Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

katrindm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστώ πολύ Έμι και συ να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιμηθηκα 20 λεπτα ουαουυυυ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 328109 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 328109
μετα ξυπνησε φυσικα η μπεμπουλα κ την ταισα και τωρα κοιμηθηκε παλι το πουλακι μου!!

Κατερινακι καλως ηρθες στην ομαδουλα μας μακαρι να ειχες ερθει κ απο πριν απο τις εγκυουλες αλλα ποτε δεν ειναι αργα!!να σου ζησει το νινακι σου,ειμαι η Χαρα κ γεννησα στις 22/10 την μπουμπουκιτα μου!!

Εμη μου αστα σοκ παθαμε ολοι με την μπεμπα προχθες αλλα ευτυχως περασε κ ελπιζω να μην ξαναγινει ποτε ουτως η αλλως απο Τεταρτη/Πεμπτη θα φυγουν οι δικοι μου οποτε κ θα ειμαστε αυτοκολλητες με την μπεμπα!!
με γεια κ τα ρουχακια σας μανα και γιου!!εγω στο h&m που ειχα παει ειχε κατι καλουτσικα για αγορακια να πας να δεις!!

τι να πρωτοθυμηθω και εγω κοριτσακια μου απο τη Ναουσα!!!εχω περασει απιστευτους χειμωνες στα πηγαδια με φοβερη παρεα!!φυσικα εχω πολλα χρονια να παω,απο τοτε που παντρευτικα παει και το σκι και οι εκδρομες στα χιονοδρομικα και στα βουνα!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ινακι καλησπερα κοριτσαρα μου...σας το ειπαμε οτι ζηλευουμε που ειστε ολες μαζι και βρισκεστε εεε???
μακαρι να γνωριστουμε καποια στιγμη ολες!!

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ... ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ... ΑΧ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ TEST DRINK (NOT DRIVE)ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ? !!!

ΤΠΤ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ... ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ... ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ !!! KEEP CALM

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ-

ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ...ΒΓΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΨΙΛΟΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ

Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ

Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ TRAVELLER ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΣΕ

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ

ΘΕΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ !!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕΣ) ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ... ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι χαρα ετσι ξεπαγωνει το γαλα οπως τα λεει η εμη στην συντηρηση απο το προηγουμενο βραδυ. στην συντηρηση κραταει 2 24ωρα. εμη να σε ρωτησω ειχες πει οτι εχεις θερμοπομπο? κανει τιποτα? καιει πολλα? σε ποσα τετραγωνικα ζεσταινει?
γιατι με το φυσικο αεριο οταν το κληνω παγωνει το σπιτι. κατερινα γεια σου ειμαι η μαρια και γεννησα και γω το κοριτακι μου 22.10.
εχω θεμα με την κορη μου την μεγαλη ολο παει και ξυπναει το μωρο και ουρλιαζει διπλα του και το φοβιζει τιναζεται το καημενο στον υπνο του της το λεω ομορφα την βαζω τιμωρια εκει δεν καταλαβαινει το κανει επιτηδες μου εχει σπασει τα νευρα.

emilou

emilou
Μαρια εμεις εχουμε εναν θαρμοπομπο ακτινοβολιας adax (θεωρουνται οι καλυτεροι), ειναι 1400w κ καλυπτει ενα κανονικο δωματιο, περισυ τον αναβα στις 5 το απογευμα οταν γυρναγα απο την δουλεια κ τον εκλεινα στις 7 το πρωι οταν εφευγα... το ρευμα το 1ο 2μηνο μας ηρθε 80 ευρω παραπανω, αλλα ειχαμε κ αεροθερμο για το μπανιο κ μια σομπα αλογονου. Θεωρω οτι εκαψε λιγα... κ σιγουρα πολυ λιγοτερο απο το καλοριφερ. Κ βγαλαμε εναν χειμωνα με πολυ ζεστη κρεβατοκαμαρα...
Φετος βεβαια θα αναβουμε κανονικα το καλοριφερ, αλλα την νυχτα θα βαζουμε τον θερμοπομπο...
Παντως βγαζει πολυ ωραια αισθηση θερμοτητας... σαν του καλοριφερ

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα αναβω το καλοριφερ αλλα θελω το θερμοπομπο για οταν θα κληνω το καλοριφερ να κραταει την ζεστη ποσο εκανε?

emilou

emilou
καπου 200€ τον πηραμε...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξανα εδω!
αυριο θα ειμαι μοναχουλα και με πιανει φρικη.αν τη πιασουνε παλι πονακια ποια να κλαιει πρωτα.η μπεμπα η' εγω που δε θα ξερω τι να τη κανω.
πιο σεξακι κοριτσια....δε προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω.τωρα ειναι ησυχη και γελαει μονη της αλλα γιατι δε τρωει?εχει γλυκαθει με το τσαι και δε θελει το γαλα. Sad

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ Ινα μου οχι δεν καναμε test drink χαχαχαχ κ μας κοπηκαν τα ποδια!!ωχ μας περιμενουν κ αλλες λαχταρες εε??ειμαι κ χεστρου εγω καταλαβαινεις τωρα!!

Μαρακι μου βλακειες διαβασα στο ιντερνετ κ της εδωσε παγωμενο γαλα παλι καλα που δεν την πιασανε τα λαιμα της!!

να ρωτησω κατι αλλο βρε κοριτσακια(να δω πως βεβαια Embarassed Embarassed )
στο λουλουδακι της αν ανοιξω τα χειλακια εχει σαν υγρα κ κρεμα απο τη sudocream κανει να την πλυνω κ να τα ανοιξω???γιατι ντρεπομαι να ρωτησω τον γιατρο!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαρα δεν κανει να το ανοιξεις μονο αν εχει εκει μεσα κακακια την πλενεις και μια γαζουλα βγαζεις οσο μπορεις της βρομιες ετσι μου ειπε η μαια. τι υγρα εχει? εμενα δεν εχει

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ειχε τετοια υγρα και δε τα καθαριζεις.κρατανε τη περιοχη καθαρη.θα τις φυγουνε.μα ητανε σα τα δικα μας και ειχα ανησυχησει.τωρα τη καθαριζω εκει μονο αν λερωθει και καλυτερα τη πλενω....

Tini13

Tini13
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Σήμερα όλη μέρα είμαι στο κρεβάτι με τα εντερικά μου, έχω πόνους σε όλη την κοιλιά και δεν μπορώ ούτε να σταθώ όρθια, ούτε να κάτσω από τον πόνο. Από την Παρασκευή είχα κάτι ψιλοπονάκια αλλά σήμερα παραέγινε. Η Ίνα έλεγε χθες να πάμε στο νοσοκομείο βόλτα να ξεσκάσουμε, το μετάνιωσα σήμερα! Ο Μάνος έχει όλη μέρα την μπέμπα γιατί ούτε αγκαλιά δεν μπορώ να την πάρω.
Καλώς ήρθες Κατρίν και Μπεττούλα!
Πάω να ξαναξαπλώσω, φιλιά σε όλες.
Καλό βράδυ να έχουμε και καλή εβδομάδα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Κυρ Νοε 11, 2012 10:23 am, 1 φορά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περαστικα Τινη μου!!!!!!!!! Smile

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τινακη να πας να το δεις

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι διαφανα υγρα αλλα εχει κ σαν κακακια δεν κανει να ανοιξω τα χειλακια και να την εχω κατω απο το νερο κ σιγα σιγα να την καθαρισω!!

Τινακι μου περαστικουλια κοριτσακι μου ευχομαι να μην σας ματιαξαμε!!καλη ξεκουραση κοριτσακι μου!!

Σοφακι ουτε εσυ το πειραζεις εεε??μωρε φοβαμαι μην παθει καμια ουρολοιμωξη και τρεχουμε και δεν φτανουμε!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινη μου περαστικά σου Αγαπη μου!!!
Είσαι τυχερή που η μικρη κάθεται με τον μανο, εγω αν παθω τίποτα, θα έχω κ τον μπεμπη μαζί μου, γιατί δεν κάθεται με κανέναν ο μαμακιας!!

Μαρακι, μήπως να της μιλαγατε όλοι;;;εμένα ευτυχώς δεν τον πειράζει.. Μόνο όταν είναι ξυπνιος τον φιλαει ασταμάτητα κ ο μικρός τσαντιζεται..

Είχα σιδερωμα κ το έκανα σαν τρελή, γιατί ο μικρός φώναζαν δεν καθόταν καθόλου.. Ουφ, απο αύριο θα πάρω την κουμπαρα μου τηλ να μου δώσει το τηλ της κοπέλας πιυ της καθαρίζει κ σιδερωνει, γιατί δεν με βλέπω να τα προλαβαίνω όλα μόλις γυρίσω στη Δουλεια...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να ρωτήσω κατι, η μπου γέννησε στο Παπαγεωργίου; Ρωτάω γιατί τώρα είπαν στις ειδήσεις ότι πέθαναν 4 μωρακια στη μονάδα κ νοσουν κ αλλα απο ένα μικρόβιο.. Μπορει το ένα απο τα 4 να ήταν της μπου..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Αννουλα μου κ εγω οταν το ακουσα στις ειδησεις αυτο σκεφτηκα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουκλιτσες μου καλησπερα..!!!
Καλοριζικο το νεο θεματακι εντωμεταξυ. ελπιζω να περασατε ενα ομορφο και ηρεμο σαββατοκυριακο μαζι με τις οικογενειες σας..
Εμεις τα γνωστα, το μωρακι εχει λιγες μερες αρνειται να φαει, τρωει ελαχιστο και σταματα και ισως αυριο παμε παιδιατρο να μας δει αν δεν επανελθει η ορεξη της. δοκιμασα αυτο που μου ειπατε να ανοιξουμε κιαλλη τρυπουλα αλλα το φτυνει φαινεται δεν ειναι ακομα ετοιμη..
δεν ειχα καθολου χρονο να σας γραψω και τωρα παω να σας διαβασω και εσας αν με αφησει η μπεμπα..
Τα φιλακια μου σε ολα τα υπεροχα νινακια μας και σε ολες τις γλυκυτατες μανουλες του φορουμ. Σας Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 669659

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 377361

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννα το μωρο το αγαπαει πολυ ολο το αγκαλιαζει και το φυλαει γιαυτο θελει να το ξυπναει ασε μερικες φορες τρεμω απο τα νευρα μου. χαρα αστην κατω απο τρεχουμενο νερο και μετα σιγα σιγα χωρις να το ανοιξεις πολυ με μια γαζουλα καθαρισε το. το ακουσα και γω αυτο στης ειδησεις πολυ λυπηρο στα καλα καθουμενα να πεθανουν τα παιδακια

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παω να ξαπλωσω καμια ωρα αν προλαβω καληνυχτα κοριτσια μου.
χριστινακι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 417472

emilou

emilou
Αννα το εγραφε η Μπου στο θεματακι της... δυστυχως ειναι ακομα 4 μωρακια, συνολικα 6 με τα 2 που χαθηκαν οταν ηταν της Μπου μεσα... απλα απ οτι ειπε το κρυβουν

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι μου διαβασα οτι και σας εχει αυπνιες το μωρακι.. να προσπαθεις να ξεκουραζεσαι γλυκεια μου και μη χανεις την υπομονη σου. ειδικα το βραδυ ξερω οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο...νασου πω εισαι απο λευκαδα;; πωπω τελεια ειναι εκει!!! θελω πολυ να παω!

Αννουλα μου πως ειστε; θα πατε στην εκθεση ε;; τελεια θα συναντηθουμε σιγουροτατα!!

Χαρα μου και μενα εχει υγρα ακριβως τα ιδια και διαβασα οτι δε κανει να το πειραξουμε.. οποταν το αφηνουμε. παρασκευη θα ρωτησω τη παιδιατρο μ και θα σου πω..

Εμη μ και γω με τα κολαν θα τη βγαλω μου φαινεται και τους κορσεδες που κρυβουν τηκοιιλια! και αυτα τα παλιοκιλα γιατι κολλησαν ρε κοριτσια; αφου προσπαθω δεν τρωω. και γραμμαριο δε χανω..

οπως και ναχει ολες οι θυσιες τους αξιζουν τελικα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κριμα η μπου και η ιστορια της συγκλονιστικη πολυ¨(
Crying or Very sad Crying or Very sad

ηθελα να της γραψω στο θεματακι της αλλα δεν ειχα λογια.,...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσάκια μου γύρισα απο της μανούλας!τελειώσαμε το διάβασμα του φίλιππου,εκανα μπάνιο την μικρή,έφαγα με εκατό διακοπές για να της βάζω την πιπίλα που της έφευγε και μπήκα λιγο πεταχτα!καλά το πρωί που έφυγα αφησα το ιντερνετ ανοιχτο και το μπουκάλι της εδώ!πάλι καλά που δεν μου χρειάστηκε!κουτουλάω από την νύστα γιατί σηκώθηκα στις 6.30..θα σας διαβάσω αυριο πρωί πρωι τώρα δεν βλέπω μπροστά μου κι εχω και συνέχεια με τα μικρά!σας καληνυχτίζω και σας φιλω με αγάπη όλες! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 6 850933

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις