651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78 Τρι Νοε 13, 2012 5:05 am
eirini.pav
Η ψυχή της παρέας!
το εκανα αλλα πάλι νομιζω δεν φαινεται !! τοσο ασχετη θέε μου!! ευχαριστω πάντως γιατι αυτο που μου ειπες δεν το ειχα κάνει!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eva evaki έγραψε:GIA SAS KORITSAKIA MOU PW-PW DEN SAS PROLAVAINW PU EINAI TO #76-77???????H OLINA TH EGINE DEN MPORESA NA DIAVASW TIS SELIDES GT DEN KANEI NA KATHOMAI POLU...KANA ALLO EUXARISTO??????????
eirini.pav έγραψε:ακυροοοοοο!!!! φανηκε!!!!
eirini.pav έγραψε:ακυροοοοοο!!!! φανηκε!!!!
LindakiS έγραψε:eirini.pav έγραψε:ακυροοοοοο!!!! φανηκε!!!!
Να το χαιρεσαι το Γουεστι σου Ειρηνη μου!! Τα λατρευωωω!!! Εγω εχω ενα λευκο Ακιτα και τωρα ειναι μανουλα 6 κουταβιων!
eirini.pav έγραψε:LindakiS έγραψε:eirini.pav έγραψε:ακυροοοοοο!!!! φανηκε!!!!
Να το χαιρεσαι το Γουεστι σου Ειρηνη μου!! Τα λατρευωωω!!! Εγω εχω ενα λευκο Ακιτα και τωρα ειναι μανουλα 6 κουταβιων!
ευχαριστώ πολύ !!! και το δικό σου πανεμορφο ειναι!! συγχαρητηρια για τα κουταβάκια μα πιο πολύ για το μωράκι σου!!! με το καλό και όλα να κυλήσουν ηρεμα και ομαλά!!! να μην αγχωνεσαι!!!
eva evaki έγραψε:PW PW KLAIW...AX!PANAGITSA MOU TH XARA....KAI GIA TIS DUO SAS...PW PW KAI H AFROULA POU PROSPATHOUSE TOSO KAIRO...KAI ESU OLINAKI MOU MPRAVO KARDOULES MOU MPRAVO.. EXW XASEI TA LOGIA MOU...!EILIKRINA SUNXARITHRIA MIA TELEIOMUNH EGUMOSUNH KAI STIS DUO...!KAI POLU PROSWXEI E???????EGW OLINAKI MOU DEN EIMAI KAI TOSO KALA...ALLA ASTA TA DIKA MOU TWRA...!
LindakiS έγραψε:eva evaki έγραψε:PW PW KLAIW...AX!PANAGITSA MOU TH XARA....KAI GIA TIS DUO SAS...PW PW KAI H AFROULA POU PROSPATHOUSE TOSO KAIRO...KAI ESU OLINAKI MOU MPRAVO KARDOULES MOU MPRAVO.. EXW XASEI TA LOGIA MOU...!EILIKRINA SUNXARITHRIA MIA TELEIOMUNH EGUMOSUNH KAI STIS DUO...!KAI POLU PROSWXEI E???????EGW OLINAKI MOU DEN EIMAI KAI TOSO KALA...ALLA ASTA TA DIKA MOU TWRA...!
Ευουλινιιι ειδες;;; Φοβερο εεε;;; Και η Αφρουλα και εσυ! Ασε! Εγω δεν το πιστευω ακομα...χαχαχ ουτε ο αντρας μου! Μαζι παμε! Βρε μωρο μου καλο;;; Διαβασα τι επαθες...μην αγχωνεσαι κατσε ξαπλιτσα εκει περα οτι καλυτερο να ξεκουραζεσαι να τρως καλα και θα μεινει το σπορακι σκεψου θετικα και μην αγχωνεσαι!! Ετσι ειναι τα μωρακια, ειναι δυσκολη η αρχη να φτιαξουν τη φωλιτσα τους! Ηρεμησε και χαλαρωσε....κι ασε το σπορακι να κανει αυτο που ξερει...
eirini.pav έγραψε:καλα ολίνα μη φανταστεις και εγω μονο λόγια ειμαι! οταν εμαθα πως ειναι εγκυος η αδερφη μου μουδιασα και τσιριζα! και λέω αν εκανα ετσι εκει αν μεινω εγώ θα λιποθυμαω μέχρι να ερθει ο αντρας μου και να με βρει πεσμενη με το τεστ στο χέρι!!! χαχα!!!
eva evaki έγραψε:AUTO KANW OSO MPORW KORITSAKI MOU GLUKO AX!POLU XARHKA GIA SAS ALHTHEIA POIA EXEI SEIRA????????????????????????ANTE-ANTE...
eirini.pav έγραψε:κοριτσακια φευγω γιατι σε λίγο εχω γυμναστηριο!!! θα πάω εγω παρεα με την χλαπατσα μου αλλα τελοσπαντων!!! το απογευμα θα μαθουμε και τα αποτελέσματα του αντρα μου αλλα πλέον δεν εχουμε καθολου άγχος! συνηθισαμε!! ο,τι βρέξει ας κατεβάσει!! καλό απόγευμα να εχετε!!!
ελλε έγραψε: κοριτσια απογοητευτηκα....αρνητικο βγηκε...φφφ δε πειραζει..τον αλλο μηνα παλι!!!!!
FOTINI28 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ Η ΑΤΟΙΜΗ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΠΛΩΝΑ...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #78
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης