Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
592 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 592 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Niotho apeili kai antagwnismo gia to idio to mwro mou... den to pistevo.. isws to kanei kaloproaireta alla ego den to antexo pia...
opos episis de thelw na mou filane to mwro.. kai afto me ekneyrizei..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ω ρε χριστινακι πολυ γελασα!ε αφου ητανε σειρα της!!!!!!!!!μη κλεβεις!!!!
και εγω τα ιδια εχω αλλα τωρα ειναι μακρυααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και στο κατω κατω....εγω ειμαι η ΜΑΝΑ!!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:Niotho apeili kai antagwnismo gia to idio to mwro mou... den to pistevo.. isws to kanei kaloproaireta alla ego den to antexo pia...
opos episis de thelw na mou filane to mwro.. kai afto me ekneyrizei..

ΤΕΛΙΚΑ ολες τα ιδια εχουμε!εμενα η μαμα μου γιατι δεν ανακατευεται????επειδη ξερει πως θελω το χρονο μου και επειδη το χαιρομαι....και πονακια να εχει μονη μου θα το περασω.αυτη με παρατησε και εφυγε!

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ωχ βρε Χριστινακι, εσυ εισαι στην πιο δυσκολη θεση... μενετε κ μαζι! κανονικα επρεπε απο μονη της να καταλαβαινει καποια πραγματα και οτι εσυ σαν μανα οτι εχεις τον πρωτο λογο!!
Υπομονη μαλλον, μεχρι να πατε στο δικο σας σπιτακι...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να βαλω να φαμε γιατι σημερα ειναι και ο Γιωργος εδω!καλο μεσημερι!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
axxx koritsakia m glika ipomoni kanw tipote allo...
to kalo egina kai dromeas. axaxax
opos ipes sofouli mou.. i mama sou giati den anakatevete? epidi kserei tin anagki na perasis xrono me to moro sou. tixeres iste pou menoun makria! oi petheres ennow!!
Glikes m paw kai gw na sinexisw tis apostirwseis kai doulitses.
Ta filia mou!!!!!!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!Συμπεθεράκο έτσι θα κάνουμε και εμείς με τα εγγόνια για να ξέρεις....όσο μακρινό και αν σου φαίνεται επίσης το κάνω και το παθαίνω με τη μάνα μου ..αλλά άμα σας πώ οτι δεν με νοιάζει....(είναι και μάνα μου μάλλον)στην αρχή βριζόμασταν και για αυτό...μετά συνήρθα !!!Έχεις δίκιο Χριστινάκι μου καλό...υπομονή...εσύ το γέννησες θα είναι για πάντα δικιά σου...αυτηνής μωρέ είναι εγγονάκι..έχει παραγίνει...μεν αλλά υπομονή...καλύτερα να τα ΄΄εχεις καλά διότι αν πείς το οτιδήποτε θα στο χτυπάει μια ΄ζωή!!!Εκ πείρας...!!!Να μου φιλίσετε τα μούτρα σας πάω για το διαολεμένο το μπάνιο!!!(Έμυ ΄και μας καλά μας είπε οτι είναι η ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ μας αλλά μου είπε να το κάνω για να μην κολήσει και το κάνει και αυτός όποτε τον βλέπει)

Tini13

Tini13
Καλησπέρες κοριτσια..
η φίλη σας η Τίνη υποφέρει ακόμη από τον πόνο. Πήγα στο νοσοκομείο σήμερα, με ξεπάτωσαν στις εξετάσεις, όντως έχω φλεγμονή σάλπιγγας που μου βρήκαν χθες στη μαγνητική, με αντανακλαστικό πόνο στο έντερο, σε όλη την κοιλιά όμως! Πρώτη φορά είδε ο γιατρός μου είπε τέτοια εικόνα στον υπέρηχο. Επέμενε να με κρατήσει για εισαγωγή λόγω του ότι χρειάζεται έντονη ισχυρή αντιβίωση για να την προλάβουμε, αλλιώς αν δεν υποχωρήσει προχωράμε σε αφαίρεση ΑΡ σάλπιγγας και ωοθήκης. Υπέγραψα και έφυγα με τον όρο να παίρνω 3πλη αντιβίωση σπίτι (2500 mgr ημερησίως!) και αν σε 48 ώρες δεν νιώσω καλύτερα πάω για εισαγωγή, αν δω βελτίωση συνεχίζω σπίτι 10ήμερη θεραπεία και πάω να με ξαναδεί. Φυσικά στο ΚΑΙ ΒΑΛΕ μετά τις 40 μέρες αποχής, δεν υπολογίζαμε τα έκτακτα, ακόμη ένα μήνα παράταση μου έδωσε. Πού να έκανα και σεξ παρά το ok του, τί θα πάθαινα πια; Πάω να σκάσω από τη στενοχώρια μου, όλα σε μένα πια, όλα; Μας έχουν κάνει μάγια στάνταρ!
Συγγνώμη που δεν σχολιάζω πάλι, είχα κι εγώ να πω 2-3 λογάκια για τις πεθερές σας αλλά από διάθεση είμαι βέρι ντάουν. Μπήκα απλά να σας πω τα δυσάρεστα νεότερά μου.
Καλό μεσημέρι κορίτσια, να προσέχετε..

Τώρα που το θυμήθηκα. Μου έλεγε χθες η γιατρός μας ότι στη μαγνητική φαίνονται τα οστά της λεκάνης μου (η ηβική σύμφυση) να είναι ακόμη ανοιχτά από τον τοκετό κι ότι αυτό μπορεί να χρειαστεί και 6 μήνες μετά τον τοκετό για να επανέλθει. Οπότε και να χάσουμε τα κιλάκια, η λεκάνη δυστυχώς θα κάνει καιρό να μαζέψει, έχετέ το στα υπόψιν σας για να μην απογοητεύεστε για τα ρούχα σας.

emilou

emilou
Περαστικα σου Τινακι μου.. πως το επαθες αυτο? Ευχομαι να υποχωρησει γρηγορα και να μην χρειαστεις καν εισαγωγη...
πολλα φιλακια δωσε στην νυφουλα μου... και πολλα φιλακια σε σενα!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια όσες έχετε βοήθεια κοντά σας (είτε μαμά, είτε πεθερά, κατά προτίμηση μαμά βέβαια) είστε πολύ τυχερές!!! Ο άντρας μου βοηθάει βέβαια σε όλα και στο μωρό και με το σπίτι, αλλά όσο και να πεις τη θέλεις τη γυναικεία βοήθεια....λείπω από το πατρικό μου σπίτι 12 χρόνια και φέτος τώρα με το μωρό είναι η πρώτη φορά που είπα τι καλά να είχα τη μαμά μου μαζί να με βοηθάει. Οι γονείς μένουν καμιά 100αριά χιλιόμετρα μακριά από Θεσσαλονίκη, έρχονται βέβαια κάθε 10-15 μέρες φορτωμένοι καλούδια και βοηθάνε πολύ σε όλα, αλλά δε συγκρίνεται το να την έχεις κάθε μέρα δίπλα σου....γι'αυτό σας λέω...αφήστε τις γκρίνιες και πάρτε το απόφαση...είστε τυχερές!!!!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τινάκο μου περαστικά κουκλίτσα μου!τι σε βρήκε??πααααει το σεξάκι.....!και το περίμενες πως και πως!δεν πειράζει ε΄συ να γίνεις καλά!σου είπαν απο τι το παθαίνεις αυτό??

emilou

emilou
kkkk έγραψε:Κορίτσια όσες έχετε βοήθεια κοντά σας (είτε μαμά, είτε πεθερά, κατά προτίμηση μαμά βέβαια) είστε πολύ τυχερές!!! Ο άντρας μου βοηθάει βέβαια σε όλα και στο μωρό και με το σπίτι, αλλά όσο και να πεις τη θέλεις τη γυναικεία βοήθεια....λείπω από το πατρικό μου σπίτι 12 χρόνια και φέτος τώρα με το μωρό είναι η πρώτη φορά που είπα τι καλά να είχα τη μαμά μου μαζί να με βοηθάει. Οι γονείς μένουν καμιά 100αριά χιλιόμετρα μακριά από Θεσσαλονίκη, έρχονται βέβαια κάθε 10-15 μέρες φορτωμένοι καλούδια και βοηθάνε πολύ σε όλα, αλλά δε συγκρίνεται το να την έχεις κάθε μέρα δίπλα σου....γι'αυτό σας λέω...αφήστε τις γκρίνιες και πάρτε το απόφαση...είστε τυχερές!!!!!!!

Κ εγω ομοιοπαθουσα... μενω 16 χρονια μονη μου και πρωτη φορα νιωθω οτι χρειαζομαι βοηθεια... εμενα οι δικοι μου ειναι ακομα πιο μακρια!!! 400+ χιλιομετρα!!! τα πεθερικα μου ειναι μεν 6μηνες τον χρονο στην Αθηνα, αλλα δεν ζηταω βοηθεια, μετα απο τοσα χρονια που μενω μονη μου... εχω γινει κ περιεργη για το πως θελω να γινονται τα πραγματα!
με αποτελεσμα να τα κανω ολα μονη μου (εκτος απο μαγειρεμα που το κανει ο αντρας μου τις περισσοτερες φορες χιχιχιχ)

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμάκο μου ο συζυγούλης σου μαγειρεύει???μπράβο τυχερούλα!ο γιώργος δεν ...κανα τοστ,καμια μπριζόλα στο φουρνο..σκετη μην φανταστεις τιποτα καμια ομελέτα...αυτά!

emilou

emilou
Φιλακια πολλα εχετε απο την Πηνελοπη!!!!

Μιλησαμε στο fb... ο Σωτηρακης ειναι πολυ αγκαλιτσας κ θελει μονο την μαμα του!!! οποτε δεν προλαβαινει να μπει!!! μολις ηρεμισουν λιγο τα πραγματα θα επανελθει!!

emilou

emilou
foteini35 έγραψε:εμάκο μου ο συζυγούλης σου μαγειρεύει???μπράβο τυχερούλα!ο γιώργος δεν ...κανα τοστ,καμια μπριζόλα στο φουρνο..σκετη μην φανταστεις τιποτα καμια ομελέτα...αυτά!

Ναι Φωτεινη ευτυχως... και οχι μονο μαγειρευει, το χαιρεται κ ολας!!!! κ κανει απ ολα!! πολλα φαγητα τα κανει πολυ καλυτερα απο μενα... εγω ειμαι για τα παραδοσιακα και ο Πανος για τα γκουρμε!!! φαντασου οτι οταν τα βαζει στα πιατα, τα στολιζει κιολας!!!

katrindm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τίνη τα περαστικά μου !!! Να γίνεις σύντομα καλά και να μην χρειαστεί εισαγωγή!!!

Tini13

Tini13
"Το 90% των λοιμώξεων αυτής της μορφής μεταδίδονται σεξουαλικά. Οι πλέον πιθανοί, παθογόνοι, μικροοργανισμοί, οι οποίοι ευθύνονται για την πάθηση είναι τα χλαμύδια (67%) (Chlamydia), οι γονοκοκκοι (50%) (Gonococcus). Ένα 10% των περιπτώσεων οφείλεται στον τοκετό και είναι στρεπτοκοκκικής μορφής. Η λοίμωξη μπορεί, επίσης, να μεταδοθεί από τον εντερικό σωλήνα κατά την σκωληκοειδίτιδα

Ωστόσο αντιμετωπίζεται με άμεση έναρξη θεραπείας, όπου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα επιπλοκών, γι΄ αυτό η γυναίκα θα πρέπει να απευθυνθεί γρήγορα στον γιατρό της.Η ασθενής χρειάζεται ανάπαυση και λήψη κατάλληλης ποσότητας υγρών, καθώς και αντιβιοτικών."

Γι'αυτό με ρωτούσε και με ξαναρωτούσε ο γιατρός αν έκανα σεξ. Το ορκίζομαι ότι δεν έκανα!! Μάλλον από τον τοκετό; από μικρόβιο του εντέρου; άγνωστο..ο γιατρός μου έκανε εντύπωση που δεν έχει ξαναδεί τέτοια εικόνα φλεγμονής σε σάλπιγγα.

Αν πάντως δεν υποχωρήσει στο 48ωρο θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα νοσηλευτώ γιατί θεωρώ ότι είμαι πολύ μικρή για να στερηθώ από τώρα το μισό αναπαραγωγικό μου σύστημα. Έχω και τη μάνα μου που πρέπει να της το κρύψουμε οπωσδήποτε, ξέρουν οι κοπέλες από τις εγκυούλες τί τραβήξαμε. Να δω τί θα γίνει..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλησπερα!!
εμεις μαλλον εχουμε κολικους γιατι ηταν η 3η μερα με πολυ γκρινια!
γι΄αυτο δεν μπηκα χθες το απογευμα καθολου!!σημερα το πρωι ηταν καλυτερα αλλα πιαστηκα να κανω μαφινς για να παρει η μαμα μου μαζι στη Θεσσαλονικη για κερασματα κ με τη συσκευασια μου εφαγε ολο το πρωινο!
απο αυριο δηλαδη μονη στο σπιτι,για να δουμε αν θα καταφερνω να σας γραφω!!

Τινακι αγαπουλα μου τι επαθες μωρεεε!!οντως σας φαγανε,περαστικα κ ελπιζω να μην χρειαστει να κανεις εισαγωγη!!

Νικολετιτσα μου να σου ζησει η μπουμπουκα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 13 50580 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 13 50580 να ειναι παντα γερη κ δυνατη,αντε να ερθει το ιντερνετ και να μας λες και εσυ τα νεακια σου!!

Σοφακι ηρεμα κοριτσακι μου,εχουμε πολλα νευρα και ισως να κανουμε και να λεμε πραγματα που αργοτερα θα τα μετανιωσουμε εγω τα βγαζω ολα στη μανα μου και μετα το καταλαβαινω αλλα συνεχιζω κ κανω τα ιδια!!

οσο για τις πεθερες που λετε εμενα ειναι τελιος κουκουρουκου,δεν μπορω να πω οτι χωνεται ιδιαιτερα αλλα ειναι στον κοσμο της και φυσικα απο βοηθεια ουτε να το σκεφτω!!

κατερινακι ευχαριστω που ρωτησες για τον παιδιατρο για το πλησημο!!

Γιωτακι μου αρρωστησες κ εσυ κοριτσακι μου??περαστικουλια κ βαλε μασκουλα οπως ειπαν κ τα αλλα κοριτσακια!!

Φωτεινακο χρονια πολλα στο καμαρι σου απο τωρα να τον χαιρεσαι κ να ειναι παντα γερος,στα λεω τωρα γιατι αυριο θα ειμαι μονη κ δεν ξερω αν προλαβω να μπω!

Kkkk αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες ρωτησει για το σιδηρο??εμενα μου ειπε να περνω filicine μεχρι να σαραντησω και αν μετα εχω θεμα με τρυχοπτωση και τετοια θα το δουμε!

Χριστινακι,Εμακο,Βικακι και σε ολα τα κοριτσακια πολλα φιλιαααα!!
απο τις 4 γραφω και τωρα το τελειωσα με διακοπες για θηλασμο και νανουρισμα γι΄αυτο μη με παρεξηγητε αν ξεχασα να σχολιασω κατι!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τις καλησπέρες μου κοπελιές με τους νιους και τις νιες!
Να δω τι θα πρωτοθυμηθώ να σχολιάσω...

Πρώτο από όλα, τα περαστικά μου στην Τίνη! Τι έπαθες κοπελιά στα καλά καθούμενα; Ελπίζω να το ξεπεράσεις στο σπίτι και να μη χρειαστείς να νοσηλευτείς. Μόνο που σκέφτομαι νοσοκομείο ...μπρρρρρ!

Φωτεινή, και το δικό μου το θηριάκι Φίλιππο το λένε, αλλά λέω να μη γιορτάσω αύριο. Μόνο το νονό θα δεχτούμε μία μέρα, που εξέφρασε επιθυμία και που θυμήθηκε τη γιορτή του βαφτιστικού του φέτος γιατί κάθε χρόνο την ξεχνάει Rolling Eyes . Φοβήθηκε το μάτι μου με την ωτίτιδα της μικρής τον περασμένο μήνα. Χώρια που πήγα τη μεγάλη χθες στον ΩΡΛ και έχει τελικά ιγμορίτιδα. Ξεκίνησε ήδη αντιβίωση.

Σοφάκι, υπομονή με τα πονάκια. Η δικιά μου άποψη πάντως είναι ότι ό,τι μπιμπερό και να δώσεις αν είναι να κάνει κολικούς θα κάνει. Τρία παιδιά μεγάλωσα η πρώτη είχε κολικούς 10 μέρες, ο δεύτερος είχε πονάκια για 4 μήνες και αυτό το μωρό είναι αθόρυβο (κάτι λίγα μουγκρητά βγάζει όταν θέλει να αεριστεί μόνο).

Σήμερα πήγα κομμωτήριο. Τα έκοψα κοντά τα μαλλιά μου. Δεν μου άρεσαν τρελά. Σκέφτομαι να τα ξανακόψω πιο κοντά. Πρέπει όμως να χάσω κανα κιλό για να το επιχειρήσω αυτό γιατί βγαίνει όλο το προγούλι έξω και δεν μ' αρέσει καθόλου. Την άλλη βδομάδα κανόνισα να τα βάψω χάλκινα. Άντε να δούμε πως θα βγουν...

Έμυ, κι ο δικός μου μια από τα ίδια. Το μαγείρεμα είναι το αγχολυτικό του. Την Κυριακή μας έκανε αγριογούρουνο και το έκανε ...ΛΟΥΚΟΥΜΙ! Όλοι λένε ότι το κυνήγι έχει σκληρό κρέας, αν ρωτήσουν εμένα θα πω το αντίθετο. Ας το παινευτώ λοιπόν ότι έχω φοβερό μάγειρα στο σπίτι μου!

Κορίτσια μίλησα κι εγώ με τη Δήμητρα που το αγοράκι της ήταν με αιμορραγία στην εντατική και προς το παρόν είναι καλά. Είναι εδώ και μια βδομάδα στο σπίτι και από εδώ και στο εξής θα τον παρακολουθούνε εντατικά για το επόμενο εξάμηνο ώστε να ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο. Κάποια στιγμή θα μπει και ίδια στο φόρουμ. Η Δήμητρα σας στέλνει πολλά φιλιά.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινακο μου μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα αφου πηγες νωρις στον γιατρο και φυσικα αν χρειαστει να νοσηλευτεις να το κανεις εισαι πολυ μικρουλα κ δεν υπαρχει λογος να παθεις τετοια ζημια,ουτως η αλλως εχεις και την πεθερα που μπορει να σου κρατησει την μπεμπα οσο χρειαστει!!καλο θα ειναι να μην το πεις στη μανουλα σου γιατι θα στεναχωρεθει και ειδικα που δεν θα μπορει να ειναι διπλα σου!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινάκο μου περαστικά εύχομαι να πάνε όλα καλά..!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινακι με γεια το μαλλακι!!
να χαιρεσαι κ εσυ το παιδακι σου και να ειναι παντα γερο και ευτυχυσμενο!!
σας ευχομαι τωρα που μπορω γιατι αυριο δεν ξερω πως θα ξυπνησει η μπουμπουκα μου!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3ΜΕΡΕΣ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ.ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΗΧΑ,ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝ ΠΥΡΕΤΟ,ΚΥΚΛΟΦΩΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΩ!ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ!!!! Sad Sad Sad Sad
ΤΙΝΑΚΟ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ?ΠΕΡΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΙΝΟΜΑΜΑ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!ΟΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!
Α ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΑΡΟΥΛΙΤΟ ΜΟΥ ΒΙΚΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΦΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΑ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 13 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 13 417472
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τινάκο περαστικά!!! Όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις