Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
578 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 578 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ Η' ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΤΙ ΛΕΩΩΩΩ???

FOTINI28

FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!

ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ LIGHT ΜΗΝΑΣ! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ. ΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΕΙΧΑ ΥΓΡΑΚΙΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ! ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ! ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ??? Shocked Shocked Shocked

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!

ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ LIGHT ΜΗΝΑΣ! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 1η ΦΟΡΑ. ΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΕΙΧΑ ΥΓΡΑΚΙΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ! ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ! ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ??? Shocked Shocked Shocked
ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ....ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΑ

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

δλδ, όπως ακριβώς της περιόδου σου, πέραν από τα υγρα που είχες τώρα!αχ, για αυτο ολοι λένε πως τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι ίδια με της περιόδου!!είχες καθόλου διαίσθηση?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994

FOTINI28

FOTINI28
αφρουλα έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994

ΑΧ ΘΑ ΚΛΑΨΩ!!! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!

LindakiS

LindakiS
Μπραβο Αφρουλακη! Μεγια σας! Και τελειομηνη!
Εγω ειμαι ακομα δουλειααααα και η κοιλια μου εχει γινει τουμπανοοοο!! κατουραω ολη την ωραα και ποναει η μεση μου!
Εχει μειωθει η ορεξη μου, αλλα δεν ειμαι αρρωστη! ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ! (χχουυυυχουυυυ ακομα δεν το πιστευωωωω!!! )

http://www.sailormoon82@blogspot.com

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ! ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ! ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΞΑΝΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 37! ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΩΧΡΙΝΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994

FOTINI28

FOTINI28
LindakiS έγραψε:Μπραβο Αφρουλακη! Μεγια σας! Και τελειομηνη!
Εγω ειμαι ακομα δουλειααααα και η κοιλια μου εχει γινει τουμπανοοοο!! κατουραω ολη την ωραα και ποναει η μεση μου!
Εχει μειωθει η ορεξη μου, αλλα δεν ειμαι αρρωστη! ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΑΙ! (χχουυυυχουυυυ ακομα δεν το πιστευωωωω!!! )

ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ? ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ?? ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΠΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994
ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ ΔΛΔ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 .......ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΒΓΩ ...ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΟ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια σας αφήνω!!!πάω να ξαπλώσω και μετα θα πάω πιλάτες!!!φιλάκιααααα πολλαααααααα!!!!Πάντα τετοιες χαρές να έχουμε!!!

FOTINI28

FOTINI28
karamelitsa22 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω!!!πάω να ξαπλώσω και μετα θα πάω πιλάτες!!!φιλάκιααααα πολλαααααααα!!!!Πάντα τετοιες χαρές να έχουμε!!!

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ?? ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ??? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ??? ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΗ ΓΙΝΑΤΕ ΔΙΑΣΗΜΗ??? Laughing Laughing Laughing

LindakiS

LindakiS
FOTINI28 έγραψε:

ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ? ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ?? ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΠΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!

Κανενα προβλημα!! χαιρομαι να τα εξιστωρω....Λοιπον παμε συμπτωματα, εγω στις περιοδους μου (28 σταθερα!ΠΑΝΤΑ!) δεν ειχα ιδιατερα συμπτωματα περα απο πρηξιμο στην κοιλια και στηθος. ΚΑι αυξημενη ορεξη! ΤΠΤ ΑΛΛΟ!
Τωρα απο την αρχη της προηγουμενης εβδομαδας εχω τρελο αερα στο στομαχι, ρεψιμο, να μη ξερω τι να κανω για να καλυψω τον αερα, θερμοκρασια πανω απο 36,6 σημερα εχω 37. Ματωσε 2 φορες το ουλο μου. ΚΑι τελευταια στη βδομαδα ειχα και φαγουρα... Αλλα δεν ηθελα να τα δωσω σημασια,....δεν φανταζομουνα με τπτ οτι θα γινει κατι. Και οταν προσπαθουσα να συλλαβω ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ! Και προχθες, σταματησαν ξαφινικα τα παντα...σα να μην περιοδο σα να μη συμβαινει τπτ, κανω 2 αχνα θετικα τεστ, αλλα συμπτωματα γιοκ! Και σημερα το πρωι που εκανα τα 2 καραθετικα επανηλθαν οοοολα τα συμπτωματα μαζι και εμφανιστηκε και η ΜΕΣΗ απο το πουθενα! Εβηξα σε καποια φαση και ενιωσα ενα ΚΡΑΚ στον σπονδυλο κι απο κεινη την ωρα με ποναει τρελλα!! Δεν μπορω ουτε να κατσω! Μεταλλικη γευση δεν εχω...το στηθος μου ειναι σα πετρωμενο οχι πολυ μεγαλο οπως ηταν σε περιοδους...αλλα με ποναει κατω απο τις μασχαλες και ειναι λιγο σκληρο. Οι θυλες μου ηταν παντα σαν πιπιλες δεν βλεπω να αλλαξε κατι, και η αλως ειναι μεγαλη και σκουρη απο την προγουμενη φορα...σα να προετοιμασαμε το σωμα μου, και τωρα ηταν απολυτως ετοιμο!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ! ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ!!! Laughing Laughing Laughing

ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜ! ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Η ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΞΑΝΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

LindakiS

LindakiS
karamelitsa22 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω!!!πάω να ξαπλώσω και μετα θα πάω πιλάτες!!!φιλάκιααααα πολλαααααααα!!!!Πάντα τετοιες χαρές να έχουμε!!!

αααχχχ καλα να περασεις!! Αυτο που θα μου λειψει πολυ...ειναι ο ΣΤΥΛΟΣ ΜΟΥ! Αλλα χαλαλι 100 φορες! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994

FOTINI28

FOTINI28
LindakiS έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:

Κανενα προβλημα!! χαιρομαι να τα εξιστωρω....Λοιπον παμε συμπτωματα, εγω στις περιοδους μου (28 σταθερα!ΠΑΝΤΑ!) δεν ειχα ιδιατερα συμπτωματα περα απο πρηξιμο στην κοιλια και στηθος. ΚΑι αυξημενη ορεξη! ΤΠΤ ΑΛΛΟ!
Τωρα απο την αρχη της προηγουμενης εβδομαδας εχω τρελο αερα στο στομαχι, ρεψιμο, να μη ξερω τι να κανω για να καλυψω τον αερα, θερμοκρασια πανω απο 36,6 σημερα εχω 37. Ματωσε 2 φορες το ουλο μου. ΚΑι τελευταια στη βδομαδα ειχα και φαγουρα... Αλλα δεν ηθελα να τα δωσω σημασια,....δεν φανταζομουνα με τπτ οτι θα γινει κατι. Και οταν προσπαθουσα να συλλαβω ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ! Και προχθες, σταματησαν ξαφινικα τα παντα...σα να μην περιοδο σα να μη συμβαινει τπτ, κανω 2 αχνα θετικα τεστ, αλλα συμπτωματα γιοκ! Και σημερα το πρωι που εκανα τα 2 καραθετικα επανηλθαν οοοολα τα συμπτωματα μαζι και εμφανιστηκε και η ΜΕΣΗ απο το πουθενα! Εβηξα σε καποια φαση και ενιωσα ενα ΚΡΑΚ στον σπονδυλο κι απο κεινη την ωρα με ποναει τρελλα!! Δεν μπορω ουτε να κατσω! Μεταλλικη γευση δεν εχω...το στηθος μου ειναι σα πετρωμενο οχι πολυ μεγαλο οπως ηταν σε περιοδους...αλλα με ποναει κατω απο τις μασχαλες και ειναι λιγο σκληρο. Οι θυλες μου ηταν παντα σαν πιπιλες δεν βλεπω να αλλαξε κατι, και η αλως ειναι μεγαλη και σκουρη απο την προγουμενη φορα...σα να προετοιμασαμε το σωμα μου, και τωρα ηταν απολυτως ετοιμο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!ΕΓΙΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΝΟΗΤΗ!!!!!
flower

LindakiS

LindakiS
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ! ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ!!! Laughing Laughing Laughing

ΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜ! ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Η ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΞΑΝΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπααα αυτο με το φαγητο το ενιωσα σημερα...κι οχι πολυ....ετρωγα κανονικα μεχρι χθες! Και με ορεξη πολυ! Σημερα ειπα να φαω λιγο κεικ της μαμας.....και στραβομουτσουνιαζα...η μαμα μου : "ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΚΑΚΙ ΜΟΥ??" Της λεω...μη μου δινεις σημασια ντε....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ?? ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ??? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ??? ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΗ ΓΙΝΑΤΕ ΔΙΑΣΗΜΗ???[/size] Laughing Laughing Laughing

ΧΑΧΑΧΑ Α ΡΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 Roflmao

FOTINI28

FOTINI28
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΥΣΣΑΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΓΕΥΣΗ! ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΖΩ!!! Laughing Laughing Laughing

ΑΧΑΧΑΑΧΑΧ!!!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ!!! ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

LindakiS

LindakiS
Χαιρομαι Φωτεινουλα μου, γτ ξερω πως ενιωθα κι εγω οταν εψαχνα να βρω συμπτωματα απο αλλες κοπελες! Τελικα...εεεε μια μικρη διαφορα υπαρχει και σιγουρα θα την καταλαβεις.......

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΑΡΚΕΤΑ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΝΕΡΟ! ΑΣΕ, ΟΝΤΩΣ ΤΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 215994

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΕΓΩ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΛΙ.Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 Im-outta-here-bye-bye-smiley-emoticon

LindakiS

LindakiS
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
αγαπη έγραψε:ΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑ?? ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ??? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ??? ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΗ ΓΙΝΑΤΕ ΔΙΑΣΗΜΗ???[/size] Laughing Laughing Laughing

ΧΑΧΑΧΑ Α ΡΕ ΑΓΑΠΗ!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 - Σελίδα 12 Roflmao

Σας λεω το κοριτσι δεν παιζεται!!! χαχαχαχαχ η Αφρο ηταν διασιμη γιατρεσσα εδω ετσι κι αλλιως...χαχαχα δεν αλλαξε κατι...

Εγω σκεφτομαι πως θα ειναι ο κοσμος μου, οταν ολα θα περιστρεφονται γυρω απο ενα μικρο μπεμπακι και θα σταματησουν ολοι να ασχολουνται μαζι μου!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΙΝΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις