Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
435 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 435 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμεις σημερα θα του δωσουμε το βραβειο του μιστερ Γκρινια!!!

ακομα να κοιμηθειιιιιιιιιιιιι!!!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν την παλευω αλλο απο της 7 εχει γκρινια και πονακια,δεν ξερω τι να κανω κ εμενα κλεινουν τα ματια μου!!

Μαρακι τυχερουλα ολη μερα στη γυρα εε??
αντε να ξελαμπικαρεις κ εσυ λιγακι,εγω οταν θα σαραντησω λεω να την βγαλω τη μπεμπα γιατι τωρα φοβαμαι μη μου αρρωστησει!!

Ελευθεριτσα μου παλι καλα που ειναι καλυτερα η μπεμπουλα αντε ευχομαι γρηγορα κ εσυ!!

Μαρακι κ εσενα να σου ζησει κοριτσακι μου ο μπεμπης σου και να ελπιζω να τα λεμε απο δω και περα πιο συχνα!!

καλο βραδυ κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω με την μπουμπουκα και μακαρι να την παρει ο υπνος!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς γυρίσαμε!!! Δηλαδή μόνο εμείς, γιατί η φωτεινουλα μας συνέχισε!!!βρέθηκαμε με την Φωτεινη στο ίδιο Μαγαζι την ίδια ώρα!! Χαχαχα!! Κ παρκαραμε κ μια απέναντι στην άλλη! Εντελώς τυχαία!! Τρελό ε;;;περάσαμε τέλεια!! Η μπουμπού της είναι μια θέα!! Αλλα κ ο φιλιππακος δεν παει πίσω!!
Στο γυρισμο κλάμα ο δικός μου, τρεχαμε με χίλια. Κ τώρα ακόμα πονάει το κακομοιρο, κ τον έχω αγκαλια!! Έχω κ σιδερωμα. Να δω ποτε τι ώρα θα το κάνω.. Απο αύριο θα πάρω τηλ σε μια κοπέλα να αρχίσει να έρχεται να κάνει καμία Δουλεια, γιατί θα μας φάει η σκόνη!δεν προλαβαίνω τίποτα..

emilou

emilou
Καλημέραααααα μανουλες κ μωρακια!!!!

Μετα απο ολοημερη γκρινια ο μπεμπης κοιμηθηκε επιτελους στις μια+ και ξυπνησε 7,20!!! Εφαγε με πολυ συνοπτικες διαδικασιες κ ξανακοιμηθηκε... Ελπιζω νς κρατήσει για να ξεκουραστει λιγο ακομα η μανουλα, γιατι για μια ακομα μερα ξυπνησε με ημικρανία!!! Αντε να μου ερθει η περίοδος να ησυχασω!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!
βλεπω πολυ επαναστατησαν τα μικρα μας.....εμενα τωρα σηκωθηκε απο τις 2,της εδωσα να φαει και χαζευει το κλιματιστηκο!ας ελπισουμε να κοιμηθει γιατι εχω ενα σωρο δουλειες!εχθες η καημενη εκλαιγε με λιγμους και οταν συαματουσε ελεγε και ενα παραπονεμενο ''αγκου''.ραγισε η ψυχη μου.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κ απο μένα;;; Έχω μια απορία.. Πως την Βγάζεις καθαρή με 4 ώρες ύπνου;;; Κλείνουν τα ματιά μου! Το επόμενο γεύμα θα του δώσω το γάλα μαζι με χαμομηλι, γιατί το παιδι μου πήγε στο άλλο άκρο. Έκανε κακακια μονο χθες το πρωι κ πονάει η κοιλιτσα του..

katrindm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέραααααα!!!

Τι κάνετε μανουλίτσες???

Πωπω έχω χάσει τις μέρες!!!Νομίζω είναι ΣΚ!!! Η ημέρα περνάει απίστευτα γρήγορα, χωρίς να προλαβαίνω να κάνω τίποτα!!!Η μικρή όλη μέρα σχεδόν ξύπνια!!!Μόνο μαγείρεμα προλαβαίνω, και αυτό γρηγορρα γρηγορα και ευκολο φαγητό!!!
ΠΦΦΦΦ!!!Ούτε να λουστώ δεν προλαβαίνω!!! Shocked

Άννα το βγάζεις με θήλαστρο και βάζεις και χαμομήλι ή δίνεις συμπλήρωμα???

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααα μανούλια....Σοφάκο Αννούλι και Εμάκο τις ιδιαίτερες καλημέρες μου μιας και είστε ξύπνιες!!!ΜΑράκι καλωσήρθες να σου ζήσει!!!
Εμείς κοιμηθήκαμε χθές ....9ώρο το χούμε τσεπάκι...με τα κακά έχουμε πάλι θέμα βαριέται να σφυχτεί δεν ξέρω....μια τα κάνει μια τον τσατσαλάω με θερμόμετρο....δεν τον αφήνω πάνω από μια μέρα διότι σφίγκουν και πονάει...(δοκιμασμένο)....!Γιωτάκο και Σοφάκο ξαναρώτησα παιδίατρο για γουλίτσες...διότι συνεχίζει και βγάζει και εμένα...μου είπε οτι μέχρι 6 μηνών έτσι θα ναι αφού δεν κλαίει και δεν το πειράζει να μην ανησυχούμε είναι το περισεύμα σε γάλα....επίσης εμένα έχει κόκκινα ερεθισμένα ελαφρώς μαγουλάκια...μου είπε είναι κάποια είδους αλλεργία ...στα ρούχα μου στα γένια σε κάτι να μην ανησυχώ θα τα χουμε αυτα...χαμομήλι και ενυδατική!!!!Με το Μάκη μια χαρά....του στείλα κανα 2 αγαπησιαρικα μνμ ....χθές και του δώσα και ενα φιλάκι και τα ξέχασε όλα ο μπούληςςςςςςςςςςςςςςς!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα γλυκές μου μανούλες.
Σήμερα οι άντρες μου είναι στην γιαγιά και πιάνουν τα τσιπούρα,Θα γυρίσουν το βράδυ αρα εγω θα εχω ανοιχτό το κομπιούτερ συνέχεια.
Η μικρούλα κοιμάται πρέπει να την ξυπνήσω να της δώσω την αντιβίωση και να την ταΐσω εχει να φάει απο τις 7 . Εσείς πως είσαστε;

giotaki2

giotaki2
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 18 235182 καλημέρα μανούλες... καλημέρα μωράκια...

εδώ βροχή, ομίχλη κ κρύο... ευτυχώς μας φτιάξανε το καλοριφερ κ ζεστάθηκε το κοκαλάκι μας... εχω να μαζευω πάλι το παιδικό γιατί το γέμισαν σκόνη πάλι τα μαστόρια.. δε το χει η μοιρα του να είναι ποτέ μαζεμένο αυτό το δωμάτιο, ευτυχώς προς το παρόν δε κοιμίζω εκεί το μπέμπη θα είχα φρικάρει again....
Εχω κ πολύ σιδέρωμα.. Crying or Very sad ευτυχώς είναι ήσυχος ο μπεμπούλης κ θα μ΄αφήσει να τα κάνω, μπήκε ξανά σε πρόγραμμα αφότου γυρίσαμεαπό το χωριό.

Να μου φιλήσετε τα ζουζούνια σας κ μη θυμώνετε μαζί τους ειναι ψυχούλες δε καταλαβαίνουν την κούρασή μας. Εγώ όταν νιώθω εξουθενωμένη (οπως χτες) το παίρνω αγκαλίτσα κ ξαπλώνουμε μαζί στο κρεβάτι, εγώ χαζοκοιμάμαι κι αυτό είτε θα παίξει είτε θα τρώει Razz μετα κοιμάται κι αυτό

Μαρία καλώς ήρθες κ πάλι, να σου ζήσει το αγγελούδι σου!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Κατερινάκι και Κωνσταντίνααα!!Γιωτάκο τα φιλιά μου και εγώ καλοριφεράκι σήμερα...έπεσε πολύ η θερμοκρασία!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βικακο,γιωτακι,αννα και κατερινα!!!!
εμενα κοιμαται τωρα και τρεχω σα το βεγγο να κανω δουλειες πριν ξυπνησει.εντωμεταξυ και μου εδωσε αλοιφη ο γυναικολογος ζητημα να τη βαζω 1 φορα τη μερα αντι για 3!ε δε προλαβαινω να σκεφτω και αυτο!για τις γουλιτσες και εμενα το ιδιο μου ειπε,βικακο!κραταει οσο θελει.απο τη μυτη αν βγαλει θα πρεπει να της το αναφερω αμεσως.οσο για τα κακακια παρε φριζολακ κομφορτ να δεις ασπρη μερα....μουσταρδι δηλαδη!!!!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxxaxaxaxax!Καλημέρα αγαπημένο Σοφάκι μου....!!!Εμένα τον έχει η μάνα μου τώρα....α δεν σας είπα οτι για να κοιμηθεί το πουλάκι μου πρέπει να του κρατώ το χέρι....!!!!Καινούργιο αυτό...να δώ πως θα τον πάμε στο δωμάτιο του...θα βελάξουμε!!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις του έδωσα χαμομηλι!! Να δούμε σε πόση ώρα θα γίνει ο χαμός!!
Κατερίνα μου, του δίνω συμπλήρωμα, γιατί δεν γινόταν αλλιώς, ήθελα να μειωθεί το γάλα μου γιατί ούτε τρίωρο δεν άντεχα, είχα πολυ γάλα.. Εσκαγα..

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια! Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε 4ωρο!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 18 654316
Ευτυχώς τώρα ξανα κοιμήθηκε και θα ποιο έναν καφέ, με την ησυχία μου?
Σόφη όσο για τα μουσταρδή όχι μόνο και πολύ μοσχοβοληστά!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα,Αννα!!!!!!!!
ειναι οντως μοσχοβολιστα!!!!!!χαχα!!!!!
χτυπησατε 4ωρο?????γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμεις παραμενουμε 6ωρο!να δουμε ποτε θα γινουμε σα το Βικακο!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
6ωρο!!! Σάν όνειρο μου ακούγεται!!!
Μόλις κάνει έστω και 6ώρο θα κάνω party!!!
Κορίτσια πρόβλημα με τα δόντια καμία?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άννα καλημέρααααααααα!!Εμείς ξεκινήσαμε σάλια πολλά και ασπρίσανε τα πάνω ούλα και ξεκίνησε η διαδικασία...μας είπε ο παιδίατρος...κοίτα εκτός από σάλια...γκρίνια δεν έχουμε....!!!!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εμείς σάλια πολλά, τα χέρια στο στόμα, γκρίνια αρκετή αλλα όχι πάντα. Βάζεις κάτι στα ούλα?

marianthi_m

marianthi_m
Καλημερα!!

Μου λείψατε! Χθες δε μπήκα καθόλου.. το μεσημέρι ειχα γυναικολογο και το απογευμα επισκέψεις! πανικος!
Δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω.. είναι ζόρικος ο μικρός και δε με αφήνει σχεδόν καθόλου...

Φωτεινή και Δεσποινα να χαιρεστε τους Φίλιππους!!

Χαρα μου μένω στο Ελληνικό... Μπορούμε να βρεθούμε κάπου απο παραλιακή αν σε βολέυει.. ισως στη μαρίνα φλοίσβου...

Θα προσπαθήσω να ξαναμπω γιατι γκρινιάζει τωρα!

φιλια σε όλες!!

http://www.creativebeez.gr

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμας τα κατω ουλα ειναι ασπρα.....δε θ'αντεξω και πονακια και δοντια.ο ανηψιος μου τα ειχε βγαλει ολα 6 μηνων!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
*anna* έγραψε:Κι εμείς σάλια πολλά, τα χέρια στο στόμα, γκρίνια αρκετή αλλα όχι πάντα. Βάζεις κάτι στα ούλα?

Κοίτα επειδή δεν έχω γκρίνια...δεν το έψαξα να ρωτήσω...και δεν μου είπε και κάτι ο παιδίατρος την άλλη Πέμπτη πάμε για το πρώτο εμβόλιο...θα τον ρωτήσω μιας και το ανάφερες!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Καλημερα!!

Μου λείψατε! Χθες δε μπήκα καθόλου.. το μεσημέρι ειχα γυναικολογο και το απογευμα επισκέψεις! πανικος!
Δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω.. είναι ζόρικος ο μικρός και δε με αφήνει σχεδόν καθόλου...

Φωτεινή και Δεσποινα να χαιρεστε τους Φίλιππους!!

Χαρα μου μένω στο Ελληνικό... Μπορούμε να βρεθούμε κάπου απο παραλιακή αν σε βολέυει.. ισως στη μαρίνα φλοίσβου...

Θα προσπαθήσω να ξαναμπω γιατι γκρινιάζει τωρα!

φιλια σε όλες!!

Καλημέρα Μαριανθάκο!!!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα μου είπε να βάζω την MUNTISAL αλλά μία φίλη μου μου είπε οτι αυτή σφήγκη τα ούλα και τώρα πήρα της FREZZYDERM. ρώτα κι εσύ να δούμε τι θα σου πει.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
*anna* έγραψε:Εμένα μου είπε να βάζω την MUNTISAL αλλά μία φίλη μου μου είπε οτι αυτή σφήγκη τα ούλα και τώρα πήρα της FREZZYDERM. ρώτα κι εσύ να δούμε τι θα σου πει.

Γαμώτο και μίλησα σήμερα πρώι μαζί του...με τη πρώτη ευκαιρία θα τον ρωτήσω....!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις