Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
368 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 368 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα δωσω στη μπεμπα 180ml να ναρκωθει και βουρ!!!!!!!!!!!!!!!!και να ερθει δε μας χαλαει...μονο η πεθερα θα χτυπαει 100 εγκεφαλικα..χαχα!!!θα καταστρεψω το γονιδιο τους!!! Wink

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτά είναι τέτοια να ακούω!!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 328109
santa

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
*anna* έγραψε:Κορίτσια μην λέτε μεγάλα λόγια.
και η κουμπάρα μου έλεγε τέλος, σταματάω στο 2ο και τώρα έχει 3. και της 2 της μικρές της έχει με διαφορά 14μηνών.

άννα μου γειά σου !δεν συστηθήκαμε!είμαι η φωτεινή,έχω εναν γιο 7 χρονων (7,5 σε 1 μήνα) και γέννησα την κόρη μου στις 22/9!εγώ πάντως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να μην μου τύχει...είπα σε ποια περιπτωση μόνο θα το έκανα...και το εννοώ δεν κάνω πλάκα!θα ήθελα και τώρα φιλιππινέζα αλλά...χαχαχαχ!!!!2 είναι καλά μετά πάει πολύ!πααααρα πολύ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα σε βοηθαει ο φιλιππος μωρε με τα μικρουλικα!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 654316

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια να σας πώ τον πόνο μου?
Πρέπει να ετοιμαστώ γιατί μόλις έρθει ο γιώτης θα πάρουμε την μπέμπα μας και θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για σπίτι!
Δέν μου αρέσει να ταλεπορώ το νινί μου αλλα δέν έχω άλλη επιλογή.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα πατε Αλεξανδρεια?χαρας το κουραγιο σου...μερα ειναι και θα περασει....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μέρα! η μέρες?
Θα βρούμε με την πρώτη?
Δεν το νομίζω.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!!!!
ευχομαι να βρειτε γρηγορα!παρε μαζι σου γαλατακι κτλ και απολαυσε τη βολτουλα σου!

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Φυσικά και θα πάρω γάλατα και απ'όλα γιατί δεν ξέρει κανείς τι ώρα θα γυρίσουμε!
Μακάρι να βρούμε με την πρώτη μέρα.
Να μη μας πιάσουν και τα πολλά κρύα. Να προλάβουμε να μετακομίσουμε.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδή κ εμείς πιάνουμε με τον αέρα, πες μου Φωτεινη μόλις βρεις το ολοσωμο, το θέλω κ εγω!!! Χαχαχα!!τα λατρευω τα παιδια, αλλα επίσης λατρευω την ψυχική μου υγεία!! Κ επειδή τώρα τελευταία είναι λίγο κάπως, λέω να μην κάνουμε αλλα!! Χαχαχα!! Ίσως σε 10 χρόνια!!! Επειδή κοιμάται ο ζουζουνος, θα ξαπλωσω κ εγω όσο προλαβαίνω.. Θα τα πούμε πιο μετα!! Φιλια!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aaaax και εγώ πέλω δεύτερο παιδάκι...και ο Μάκης σαφώς...αλλά θέλω να έχουνε κανα 2χρόνι διαφορά...οπότε...και εμείς με ολόσωμο προφυλακτικό.....εντωμεταξί θέλω να σας πώ πρώτη φορά το Σάββατο θα πάω να αγοράσω προφυλακτικά...και ντρέεεεεεεεεεεεεπομαι ελεεινά....αλλά τι να κάνω η γυναικά....!!!!Γιωτάκο Εμάκο Σοφάκο Φωτεινούλι Αννούλες καλησπέρες!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχει πάρει το μπέμπη η μάνα μου και κόβουνε βόλτες με το καρότσι...δεν κοιμότανε δεν γκρίνιαζε..ε και είπαμε να τον βγάλει μια βόλτα....!!!Εντωμεταξί τη γειτονιά που μένω δεν τη ξέρει καλά η μάνα μου και βλέπω οτι χτυπάει το κινητό...να δείτε που χάθηκε....!!!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα μανουλια!!!!Σας ζηλευω που βρησκετε χρονο και μιλατε αρκετα!!!Εγω τι σκ@@τα κανω και δεν μπορω να μιλαω συνεχεια δεν ξερω...Παντως σας διαβαζω!!!

Τινακο μου ευχομαι ολοψυχα να ξεπερασεις γρηγορα το θεμα της υγειας σου και να επιστρεψεις συντομα στην οικογενεια σου!!!Και ενα αγιασμο οταν γυρισεις να φυγει το κακο.Γιατι πολλα σας βρηκαν τελευταια!!!

Διαβαζω για δευτερα μωρακια!!!Μπραβο ρε κοριτσια...Και εγω το εχω σκεφτει(εκει που στην εγκυμοσυνη ελεγα οτι δεν θα κανω αλλο) αλλα νομιζω οτι ειναι παρα πολυ νωρις.Θελω να τον χορτασω τον μπομπιρα μου και νομιζω οτι ενα δευτερο μωρακι θα μου αποσπασει πολυ νωρις την προσοχη απο το μωρο μου!!Θελω φυσικα να κανουμε το δευτερο σε μικρο χρονικο διαστημα(να μην εχουνε μεγαλη διαφορα)αλλα θα το σκεφτουμε σοβαρα απο τον χρονο και μετα..Εκτος και εαν συμβει απο μονο του!!!

Απο οτι διαβαζω οι περισσοτερες ειμαστε σε ξηρασια.ΚΑι εμεις δεν εχουμε κανει τιποτα ακομα...Τις προαλες εκανε κινηση ο αντρας μου και εκτος του οτι ενιωθα σαν μυξοπαρθενα δεν ειχαμε και προφυλακτικα(μετα απο 9 χρονια ελευθερου σεξ,βαραγαμε στον αερα δηλαδη θα ξαναμαθουμε και τα προφυλακτικα).Εχουμε ξεχασει πως μπαινουνε ρε κοριτσια Shocked !!!Θελω να ρωτησω τις θηλαζουσες που εχουν κανει και σεξ...Τι κανατε με το στηθος???Τους αφησατε να το πιασουν και τα περαιτερω????Πολυ φοβαμαι οτι θα τα ακουμπησει και θα αρχισω να πιτσιλαω και θα με πιασουν τα γελια!!!Φυσικα ουτε και εγω χαραμιζω τον υπνο μου για αυτο Σοφακι!!Οντως ειναι πολυτιμος και ελαχιστος(απο μικρη ειχα μια σχεση λατρειας με τον υπνο)...

Αλλη πονεμενη ιστορια το σινεμα...Περισυ δεν ειδαμε το twilight επειδη ηταν ετοιμογεννη η κουμπαρα μου,φετος δεν θα το δουμε γιατι εγω δεν εχω χρονο με τον θηλασμο...Και εχω τρελα με αυτο το εργο.Διαβασα τα βιβλια μεσα σε 2 εβδομαδες.Πολυ θελω σινεμαααα,μου εχει λειψει.Ουτε θυμαμαι ποτε ειδα τελευταια φορα ταινια!!! Sad

Οσο για το βραδυ εφιαλτικο..Ενω κοιμηθηκε ο μικρος απο τις 23,00 εγω για αγνωστο λογο κοιμηθηκα στις 3,00 οπου 04,00 ξυπνησε ο μικρος ξανα στις 07,30 και δεν ξανακοιμηθηκα μεχρι στωρα στη 13,00.Οπως καταλαβαινετε με 3,30 ωρες υπνο και τωρα που θελω να ξαπλωσω αρχιζει και ξυπναει!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 585182

Εγραψα παλι ενα σωρο...Συγνωμη!!!!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αννα καλή τυχη με το σπίτι ευχομαι να βρείτε κάτι καλό κ γρήγορα...

Βίκυ αστα εμεις πρώτη φορά μετά από χρόοοονια το χρησιμοποιούμε!

Αυτο το παιδί σήμερα υπνοτικό ειπιε???? Rolling Eyes
Απο το πρωί κοιμάται, ξυπνάει τρώει λίγο κ ξανακοιμάται.. το 'πιασε ο καιρός????

Καλησπέρα Νικάκο!!!!!
Να έχεις ταΐσει το μπεμπούλη πρώτα αγάπη ή να το βγαλεις με το θήλαστρο (γι αυτό κ η αλύτερη ώρα ειναι αφου φάει κ κοιμηθει! Wink ετσι δε θα ξυπνησει κιολας) κ μετα τον αφήνεις να κάνει ότι θέλει! Ε κ να εχεις κ κανένα ατυχηματάκι κ τι εγινε; αν εισαι με τον ανθρωπό σου πάνω στο πάθος δε δίνει σημασία!
Εμείς πάντως δεν είχαμε κανενα θέμα.
Εμένα όσο τον κυνηγούσα εγώ στην εγκυμοσυνη τόσο με κυνηγαει αυτός τώρα.. κι ομολογώ πως μερικες φορες δεν εχω όρεξη.. βρε πως τα φερνει η ζωη!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Παρ Νοε 16, 2012 5:06 am, 1 φορά

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικάκο μου καλό.....πολύ γέλασα με το στήθος και το πιτσίλισμα...!!!Πωωωωωωωω και εγώ σαν μυξοπαρθένα΄είμαι...αλλά εμένα με έπιασε και η δικαιολογία της περιόδου που μου έχει έρθει...οπόταν κοιταζόμαστε στα μάτια ακόμη και μου κρατεί το χέρι και τέτοια...κρίιιιιιιιιιμα!!!Σινεμά αντίο και είδα το τραιλερ στη τηλεόρασ και έχω πάθει τη τύχη μου!!!Τι να κάνουμε έχουμε και το μπέμπη τώρα δεν μπορώ να τα έχω όλα δικά μου!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας και παλι κοριτσακια μου......τι βλεπω λετε για 2ο νινακι εεε???να πω την αληθεια κ εμενα μου ελειψε η κοιλιτσα και ειδικα οι κλωτσιες της μπεμπας μου αλλα θελω πρωτα να την χαρω και μετα σιγα σιγα ας παμε κ για 2ο!!μακαρι να μεινουμε παλι ολες μαζι και να εχουμε και παλι θεματακι εγκυουλες!! Laughing Laughing

Ελευθεριτσα μου 9ωρο??????????τυχερουλα εγω με τον θηλασμο δεν το βλεπω να ερχεται αν κανουμε κανενα 4ωρο-5ωρο θα ειμαι ευχαριστημενη!!ααα και φυσικα να στολισεις να το ευχαριστηθεις!!

Βικακι και εσυ μια χαρα κοιματε ο ζουζουνος σου φτου φτου κοριτσια μου παντα ετσι να ειναι τα παιδακια σας!!

Φωτεινακο μακαρι να ειναι μεχρι να σαραντησω δεν θα το αντεξω να την βλεπω να ποναει κ να μην μπορω να κανω κατι!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Σοφακι εγω λεω να ζητησεις 2ο παιδακι κ οποτε ερθει αφου σε ακουει ο σαντα να στο φερει!! Razz Razz
οσο για το ποδηλατο εσεις να ειστε καλα κ θα παρετε αλλο μην στεναχωριεσαι!!η συνταγη ειναι γνωστη οποτε δεν ανησυχω που αργησα να μπω..την ξερουν σχεδον ολα τα κοριτσια Laughing Laughing

Εμη μου κ εσυ κοτοσουπιτσα εε??ωραια ηταν μολις την φαγαμε κ ζεσταθηκαμε λιγακι!!

εγω εκανα λιγες δουλιτσες ετοιμασα κ ενα κεικ και το ψωμακι μου και τωρα που ξανακοιμηθηκε η μπεμπου παω να την πεσω λιγο κ εγω!!

πολλα φιλια κοριτσαρες μου,ελπιζω να τα πουμε το απογευμα κ να μην εχουμε σημερα πολλα πονακια!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτακι και εσεις θεμα με τα προφυλακτικα...Νομιζω οτι αμα αρχιζω να πιτσιλαω θα μας ακουσει ολο το τετραγωνο(και δεν θα ειναι απο την ηδονη χαχαχ).Βικακυ στειλε τον Μακη να παρει...Αν και δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι...Στην εγκυμοσυνη τον παρακαλαγα και τωρα με εχει πιασει ενα πραγμα...Μηπως να κανονιζαμε να παμε μαζι στο σινεμα μιας και εχουμε το ιδιο σκαλωμα(ελπιζω να εισαι και εντουαρτικια).Θα ηταν πολυ καλο αν το καταφερναμε!!!Χαρουλα μου και εγω ετσι λεω..Οτι το 5ωρο και πολυ μου ειναι λογω θηλασμου.Ευελπιστω ομψς και στα καλυτερα!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κραυγη απελπισιας!!Θηλαζουμε ασταματητα ρε κοριτσια..Τρωει μια ωρα και μετα απο αλλη μια ωρα το πολυ θελει παλι.Ασε που απο μονος του δε σταματαει με τπτ..Δε μπορω να κανω τπτ,πολλες φορες ουτε να παω τουαλετα,γιατι αν τον κοψω πλανταζει στο κλαμα.Για τη δε αγκαλια δε το συζητω,αυτοκολλητοι ειμαστε.Δε το βαρυγγομαω ρε κοριτσια,αλλα αφενος ειμαστε ηδη 5 κιλα και αφεταιρου δε μπορω να κανω τπτ.Δε μενει ξαπλα μονος καθολου..Εσας καθονται τα μπεμπακια σας?Φιλια σε ολες σας!

giotaki2

giotaki2
γεια σου ρε Κατερινάκο απελπισμένο! Σε χάσαμε σε πήρε αποκλειστηκά ο γιός!
Ασε το παιδί καλέ να φάει να μεγαλώσει κι εμένα 5700 έχει φτάσει, τα ίδια κι εμεις τη μέρα με το φαγητό συνέχεια.. όμως εμένα κάθεται και μόνο του ξαπλωμένο και παίζει με τα χεράκια του τα ποδαράκια του σαν να τρέχει κ γελάει, βέβαια υπάρχουν κ στιγμές που βάζει τα κλάματα για αγκαλιά κ με δάκρυα!
Είναι μικρούλικα μωρε τα καημένα νιώθουν ανασφάλεια. Σε καταλαβαίνω δε μπορείς να κάνεις τπτ αλλά μην απελπίζεσε να το χαρείς τώρα που είναι μικρούλι όσο μπορείς κι οταν μεγαλώσειι θα κάθεται..

Εμένα χτές κατι είδε στον υπνο του κ λαχτάρησε εκλαιγε με παράπονο, το βαλα να φαει, δεν ήθελε, το πήρα αγκαλιά και μου τριβόταν και με μύριζε για πολύ ώρα, μόνο αυτό ήθελε, να με νιώσει! Ελιωσα η μάνα... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 35468

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου κατερινακι!εχθες σε σκεφτομουνα και αναρωτιομουνα τι να κανεις!τελεια η φωτο σου!!!!σα καρφιτσα ειναι ολα τα μωρακια αλλα τωρα πια καθεται και μονη της.βασικα τωρα το κυριο γευμα της ειναι μπουκαλακι.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξυπνησα η γυναίκα!! Κοιμήθηκα ένα δίωρο!! Μπράβο στο μπεμπακο μου!!
Αύριο θα έχω πολυκοσμία! Θα έρθει η κοπέλα να καθαρίσει, κ η μάνα μου μήπως κάνουμε επιτέλους αυτήν την ντουλάπα στη κρεβατοκάμαρα μας. Θα εξαρτηθεί βέβαια απ´τον μικρο!!!!

Κ ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Επιτέλους ξεκίνησε κ μου γελάει!!! Ο ξενερας που μου το παιζε σοβαρός τόσο καιρο!!

Κατερίνα μου σαν να βλέπω εμένα!!!χθες έκανα ηλ.σκούπα κ εψηνα γλυκά με τον μπεμπη αγκαλια..

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kat3r1na συνονόματη και ομοιοπαθούσα περνάω ακριβώς τα ίδια, μόνο που δε θηλάζει συνέχεια, τη μέρα τουλάχιστον τρώει ανά τρίωρο...για τη νύχτα δεν το συζητώ...άλλές ανά τρίωρο, άλλες ανά δύωρο, άλλες ανά μισή ώρα...τη νύχτα γενικά δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα...τη μια βραδιά έτσι και την άλλη γιουβέτσι! Τη μέρα όσο μεγαλώνει κάθεται όλο και πιο πολύ μόνος του και παίζει, αλλά κοιμάται πολύ δύσκολα (20λεπτο κούνημα και νανούρισμα) και μόλις τον αφήνω κάτω ξυπνάει...γίνεται όμως να κοιμάται συνέχεια πάνω μου....αχ!αχ!τι να κάνουμε!!!!υπομονή.... Very Happy

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Απελπισία!
Τίποτα απο σπίτι.
Κουράστικε και η μικρή και στο τέλος έκλεγε!
Χάλια!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν σας πιστεύω. . . Και άλλο μωράκι; εγώ ούτε κάτα διανυα. Δεν παίζει τέτοιο σενάριο.
Κατερίνα Σάρον νυστικο για καμένα δυορο μπας και στρώσει.
Βρε τινη μου τη επαθες ρε κορίτσι παλι; περαστικά. . .
Σοφακι εξόντωσε το μικροβιο χάχαχα
Κορίτσια εμείς είμαστε ακομα στην πεθερά. Δραμα. Οι από επάνω κάνουν πανικό. Ειναι τρελοί. Το σπιτι τα καλοριφέρ δεν ξεμυρισαν ακομα και δεν προβλέπετε για τους επόμενους δυο μήνες. Θα τα αποσυνδεσουμεκαι θα βάλουμε σόμπα. Αλλιώς θα μένουμε στην πεθερά. . .
Πάω να κάμω ένά μπανακι και θα ξαναμπω μετα. . .

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάρες μου μπήκα για λίγο...ειμαι κομμάτια όπως όλες φαντάζομαι!ήρθε η φίλη μου έπαιξαν τα παιδια,μαγείρεψα,μάζεψα,έβαλα και μια ηλεκτρική..ευτυχώς ξάπλωσα και 1 ωρίτσα με την κόρη μου δίπλα να κοιμάται.βέβαια ο μεγάλος ήρθε 3 φορές μέσα και μου μίλησε ..θα κοιμόμουν παραπάνω αλλά...!σήμερα άπλωσα 4 πλυντήρια..τώρα πότε θα στεγνώσουν ο θεός και η ψυχή τους!
αυριο πρωί περιμένω τον πεθερό μου να έρθει για καφε να δει τα παιδιά.το σκ κάποια στιγμη θα έρθουν και κάποιοι φίλοι και μάλλον θα έχω μεγειρέματα..επίσης αυρίο εχω και σ/μ και να καθαρίσω και την σκάλα της εισόδου...γκρρρ το βαριέμαι αφάνταστα αυτό!η μικρή εφαγε κοιμάται ο μεγάλος βλέπει τηλεόραση και ο πατέρας κοιμήθηκε στον καναπέ πρώτος χαχαχαχ!παω κι εγώ γιατι δεν οριζω τα χέρια και την πλάτη μου !τα φιλιά μου σε όλες καληνύχτα τα λέμε το πρωί!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 #2 - Σελίδα 22 850933

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις