276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 Δευ Νοε 12, 2012 6:48 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ Η' ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ? ΤΙ ΛΕΩΩΩΩ???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!
ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ LIGHT ΜΗΝΑΣ! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ. ΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΕΙΧΑ ΥΓΡΑΚΙΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ! ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ! ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!
ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ....ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΑFOTINI28 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!
ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ LIGHT ΜΗΝΑΣ! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ. ΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΕΙΧΑ ΥΓΡΑΚΙΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ! ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ! ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!
ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ???
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!
αφρουλα έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ!!!
LindakiS έγραψε:Μπραβο Αφρουλακη! Μεγια σας! Και τελειομηνη!
Εγω ειμαι ακομα δουλειααααα και η κοιλια μου εχει γινει τουμπανοοοο!! κατουραω ολη την ωραα και ποναει η μεση μου!
Εχει μειωθει η ορεξη μου, αλλα δεν ειμαι αρρωστη! ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ! (χχουυυυχουυυυ ακομα δεν το πιστευωωωω!!! )
ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ ΔΛΔ .......ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΒΓΩ ...ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ...αφρουλα έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ!!!
karamelitsa22 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω!!!πάω να ξαπλώσω και μετα θα πάω πιλάτες!!!φιλάκιααααα πολλαααααααα!!!!Πάντα τετοιες χαρές να έχουμε!!!
FOTINI28 έγραψε:LindakiS έγραψε:Μπραβο Αφρουλακη! Μεγια σας! Και τελειομηνη!
Εγω ειμαι ακομα δουλειααααα και η κοιλια μου εχει γινει τουμπανοοοο!! κατουραω ολη την ωραα και ποναει η μεση μου!
Εχει μειωθει η ορεξη μου, αλλα δεν ειμαι αρρωστη! ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ! (χχουυυυχουυυυ ακομα δεν το πιστευωωωω!!! )
ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ? ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ?? ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΠΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!
karamelitsa22 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω!!!πάω να ξαπλώσω και μετα θα πάω πιλάτες!!!φιλάκιααααα πολλαααααααα!!!!Πάντα τετοιες χαρές να έχουμε!!!
LindakiS έγραψε:FOTINI28 έγραψε:LindakiS έγραψε:Μπραβο Αφρουλακη! Μεγια σας! Και τελειομηνη!
ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ? ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ?? ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΠΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!
Κανενα προβλημα!! χαιρομαι να τα εξιστωρω....Λοιπον παμε συμπτωματα, εγω στις περιοδους μου (28 σταθερα!ΠΑΝΤΑ!) δεν ειχα ιδιατερα συμπτωματα περα απο πρηξιμο στην κοιλια και στηθος. ΚΑι αυξημενη ορεξη! ΤΠΤ ΑΛΛΟ!
Τωρα απο την αρχη της προηγουμενης εβδομαδας εχω τρελο αερα στο στομαχι, ρεψιμο, να μη ξερω τι να κανω για να καλυψω τον αερα, θερμοκρασια πανω απο 36,6 σημερα εχω 37. Ματωσε 2 φορες το ουλο μου. ΚΑι τελευταια στη βδομαδα ειχα και φαγουρα... Αλλα δεν ηθελα να τα δωσω σημασια,....δεν φανταζομουνα με τπτ οτι θα γινει κατι. Και οταν προσπαθουσα να συλλαβω ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ! Και προχθες, σταματησαν ξαφινικα τα παντα...σα να μην περιοδο σα να μη συμβαινει τπτ, κανω 2 αχνα θετικα τεστ, αλλα συμπτωματα γιοκ! Και σημερα το πρωι που εκανα τα 2 καραθετικα επανηλθαν οοοολα τα συμπτωματα μαζι και εμφανιστηκε και η ΜΕΣΗ απο το πουθενα! Εβηξα σε καποια φαση και ενιωσα ενα ΚΡΑΚ στον σπονδυλο κι απο κεινη την ωρα με ποναει τρελλα!! Δεν μπορω ουτε να κατσω! Μεταλλικη γευση δεν εχω...το στηθος μου ειναι σα πετρωμενο οχι πολυ μεγαλο οπως ηταν σε περιοδους...αλλα με ποναει κατω απο τις μασχαλες και ειναι λιγο σκληρο. Οι θυλες μου ηταν παντα σαν πιπιλες δεν βλεπω να αλλαξε κατι, και η αλως ειναι μεγαλη και σκουρη απο την προγουμενη φορα...σα να προετοιμασαμε το σωμα μου, και τωρα ηταν απολυτως ετοιμο!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ! ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ!!!
ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜ! ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Η ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΞΑΝΑ!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ! ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ!!!
ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜ! ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Η ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΞΑΝΑ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης