Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεσποινα μεγεια τα μαλλακια... οταν γινουν κ χαλκινα θελουμε φωτο!!!

Χαρα τι γλυκια φατσουλα που ειναι η κορουλα σου... κ ναι εχει τεραστιες μπλε ματαρες!!! καλα η φωτο που την εχει ο αντρα σου στον ωμο εχει πολυ πλακα!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!
δεσποινάκι να το χαιρεσαι το θηριάκι σου και φυσικά και ολα τα παιδάκια σου!
ελευθεριτσα περάστικά σας!σε ολες τα φιλιά μου..ειμαι μέσα αλλά φτιάχνω μαφινς απο το μεσημερι με διακοπές για ταισμα αλλαγμα κοιμισμα κτλ.
και συνεχίζωωωωω...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι τιποτε άλλο αλλά ....
"μαμα θέλω και ασπρα και μαυρα μαφινς"...τι να κάνω η μάνα???

bettoulina

bettoulina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μου τι κανετε?\
tini περαστικα κοριτσαρα μου...ολα καλα θα πανε..
το θεμα πεθερας ποναει!!..και γω θα σας ρωτησω το πιο απλο!..σας εκανε δωρο οταν γεννησατε του χαιδεμενου γιου τους το παιδι??...αληθεια στο παιδι τι δωρο πηρε?εγω ξερω οτι στις νυφες παιρνουν παιρνουν κατι..πχ κοσμημα....εμενα με πηρε τα @@@@....ΤΙΠΟΤΑ!το μωρο μια παναγιτσα στο νοσοκομειο και ηρθε να με δει στο σπιτι σαν να εκανε επισκεψη!!...με μια σακουλιτσα που περιειχε ενα φουστανακι..σαν να ηταν καμια γειτονισσα...ουτε βεβαια ποτε με ρωτησε αν χρειαζομαι τιποτα...
ταραχτηκα παλι..

emilou

emilou
Αααα Μπετυ μου κ μενα το ιδιο δωρο μου πηρε... Razz Razz Razz Razz
Στο εγγονακι ομως δεν εχω παραπονο, τον ασημωσαν καλα

καλα ο μπεμπης σημερα... εχει λιωωωωσει στον υπνο!!!!!!!! (φοβαμαι τι θα γινει το βραδυ!!!)

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα ε και εμενα αυτο μου πηρε άλλά στον εγγονό εγινε κατοσταρουμπα. Αυτο ήτανε τέλος δεν είδαμε τηποτα άλλο.
Να ρωτήσω κάτι ίδρε θύλαζετε σας έχει έρθει περίοδος εμενα όχι. άυριο πάω γιατρό για τεστ θα ρωτήσω

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτακι μου περαστικά σου!!! Καλα τώρα που βλέπω την φωτο του γιου σου, έχει γίνει ολόκληρος άντρας!!!!

Βίκυ, σοφακι, συμφωνώ με την Φωτεινη μας, να κατσετε να συζητησετε με τους άντρες σας, ζοριζονται κ εκείνοι! Κ εμένα είναι σε άλλο άκρο, μπαίνω για μπάνιο κ μου λέει, γρήγορα μην αργησεις γιατί αν ξυπνήσει δεν μπορω να τον κάνω καλα!! Κ είναι κ το δεύτερο παιδι! Πάνω απο 5 λεπ δεν κάνω μπάνιο..  Σιφουνας!!!!

Κ σοφακι αν αποφασίσετε κ οπότε αποφασίσετε για το δεύτερο, δεν χρειάζεται να το ξέρει ούτε η πεθερά ούτε κανένας άλλος! Μόνο τα δυο σας!!!

Εγω ευτυχώς δεν έχω θέμα με την πεθερά αλλα όχι επειδή είναι " Άγιος" άνθρωπος, αλλα επειδή δεν την αφήνει ο άντρας μου να ανακατεύεται.. 

Χριστινακι μου, εσένα είναι κ πιο δύσκολη η θέση, γιατί μένετε μαζι.. Όταν πάτε στο σπιτάκι σας θα χαλαρωσεις κ ΕΣΥ!!!

Τινη μου, περαστικά σου!! Απο τι το επαθες στο είπε;; Ελπίζω να περάσει με αντιβιωση να μην ταλαιπωρηθεις παραπάνω!!
Α, τώρα διάβασα το πόστ σου!! Φυσικά κ να κανείς εισαγωγή αν χρειαστεί!!

Χαρουλιτσα μου με το μουτρακι σου!!! Απο αύριο μάλλον θα σε χάσουμε!!!!

Δέσποινα με γεια το μαλλακι!!!

Φωτεινη μου, να χαίρεσαι αύριο τον γιο σου!!! Θέλω κ εγω μαφινς!!! Κ άσπρο κ μαύρο!!

Κ έρχομαι στα δικα μας!! Εμείς σήμερα πήγαμε στο Μαγαζι κ απο τις 11 μέχρι τις 2 που σχολασαμε έφαγα πολυ ορθοστασια, πλακωσαν όλοι οι πλασιε λες κ ξέρανε ότι θα μαι εκει.. Κ έχω πεθάνει.  Που να προλάβω να βρω φόρεμα.. Θα ξαναπαω.. Είχα να πάρω κ ένα δώρο για την κουμπαρα μου που γιοραζε, κ ίσα ίσα πρόλαβα να πάρω!ο μικρός κοιμόταν στο σλινγκ,κ όταν γύρισαμε Σπιτι έφαγε κ ακόμα κοιμάται, με διακοπή βέβαια για μαμ. Κ μπρουμητα!!!

Όσο για δώρο πεθερας, κ εγω δεν πήρα αλλα όχι επειδή δεν θέλει, αλλα επειδή δεν θέλω εγω.. Τι να ζητήσω;  Ξερω οτι αν πω οτι θελω πχ. Παλτο( που μαλλον θα παρω φετοσ) θα το πληρωσει η πεθερα. Αρα δεν αγχωνομαι!! Κ απο κοσμηματα... Μμμμ, καταλαβαινετε οτι δεν τα θελω.. Τα έχω όλα κ του άντρα μου με το ζόρι βρήκα τι να του ζητήσω, ευτυχώς δεν θα πάμε για τρίτο, γιατί τζάμπα θα την έβγαζε!! Χαχαχα!! 
 Ουφ τι εγραψα παλι;;;;;;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμακο μου κ εσυ λες να γινει γαλανοματα???γαλανα ειναι τωρα αλλα νομιζω οτι ολα τα νεογεννητα τετοια ματακια εχουν!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Φωτεινακο μου κ εγω ετσι τα εφτιαξα τα μαφινς με διακοπες για ταισμα και αλλαγμα χιχιχι!!

Μπεττουλα κ εμενα αυτο ακριβως το δωρο μου εκανε η πεθερα χιχιχιχ αλλα για το μωρο μας εδωσε 200 ευρω αυτο ηταν ολο το δωρο τους!!ενω η μανα μου μου πηρε και ματακι για το μωρο και σκλυλαρικια και κολιε για μενα και συν ποσα αλλα δωρα και λεφτα που εχει δωσει απο πριν να γεννηθει καν,οποτε καταλαβαινεις!!

Ελευθεριτσα μου περαστικα σας κοριτσακι μου καλα κανεις κ φορας μασκουλα μην χειροτερεψει το μπεμπακι σου!!αντε να σαραντησουμε κ να βρεθουμε για καφεδακι και βολτουλα!!

δεν σας ειπα εγω απο την Παρασκευη περιμενα τον παπα να παρω μισο σαραντηση και ολο τελευταια στιγμη δεν μπορουσε,ηρθε σημερα τελικα και μου ειπε οτι κανονικα δεν δινουν μισο σαραντισμο αλλα την πρωτη μερα που γυρναει η μαμα με το μωρο στο σπιτι δινουν ευχη για να μπορει να βγαινει πχ για γιατρο και τετοια!!

marianthi_m

marianthi_m
Xαρα τι κανεις? μολις σαραντισεις να βρεθούμε ναι, να σου δειξω το σλινγκ.. ειδα που μου ειχες γραψει και τωρα καταφερα να απαντησω! φιλια!

http://www.creativebeez.gr

Tini13

Tini13

marianthi_m έγραψε:Xαρα τι κανεις? μολις σαραντισεις να βρεθούμε ναι, να σου δειξω το σλινγκ.. ειδα που μου ειχες γραψει και τωρα καταφερα να απαντησω! φιλια!

Εμένα με βοήθησε πολύ αυτό το βιντεάκι (είναι και στα ελληνικά).

https://www.youtube.com/watch?v=9TsZSIwzjTg&feature=relmfu

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθακο μου εννοειται οτι θα βρεθουμε θελω και μαθηματα!!για πες κανενα μερος που να σε βολευει κ εσενα??που μενεις τελικα??

Τινακο εχω δει κ αλλα βιντεακια αλλα δεν νιωθω σιγουρη καθολου νομιζω οτι θα της τσαλακωσω τα ποδαρακια ή θα μου φυγει απο κατω!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 14 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 14 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 14 654316
1 δόση σοκολάτας 3 δόσεις πορτοκαλιού!και ενδιάμεσα η μπουμπού τα δικά της και ο φίλιππος τα δικά του!παρέδωσα η γυναίκα!
αννούλα μου και χαρουλάκι μου σας ευχαριστώ!να χαίρεστε κι εσείς τα παιδάκια σας!
αννούλα αύριο θα πάμε το απόγευμα mall για την γιορτή του φίλιππου αν μπορείτε ελάτε που είναι κλειστό το μαγαζι!

giotaki2

giotaki2
Kαλησπέρα κι από εμάς...
δεν εχω κ πολύ χρόνο γιατί το γατσουλάκι μου νιαουρίζει...
Ευχαριστώ για τα περαστηκά σας.. πολύ...

Τίνη μου μέσα απο την καρδιά μου περαστικα αγάπη μου, ευχομαι να περασει συντομα κ να ναι το τελευταίο πράγμα που σε βρίσκει.

Δεσποινα κ Φωτεινή να χαιρόσαστε τα αγγελούδια σας, του χρόνου θα γιορταζει κι ο μπεμπουλης μου μαζί τους..

χαιρομαι που είχαμε νεα από penelope!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 14 215994

Κάναμε το 1ο μας εμβόλιο.. κλαψαμε με αληθινά δακρυα.. Sad με πόνεσε η καρδιά, τον πήρα αγκαλίτσα κ του πέρασε γρήγορα, μας εβαλε κ τσιρότο με τον Μακουίν!!!! Very Happy
Είμαστε πια 5.700 και 62 εκ.
Καναμε κ υπέρυχο σε κεφάλι καρδια σικοτι σπλήνα ισχίο τα πάντα όλα τέλεια!! Καθησυχαστηκα γιατί κάτι μου λέγανε να τσεκάρω στο μαιευτήριο. Ολα καλά οπότε.
Εξέτασε κι εμένα ο ντοκ (Ναι ο παιδίατρος Laughing ) κ λέει ιωσούλα είναι κ μου δωσε κατι ταβλέτες σα καραμελίτσες να περάσει κ μασκούλα στο θηλασμό.
Αυτά φδε θυμάμαι κ πολλά άλλα είμουν πολύ κουρασμένη σχεδόν κοιμόμουν, κ τώρα επίσης κ ο πονοκέφαλος συνεχίζει.

Ανησυχώ όμως γιατί ο μπεμπούλης συνεχίζει να βγάζει εμμετούλη όταν τρώει, το πα στο γιατρο κ δεν έδωσε πολύ συμασία λέει ιωσουλα μπορεί να ναι, ή παλινδρόμηση κ να σηκώσω το στρώμα που κοιμάται, μα οταν τρώει το κάνει..

Α! και μας είπε να τον βγαζουμε εξω μη τον κλείσουμε μέσα, και του λέμε το κάναμε ήδη! Wink Μία εβδομάδα χόρτασε βόλτες...

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι μου κάνετε κορίτσια απο αυτά που διάβασα έτσι κι έτσι. Τινη μου περαστικά να είναι και να το προσέξεις,αν και δεν εχω γνώσεις νομίζω οτι ειναι παράξενα τα πράγματα. Να κανείς οτι είναι καλύτερο και να μην φοβάσαι τιποτα. Φερε κι έναν παπά στο σπίτι να σου κάνει ενα ευχέλαιο καλού κακού ρε κοριτσάκι.
Φωτεινή περαστικά και σε σενα γρήγορα να αναρρώσεις και να φιλάς άνετα το μπουμπουκάκι σου.
Δέσποινα και Φωτεινή πολύχρονα να είναι τα παιδάκια σας.
Οι πεθεροπληκτες υπομονή και στρατηγική μην χάνεται την υπομονή σας και κοιτάξτε να έχετε σύμμαχους τους άντρες σας, Καλύτερα να μιλούν αυτοί παρά εσείς οι πεθερά δεν ξεχνά ποτέ ενω η μαμά σε 5 λεπτά δεν θυμάται τίποτα και κρατάει αυτά που πρέπει.
Εμένα τα ζουζούνια μου είναι απο ωρα στα κρεβάτια τους η μικρή κοιμήθηκε με το πιστολάκι συντροφιά χι χι χι

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιωτάκι μου κωνσταντινα μου ευχαριστώ για τις ευχές !να χαίρεστε κι εσεις τα ζουζούνια σας!κοριτσια δεν την παλεύω άλλο σας αφήνω να τελειώσω με τα παιδιά και τα λοιπα και να πάω να ξεραθώ!τα φιλιά μου σε όλες!καληνύχτααα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλο βραδυ καλο ξημερωμα να εχουμε!!φιλακια πολλα κ στα ζουζουνια σας!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρα μου καλό σου βράδυ. Οι φωτο σου στο fb είναι καταπληκτικές η ζουζουνα σου ειναι πολυ ομορφη να την χαίρεσαι.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχουμε.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς είχαμε πονακια κ τώρα κοιμήθηκε το καημενο.. Κ εκει που του εβαλα κ εγω το πιστολακι, το ριχνει ο αντρασ μου κάτω κ το σπάει.. Γκρρρρ.. Τώρα που θα τον στείλω αύριο να αγοράσει άλλο, την επόμενη φορά θα προσέχει πιο πολυ!!

Όλες πεσατε για ύπνο;;;
Άντε καληνύχτα!!
Φωτεινη μου, σου έστειλα πμ.. Πάρε με αύριο κ θα σου πω. Θα έχετε κόσμο;;

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'μαι κι εγώ μεταμεσονύκτια. Μου έφερε ο άντρας μου τις μπομπονιέρες το βραδάκι και με το που κοίμισα τα παιδιά άρχισα να δένω τις προσκλήσεις και βάζω τα ονόματα των καλεσμένων πάνω. Γίνονται πολύ ωραίες τελικά. Με την προσμονή της μπέμπας να ξυπνήσει έκατσα και έκανα διαρκώς κι άλλες μέχρι που έκανα τις μισές. Και τώρα λέω, 'που να κοιμάσαι, τώρα θα ξυπνήσει η μπέμπα' κι άνοιξα το πισι να δω τα νέα σας.

Να σας πω και για τη δικιά μου πεθερά να ζηλέψετε λίγο. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή στο θέμα 'πεθερά'. Εκτός από την διακριτικότητα όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε γέννα μου έφερνε και κάτι. Στην πρώτο βραχιόλι, στο δεύτερο ένα κρεμαστό για το λαιμό και στο τρίτο πάλι ένα βραχιόλι. Όλα μου τα έφερνε στο νοσοκομείο στην πρώτη επίσκεψη μαζί με το απαραίτητο χρυσαφικό για το μωρό. Παναγίτσα στο πρώτο, Χριστούλη στο δεύτερο και τώρα στο τρίτο ένα μικρό σταυρουδάκι. Όταν κάποια στιγμή ξεκινήσαμε τη θεραπεία με τα παπουτσάκια στη μικρή και επειδή έπρεπε να φοράει παντελονάκια και δεν είχα αρκετά πήγε και αγόρασε μία φόρμα στη μικρή και μου την έφερε στο σπίτι. Σχεδόν κάθε φορά που έρχεται στο σπίτι φέρνει από ένα πακέτο pampers. Και φυσικά μπισκότα και πίτες και γλυκά για τα μεγάλα (σ' αυτά συμπεριλαμβανόμαστε κι εγώ κι άντρας μου). Να τονίσω ότι η πεθερά μου μέχρι πριν ένα χρόνο εργαζόταν και είχε δικό της πορτοφόλι. Εξ ου και τα δώρα και τα χρυσαφικά. Επίσης κάνει ακριβά δώρα και στη μαμά μου γιατί θεωρεί ότι της είναι υποχρεωμένη που εκείνη μεγαλώνει τα εγγόνια της ενώ αυτή δεν μπορεί. Άγιος άνθρωπος. Φέτος που είναι στη σύνταξη μεγαλώνει το μωρό της κόρης της και την βλέπω αισθάνεται ικανοποιημένη που μπορεί να προσφέρει επιτέλους στα παιδιά της βοήθεια. Αυτή η γυναίκα έχει φωτοστέφανο. Την πάω πολύ. Άσε που συνεννοούμαι μαζί της καλύτερα από τι με τη μάνα μου. Σε κάποια θέματα τουλάχιστον.
Ευχαριστώ κι επίσημα πια μιας και είναι πλέον 14/11 για τις ευχές σας. Το χαίρομαι το θηρίο μου και διασκεδάζω αφάνταστα μαζί του αλλά με βγάζει και από τα ρούχα μου συνέχεια. Τι θα το κάνω αυτό το παιδί;

giotaki2

giotaki2
sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 14 2963 γλυκές καλημέρες... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 14 2963

sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΟΎΛΑΣ!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!
πωπω μας πήρε ο ύπνος κι έτρεχα πρωί πρωί να ετοιμάσω τα γλυκά για το σχολείο και τον γιώργο..χαχαχ σαν τον βέγγο πήγαινα!
και ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 14 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 14 654316
η μικρή χτυπάει το πρώτο της 8ωρο!!!ακόμα κοιμάται!ευτυχώς γιατι δεν θα μπορούσα να ετοιμάσω τίποτα αν θήλαζα!πάλι καλά το μωράκι μου!
καλά χτες θυμήθηκα που λεγατε για τον απορροφητήρα..την έιχα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας για να μην τρέχω καθε λίγο στο σαλόνι και κοιμόταν πιο εύκολα με τον απορροφητήρα...τώρα θα το ξαναδοκιμάσω για να το τσεκάρω μην ήταν τυχαίο!το βράδυ μύριζε σοκολάτα και πορτοκάλι το μωράκι μου!χαχαχ να το φας ήταν!
δεσποινάκι μπράβο για τις μπομπονιέρες σας!άντε με το καλό η βάφτιση θέλουμε φωτο απο τις μπομπονιέρες!
σήμερα φυσικά έχει πάλι ζαχαροπλαστική για αύριο..έχουμε τον κλασσικό παιδότοπο και θα κεράσουμε κι εκεί!λέω να φτιάξω μια τούρτα με νουτέλα!ελπίζω να βγει καλή γιατι δεν την έχω ξαναφτιάξει!
ααα ξέχασα να σας πω.....πως ήθελε η χαρουλίτσα να σαραντήσει και δεν μπορούσε ο παπάς κάθε φορα???έτσι το έπαθα κι εγώ με την γυναίκα που θέλω να καθαρίσει για να στρώσω....την μια είχε κανονίσει και τώρα είναι άρρωστη με αμυγδαλίτιδα όλη την βδομάδα!γκρρρρ Twisted Evil
αλλά εγώ απτόητη!δεν θα κάνω τίποτα..μόνο τα βασικά!
τί έγραψα πάλιιιιι!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα γιωτάκι μου με το όμορφο ζουζούνι σου!
καλά αν δεν ξυπνήσει η μικρή θα ΕΚΡΑΓΩΩΩΩ!

katrindm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρααα

Φωτεινή και Δέσποινα να χαίρεστε να ζουζούνια σας!!!

Και μεις κοιμόμαστε του καλού καιρού!!!Να ναι καλά τα παιδάκια μας!!!!!
Φωτεινή εμένα το κάνει αυτό εδώ και 5 μέρες , κοιμάται 6-8 ώρες το βράδυ!!!Αλλά πριν κοιμηθεί με έχει ξεζουμίσει για ένα 4 ώρο!!! ΧΘες ειδικά έφαγε τόσο πολύ , που σε καποια στιγμή την πηρε ο ύπνος και ξύπνησε, την σήκωσα και έκανε απανωτά 5 ρεψίματα!!! Very Happy

Άννα μου τι κάνει ο μπέμπης σου??? Πως τα πάτε??? Ξυπνάει συχνά και θηλάζει??? ΕΜένα το κάνει την ημέρα αυτό!!! ΑΛλά γενικά είναι ήσυχο μωράκι!!

giotaki2

giotaki2
καλημέρα Φωτεινή μου.. να χαίρεσαι το γιόκα σου και πάλι!!!!!!
Να ειναι πάντα γερός και να χει καλή πρόοδο. Στείλε μας κανενα μαφιν Razz

Κι εγώ εχω δουλειες δε μπορώ... πονάνε ολα μου τα κόκαλα απο το κρύωμα.

Δεν εχεις θήλαστρο καλή μου να το βγάλεις το γαλα; ξυπνησέ τη τότε να την ταϊσεις μη το αφήνεις άλλο το στήθος έτσι! εμένα πετρώνει πολύ ασχημα αν μείνει ώρες..

Χτές πήρα το μπεμπούλη μαζί στο κρεβάτι γιατι αναστέναζε στον υπνο του συνέχεια τιναζόταν κ το λυπήθηκα.
Τι ομορφα που είναι να κοιμάσε αγκαλιά του αν κ εχεις ολη νύχτα την εννοια του..
Το καλό είναι πως όταν πεινάει δε χρειάζεται να σηκωθεις το ταϊζεις επιτόπου κ ξανακοιμάται απευθείας, ούτε που θυμάμαι πόσες φορές κ ποτε εφαγε μέσα στη νύχτα! Μόνο όταν σηκώθηκα να τον αλλαξω θυμάμαι στις 4.00!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις