 1 ωρα.Και 1 να γυρισει 2.ΚΑι για να ερθει να μας ξαναπαρει αλλες 2.Αμαρτια ειναι!!!Ασε που ετσι δεν θα το ευχαριστηθω εγω!!!Μακαρι να γινοταν πιο κοντα!!!
νικάκι μου και άλλες θα φέρουν τους άντρες τους μαζί γιατι δεν κάθεται και ο δικός σου??να πιουν καφεδάκι να τα πουν και να προσέχουν και τα παιδιά για να ξεσαλώσουμε εμείς...χαχαχα

giotaki2

giotaki2
ξερω καλή μου το κοιτάω αλλά σπάνια εχει κάτι καλο...

Από το brandsgalaxy αν ειχα τα mail σας θα σας είχα καλέσει, βάζει κατα καιρούς ωραία πραγματα που αξίζουν, τελευταία το ανακάλυψα Wink

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μεγεια τα βερνικάκια σου λοιπόν!εγώ εχω κλείσει πολλά πράγματα..περιποιηση προσώπου,σπα,φαγητό,τριήμερα,για τα τουτου μας βιολογικους καθαρισμους και πλυσιματα,laser αποτριχωσης κτλ..βολέυει πολύ γιατι ειναι πολύ φτηνες οι προσφορες.μπαινω κάθε μέρα και το τσεκάρω.τωρα θα πληρώσω 19 ευρω μόνο για το σεμινάριο από 90!!

giotaki2

giotaki2
foteini35 έγραψε:μεγεια τα βερνικάκια σου λοιπόν!εγώ εχω κλείσει πολλά πράγματα..περιποιηση προσώπου,σπα,φαγητό,τριήμερα,για τα τουτου μας βιολογικους καθαρισμους και πλυσιματα,laser αποτριχωσης κτλ..βολέυει πολύ γιατι ειναι πολύ φτηνες οι προσφορες.μπαινω κάθε μέρα και το τσεκάρω.τωρα θα πληρώσω 19 ευρω μόνο για το σεμινάριο από 90!!

Very Happy ευχαριστώ!!!!

Ναι ρε συ έτσι συμφέρει, κι εγώ όταν είμουν εκεί εκλεινα για κομμωτήρια, έχει καλές προσφορες.. έκανες souper deal χαχαχα!

εδώ είναι αυτό που σου λέω:
http://www.brandsgalaxy.gr/i/vagia_dimou/

προχτές πήρα κ κάτι σετ παιδικές πετσέτες Laura Ashley μόνο 24€ κ τις ίδιες τις είχα πάρει 40 με εκπτωση από κατάστημα φαντάσου...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα το δω..
αχαχαχαχ τώρα είδα εκεί που σου λέω για 1 τόνο ξύλα χαχαχαχ κοιτα που φτάσαμεεεε

giotaki2

giotaki2
Σοβαρά????
Τέλεια μακάρι να εβαζε κι εδώ κάποιος..
Ποσο τα δίνουν από πόσο?
Και είναι πανακριβα γαμώτο..

Εγώ βρήκα για ιταλικό φαγητό 15€ τα 2 ατομα σκεφτομαι να κανω surprise στο amore για μετά τις γιορτές..
Να δω το παιδί τι θα το κάνω...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιωτάκι σε βρίσκω πολύ ρομαντική χαχαχ!ωραία ιδέα!στο δικό σου αν με προσκαλέσεις εσύ κερδίζεις κάτι??γιατι σε αύτο που είμαι εγώ ναι αν είναι να σου στείλω πμ το mail moy

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
190 οξυα και δρυς αλλά δεν λέει απο πόσο.νομίζω ομως οτι κάπου εκει παιζει και εξω.

giotaki2

giotaki2
ελα ρε.. τοσο πολύ??? κι εγώ έλεγα ακριβά τα δικά μας εδώ που έχουν 150-160 Χριστέ μου που ζούμε....???

Το ρομαντισμό τον είχαμε ξεχάσει ένα διάστημα αλλά αφού τον ξαναθυμήθηκε ο άντρας μου (κ δεν το περίμενα..) είπα να τον συνεχίσω χαχαχα

Κάτσε να σου στείλω π.μ. γιατί δε τα ξερω κ καλά κ μη με γελάει ο κόσμος..

Ξυπνησε ο μπεμπούλης κι εχει όρεξη για χαρούλες που να δείτε τι φατσούλες μου κάνει κι όλο αγκου αγκου
ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 33 379767

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κι απο εμένα κορίτσια!
Ξυπνήσαμε κι εμείς!
Ευτυχώς άρχισε η μικρή να κοιμάται 6ωρα και ξεκουράζομαι λίγω.
Εμείς κοιμηθήκαμε στης 9 και ξυπνήσαμε στης 3:30 φάγαμε 70γρ, Ξανα ξυπνήσαμε στης 6:30 φάγαμε 100γρ και επιδή δεν την έβλεπα να ξανα κοιμάται την πήρα στο κρεβάτι μου μιας και είχε αδιάσει η θέση δίπλα μου και ξυπνήσαμε στης 10:00 οπου φάγαμε άλλα 100.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα στις όμορφες μανούλες.
Εκανα κι εγω εγγραφή θα μπω σε λίγο να δω τι είναι. Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου;
Εμείς εχτές κάναμε επιτελούς το εμβόλιο,η μικρή έκλαιγε ασταμάτητα και είχε γίνει κατακόκκινη η καημενούλα. Εχουμε ψηλώσει απο 48 πόντους που γεννήθηκε τωρα ειναι 62 και απο 2270 τώρα ειναι 5380 τις τελευταίες 20 ημέρες πήραμε μονό 380 γραμμάρια είχε και την διάρροια ίσως γι αυτό τι να πω.
Μας ειπε η παιδίατρος να της δώσουμε ντεπον το μεσημέρι το βραδύ και την άλλη μέρα το πρωί κι έτσι ούτε πυρετό έκανε ούτε γκρίνια.Το αντίθετο αυτή κοιμάται συνέχεια. Να είναι καλά το παιδάκι μου φτου μην το ματιάσω κι αρχίσει καμιά γκρίνια.

giotaki2

giotaki2
καλημέρα Άννα, ωραία εφτιαξε κι εσάς το προγραμματάκι σας.. είδες τι καλά που είναι? Το καλό είναι ότι σου κοιμάται από νωρίς 9 βλέπω, κι εχεις χρόνο μετά να ασχοληθείς με κάτι άλλο να ξεκουραστείς να ασχοληθείς λίγο με το σπίτι ή τον εαυτό σου βρε αδερφέ!

Πάω κι εγώ να κάνω ψωμάκι κ να δω τι θα μαγειρέψω κ ξαναέρχομαι..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα το θυμηθουμε κι εμεις τον ρομαντισμο που θα παει?
καλημέρα αννούλα και κωνσταντίνα!κι άλλο παιδάκι εμβολιάκι εεε?έχουμε ξεκινήσει αυτά τώρα!μια χαρά πάντως τα παιδάκια σας
κωνσταντίνα μου που γράφτηκες??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις