Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμένα κορίτσια μου πέφτουν πολύ τα μαλλιά! Το έχει καμιά σας; Μου είπε ο γυναικολόγος οτι είναι ορμονικό, μου έδωσε κάτι βιταμίνες και είπε να συνεχίσω το σίδηρο, αλλά δε βλεπω βελτίωση και έχω αρχίσει να ανυσηχώ! Όταν κάνω μπάνιο ειδικά τρομάζω με το πόσα μαλλιά πέφτουν!!! Πλάτη και χέρια έχουν ξεραθεί δεν το συζητώ! Να δω τι θα κάνουμε όσο βαραίνουν τα μικράκια μας!!! Εγώ έχω πάρει το οκ από το γιατρό εδώ και καναδυό εβδομάδες, αλλά ακόμα τίποτα Crying or Very sad ...που να προλάβεις που ο δικός μου κοιμάται μαζί μου και έχουμε διώξει τον μπαμπά μας στο παιδικό και ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο;;; Αχ, αχ...πονεμένη ιστορία!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έστειλα link διαγωνισμού από το babyzone σε όσες έχω στο fb για να πάρετε μέρος!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμβόλιο θα κάνουμε σε 10 μέρες 60 ημερών απλά μου τα γράψε νωρίτερα να τα έχουμε με τις απεργίες!!!Εμένα με έχουνε πεθάνει οι καρποί πόνος πολύς....!!!!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
νικολετάκο εγώ συνεχίζω το σίδηρο, το ασβέστιο δε το μπορώ.
έχω εν τω μεταξύ μια κοκκινίλα κοντά στη θηλή σαν πολλά κοκκινα σπιθουράκια μαζεμένα στο δερμα, ενα βράδυ μου είχε πετρώσει το στήθος είχα ώρα να θηλάσω και αρχισε να βγαζει μόνο του παιζει να ναι από αυτό??? Rolling Eyes

Τι είναι αυτό με τους καρπούς ρε κορίτσια πως προκείπτει ετσι στα ξαφνικα?

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βικακι μου εμένα μου έιπε κοντα 3 μηνων να έιναι κάπου 15 δεκεμβρη για το εμβολιο!
γιωτάκι μου μάλλον έιναι λάθος κράτημα κι εγώ το έχω..μάλλον όπως τους κρατάμε το πωπουδάκι απο κάτω ζορίζεται ο καρπος τι να πω

emilou

emilou
foteini35 έγραψε:βικακι μου εμένα μου έιπε κοντα 3 μηνων να έιναι κάπου 15 δεκεμβρη για το εμβολιο!
γιωτάκι μου μάλλον έιναι λάθος κράτημα κι εγώ το έχω..μάλλον όπως τους κρατάμε το πωπουδάκι απο κάτω ζορίζεται ο καρπος τι να πω

αυτο ακριβως το κρατημα κανει την ζημια...

παντως κ εμεις την αλλη δευτερα θα το κανουμε το εμβολιο που γινεται 2 μηνων...

emilou

emilou
foteini35 έγραψε:κοριτσάκια μου καλησπέρα !βρε γλωσσούδες τι γραψατε πάλι???τα διάβασα αλλά που....δεν θυμαμαι τίποτα!
ιωάννα μου καλως ήρθες να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!είμαι η φωτεινή έχω έναν γιο 7 χρονών και στις 22/9 γέννησα την κόρη μου!
πήγα τον μικρό σχολείο μαζι με την μικρή η οποια κοιμόταν του καλού καιρού!χτες κοιμήθηκε κατά τις 11.30 και ξύπνησε στις 5.30..κοιμήθηκα μέχρι τις 7 ευτυχώς!ετοιμασα άντρα και παιδιά,πήγα σχολειο,για καφέ στην θεία,το αμάξι(!!!!!) που το έιχα σήμερα ναι ναι ναι... για πλυσιμο,ξανά στο σχολειο που είχαμε ενημέρωση απο την δασκάλα,και κατέληξα να γυρίσω σπίτι στις 4!έφαγα λίγο,ταίσα την μικρή και κοιμάται και έφτιαξα εναν κουβά καφέ γιατι κουτουλάω από την νύστα!ααα έχω και γιατρό απόψε στις 9..θα πάρω το οκ!!!αυτάααααα πάλι διπλοσέντονο έγραψα!έτσι για να μάθετε τα φιλιά μου σε όλες

Respect Respect Respect

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα λέγεται είναι πολύ συνηθισμένο στις εγκύους κ μετά τη γέννα....ευτυχώς δεν το έχω! Το'χε πει ο γιατρός σε μία φίλη που υπέφερε όταν ήταν έγκυος.

giotaki2

giotaki2
emilou έγραψε:
foteini35 έγραψε:βικακι μου εμένα μου έιπε κοντα 3 μηνων να έιναι κάπου 15 δεκεμβρη για το εμβολιο!

αυτο ακριβως το κρατημα κανει την ζημια...

παντως κ εμεις την αλλη δευτερα θα το κανουμε το εμβολιο που γινεται 2 μηνων...
κι εμείς αυριο εχουμε το πρώτο εμβόλιο Sad θα χουμε κλαματα το μεσημερι...

θα σας καληνυχτίσω νωρίς κορίτσια γιατί νιώθω πτωμα, αν καταφέρω να κοιμήσω το μπεμπούλη θα την πέσω κι εγώ, εχει αρχίσει να πονάει κ το κεφαλι μου, ας ελπίσουμε να είναι μόνο κουραση..

τα φιλιά μου σε όλες καληνύχτα... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 850933

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμααααακο μου!τα φιλιά μου!χααχαχαχ
κορίτσια σας αφήνω παω γιατρό!θα γυρίσω με το οκ στο χέρι!χαχχα τα λέμε αργότερα θα ξαναμπώ μόλις γυ΄ρισω και τελειώσω με τα παιδιά!θα τα κρατήσει η μανούλα μέχρι να γυρίσω!φιλιά στις μούρες σας!

marianthi_m

marianthi_m
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!

ΚΛΑΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!

http://www.creativebeez.gr

Tini13

Tini13
Καλησπέρα κι από μένα! Τί άλλο θα μας βρει δεν ξέρω. Μπήκα απλά να σας ενημερώσω. Ξαναπήγα στη δουλειά το απόγευμα γιατί σήκωσα και πυρετό, με βάλαν κατευθείαν για μαγνητική και η διάγνωση σαλπιγγίτιδα! Με αντανακλαστικό πόνο σε όλη την κοιλιά και τα έντερα. Αύριο οπωσδήποτε στο γυναικολόγο μου είπε η γιατρός μας, τον πήρα τηλ και θα πάω να με δει. Λογικά αντιβίωση θα μου ξεκινήσει, τί να πω ήταν να το ζήσω και αυτό.

Νεότερά μου αύριο, δυστυχώς δεν αντέχω να μείνω παραπάνω για να σας διαβάσω. Πάω να πάρω ένα αντιπυρετικό και κρεβάτωμα.

Καλό σας βράδυ κορίτσια μου..

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:Εμβόλιο θα κάνουμε σε 10 μέρες 60 ημερών απλά μου τα γράψε νωρίτερα να τα έχουμε με τις απεργίες!!!Εμένα με έχουνε πεθάνει οι καρποί πόνος πολύς....!!!!

Βικάκο καλησπέρα..άκουσες τελικά για απεργίες με τον ΕΟΠΥΥ; Κι εγώ έκλεισα ραντεβού την άλλη Πέμπτη, σκεφτόμουν να τα πάρω και να τα διατηρήσω στο ψυγείο σαν και σένα..

marianthi_m

marianthi_m
Περαστικά Τινη μου!! Τι να πω? Τωρα ετυχε και αυτο?

αχ ησυχασε ο ταλιμπαν! παω να ξαπλωσω.. ειμαι πτωμα!

φιλακια σε όλες! Καληνυχτα!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 417472

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια μου γειά σας και πάλι!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!πήραμε το οκ! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 654316 βουρ στον πατσά τώραααα!!!! χαχαχχααχ
όλα κα΄λα είπε ο γιατρος!
τινάκο μου περάστικά κούκλα μου!τι σε βρήκε...τα φιλιά μου!οι υπόλοιπες τι κάνετε???

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katrindm έγραψε:Καλησπέρααααααα!!!

Και εμένα ο παιδίατρος μου το έχει ως τελευταία τελευταία λύση το μπρούμυτα!!! Τώρα ετοιμαζόμαστε να δούμε μια άλλη παιδιατρο, για το θέμα του θηλασμού!!!

Εγώ μπετουλίνα έχω άλλο πρόβλημα, παίρνει πολύ γρήγορα γρ!!! Μέσα σε μια βδομάδα έχει πάρει 400 γρ. Shocked Shocked η φαγανού μου!!! έχουμε φτάσει τα 5.200 και είναι μόλις 40 ημερών!!! Τώρα θα μου την μετρήσει και η παιδίατρος να δούμε πόσο μου την βγάζει!!!

άννα σε ξέρω από άλλο φόρουμ ?? Very Happy

Χιχιχι!! Ναι κατερινιω, γνωριζόμαστε απο αλλού!!! Τι κάνει η μπουμπού σου;;; Κ εμένα τόσο είναι σε βάρος ο δικός μου, χοντρουλης!!! Άρα μην ανησυχείς!!

emilou

emilou
Βρε Τινακι ενα οικογενειακο ξεματιασμα χρειαζεστε... τι ειναι παλι αυτο!! παλι καλα που πηγες να κανεις τον υπερηχο... περαστικα ευχομαι κ γρηγορα!!

Ο μπεμπης σημερα πολυ πεινα!!!!!!!! σαν να εχει να φαει καμια εβδομαδα... κ καθολου νυστα!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικολέτα μου, εμένα μου είπε ο γυναικολογος να παίρνω σίδηρο για ένα μήνα μετα την γέννα, εγω δεν πήρα γιατί όλο το ξεχνουσα κ προχθές το πέταξα κιόλας..

Φωτεινη το οκ το πήρες ε;; Εγω έδωσα απο Μονή μου το οκ, αλλα όλο δεν βολεύει.. Εδω δεν ξέρω ποτε θα πάμε σε γυναικολογο.. Ουφ..

Τινη μου τι επαθες βρε συ;; Περαστικά σου!!!

Εμείς πήγαμε στο μπαλέτο σήμερα, η δικιά μου Κ ΠΆΛΙ δεν μπήκε, θα ξαναπαμε Τετάρτη.αχ τι θα κάνω με αυτο το παιδι.. Μετα πήγαμε στο jumbo,γιΑτι ήθελα να πάρω φορμουλες για την μεγάλη..
Κ τελικά τελειώσαμε στις 7.30 κ ήταν νωρις να γυρίσουμε Σπιτι κ πήγαμε στο avenue,να πιούμε έναν καφε οι γονείς.. Νεεεεεκραααααα!!! Τελικά ο μικρουλης δεν καταλαβε καν ότι βγήκαμε βόλτα γιατί κοιμόταν απο τις 5.39 που φύγαμε απο το Σπιτι μέχρι την ώρα που γυρίσαμε. Με μια διακοπή για φαΐ.. Εγω έχω έναν τρομερό πονοκέφαλο, που υποφερω, ο άντρας μου κοιμιζει την μικρη κ εγω τον μπεμπη.αυτα!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, με ρωτάει μια στο jumbo, πόσο είναι ο μικρός; Της λέω 40 ημερών κ μου λέει: κ τον βγάζεις έξω;;;
Της λέω, τωρααααααα... Απο 2 εβδ..
Μου λέει: καλα κ δεν βαριέσαι να κουβαλας όλα αυτα τα πράγματα μαζι σου;; Εγω τα έβγαλα τα παιδια μου 6 μηνών.. Shocked Shocked Shocked
Όπως επίσης βαριεμαι να κάθομαι Σπιτι της λέω..
Να καλα τι λένε!;;;;

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα κοιμαστε όλες;;; Τυχερες!!!!!

giotaki2

giotaki2
καλημέρα γλυκές μανουλίτσες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 788471
Τι κανουν τα μπεμπάκια σας; Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 567772 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 49454

Εγώ μάλλον την αρπαξα για τα καλά, ο λαιμός μου χαλια κ ο πονοκέφαλος συνεχίζεται... έκανα ένα ζεστό καφεδάκι να ζεσταθώ.
Ο μπεμπης δίπλα μου ξαπλωμένος στον καναπέ κάνει μαραθώνιο με χεράκια ποδαράκια Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 10 228222 κι ολο γελάει δυνατά, το κοιτάζω κι απορώ που βρίσκει την ορεξη???
Ας ελπίσουμε αυτός να τη γλιτώσει..

Αννα κι εγώ το χα παρει μαζί στα τζαμπο κοντά 40-45 ημερών κ ολοι με ρωτουσαν ποσο είναι κ γιατί το βγαζω... το΄χω ακουσει κι εγώ οτι για 6μήνες κάποιοι δε τα βγαζουν μη κολλήσουν κάτι, λες κι αμα το βάλεις στη γυάλα όταν θα βγει απο αυτή δε θα κολλήσει αμέσως...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!
γιωτάκι μου καλημέρα και περαστικά σου κούκλα μου!βάλε καμια μάσκα να μην το κολλησεις κι αυτό!προπονείται ο μικρός σου εεε??χαχαχ
κι εμένα όποιος με δει με την μικρή στο σχολειο του φίλιππου η αλλού τα ίδια με΄ρωτάει και μου απάντάει σαν κι εσάς!σιγά μην μείνω κλεισμένη μέσα!και ποιος θα μου κάνει τις εξωτερικές δουλειές??οεοοοο

giotaki2

giotaki2
καλημέρα Φωτεινή μου... σ΄ευχαριστώ πολύ...
Αυτο με τη μασκα το είχα απορία μου είπε ο παιδίατρος όταν αρρωστήσω να το θηλάζω αλλά με μασκα, τώρα όμως πότε τη φοράω όταν εχω βήχα, ή και τώρα που πονάει ο λαιμός μου? Τελειως άσχετη είμαι θα τον ρωτήσω μετα να μου πει αναλυτικά.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
giotaki2 έγραψε:καλημέρα Φωτεινή μου... σ΄ευχαριστώ πολύ...
Αυτο με τη μασκα το είχα απορία μου είπε ο παιδίατρος όταν αρρωστήσω να το θηλάζω αλλά με μασκα, τώρα όμως πότε τη φοράω όταν εχω βήχα, ή και τώρα που πονάει ο λαιμός μου? Τελειως άσχετη είμαι θα τον ρωτήσω μετα να μου πει αναλυτικά.
εγώ στον μικρό που ήταν άρρωστος την φόραγα συνέχεια γιατί πήγαινε πάνω απο την μπέμπα!φόρα την σίγουρα στον θηλασμό και όταν έισαι πολύ κοντά της!αν ξεκινήσεις και βήχεις φόρα την συνέχεια!εμένα έτσι μου είπε για τον φίλιππο!συνήθως αν είναι κρύωμα δεν κολλάει αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις αν κρύωσες απλά ή αν είναι απο μικρόβιο..

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γλυκειες μου μανούλες κάλημερα! Σας έχασα τελείως! Τελικά γέννησα στις 13/10 την μπεμπουλα μου με καισαρική! περάσαμε μια περιπέτεια με την υγεία μου έκατσα 15 μέρες στο νοσοκομείο.. Όλα καλά τώρα αλλά ακόμη δεν έχω συνέλθει τελείως! Δυστυχώς δεν θηλασα, μου το απαγόρευσαν επειδή έπαιρνα δυνατές αντιβιωσεις κ μετά μου κόπηκε τελείως απο την στεναχώρια μου! Ακόμη ίντερνετ στο καινούργιο σπίτι δεν το έχουν ενεργοποιήσει!! Μπαίνω απο το κινητό αλλά δεν με βολεύει.. Εύχομαι να είστε όλες καλά μαζί με τα κουκλακια σας και επισης να μου βάλουν το ίντερνετ σύντομα για να επανέλθω!! Χιχι! Σας φιλω! Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις