Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελει ειδικο βουρτσακι για καθαρισμο?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι ρε Σοφάκι ανοίγει αυτό και το πλένεις άσε που έχει μέσα βουρτσάκι δικό του...στο δίνουνε μαζί με το μπουκάλι!!!

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εχει μεσα η συσκευασια...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
20 ευρω οι σταγονες!!!!! affraid μεσα μας εβαλες μπεμπουλα! tongue

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πως λέγονται οι σταγόνες ρε Σοφάκι αυτές που ου λέω εγώ έχουν 4 ευρώ!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
biogaia!εγω δε θα της επαιρνα.θα ζητουσα ενναλακτικες απο τη γιατρο.πολλα λεφτα ρε.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ
ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.....
ΣΟΦΑΚΙ ΑΜΑ ΣΦΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΕΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΟΣΜΟ.....
ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ..... ΠΩΣ?????? ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΑΥΠΝΙΑ.....
ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΙΜΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΕΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 20 ΕΥΡΩ ΣΦΟΥΡΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.... ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 25 %
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ΡΕ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????????? ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νικολετα δωσε διευθυνση να ερθω τωρα που ειμαι ζεστη!
το πρωτο εμβολιο ειναι δωρεαν?

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ βρε κορίτσια μου μην πιάνετε τόοοοοσο μεγάλο θέμα με τις πεθερές...θα πρέπει να φτάσουμε στο θέμα νουμερο...άπειρο και πάλι άκρη δεν θα έχουμε βρει!εμένα πάντως πέθανε και δεν έχω θέμα...ξέρω οτι ακούγεται άσχημα αυτό που λέω αλλά μου κατέστρεψε την οικογένεια..θα έιχα κάνει παιδάκι πιο νωρίς..ίσως και τρίτο και δεν θα έμενα κι εγώ μόνη μου!τέσπα...
εμάααακο τα φιλιά μου!μια χαρά ο μαλλιάς σου!
νικολατάκι καλημερούδια σου!
ξεκινάω να φτιάξω μαφινς..τουλάχιστον 3 δόσεις affraid γιατί γιορτάζει ο γιόκας μου άυριο και θέλει για το σχολείο!θα ειμαι μέσα όμως και θα σας παρακολουθώ....και αυτό είναι απειλή!!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΣΟΦΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
ΡΕ ΕΙΝΑΙΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΤΗΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΗΣ 10 ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ... ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την letitsa στις Τετ Ιουν 19, 2013 5:56 am, 1 φορά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
της μπεμπας που δεν ηρθε ακομα το βιβλιαριο?τι γινεται?
δωσε διευθυνση και θα ερθω!εμενα πηρε τωρα τηλ και συνεχεια λεει οτι της μοιαζει!ε οχιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ...... ΟΚ ... ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.... ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.... ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ.... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ .... ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ..... ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΚΡΙΙΝΙΑΖΑ..... ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΛΗΣΑΤΕ..... ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΗΨΑΚΙΑ ΜΟΥ.... ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ..... ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ Π[ΑΡΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..... ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ......ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ... ΤΥΧΑΙΟ?????????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....
ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΕΥ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την letitsa στις Τετ Ιουν 19, 2013 5:53 am, 1 φορά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα το λεει σε οοοοολο το κοσμο!
στον αντρα μου μοιαζει!
χωρια που λεει οτι θα αγαπαει μοναχα αυτην γιατι ειναι δικια της!τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! affraid affraid affraid affraid affraid affraid

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλά δεν είπαμε να μην μιλάτε για τις πεθερές?????θα θυμηθώ τα δικά μου και θα γράψω διπλοσέντονο ...και πανωσέντονο και κατωσέντονο χαχααχαχαχ
πάει η πρώτη δόση..ψήνεται!η μικρή έφαγε κοιμάται και φτιάχνω ενα καφεδάκι ακόμα να κάτσω λίγο!
αααα πολλές απουσίες σήμερα!που είστε κορίτσια οεοοοο???ακόμα κοιμάστε???

marianthi_m

marianthi_m
Γεια σας! Ο μικρός θέλει πολύ στα χέρια και δε προλαβαίνω τίποταααα.. Πριν πήγαμε με το σλινγκ μεχρι το φούρνο! Ειδαμε και τον μεγάλο μας αδερφό στο σχολείο!

Φωτεινούλα αυριο ο γιορτάζει ο δικός σου ε? Να τον χαίρεσαι! καλή επιτυχία με τα κεκάκια!!
Του χρόνου θα γιορτάζει και της Γιωτας!

Και εγω το είχα σκεφτει αυτο το όνομα αλλα ο Νικος ήθελε να πάμε πατροπαράδοτα και επεμενε να δώσουμε το όνομα της μαμας μου που την αγαπάει πολυ! Οποτε θα τον πούμε Χρήστο.

Νικολ να σου ζήσει!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 12 50580
Κρίμα που ταλαιπωρήθηκες αλλά σημασία έχει που είστε και οι 2 καλα!! Δε πειράζει με το θηλασμο.. μη στεναχωριέσαι.. καμια φορά δεν είναι εφικτό. Θα θηλάσεις τα επομενα!! Very Happy

Σοφία συνδεσε τους όλους με Κάιρο!! Μη χαλιέσαι.. μπροστά τους θα τα βρούνε! Κοιτα μόνο να ειστε καλα με τον αντρα σου και να ειστε αγαπημένοι με το μωράκι σας...

Νικολέτα κούκλος είναι ο γιος σου! Απο τη μαμα πήρε! Αστη να λεει τη πεθερα! χαχα

Αυριο εχω γυναικολόγο! Αντε επιτελους να δω να μου δωσει το οκ για σεχ Very Happy

παω να φτιαξω κατι του μεγάλου που θα έρθει απο το σχολειο.. ελπίζω να καταφέρω να ξαναμπώ!

φιλακιααα

http://www.creativebeez.gr

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tις καλησπερες μου μανουλες!!!

Γιωτακι περαστικα κοριτσι μου.. βαζε μασκουλα.. σε χασαμε παλι στο φορουμ. χαιρομαι που γυρισες και τελειος ο μπεμπης στη φωτο!!

Φωτεινουλα μ πως εισαι εσυ;;

Σοφακι εγω τις δινω σταγονες επισης γιατι ειχε πονακια.. τις λενε restropinal και καναν θαυματα στο μωρακι μου!! της δινω 7-8 στο στομα πριν απο καθε γευμα. χαιρομαι που δεν εχει τπτ το μικρο σου.. αν σε παρηγορει εμενα αποφασισε να κανει διαιτα η δικια μου. με 30 μλ ειμαστε απο το πρωι.. με εσπασε στο φαι.. ασε που κανουμε μαχη καθε φορα γιατι σφιγγεται και βαζει τα χερια της μπροστα!!
Και κατι αλλο! εμαθε να πιανει το μπιμπερο αχαχαχα και επιμενει να το πιανει αυτη!! σιγα μην την αφησω!

Κοριτσια μου οσο αφορα αυτο που συζητατε με τους αντρες μας ενα θα σας πω.. θελει τεραστια υπομονη!! εγω προσεξα οτι λογω της κουρασης καποιες φορες μπορει να παραφερθουμε και να μην βλεπουμε τα πραματα καθαρα με αποτελεσμα να τσακωνομαστε με τους μπαμπαδες των μωρων μας.. δε σας βοηθανε; εσενα σοφακι μου σε βοηθα; δωσε του καποιο ''ρολο'' οσο αφορα το μωρο πχ να την ταιζει καποτε η να την κανει να ρεκτει κτλ.. εγω του λεω καθε μερα οτι ειναι πολυ καλος πατερας και οτι θελω να βοηθα γιατι με αυτο τον τροπο τον μαθαινει και το μωρακι..και συνδεονται...

Συμπεθερουλι δεν το συζηταω!! ο πριγκιπας σου ειναι τελειος !! υπναρας πολυ!! μια χαρα! ξεκουραζεται και η μανουλα! εγω περιμενω εκεινη τη μερα που θα κοιμηθει 5 ωρες - θα ειμαι πανευτυχισμενη!!! απο κιλακια πως παμε; η νυμφη προσεχει τη σιλουετα της παντως, θα σας την παραδωσουμε μοντελο χιχι Very Happy

katrindm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα μανούλες

Τώρα κατάφερα να κάτσω λίγο!!! Όσο κοιμάται το βράδυ, τόσο ξύπνια είναι όλη μέρα!!!

Πήγαμε στην παιδίατρο χθες!! Δεν πειράζει λεει το πολύ βάρος!! ΑΠλά έχουμε υπερπαραγωγή γάλακτος και γι'αυτό έχουμε πράσινα κακάκια!!

Έσας τι χρώμα έχουν τα κακάκια?? Σόρρυ κιόλας , αλλά μου έχει γίνει έμμονη ιδέα!! Κανονικά μου είπε ότι πρέπει να είναι μουσταρδί σε όσες θηλάζουν!!

Και την ρώτησα και αυτό για τα "χειλάκια" αν τα ανοίγουμε για να πλυνουμε, λέει δεν έχει πρόβλημα!![/b]

ΑΧΧΧ πεθερές εε?? όλες έχουμε να πούμε από μια ιστορία!!! Μερικές δεν υποφέρονται καθόλου!!!
Εγώ δεν της δίνω και πολύ θάρρος , και την έχω και σε απόσταση!!Και παρολαυτά χώνεται!!Φανταστείτε να της είχα δώσει και θάρρος!!Θα είχε κατσικωθεί εδώ!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου χριστινακι!με βοηθαει και με το παραπανω αλλα μπλεκεται ΠΑΝΤΟΥ!
και εμενα κραταει το μπουκαλι και γενικως με αυτα τα χερια δινουμε μαχη μεχρι να παει το μπουκαλι στο στομα.και οι θηλες ειναι ανοιχτες....ματι,στομα...ολα γαλατενια!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα κακακια μας ειναι μουσταρδι.τα χειλακια τα ανοιγω οοοοοταν γινεται χαλια!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρααααααααααααααααα ξανά!!!
Συμπεθεράκο μου όμορφο και αύπνο....μια χαρά το κοριτσάκι σου μωρέ ....μεγαλώνει και πιάνει μπουκάλι Very Happy Very Happy Very Happy !!!!Από κιλά έτυχε και τον ζύγισα με μέθοδο Τίνης(αγκαλιά στη ζυγαριά)και είναι 6 κιλά Shocked Shocked Shocked !!!
Όσο για τα κακακιά...΄και εμένα πράσινα είναι αλλά εμένα μου είπεο παιδίατρος οτι λόγω χαμομηλιού είναι αυτό το χρώμα....επίσης σήμερα χέσαμε από μόνος του...άντε να δούμε το χαμομήλι το συνεχίζω πάντως....!!!
Επίσης μου ρθε η περίοδος μέχρι στιγμής έχω κανονική ροή αλλά είμαι για λυποθυμία νιώθω αδυναμία τρελή...και ζαλάδα(και όχι δεν είμαι έγκυος Very Happy Very Happy Very Happy )!!!!Πάω να κάνω μπανάκι μανάκι....και να ξαπλάααααααααααρω μιας και είναι η μανούλα μου εδώ...και είναι κάθε μέρα από τις οχτώμιση μέχρι τις πεντέμιση.....σαςέχω πει οτι την λατρεύω....Α Γ Ι Ο Σ άνθρωπος...πολύ μεγάλη βοήθεια...κακά τα ψέμματα...τσακωνόμαστε βέβαια διότι βλεπόμαστε κάθε μέρα αλλά το ξεπερνάμε την επομένη...χθές με έβαλε και έστρωσα τα χαλιά μόνη μου...και δεν της αρέσανε και με έβαζε και τα άλλαζα δωμάτιο....αφού μου έφυγε η μέση και βριστήκαμε μετάμε έβαλε(ενώ τα είχαμε πλύνει τα χαλιά)να βάλω και σκούπα 1,5 ώρα...........αφού δεν τη σκότωσα....!!!!!Τώρα σήμερα είμαστε μέλι γάλα....περιμένω τη βλακεία που θα της έρθει η οποία ξεκινάει ως εξης... "Εγώ νομίζω......"και συνεχίζει...τη πρόταση ..και επιμένει και ξάνά "Εγώ νομίζω..."καρότα στα αυτιά η δικιά σου!!!Πλακωνόμαστε.....και μετά μέλι γάλα έτσι είμαστε κάθε μέρα....αλλά είπαμε προσέχει μπέμπη καθαρίζει΄μαγειρεύει....και χώνει και κανά φράγκο ....χαρτζιλίκωμα...(για γάλα για το παιδί...για ορό για πάνες)για το παιδί...και άλλωτε και για μένα!!!Οπόταν είμαι ομόφωνα
Γ Α Ι Δ Α Ρ Α !!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:τα κακακια μας ειναι μουσταρδι.τα χειλακια τα ανοιγω οοοοοταν γινεται χαλια!

Ε!!!!Ρε και να είχες αγόρι....πάνω κάτω το πουλί να βγεί έξω το κεφάλι.θεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου τι τραβάω η μάνα!!!!Από τώρα σφεντόνα το πουλί του παιδιού μου!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαριανθάκο μου καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ!να χαιρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου!πολύ αγκαλίτσας ο γιόκας σου ε?
κατερινάκι μου μια χαρά τα κιλάκια σας!τσάμπα ανησυχούσες!
χριστινάκι μου γλυκό τα φιλιά μου στα 2 κορίτσια!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:μαριανθάκο μου καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ!να χαιρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου!πολύ αγκαλίτσας ο γιόκας σου ε?
κατερινάκι μου μια χαρά τα κιλάκια σας!τσάμπα ανησυχούσες!
χριστινάκι μου γλυκό τα φιλιά μου στα 2 κορίτσια!

Φωτεινάκο να χαίρεσαι τον υιο???καλά κατάλαβα είναι μέν αύριο η γιορτή του αλλά ...σου εύχομαι από σημέρα να είμαι σίγουρη,.....!Φιλιααααααααα!!!!!!!!!!!

emilou

emilou
vgog65 έγραψε:

Ε!!!!Ρε και να είχες αγόρι....πάνω κάτω το πουλί να βγεί έξω το κεφάλι.θεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου τι τραβάω η μάνα!!!!Από τώρα σφεντόνα το πουλί του παιδιού μου!!!

ωχ!!! ευτυχως εμας η παιδιατρος μας ειπε να μην το πειραξουμε...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia m prospathousa mia ora na sas grapsw ma to Theo!!
kollise to internet ekana restart kai sto mesodiastima ksipnise i mpempa!!
Emi mou, Nikoletta kai Marianthako ta filia mou se sas kai sta mpempakia sas!!

Sofakiiiiiiiiiiiiiiiiiii kai sena i pethera leei oti eine diko tis to mwro??? Eleos kai ta nevra mou!! peritto na sou po ego arxisa kai den to antexo kai kamia ora tha antidraso asxima... Aporw pios tous dinei to dikaiwma..
Ekines to eixan sti koilia toso kairo kai to gennisan? Mpleketai kai sena pantou? ego tis milw panta me kalo tropo alla teleftea eime ekneurismeni. Ektes etrexe sti skala na prolavei na paei afti proti sto mwro mou pou eklaige. Ennoeitai tin prolava. Alla molis pira to mwro to travouse na to parei afti na to taisei.. kai tis lew se parakalw mitera xriazomai xrono me to mwraki akoma.. eine arxi. kai mou leei to eksis korifaio: Esi pernas arketo xrono. Seira mou tora!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις