Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
582 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 582 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ευχαριστω ιωαννα μου!δε ξερω...εχουμε γκρινια και δε πολυτρωει!στεναχωριεμαι μωρε.....και σημερα ειμαι μονη και ερημη! Sad

Sofoulli m mporei na min exei oreksei na faei tora...
Na thelei pio poli upno ayti tin stigmi...
Ase tin mikroulla na klapsei 5 6 leptakia moni tis xwris na tin pareis aggalia k tha apokimithei k otan me to kalo ksupnisei mporei na thelei ligi pio poli posotita gala agapi...
An oxi,,, piase ton paidiatro na ton rwtiseis...
K min trepeis na ton pareis afou douleia t einai...

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 μου μας παίζουν δε θα πει τίποτα!!!!! ξύπνησε πριν λίγο έφαγε και τώρα τον ξανάβαλα για ύπνο....πάλι ακούγεται όμως!!!!!ξυπνάει ανά 15 λεπτά...με έχει ψοφήσει!!!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kkkk έγραψε:joannoua3 μου μας παίζουν δε θα πει τίποτα!!!!! ξύπνησε πριν λίγο έφαγε και τώρα τον ξανάβαλα για ύπνο....πάλι ακούγεται όμως!!!!!ξυπνάει ανά 15 λεπτά...με έχει ψοφήσει!!!!!

Etsi kanoun mwraki m...
Ta prwta mwra panta mas duskoleuoun...

Pws einai to programma t tin imera???

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια μανουλιτσες και νινακια!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 8 215994

Ιωαννα μου καταρχην να σου ζησουν τα παιδακια σου και να ειναι παντα γερα και τυχερα!!ειμαι η Χαρα και γεννησα την μπεμπουλα μου στις 22/10

Σοφακι μου ελπιζω να μην εχει τπτ η μπουρμπουλιθρα σου!!

Βικακι σας εδωσε το οκ ο γιατρος για το τζακι εε??ηθελα κ εγω να ρωτησω αλλα παρολο που γραφω τις αποριες μου μετα τις ξεχναω παλι Rolling Eyes Rolling Eyes

Γιωτακι μου γυρισες κοριτσακι μου,αντε καλη προσαρμογη παλι!!μας ελειψες πολυ!!

ξυπνησεεεεεεε!!!!τρεχωωωωωω!!!

φιλια προς το παρον σε ολες τις μανουλιτσες!!

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μανουλομωρακια!!!!

Γιωτακι καλωσηρθες!!!! ωραια τα περασατε ε? μεγαλωσε ο μπεμπουλης σου, ετσι νιωθω κ εγω τις τελευταιες μερες οτι εχει αλλαξει πολυ συμπεριφορα και οτι αντιλαμβανεται καλυτερα πραγματα!! εμεις εχουμε το εμβολιο την αλλη δευτερα!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 8 534787

Σοφακι περαστικουλια... γιατι λες οτι την κρυωσες εχει μυξουλες?

Εμενα χτες εφαγε στις 10 κοιμηθηκε στις 11 και ξυπνησε 5παρα, αλλα εκανα το λαθος να του μιλησω εκεινη την ωρα (γιατι ειχα κοιμηθει κ ημουν ξεκουραστη) και τον ξαγρυπνησα κ ειχε ορεξη για γελια κ κουβεντουλες... τελικα κοιμηθηκε στις 6,30! αλλα ευτυχως μετα ξυπνησε στις 10 οποτε ξανακοιμηθηκαμε καλα!

Αννα εμεις θελουμε να αναψουμε το καλοριφερ, αλλα δεν ξερω τι γινεται ακομα στην πολυκατοικια. Προς το παρον κ εμειες βολευομαστε με το κλιματιστικο στο σαλονι, το αεροθερμο στο μπανιο του μωρου και τον θερμοπομπο στην κρεβατοκαμαρα... πντως εγω στους 20-21 κρυωνω κ θελω μεγαλυτερη θερμοκρασια, στην κρεβατικαμαρα την φτανω στους 24!! πατερα κ γιο τους λιωνω στην ζεστη!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:καλημερουδια μανουλιτσες και νινακια!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 8 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 8 215994

Ιωαννα μου καταρχην να σου ζησουν τα παιδακια σου και να ειναι παντα γερα και τυχερα!!ειμαι η Χαρα και γεννησα την μπεμπουλα μου στις 22/10

Σοφακι μου ελπιζω να μην εχει τπτ η μπουρμπουλιθρα σου!!

Βικακι σας εδωσε το οκ ο γιατρος για το τζακι εε??ηθελα κ εγω να ρωτησω αλλα παρολο που γραφω τις αποριες μου μετα τις ξεχναω παλι Rolling Eyes Rolling Eyes

Γιωτακι μου γυρισες κοριτσακι μου,αντε καλη προσαρμογη παλι!!μας ελειψες πολυ!!

ξυπνησεεεεεεε!!!!τρεχωωωωωω!!!

φιλια προς το παρον σε ολες τις μανουλιτσες!!

Xara m se euxaristw poli...
Ki sena na s zisei i mikri...

K na einai pantote kala ola ta paidakia t kosmou...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:καλημερα μανουλομωρακια!!!!

Γιωτακι καλωσηρθες!!!! ωραια τα περασατε ε? μεγαλωσε ο μπεμπουλης σου, ετσι νιωθω κ εγω τις τελευταιες μερες οτι εχει αλλαξει πολυ συμπεριφορα και οτι αντιλαμβανεται καλυτερα πραγματα!! εμεις εχουμε το εμβολιο την αλλη δευτερα!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 8 534787

Σοφακι περαστικουλια... γιατι λες οτι την κρυωσες εχει μυξουλες?

Εμενα χτες εφαγε στις 10 κοιμηθηκε στις 11 και ξυπνησε 5παρα, αλλα εκανα το λαθος να του μιλησω εκεινη την ωρα (γιατι ειχα κοιμηθει κ ημουν ξεκουραστη) και τον ξαγρυπνησα κ ειχε ορεξη για γελια κ κουβεντουλες... τελικα κοιμηθηκε στις 6,30! αλλα ευτυχως μετα ξυπνησε στις 10 οποτε ξανακοιμηθηκαμε καλα!

Αννα εμεις θελουμε να αναψουμε το καλοριφερ, αλλα δεν ξερω τι γινεται ακομα στην πολυκατοικια. Προς το παρον κ εμειες βολευομαστε με το κλιματιστικο στο σαλονι, το αεροθερμο στο μπανιο του μωρου και τον θερμοπομπο στην κρεβατοκαμαρα... πντως εγω στους 20-21 κρυωνω κ θελω μεγαλυτερη θερμοκρασια, στην κρεβατικαμαρα την φτανω στους 24!! πατερα κ γιο τους λιωνω στην ζεστη!!

Emilou m ma ti fatsoulla einai auti vre paidi m na s zisei kali m...

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 μου τρώει ανά τρίωρο περίπου, παίζουμε, γελάμε, αλλά κοιμάται πολύ λίγο την ημέρα! Και το απόγευμα ως συνήθως τον πιάνει γκρίνια γιατί θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί! Είναι πολύ δύσκολος με τον ύπνο του!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Joanna καλησπέρα είμαι η Βίκυ γέννησα 23/09 ένα μπέμπαρο 3800!!!Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!!
Σοφάκο ελπίζω να μην είναι τίποτα και απλά να σας κάνει νούμερα η μικρή!!!
Εμάκο....
Χαρουλίτο επίσης καλημέρα...ρε συ γράφε τις απορίες σε ένα τετράδιο και όταν παίρνεις τηλ παιδίατρο η τον βλέπεις ξεκίνα να τον ρωτάς!!!!!
Κκκ(Κατερίνα???)συγχωρεσέ με δεν θυμάμαι ονόματα...μακάρι να έχεε και εμένα(έχουμε δισκοιλιότητα και χέει 1 φορά)και ας έχεζε το τόπο όλο βέβαια μεταμεσονύχτια με το μάτι στη τσίμπλα...βάρβαρο να ξεσκατίζεις...στρώματα και σεντόνια και εγώ στη κούνια του τον έβαλα μου έκανε το περίεργο κανα 2 μέρες...ξέρεις ξυπνοκοιμότανε αλλά τώρα πια κοιμάται μια χαρά!!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kkkk έγραψε:joannoua3 μου τρώει ανά τρίωρο περίπου, παίζουμε, γελάμε, αλλά κοιμάται πολύ λίγο την ημέρα! Και το απόγευμα ως συνήθως τον πιάνει γκρίνια γιατί θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί! Είναι πολύ δύσκολος με τον ύπνο του!

Agapi einai kalo to programma t...
Min se anxwnei...
Oso g to apogeuma p griniazei vale ton stin kilitsa t na kimithei afise ton ligo mono t k tha kimithei...
Dwkimasto k tha deis agapi...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Joanna καλησπέρα είμαι η Βίκυ γέννησα 23/09 ένα μπέμπαρο 3800!!!Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!!
Σοφάκο ελπίζω να μην είναι τίποτα και απλά να σας κάνει νούμερα η μικρή!!!
Εμάκο....
Χαρουλίτο επίσης καλημέρα...ρε συ γράφε τις απορίες σε ένα τετράδιο και όταν παίρνεις τηλ παιδίατρο η τον βλέπεις ξεκίνα να τον ρωτάς!!!!!
Κκκ(Κατερίνα???)συγχωρεσέ με δεν θυμάμαι ονόματα...μακάρι να έχεε και εμένα(έχουμε δισκοιλιότητα και χέει 1 φορά)και ας έχεζε το τόπο όλο βέβαια μεταμεσονύχτια με το μάτι στη τσίμπλα...βάρβαρο να ξεσκατίζεις...στρώματα και σεντόνια και εγώ στη κούνια του τον έβαλα μου έκανε το περίεργο κανα 2 μέρες...ξέρεις ξυπνοκοιμότανε αλλά τώρα πια κοιμάται μια χαρά!!!!

Biky m na s zisei agapoulla m k na ton xeresai...
K emena viky m kanei kakka tis mia fora tin imera...
Otan itan neogenniti ekamne mera para mera...
Wmos tora ta paei kala pisteuw...

emilou

emilou
joannoua3 έγραψε:

Emilou m ma ti fatsoulla einai auti vre paidi m na s zisei kali m...

Σ ευχαριστω πολυ Ιωαννα μου... κ σενα να σου ζησουν τα παιδακια σου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικακι μου θέλω να αποφύγω το ac για να μην ξεραινεται ο λαιμουδακος του.. Σήμερα φεύγοντας μου είπε ο άντρας μου να βάλω το καλοριφέρ, έχουμε το φυσικό αέριο κ σίγουρα λειτουργεί ήδη.. Γιατί έχουμε 3 μωρά στην πολυκατοικία.. Κ το έχουν ανοίξει. Αλλα μου φαίνεται νωρις ακόμα. Εγω κυκλοφορω με αμανικα κ σορτσακια.. Είμαι τρελή;;;; Χαχαχα!!

Ιωάννα μου να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!! Πες το μυστικό σου! Πως τα καταφέρνεις με 3 παιδια;;; Γιατί εγω τα έχω παίξει!!!

Κωνσταντίνα μου. Ωραία τα νεακια σας για αφαλο!! Μπράβο!!!

Κκκκ, ξεχεσιμο μες στην νύχτα;; Φρίκη, γιατί το έχω περάσει κ εγω κάμποσες φορές.. Εμάς μόλις τον ανοίξεις, η θα χεσει η θα κατουρισει.!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Se euxaristw emy m...

Annast ki sena na s zisei kali m...
posa mwra exeis?

Oso g to mustiko thelei ypomoni k eutixws ta megala m paidia einai fronima k me akoun...
Etsi exw poli foitheia ap ta megala m paidia...
K skeftou den ts exw parei paidiko akoma...
Eipa na ts paw t xronou...

giotaki2

giotaki2
κοπηκε το ρευμα για κάτι ώρες κ μείναμε χωρις αερόθερμο albino κ χωρίς ιντερνετ οπότε πήρα το μπεμπουλη αγκαλίτσα κ χωθήκαμε κάτω από τα σκεπάσματα! σα μικρή σομπίτσα είναι ζεστουλης ζεστούλης με πηρε αγκαλίτσα με τα απαλα χεράκια του κ κοιμηθήκαμε!

Καλημέρα σε όλες.... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 8 417472

Εμάκο πόσο διαφορετικός φαίνεται ο μικρούλης σου...

Σοφούλι κ η μπουμπου μας άλλαξε πολύ!
Εχει αλλα συπτώματα εκτός από ανορεξία?

Κορίτσια κι εμένα μου φαινεται κρύωσε δε ξέρω, κανει συχνα μετουλι με φλεματάκι, κ τα κακακια του παλι μυρίζουν ξινιλίτσα κ κανει συχνά, φτερνίζεται κιόλας αλλα μπορεί να είναι κ από σκόνη αυτό. Βεβαια είναι καλόκεφος δε μπορώ να πω κ ήσυχος. Περιμένω αυριο να μας δει ο ντοκ.

Κατερίνα τι επαθες βρε κορίτσι νυχτιατικα... αντε περαστικα για το κεφαλάκι σου.

emilou

emilou
Αλλαξε Γιωτακι μου... εγινε αντρουλης πια!!
Παντως πριν κ μετα την φωτο γελαγε! με το που βλεπει το κινητο σταματαει τα παντα κ χαζευει!
Ελπιζω να μην ειναι κρυωμενος ο μπεμπουλης σου... περαστικα παντως!
Κ εμενα εχει πολλες μυξουλες κ φτερνιζεται... αλλα μπορει κ να ειναι απο το κλιματιστικο!

Εμας ευτυχως μεσα στην νυχτα δεν κανει τιποτα... κ πανα αλλαζουμε γρηγορα γρηγορα, αφου ουτε που τον πλενω μεσα στην νυχτα για να μην τον ξαγρυπναω!

Κωνσταντινα μου, μια χαρα με τον αφαλουλη σας... αντε να συνεχισει ετσι το κοριτσακι!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηρα τηλ τη γιατρο.πρεπει να πιει 600 που ειναι τα απαιτουμενα για τα κιλα της.απο κει και περα οτι παραπανω το παιρνει σε κιλακια.εμεις συμπληρωσαμε ηδη 600.τωρα κοιμηθηκε.ας ελπισουμε να μην ειναι τπτ και απλα να ειναι χορτατη!τωρα εναψα και κλιματιστηκο και την εχω στη ζεστουλιτσα!

emilou

emilou
ειδες Σοφακι... μια χαρα κ αγχωνοσουνα, οσο ειναι να πιουν θα το πιουν, απλα θα το κανουν σε παραπανω γευματα!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και απο μενα...

Ιωαννα να σου ζησουν τα παιδακια σου.Παντα γερα και υγιεις!!Ειμαι η Νικη και γεννησα τον μπομπιρα μου 25/09 3560gr...ΚΑλωσηρθαν και τα καινουργια κοριτσακια στην παρεα μας...Μεγαλωνει και ποιος μας πιανει!!!

Χαρουλιτα μου και εγω εχω το ιδιο προβλημα???Δεν ξερω αν πρεπει να αναψω το τζακι(και εχουμε τρελα με αυτο).Ο καινουργιος παιδιατρος ειπε να το αναψουμε εαν δεν καπνιζει....Αλλα εμας μεχρι περυσι καπνιζε.Φετος το φτιαξαμε αλλα δεν εχουμε κανει ακομα δοκιμη για να ειμαστε σιγουροι!!!

Βικακυ σε ζηλευω και για το τζακι και για τον υπνο του μικρου...

Γιωτακι επεστρεψες επιτελους???Αντε να μπειτε στο προγραμμα σας επιτελους!!!

Αννουλα ακομα με κοντομανικα εεε???Εμεις απο την προηγουμενη Πεμπτη αναβουμε καλοριφερ!!!!Ακομα και τωρα αναμενο το εχω...ΘΑ μας παει ο κουκος αηδονι την βλεπω την δουλεια!!!

Σοφακι κρυωμενη η μικρη???Περαστικα κοριτσακι μου!!!!

Κκκκ ωραι βραδια ειχες και εσυ!!!Εγω σαν το ζομπι κανω τα βασικα???ΠΟυ να ειχα να κανω και ολα αυτα που εκανες εσυ!!!

Εμη μου και εγω τρεμω το εμβολιο...Δεν μπορω ουτε να το σκεφτομαι και σε 2 εβδομαδες πρεπει να κανουμε το πρωτο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 8 534787 Sad

Εμεις ειχαμε ενα εφιαλτικο βραδυ...Εφαγε στις 23,00,κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια και αυτο στην αγκαλια μου στις 01,00,ξυονησε στις 04,00 για μαμ ξανα στις 06,30,ξανα στις 08,00 και εντελει στις 10,30!!Τωρα κοιμαται ακι εγω ειμαι κομματια αλλα περιμενω τον αντρουλη να ερθει να φαμε και να ξεραθω για οσο κοιμαται ο μικρος!!!

Παιδια ξυπνησε και τρωει το χερι τοΥ!!δεν το πιστευω!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπομονη νικακι!!!!!!μεγαλωνουνε και εχουνε μεγαλυτερες απαιτησεις.μηπως τα μωρακια της ομαδουλας γινονται αγκαλιτσες?
Εμη,μα ημουνα να σκασω.η φιλεναδιτσα μου δε με ειχε συνηθησει ετσι!μας χορευει στο ταψι κανονικοτατα!

Tini13

Tini13
Καλησπέρα κορίτσια!

Μετά τα χθεσινά νέα μου περί εντερικών, πήγα σήμερα στη δουλειά για υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας που δεν έδειξε τίποτα, ευτυχώς (και γυναικολογικά μια χαρά!, με βλέπω να παίρνω από μόνη μου το πολυπόθητο ok)! Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι περνάω κολικό εντέρου και αν δεν ηρεμήσει σήμερα με τα υποθετα γλυκερίνης σημαίνει ότι κάτι παίζει και θα κατέβω αύριο πάλι για αξονική γιατί το έντερο λόγω του αέρα που εμπεριέχει δεν φαίνεται καθόλου στον υπέρηχο. Πάντως ακόμη από τον πόνο διπλώνομαι στα δύο..
Η μπέμπα είναι από το πρωί αναγκαστικά στην πεθερά μου και θα την πάρει ο Μάνος όταν σχολάσει. Οπότε έχω ένα 3ωρο μέσα στο νερό για νάνι γιατί χθες βράδυ από τον πόνο δεν έκλεισα μάτι.
Μια ερωτησούλα πριν φύγω. Όσες έχετε air condition πήρατε αφυγραντήρα; Εμένα μου τον έδωσαν και σκέφτομαι να τον βάζω όταν δουλεύω τα κλιματιστικά. Γιατί εγώ δεν μπορώ να αντιληφθώ καν αν έχει ξεραθεί η ατμοσφαιρα.
Φιλιά σε όλες τις μαμάδες και τα μωρά σας, περαστικά σας Σοφάκι, που ελπίζω να μην είναι τίποτα, και καλώς ήρθες Τζοάνα στην ομαδούλα μας κι από μένα!
Θα τα πούμε το βραδάκι!

(συμπεθερούλα κούκλος ο γαμπρός μας και en face!)

Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη!

giotaki2

giotaki2
Γεια σου βρε Νίκη! Σε σκεφτόμουν τελευταία... εχω πάθει μάλλον αυτό που είχες στην εγκυμοσύνη με τους καρπούς.. με πονάνε απίστευτα ειδικά ο αριστερός... δε μπορώ καλά καλά να πιάσω το μπέμπη άσε...

Κι εμένα εμαθε να μασουλάει το χερι του οταν πεινάει το κανει γροθιά κ το μασάει κ μου σπάει τα νεύρα! Πιπίλα δε παίρνει. πως του το κόβεις αυτό? οποτε το βλέπω του το βγάζω αλλά το ξανακάνει δυστυχώς.. αυτή την εβδομάδα το απέκτησε το χουσούρι

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν σήμερα έβαλα τον γκρινιαρη μου να κοιμηθεί μπρουμητα.. Κ κοιμάται τώρα πάνω απο μιάμιση ώρα!! Δεν κουναει καν.. Αφού πάω κ τον πιάνω να δω αν αναπνέει..

giotaki2

giotaki2
τους αρέσει μπρούμυτα Αννα μου απλά να το προσέχεις μη γυρίσει το κεφαλάκι του, το βαζω κι εγώ οταν μπορώ να είμαι δίπλα του να το προσέχω.
Εμένα σήμερα κοιμάται συνέχεια το καημένο, προσπαθεί να συνέρθει από το πολιτισμικό σοκ που υπέστη! Προσπαθώ κι εγώ να του μιλάω συνέχεια να μη νιώθει μοναξιές!

emilou

emilou
Αχ βρε Τινη μεγαλη ταλαιπωρια το εντερο, κ εγω εχω διαφορα θεματα αλλα ευτυχως μου περασαν στην εγκυμοσυνη, βεβαια μου επανηρθε η δυσκοιλιοτητα! Παντως εγω το οκ το πηρα απο μονη μου.. αλλα δεν ειναι κ πολυ ευκολα τα πραγματα εκει κατω!!!! θελει λιγο προσπαθεια!!
Ευχομαι οταν ξυπνησεις το εντερακι σου να ειναι μια χαρα....

Εμενα το χερακι του το τρωει απο την πρωτη μερα... πιπιλα δεν θελει, ακομα δαχτυλο μεσα ευτυχως δεν βαζει... αλλα τον βλπεπω συντομα να το καταφερνει κ αυτο! πφφφ

κ μενα Γιωτακι οι καρποι χαλια, αλλα και οι αγκωνες, οι ωμοι, η πλατη, η μεση, τα γονατα!!! θηριο ειμαι!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις