Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
587 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 587 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε μια απο τα ιδια.μα γιατι εχω τοσα νευρα?ανοιγω κλιματιστικο,το κλεινει ο Γιωργος γιατι ζεσταινεται...το ανοιγω παλι κτλ..... Rolling Eyes

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πες του κ εσυ οτι ειναι για την μπεμπα, αφου το σπιτι πρεπει να ειναι στους 22βαθμους!!!!
Τα ιδια βεβαια μου εκανε κ μενα πριν με το κλιματιστικο!!! Razz Razz Razz αλλα οχι γιατι εσκαγε, αλλα ειδε οτι το ειχα βαλει στους 27 κ υπεθεσε οτι θα ανεβει πολυ η θερμοκρασια... που τελικα στους 21 πηγε!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω στους 27 το εχω...ειμαι λιγο κρυουλιαρα.... pale θελω ζεστουλααααα!!!!! sunny

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα βικάκι,νικολετάκι και μαριανθάκο μου!ήρθε ο πεθερός να δει τα παιδιά με την κουνιάδα μου και ε΄φυγαν τώρα!έβαλα φαγάκι,φακες σήμερα!ο μικρός γκρινιάζει οτι πεινάει και που δεν έχω έτοιμο το φαγητό..το σκοτώνεις???λες και κάθομαι στα αυγά μου!εχω κι εγώ σίδερο και σ/μ.και κρυώνω...άναψα μια σόμπα αλογόνου που έχω σημερα και είναι καλύτερα τα πράγματα!κάνει δουλειά τελικά!
εμένα μου κοιμάται με τελευταίο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 24 401147 κατα τις 11-1 (ανάλογα δεν έιναι πάντα στάνταρ η ώρα αλλά εκει παιζει)6-8 ώρες (φτου να μην την ματιάσω)!η ώρα που ξυπνάει δηλαδη πρώτη φορά το πρωί παίζει απο 6-8!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες μου!!τι μου κανετε??

Ελευθεριτσα μου χρονια σας πολλαααα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 24 783141 κ εγω να σαραντησω περιμενω για να την βγαλω βολτα..μη μου κρυωσει!!!

Σοφακι υπομονη ειπαμε θα στρωσουν τα πραγματα σιγα σιγα!!ααα ξεχασα να σε ρωτησω ποιον γιατρο βρηκες στην Περαια??γιατι εχω εναν πολυ καλο!!

Εμη μου δεν νομιζω να κρυωσε ο μαλλιας μωρε απο τον υπνο θα ειναι τα ματακια του!!

Μαριανθακο μου κ εμενα το περισσοτερο που κανει ειναι 3ωρο αλλα κανω υπομονη δεν θελω να δωσω ξενο για να κοιμαμαι παραπανω!!

Δεσποινακι περαστικα σας κοριτσακι μου!!

Φωτεινακο,Βικακι τα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 24 334590

εμεις κλασικα τα ιδια πονακια κ αγκαλιτσες οπως ακομα κ τωρα στο ενα χερι η μπεμπα κ με το αλλο προσπαθω να γραψω Rolling Eyes Rolling Eyes
εγω σημερα ξηπνησα με ζαλαδα κ παρολο που ηπια γαλατακι κ εφαγα φρυγανιτσα με μελι βλεπω ακομα αστερακια Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 24 911307 φοβαμαι μην σοριαστω κατω Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 24 585182 κ μου πεσει κ το παιδι!!!
ψιλοκοιμηθηκε η μπεμπα παω να την βαλω καλαθουνα να ξεκινησω φαγητο!!τσιπουριτσα για σημερα με πατατοκαροτα αν προλαβω!!

τα λεμε αργοτερα!!!φιλακιααααα και καλη ορεξη σε ολες!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα χαρουλάκι νυσταγμενο και πεινασμενο!

marianthi_m

marianthi_m
Απο οτι βλεπω οι περισσότερες χουχούλιασμα σήμερα...

αχ Φωτεινη φακες.. ζήλεψα...

Χαρα ψαρακι ωραία.. το κλασικο του Σαββάτου ε? Γιατι ζαλίζεσαι? να τρως μη πεσεις κάτω...

Σοφία κ εγω κρυουλιάρα! Εδω σημερα εχει αρκετη συννεφιά αλλά όχι κρυό ευτυχως...

Εμυ τελικα αναψε η πολυκατοικία καλοριφερ?

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μέχρι να έρθει το κρύο εκεί κάτω μαριανθάκο μου εδώ πάνω θα κοκκαλώσουμε χαχαχαχ!ελα να σου κάνω το τραπέζι!

marianthi_m

marianthi_m
χαχα Φωτεινη καλα λες! σε ευχαριστω για τη πρόσκληση! μακαρι να ειμασταν πιο κοντα!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσαρες!!!και εμεις χουχουλιασμα σημερα!Αναψαμε και το τζακι και μωλις εστειλα τον Πανο να παρει καστανα και καρυδια!!!Η κοτοσουπα στην κατσαρολα απο χθες οποτε αραλικι σημερα!!!
Εμενα ο μικρος θα φαει τελευταιο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 24 401147 στις 23,00 και θα ξυπνησει κατα τις 04,00 και μετα 3ωρα!!!Σαν την χαρουλα και εγω δεν θελω να δωσω ξενο!!!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα σας!!!Ποσο μου εχει λειψει η ομαδουλα ....Βαζαμε ακομα φωτο με τις κοιλιτσες μας .... αλλα ο γιος αποφασισε να βγει καρκινακι σαν την μανα του.......
Επεισης μου εχει λειψει αυτο το συναισθημα του μωρου τους πρωτους μηνες καθως οτνα κλεισαμε τον μηνα ειχαμε τον ικτερο ακομα και ειμασταν που του υπνου.....Χαρειτε τα μπεμπακια ειναι ονειρο οι 2 πρωτοι μηνες ...μετα ειναι αααααλλη η χαρη τους...το παιχνιδι το νααααζιιιιιι το λεω και λιωνωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!
Ο μπεμπης μου κοιμηθηκε στις 4 το χαραμα ειχε βηχα εψες και εχουμε και τα δοντακια πανικος.......
Εγω ημουν τυχερη προλαβε να βγει με καλο καιρο ομως τωρα και εγω φοβαμαι να τον βγαλω γιατι μ αρρωστησε ηδη μια φορα και δε θελω να ειμαστε παλι με αερολιν....
Τωρα που χειμωνιασε παρτε αγκαλια τα μωρακια σας αυτη η ζεστασια αξιζει καθε κλαμμα γκρινια η κουραση.....

https://facebook.com/nantia.naturally

marianthi_m

marianthi_m
Ερωτηση. Τη πιπίλα την αποστειρωνουμε συχνα? Εσεις τι κάνετε?

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω του εχω αρκετες οποτε οποτε αποσστειρωνω την μια του δινω την αλλη αλλα καθε 2 με 3 μερες την αποστειρωνω ειδικα τωρα που ειναι αρρωστος μη σ πω και καθε μερα!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νάντια και νικάκο καλησπέρα! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 24 417472
εγώ την πιπίλα επειδή δεν την πολύθέλει την αποστειρώνω κάθε μέρα

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
foteini35 έγραψε:νάντια και νικάκο καλησπέρα! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 24 417472
εγώ την πιπίλα επειδή δεν την πολύθέλει την αποστειρώνω κάθε μέρα
Καλα καθε μερα ουτε λογος αλλα με το βηχα τις μυξουλες και τα φλεματα που εχουμε θελει εστω ενα καλο πλυσιμο με καυτο νερο για τα μικροβια!!!!Αλλιως μη σου πω και καθολου!!!!Αληθεια μεχρι ποσο μηνων πρεπει να τα αποστερωνουμε??και τωρα που θα φαμε κρεμουλες αποστειρωνω και πιατακι κουταλακι???

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φαγαμε κ εμεις το ψαρακι μας και η μπεμπα το Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 24 401147 της και τωρα μπαμπας και κορη κοιμουντε,εγω επλυνα πιατακια,εβαλα κ ενα πλυντηριο και θα ξαπλωσω κ εγω μεχρι να ξυπνησει η μπεμπα!!

Μαριανθακο μου ναι το κλασικο του σαββατου..ψαρακι χιχιχι!!
δεν ξερω τι επαθα η ζαλαδα μου γυρισε σε πονοκεφαλο αλλα δεν θελω να παρω ντεπον αφου θηλαζω ξερει καμια αν κανει ή οχι??

Νικακι τα ιδια κ εσυ εε??τι να κανουμε εγω φοβαμαι οτι αν αρχισω το ξενο καποια στιγμη θα βαριεται να ρουφαει απο το στηθος κ θα θελει την ευκολια της κ αυτη με το μπιμπερο..ειπαμε οσο αντεχουμε θα το κρατησουμε σε αποκλειστηκο!!
τζακι..καστανα και καρυδια μμμ τελεια εμεις δεν εχουμε καθολου ξυλα για να το αναψουμε κ να πω κ την αληθεια ψιλοφοβαμαι μην καπνιζει και κανω κακο στο μωρο!!

Ναντια μου ποσο δικιο εχεις περναει γρηγορα ο καιρος κ θα αναζηταμε παλι αυτες τις στιγμες που ηταν νεογεννητα κ εγω το σκεφτομαι κ δεν την αφηνω να κλαψει καθολου κατευθειαν αγκαλια την εχω!!

Φωτεινακο μου αλλος θεος εκει πανω εε??εδω την παλευουμε ακομα χωρις θερμανση...για να δουμε για ποσο!!

ααα Ναντια εγω απ΄οσο ξερω απο την στιγμη που ξεκινανε στερεα τροφη νομιζω δεν χρειαζεται πλεον αποστειρωση αλλα ρωτα και τον γιατρο σου για πιο σιγουρα!!

φιλια παω να την πεσω λιγο!!

marianthi_m

marianthi_m
Νάντια θα σου πει κ ο παιδίατρος αλλά νομίζω από 5-6 μηνών σταματάμε την αποστείρωση.. Τώρα εγώ στο πρώτο από 4 μηνών αρχίσαμε κρέμα δεν αποστειρωναμε πιατακια όχι. Αρχίσαμε λίγο λίγο μέχρι το απογευματινό γάλα αντικαταστάθηκε με κρέμα...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανουλες καλησπερα.
Δεν εχω δυστυχως ΚΑΘΟΛΟΥ χρονο να σας γραφω ουτε να μπω.. η μικρη πολλη γκρινια ομως και αυπνια.. δε κοιμαται με τιποτα και τρΑβαω και μεγαλο ζορι με το φαγητο της. τρωει λιγο κοιμαται και ξαναπινα. οποταν χρονος για μενα μηδεν.. τωρα σας γραφω και κλαιει αλλα ειπα θα τα γραψω αυτη τη φορα.ελπιζω να ρυθμιστει καποια στιγμη γιατι ειναι πολυ κουραστικο..
Πολλοι μου λενε να την αφηνω να κλαιει λιγο αλλα μου λετε πως να το κανω αυτο;; δε μπορω!!! και ας καλομαθει!~
Ευχομαι να ειστε ολες καλα και σεις και τα μπεμπουλινια σας. θα μπω καποια στιγμη να σας διαβασω...
Την αγαπη μου σε ολες σας σας αγαπαω πολυ.

emilou

emilou
Γεια σας ξανα!!!

Τελικα κατεληξα να παω βολτα στα μαγαζια στο παγκρατι!!!
φαγαμε κ εμεις κ τωρα ελπιζουμε να κοιμηθουμε οιγενειακως!!
Αχ κ μενα αυτες οι στιγμες που ειναι νεογεννητο μου φαινονται μοναδικες!!!

Μαριανθη μου ακομα τα καλοριφερ!! δεν εχουν πληρωσει καποιοι στην πολυκατοικια τα κοινοχρηστα... και ο διαχειριστης δεν το ανοιγει, για να μην τρεχουν τα παγια!! τι να πω... ελπιζω να τα ανοιξουν συντομα!! απο δευτερα θα μιλησουμε κ με τον ιδιοκτητη, οχι οτι κ αυτος θα μπορεσει να κανει κατι!!!

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καπως ετσι ξερω και εγω αλλα ειπα να ρωυησω, ουτως η αλλως , θα παω παιδιατρο σε λιγες μερες και θα ρωτησω πολλα και διαφορα!!!
και φιλικη συμβουλα σιγα με τις αγκαλιες αφηνετε τα λιγο γιατι αν πηγαινεται κατευθειαν θα μαθουν ετσι και θα εχετε προβλημα αργοτερα και εγω ετσι εκανα στην αρχη μετα το κοψαμε σχετικα ευκολα ευτυχως.... και ναι γκρινιαζει πολυ λιγοτερο απο οτι οταν ετρεχα αμμεσως!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρουλα και εγω φοβαμαι...Ειμαι συνεχεια με το ματι στο τζακι μην καπνισει!!!Εχουμε αφησει και ενα παραθυρο ανοιχτο για να ειμαστε σιγουροι!!!!Ασε που τον μικρο δεν το εχω συνεχεια εδω.Τρωμε και μετα στο δωματιο στο λικνο κοιμαται!!!

Για την αποστειρωση νομιζω και εγω μεχρι τον 6ο...ο παιδιατρος θα μας πει σιγουρα!!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου.  Μόλις ξύπνησα και σας διαβασα. Χαρα μου πάρε ένά ντεπόν αφού τελειώσεις τον θύλασμος.  Εμενα έτσι μου είπε η παιδίατρος.
Ίσο για την θέρμανση ειναι μια πονεμένη ιστορία.
Το βράδυ έχουμε να πάμε σε ένά τραπεζι και πρέπει να αφήσω τον μπέμπη με την πεθερά.  αυριο φεύγουμε από την πεθερά πάμε στην μάνα μου.  . Αχ χα χα.
Χριστινάκι άστην να πεινάσειια φορα και μετα από δυο βρες να της δώσεις να φαει. Δεν παθαίνει τίποτα το έκαβα και εγώ.  Εγώ δεν τον ράιχω αμα δενφτασουμε στις τρεις ωρες.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την letitsa στις Τετ Ιουν 19, 2013 5:59 am, 1 φορά

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας και πάλι!είπα να ξαπλώσω λίγο που κοιμήθηκε η μικρή και ούε μισή ώρα μετά ξύπνησε!την πονούσε η κοιλιά γιατί χτες δεν έκανε καθόλου κακά!σήμερα έχει κάνει 2 φορές και η 2η ήταν τρελή σκατοθύελλα!χαχαχ παρατρίχα δεν βγήκαν απέξω...!ψιλοκουτουλάω τώρα κι έφτιαξα καφεδάκι μπας και στρώσει το μάτι!περιμένω τον γιώργο να έρθει για να πάω σ/μ.
χριστινάκι μου τρέχεις και δεν φτάνεις με την ζουζούνα σου εεε??άστην και λίγο να κλάψει μην τρέχεις αμέσως...ρώτα και τις παλιές...θα σε παίζει για πλάκα..το ξέρω οτι δεν μπορείς να την αφήσεις αλλά κάντο για λίγο μην πας αμέσως καλά λέει η νάντια!

marianthi_m

marianthi_m
Εμυ ελπιζω να τα βρειτε στη πολυκατοικία γιατί δε λέει χωρίς καλοριφερ..

Νίκη τζάκι σούπερ!! ψησατε καστανάκια? μμμ
Τα αγοράκια μας θα είναι συνονόματα...

Φωτεινη κ εμενα μιση ωρα κοιμηθηκαμε μεσημερι.. αστα!
το ματι γαρίδα!

Νικολέτα βουρ για μαμα!

Χριστινάκι ασε κ εμας όλο αγκαλιά θέλει.. ας τα αφηνουμε κ λίγο να κλαινε... αν κ δε μπορω ουτε εγω... θα μας κανουν ότι θέλουν... υπομονη!! μας λειπεις!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινακι μου καλο υπομονη κοριτσακι μου πολλες ειμαστε στα ιδια αλλα τι να τα κανουμε τα μπεμπακια μας??τρωνε απο λιγο και συχνα!αντε να στρωσει κ εσενα το προγραμματακι σου να μπαινεις να τα λεμε μας λειπεις πολυ!!

Νικολετα μου το κακο ειναι οτι θηλαζει πολυ συχνα κ μπορει κ στην ωρα επανω γι΄αυτο φοβαμαι να παρω ντεπον,προς το παρον με περασε λιγακι κ την παλευω!!

εμεις ειμαστε παλι αγκαλιτσα κ περπατημα δεν θελουμε καθολου κατω~!!
κοριτσακια μου κ εγω δεν μπορω να την ακουω να κλαιει με το που κανει κιχ τρεχω κ την παιρνω αγκαλια Crying or Very sad Crying or Very sad στεναχωριεμαι να το αφηνω το καημενο μου!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις