551 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 Παρ Νοε 16, 2012 2:05 pm
xara64
Πρωταγωνιστής!!
μπηκα κ εγω να πω μια καληνυχτα αφου με ψωφησε η μικρη με τις αγκαλιες και το περπατημα,ευτυχως προλαβα και σιδερωσα και 2 πλυντηριακια και εχω αλλο ενα για αυριο!εφτιαξα κεκακι αλλα απο την βιασυνη να το ξεφορμαρω μου εσπασε τεσπα παω και εγω για νανι οσο προλαβαινω γιατι δεν την βλεπω να κοιματε και πολυ!!
Φωτεινακο καλη ξεκουραση κοριτσακι μου!!
Νικολετα μου τι παθατε κ εσεις μωρε με τα καλοριφερ!!τωρα αναγκαστηκα τραβας το λουκι με την πεθερα και τους απο πανω!
kkk και Κατερινακι κ εγω μια απο τα ιδια αυτα ειναι τα δυσκολα του αποκλειστηκου θηλασμου εγω θα προσπαθησω οσο μπορω κ εχω κουραγιο κ απο την στιγμη που η μπεμπουλα μου περνει κανονικα βαρος δεν υπαρχει περιπτωση να της δωσω ξενο για να κοιμηθει παραπανω!
Τινακι σ΄εχω στο μυαλο μου αντε να γινεις γρηγορα καλα!!
καλο βραδυ και καλο σ/κ να εχουμε κοριτσακια μου!!
Φωτεινακο καλη ξεκουραση κοριτσακι μου!!
Νικολετα μου τι παθατε κ εσεις μωρε με τα καλοριφερ!!τωρα αναγκαστηκα τραβας το λουκι με την πεθερα και τους απο πανω!
kkk και Κατερινακι κ εγω μια απο τα ιδια αυτα ειναι τα δυσκολα του αποκλειστηκου θηλασμου εγω θα προσπαθησω οσο μπορω κ εχω κουραγιο κ απο την στιγμη που η μπεμπουλα μου περνει κανονικα βαρος δεν υπαρχει περιπτωση να της δωσω ξενο για να κοιμηθει παραπανω!
Τινακι σ΄εχω στο μυαλο μου αντε να γινεις γρηγορα καλα!!
καλο βραδυ και καλο σ/κ να εχουμε κοριτσακια μου!!