Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και εγω βρε Χριστινακι μου, ξερεις ποσες φορες ξεκινησα να της γραφω κ το εσβηνα? δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σ αυτες τιε περιπτωσεις! μιλαμε οτι καθε μερα στο μυαλο μου την εχω... κ μπαινω κ διαβαζω αυτα που γραφει!

Χριστινακι μετρησες καθολου ποσα ml τρωει συνολικα στο 24ωρο? μπορει να σου τρωει απο λιγο αλλα τελικα την ποσοτητα που πρεπει να λαμβανει, μπορει να την συμπληρωνει κ να μην το εχεις καταλαβει... εμενα αυτο εκανε καποιες μερες κ αγχωνομουν οτι δεν ετρωγε κ οταν τελικα υπολογισα την συνολικη ποσοτητα ηταν μια χαρα.

Τινακι περαστικα... τι επαθες? σαν κολικος?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την emilou στις Κυρ Νοε 11, 2012 12:53 pm, 2 φορές συνολικά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι δεν το σκεφτηκα αγαπη μου.. αυτο θα κανω θα μετρησω.. ποσα πρεπει να τρωει;;

οσο αφορα τη μπου συμφωνω μαζι σου καλη μ, δεν υπαρχουν απλα λογια παρηγοριας..

Φωτεινουλα μ καλο βραδυ... καλη ξεκουραση..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ μαλλον εκανα βλακεια κ τελικα την εκανα μπανακι κ μετα την καθαρισα λιγο με φυσιολογικο ορο κ μπατονετα!!

Χριστινακι μου γλυκο μια χαρα θα ειναι η Αντριανουλα θα δεις!!αν θυμηθεις ρωτα κ εσυ τον γιατρο σου!!

κ εγω βρε κοριτσακια μου ηθελα να της γραψω αλλα οπως λεει και η Εμη δεν υπαρχουν λογια αυτες τις στιγμες!!κριμα για ολες τις μανουλες που χασανε τα μωρακια τους,μονο που το σκεφτομαι τρελαινομαι!!

Μαρακι,Φωτεινη καληνυχτα καλη ξεκουραση!!

ααα δεν σας ειπα απο την Παρασκευη περιμενω τον παπα για μισο σαραντισμο κ ακομα ερχεται εχει πεσει λεει πολυ δουλεια για να δουμε αυριο!
παω κ εγω να κανω μπανακι κ να την πεσω οσο κανει νανι η μπουμπουκιτα μου!!
καλη εβδομαδα να εχουμε φιλεναδιτσες μου!!

emilou

emilou
Kristinaki έγραψε:οχι δεν το σκεφτηκα αγαπη μου.. αυτο θα κανω θα μετρησω.. ποσα πρεπει να τρωει;;

πρεπει να γραφει πισω το κουτι του γαλατος αναλογα με τα κιλα της

katrindm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλως σας βρήκα μανουλίτσες!!

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Λοιπόν από τις 18:30 που έγραφα εδώ, ξύπνησε η μπουμπού και τώρα την πήρα ο ύπνος!!! Shocked Πρωώτη φορα μου το κάνει αυτό!!!

Κοριτσια γιατι δεν κάνει να ανοίγεις τα χειλάκια να το καθαρίζεις??? Δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο ο παιδίατρος!!!

katrindm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα Μανούλες!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Very Happy Very Happy

Περιμένω να ξυπνήσει, από λεπτό σε λεπτό!! Σ¨ημερα θα πάμε σε άλλη παιδίατρο, η οποία είναι και σύμβουλος γαλούχίας!!Ελπίζω να μας διαφωτίσει σε ορισμένα θέματα, γιατί ο άλλος παιδίατρος που είχαμε, ερχόταν 5-10' , έπαιρνε το 60αρι και δεν μας ενημέρωνε καθόλου!!! Twisted Evil

giotaki2

giotaki2
sunny καλημέρα μανουλίτσες μου γλυκές!!!!

χαίρομε που σας ξαναβρίσκω! χτες βράδυ γυρίσαμε από την Άρτα, μία βδομαδούλα καλά ήταν! Περασαμε ωραία οικογενειακά με πολλές επισκέψεις στο σπίτι, αλλά καλή κ η ησυχια μας εδώ! Very Happy

Ο μπεμπούλης τα πήγε καλύτερα από όσο περίμενα αν κ ήταν απογεύματα που από τον τόσο κόσμο που έβλεπε κ άκουγε ήταν πολύ ανήσυχος. Τα βράδυα όμως κοιμόταν μια χαρά!

Σήμερα ξύπνησε κανονοκά όπως κάθε μέρα στις 6, ετρωγε κ καθόταν ξαπλωμένος στον καναπέ κι εκανε χαρούλες με τον πατέρα μου κ κουνούσε χερακια ποδαράκια πολύ γρήγορα! Ειναι το αγαπημένο του παιχνίδι. Σήμερα επαιζε μόνο το καημένο..
Νομίζω όμως ότι μου κρύωσε λιγάκι, αυριο έχουμε γιατρό για το εμβόλιο κ θα δούμε τι θα μας πει.
Μου φαίνεται εχει μαγαλώσει πολύ, είναι πολύ ήσυχο κ πολύ γελαστό κ καπου καπου βγαζει κ δυνατές φωνούλες.

Τι όμορφα που είναι τα παιδάκια σας... Βλέπω τις φώτο κ έχουν μεγαλώσει πολύ...
Ελπίζω όλες να μου είσαστε καλά..

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μάνα γιώτα πρωινή πρωινή επιστροφή στην καθημερινότητά
καλημέρα σε ολες
Μου εκανε την νύχτα την ζωή πατινι.Κοιμηθκε έντεκα και ξύπνησε δυο και ξανακοιμηθικε στις 4
Τραγικά η νυστα στο μεγαλείοτης

giotaki2

giotaki2
Νικολετάκο πρωϊνή να ακολουθήσω το πρόγραμμα του μπέμπη τι να κάνουμε μαθαίνουμε να ζούμε κ με 4 ωρες υπνο..

Γιατι ξυπνούσε το μικρούλη σου ήταν ανήσυχο? μήπως το πονούσε κάτι μωρέ.
Εμένα ξυπνάει γύρω στο 3ωρο το βράδυ να φάει κ ξανακοιμάται. τη μερα τρώει όποτε του κάνει κέφι!

Προχτες όμως το κανε κι εμένα από τις 2 που ξύπνησε κοιμήθηκε 4 και, είχε όρεξη για παιχνίδι, τι να κανω καθόμουν στο τζάκι κ περίμενα να νυστάξει. στο τσακ είμουν να βάλω κ κάστανα να ψήσω Razz να περασει η ώρα

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βαψαμε το άπορο το καλοκαίρι και τα καλοριφέρ μυρίζουν έτσι πήγαμε μια εβδομάδα στην μάνα μου και ρωτά ήρθαμε στην πεθερά μου . Ίλη αυτήν η κατάστασή του χαλάει το πρόγραμμά έσω χαλάει το δικό μου φαντάσου το δικό του

giotaki2

giotaki2
letitsa έγραψε:Βαψαμε το άπορο το καλοκαίρι και τα καλοριφέρ μυρίζουν έτσι πήγαμε μια εβδομάδα στην μάνα μου και ρωτά ήρθαμε στην πεθερά μου . Ίλη αυτήν η κατάστασή του χαλάει το πρόγραμμά έσω χαλάει το δικό μου φαντάσου το δικό του
Ε τότε δικαιολογημένα, βγαίνουν από τη σειρά τους τα καημενούλικα το παρατήρησα κι εγώ κάτω, ασε που κι εσύ δεν είσαι στο χώρο σου να είσαι άνετη κ σπανε τα νεύρα σου.. σε νιώθω!

Ασε εμείς χτες που γυρίσαμε βάλαμε καλοριφερ κ δε δουλεύουν affraid
ήταν αργά να ανάψουμε τζάκι κ τη βγαλαμε με αερόθερμο! ετσι κ σημερα που θα λείπει ο άντρας μου.. από αυριο τζάκι κ πρέπει να φωνάξουμε κάποιον να τα κοιταξει, εχουμε αυτ/μο αεριο.

Ασχετο, δε βρισκω το θεματάκι με την επιχείρηση δίαιτα...
cheers any help????

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!! Καλη επιστροφή γιωτακι μου!!!! Ποτε πήγε 2 μηνών ο μικρός σου;;; Πάντως εμένα είναι ξενερας, δεν γελάει καθόλου.. Βαρης κ ασηκωτος!!!
Εμείς κοιμηθηκαμε στις 11.30 κ ξυπνησΑμε 4.30, φαγαμε, χεστηκαμε, κάναμε λοξιγγα, ξαναφαγαμε κ πήγε 5.20 να κοιμηθεί. Τώρα ξύπνησε πάλι έφαγε κ ξανακοιμαται, αλλα δεν κοιμάται η μεγάλη για να κοιμηθώ.. Έχω να μαγειρεψω κιόλας.. Ουφ.

Κορίτσια απο Αθηνα έχετε βάλει καλοριφέρ;;; Είναι 21 βαθμούς στο Σπιτι, να βάλω;; Τι να κάνω;;;

Άντε ξυπνηστε κοριτσακια με τα μωρακια σας!!

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Άννα μου καλώς σας βρήκα! Ασε κι εγώ εχω ενα σωρό δουλειες τα πάντα απλυτα, κ του μπεμπη κ δικά μας, έχω κ σίδερο κ να τακτοποιήσω τα πράγματα, ενα φορτηγό χρειαζεται να κουβαλάς με το μωρό... και νυστάζω... Sleep
Φαγητό ευτυχώς δε θα φτιαξω ειμαι μόνη μου σήμερα.

Ναι 2 μηνών δε το πιστεύω! Γελάει ο χαζούλης συνέχεια και δυνατά ακόμη κ στον υπνο του, ότι θυμάται χαίρεται που λεμε...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ANNAST έγραψε:Καλημέρα!! Καλη επιστροφή γιωτακι μου!!!! Ποτε πήγε 2 μηνών ο μικρός σου;;; Πάντως εμένα είναι ξενερας, δεν γελάει καθόλου.. Βαρης κ ασηκωτος!!!
Εμείς κοιμηθηκαμε στις 11.30 κ ξυπνησΑμε 4.30, φαγαμε, χεστηκαμε, κάναμε λοξιγγα, ξαναφαγαμε κ πήγε 5.20 να κοιμηθεί. Τώρα ξύπνησε πάλι έφαγε κ ξανακοιμαται, αλλα δεν κοιμάται η μεγάλη για να κοιμηθώ.. Έχω να μαγειρεψω κιόλας.. Ουφ.

Κορίτσια απο Αθηνα έχετε βάλει καλοριφέρ;;; Είναι 21 βαθμούς στο Σπιτι, να βάλω;; Τι να κάνω;;;

Άντε ξυπνηστε κοριτσακια με τα μωρακια σας!!

Καλημέρα Αννούλι....!Κ εγώ την ίδια απορία έχω....εντέλει αποφασίσαμε...να δουλέψουμε το αρκουδίσιον στα 2 δωμάτια...(στο δικό μας που κοιμάται και στο δικό του που είναι η αλαξιέρα)και στο μπάνιο αερόθερμο....!!!Λέμε να το καθυστερήσουμε μιας και έχουμε τα αρκουδίσια(έχω και στο σαλόνι)για πιο οικονομία!!!Βέβαια τα καλοριφέρ είναι με ρεύμα οπότααν είναι οικονομικά και πάλι...σε σχέση με πετρέλαιο και φυσικό αέριο...αλλά είπαμε να τη βγάλουμε έτσι....μέχρι στιγμής ...και στρώνω και χαλιά σήμερα...εντέλει(τα αερίσαμε χθές)

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλια !!ΚΑλωσήρθατε νέες μανούλες!!!!
Συμπεθεράκο μου...λιτοδίαιτη η νύφη??να και κάποια που κάνει δίαιτα εντέλει(πλάκα κάνω)!!!!Μην ανησυχείς θα πείνει όσο θέλει αυτή ρε σύ....άμα πεινάει σιγά μη κοιμάται η δεν φάει είναι το στάνταρ ένστινκτο...αλλά και εγώ ένα παιδίατρο θα το πήγαινα να σου πώ την αλήθεια!!!!
Γιωτάκο σουρτουκιάσατε και ήρθατε τι καλα....2 μηνών και ο μπέμπης μεγάλωσε μωρέ το παιδάκι σου!!!!!Νικολετάκι μου καλημερούδια....κ εμένα πάντως όταν το πηγαίνω επισκέψεις και στης μάνας μου και του χαλάω το πρόγραμμα ένα σοκ το τρώει γκρίνιας!!!
Εμένα χθές ο "εφιάλτης" κοιμότανε όλη μέρα....ζήτημα να έμεινε 3 ώρες ξύπνιος με το ζόρι...βέβαια προχθές δεν είχε κοιμηθεί καθόλου όλη μέρα είχε γίνει το αντίθετο ζήτημα να είχε κοιμηθεί τη μέρα 3 ώρες!!!Βέβαια χθ΄λες το βράδυ έπεσε εννιάμιση και ξύπνησε εξίμησι...έφαγε και τώρα ξύπνησε στις δέκα!!!!Τι να πώ ο ύπνος θρέφει τα παιδιά και ο ήλιος εμένα(μοσχάρια)!!!!Σήμερα θα πάω και εγώ παιδίατρο...να μου γράψει τα εμβόλια να τα έχω...ψυγείο....και θα πάρω και τη λιστούλα μου να του κάνω 5-6 -1000 ερωτησούλες!!!
Χρουλίτα καλημερούδια...δεν ξέρω να σε βοηθήσω για το πιπι της αλλά μην ντρέπεσαι πάρε παιδίατρο ρε συ....εγώ τον ζαλίζω για μ@λ@κιες και δεν μου λέει τίποτα ...ας μου πει αν θέλει κιόλας καιθα σου πώ εγώ....!!!!Απχ την Παρασκευή στις δέκα το βράδυ του ρθε του Μάκη να ανάψει τζάκι...και επειδή κάποιες σας το είχαν απαγορέψει οι γιατροί σας έβαλα το Μάκη και πήρε και μας είπε κανένα προβλημα....να το ανάψουμε(εμάς δεν καπνίζει ντε φακτο όμως)!!!!
Εμάκο καλημερούδια και σε σένα....ναι από το Prenantal το πήρα....το είχε πάρει σε ξεφτελιστική τιμή το Ιούλιο η αδερφή μου ....βέβαια τώραα που αποφάσισα να το βάλω είναι τσίμα τσίμα...αλλά είναι χουχουνιάρικοοοοοοο!!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μπήκα για λίγο σας διάβασα και μετά δουλειές και μαγείρεμα. Εγώ το πιπί της μικρής το πλένω και μετά με ενα βαμβάκι καθαρίζω χωρίς να το ανοίγω οσο μπορώ και τα χειλάκια τα μέσα. Η παιδίατρος μου είπε οτι πρέπει να καθαρίζω την περιοχή για να φεύγει η κρεμά η παλιά μια φορά την ημέρα, υγρά δεν εχω δει, ίσως να μην τα πρόσεξα.
Τι θα κάνουμε με την ζέστη να δω πως θα ζεστάνουμε τα μωρουλια μας.Η παιδίατρος λέει οτι πρέπει να έχουμε σταθερή θερμοκρασία 19 με 20 βαθμούς μέσα στο σπίτι. Αχ τώρα καλά είναι να δω οταν θα χειμωνιάζει.
Κορίτσια ο αφαλός της μικρής άρχισε να μικραίνει μου φαίνεται οτι την σκαπουλάραμε.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera paraioulla xathika teleios...
Ti kanete???
Ta mikroullika mas???

G oses den me kserete eimai i Joanna apo kupro k exw 3 mwrakia o gios m einai 4 etwn i kori m 3 etwn k i mikroulla mas 3 minwn...

Emeis eimaste kala k megalwnoume mera me tin mera...
Oli mera trexw me ta 2 megala m mwra na ts paw ekei k edw... douleies t spitiou mageirema sidero k paei legontas...
Oli mera sto podi eimai...

Eutixws to vradu isixazw k ksekourazwme me ton antra m...
Vazw ola ta mwra g upno ap tis 7 to vradu tora p nuxtoni grigora...
I mikroulla kala ta paei den ksupna katholou to vradu...Ptou....
Wmos tin imera makari na kimate 3 wres oli mera...
Apo gala arketo pinnoume...

Prin mia eudomada eixa ppesei psuxologika wmos meta m eirthen periodos p den perimena ekeines tis meres na dw...
Apo kila exw paei 46 kila,,,exw na xannw akomi liga...
Elpizw ws tin vaftisei na ta exw xasei...

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Kalimera paraioulla xathika teleios...
Ti kanete???
Ta mikroullika mas???

G oses den me kserete eimai i Joanna apo kupro k exw 3 mwrakia o gios m einai 4 etwn i kori m 3 etwn k i mikroulla mas 3 minwn...

Emeis eimaste kala k megalwnoume mera me tin mera...
Oli mera trexw me ta 2 megala m mwra na ts paw ekei k edw... douleies t spitiou mageirema sidero k paei legontas...
Oli mera sto podi eimai...

Eutixws to vradu isixazw k ksekourazwme me ton antra m...
Vazw ola ta mwra g upno ap tis 7 to vradu tora p nuxtoni grigora...
I mikroulla kala ta paei den ksupna katholou to vradu...Ptou....
Wmos tin imera makari na kimate 3 wres oli mera...
Apo gala arketo pinnoume...

Prin mia eudomada eixa ppesei psuxologika wmos meta m eirthen periodos p den perimena ekeines tis meres na dw...
Apo kila exw paei 46 kila,,,exw na xannw akomi liga...
Elpizw ws tin vaftisei na ta exw xasei...

Καλημέρα είμαι η Κωνσταντίνα και εχω ενα γιο 4 χρονών και την κόρη μου 2 μηνων.Μπραβο σου που τα καταφέρνεις με τρία μικρα. Για τα κιλά αμα είσαι 46 ποσά να χάσεις εισαι πολυ αδύνατη μήπως έγραψες λάθος νούμερο γιατί αν οχι καλό θα ηταν να πάρεις κι οχι να χάσεις.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας στέλνω πολλά φιλιά παω να ξεκινήσω για να τελειώσω κάποια στιγμή με τις δουλειές. Μια πολύ μεγάλη καλημέρα.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Κουτουλάω από τη νύστα πάλι...χθες έφερα το κρεβατάκι του μωρού στην κρεβατοκάμαρα δίπλα στο κρεβάτι μου για να αρχίσω σιγά-σιγά να τον βάζω εκεί να κοιμηθεί, γιατί μέχρι τώρα κοιμόταν δίπλα μου στο διπλό κρεβάτι. Κοιμήθηκε στο κρεβατάκι του 10-12.30, ξύπνησε, έφαγε, ξανακοιμήθηκε μέχρι στις 2.30, βράχηκε γιατί κατουρήθηκε, τον άλλαξα, μου έχεσε τα σεντόνια και το στρώμα του διπλού κρεβατιού (η χαζή μες στη νύστα μου 2.30 η ώρα και για να τον αλλάξω γρήγορα να μην ξυπνήσει δεν έβαλα από κάτω αδιάβροχο προστατευτικό με αποτέλεσμα με το που άνοιξα την πάνα να εκτοξεύσει και τα κακά του και έτσι αναγκάστηκα να βάλω πλυντήριο με τα λερωμένα και να προσπαθώ να καθαρίσω το στρώμα, το οποίο λερώθηκε φυσικά κι αυτό, εκείνη την ώρα). Ο κύριος όλη αυτή την ώρα που εγώ παιδευόμουν να μαζεψω τα ασυμάζευτα, γελούσε κι έπαιζε με τα χέρια του στο κρεβάτι του και φυσικά ξύπνησε για τα καλά!!! 3 τελείωσαμε με όλα αυτά και τον έβαλα στο στήθος και έφαγε και κοιμήθηκε δίπλα μου. 5.30 τον ξανάβαλα στην κούνια του μπρούμυτα και μέχρι στις 7 κουνούσε τον κώλο του και έβγαζε ήχους και κουνιόταν, οπότε εγώ ανά 5λεπτό ανασηκωνόμουν για να του χτυπήσω λίγο τον κωλάκο του να ηρεμήσει...κοιμόταν για 5-10 λεπτά και μετά ξανά τα ίδια!!! 7 έφαγε ξανά και κατά τις 8 ξύπνησε, έπαιξε και ξεθεώθηκε με τον μπαμπά του και πριν λίγο τον ξανάβαλα στο κρεβάτι του κοιμισμένο. Βέβαια δε νομίζω να κοιμηθεί πολύ, γιατί τη μέρα δεν κοιμάται πάνω από 40-45 λεπτά τη φορά. Μόλις πήρα Depon γιατί το κεφάλι μου πάει να σπάσει από όλη τη χθεσινοβραδυνή ταλαιπωρία!!! Νομίζω η πρώτη βραδιά του μπέμπη στο κρεβάτι του στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία!!!! Ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη...τι να πω...η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!! Σας έπρηξα αλλά δεν μπορώ...ήθελα να πω τον πόνο μου!!!!! Crying or Very sad

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!
το κοριτσακι μου πρεπει να ειναι κρυωμενο και δε τρωει.αυριο θα τη παμε στη γιατρο... Sad Sad Sad Sad την αρρωστησα?????????? Crying or Very sad

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kwnstantina m na s zisoun ta mikroullika s...
ki esu exeis gio 4 etwn eee...
ton pas paidiko???

Osos g ta kila 46 eimai...
Eimouna 41 prin agapoulla m...
Den mpenw sta pantelonia m akomi...
Wmos na anaferw eimai poli konti...
Eimai 1,49...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kkkk έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Κουτουλάω από τη νύστα πάλι...χθες έφερα το κρεβατάκι του μωρού στην κρεβατοκάμαρα δίπλα στο κρεβάτι μου για να αρχίσω σιγά-σιγά να τον βάζω εκεί να κοιμηθεί, γιατί μέχρι τώρα κοιμόταν δίπλα μου στο διπλό κρεβάτι. Κοιμήθηκε στο κρεβατάκι του 10-12.30, ξύπνησε, έφαγε, ξανακοιμήθηκε μέχρι στις 2.30, βράχηκε γιατί κατουρήθηκε, τον άλλαξα, μου έχεσε τα σεντόνια και το στρώμα του διπλού κρεβατιού (η χαζή μες στη νύστα μου 2.30 η ώρα και για να τον αλλάξω γρήγορα να μην ξυπνήσει δεν έβαλα από κάτω αδιάβροχο προστατευτικό με αποτέλεσμα με το που άνοιξα την πάνα να εκτοξεύσει και τα κακά του και έτσι αναγκάστηκα να βάλω πλυντήριο με τα λερωμένα και να προσπαθώ να καθαρίσω το στρώμα, το οποίο λερώθηκε φυσικά κι αυτό, εκείνη την ώρα). Ο κύριος όλη αυτή την ώρα που εγώ παιδευόμουν να μαζεψω τα ασυμάζευτα, γελούσε κι έπαιζε με τα χέρια του στο κρεβάτι του και φυσικά ξύπνησε για τα καλά!!! 3 τελείωσαμε με όλα αυτά και τον έβαλα στο στήθος και έφαγε και κοιμήθηκε δίπλα μου. 5.30 τον ξανάβαλα στην κούνια του μπρούμυτα και μέχρι στις 7 κουνούσε τον κώλο του και έβγαζε ήχους και κουνιόταν, οπότε εγώ ανά 5λεπτό ανασηκωνόμουν για να του χτυπήσω λίγο τον κωλάκο του να ηρεμήσει...κοιμόταν για 5-10 λεπτά και μετά ξανά τα ίδια!!! 7 έφαγε ξανά και κατά τις 8 ξύπνησε, έπαιξε και ξεθεώθηκε με τον μπαμπά του και πριν λίγο τον ξανάβαλα στο κρεβάτι του κοιμισμένο. Βέβαια δε νομίζω να κοιμηθεί πολύ, γιατί τη μέρα δεν κοιμάται πάνω από 40-45 λεπτά τη φορά. Μόλις πήρα Depon γιατί το κεφάλι μου πάει να σπάσει από όλη τη χθεσινοβραδυνή ταλαιπωρία!!! Νομίζω η πρώτη βραδιά του μπέμπη στο κρεβάτι του στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία!!!! Ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη...τι να πω...η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!! Σας έπρηξα αλλά δεν μπορώ...ήθελα να πω τον πόνο μου!!!!! Crying or Very sad

Kkk m gelasa me auta p egrapses...
Thumame ki egw to eixa perasei auto me ton gio m...
Mas paizoune sta daxtula ts kali m...hahahaha

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!
το κοριτσακι μου πρεπει να ειναι κρυωμενο και δε τρωει.αυριο θα τη παμε στη γιατρο... Sad Sad Sad Sad την αρρωστησα?????????? Crying or Very sad

Sofoulli m den s eipa na s zisei i mikri agapi m...
Ti kaneis eisai kala???
Arrwstise to mikroulliko eeee...
Palio kairos ki autos dustixws...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω ιωαννα μου!δε ξερω...εχουμε γκρινια και δε πολυτρωει!στεναχωριεμαι μωρε.....και σημερα ειμαι μονη και ερημη! Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις